Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Triella sorry,
Ρε συ Παολο ,
γαμώ το κερατο μου.
Εγω αλλο σου λεω και εσυ αλλο καταλαβαίνεις..
Οχι ρε παιδί,αν μου αρεσει ο αλλος και γουσταρω,θα ανταποκριθώ,πως το εβγαλες το συμπερασμα οτι θα τον απορρίψω(εγω βεβαια ειμαι αλλου αλλα που και που φλερτάρω,εχω παρει άδεια).
Το ιδιο ισχυει και για τα κορίτσια που σου λέω..\"Κοιτα ποσο ξενερωτα ειναι τα αγόρια,με κοιτάει και ακομα να ερθει να μου μιλησει\",μου ελεγε η φίλη μου.Οταν της ειπα \"πηγαινε εσυ\" δεν ήθελε,προτιμαει το κορίτσι να κανει ο αντρας την πρωτη κίνηση,και εγω ετσι ειμαι,δεν την αδικώ.Σου λέω,μην κανεις αλλες τετοιες σκέψεις.Παρτο πανω σου,ξεχνα ολη αυτη τη θεωρία και φτιάξε αλλη.
Α, και μην αρχίζεις τις μουτζουφλιές και τα νευρα.
Που ειναι ο καλος σου εαυτός βρες τον γιατι αυτός ΕΛΚΥΕΙ ,ο αλλος ΑΠΩΘΕΙ.
Οι φίλοι δεν χαλιούνται αμα εισαι μαζί τους.Αν ειναι φίλοι λεμε.
Μη το δραματοποιείς ,ο καιρος περνάει ,ολοι εχουν κάποιον,μπλα μπλα μπλα ,θα αρρωστήσεις ετσι που πας.
Από τη μια λες ότι είσαι αλλού και από την άλλη δέχεσαι να σε φλερτάρουν.Και κάποιον άτυχο που θα σε φλερτάρει για ποιον λόγο να του καλλιεργήσεις ψεύτικες προσδοκίες δηλαδή;Για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου;Για να του πεις μετά \'συγγνώμη αλλά εγώ ανήκω αλλού;\'Μου έτυχε κι εμένα αυτό πριν κάτι μήνες σ\'ένα κλαμπ,πήγα και μίλησα σε κάποια η οποία νόμιζα ότι ήταν διαθέσιμη και μετά από αρκετή ώρα κουβέντας είδα ότι είχε τη φωτογραφία του γκόμενού της στο κινητό.Φυσικά ξενέρωσα κι έφυγα αμέσως.