Ειναι κακο να ξερω με ποιον πορευομαι;;;; Ενταξει σημασια εχει οτι θα ερθω και εγω......
Printable View
Ειναι κακο να ξερω με ποιον πορευομαι;;;; Ενταξει σημασια εχει οτι θα ερθω και εγω......
Άχ παιδιά, νά \'στε καλά ωραία γέλασα!... λοιπόν φτιάξτε τις ομάδες, και ειδοποιάτε με και μένα. Ένα σκαμνάκι είμαι, κάπου θα τρυπώσω!... και να πάρουμε και τα σκυλάκια μας μαζί... :P ... πάω να παλέψω λίγο με την αυπνία μου τώρα, γιατί την έβαλα στοίχημα πως θα ξυπνήσω στις 8 και δε πρέπει να το χάσω... :P ... άντε και dream team!...
:P
θα τα κανονισουμε...και θα μαθεις!! Καλο υπνο και καλο ξημερωμα!
Και ελπιζω να ξυπνησεις!
:Pαυτό μας έλειπε τόσος αγώνας για να ζήσουμε το ζάλογκο τελικάQuote:
Originally posted by Alobar
\'... και τα πνεύματα μονιασμένα μη μας βρουν τα κακά της φύσης πάνω στα κατσάβραχα και δεν ξέρουμε από που να φύγουμε:P...\'
... μα άμα πέσουμε απ\' τα κατσάβραχα δε χρειάζεται να ξέρουμε από πού θα φύγουμε... :P ... και πείτε στα πνεύματα να βάλουνε τελεφερίκ... δε θα αφήσω \'γω την απεξάρτηση να πάει τζάμπα στο βωμό της αναρρίχησης. Ή τουλάχιστον να με πάει ο καυκάσιος, αλλιώς χαιρέτα μας τον πλάτανο... :P ...
:mad::mad::mad:θα τα τρελάνουμε τα πνεύματα μ\'αυτές τις απαιτήσεις κ τελικά θα πιάσουμε καρακαμπίλα κ θα κάνουμε κ πάρτυ που σωθήκαμε.
Όχι,να τα πάρει με το καλό η bell να πάμε όλοι μαζί να τελειώνουμε,είναι και ο καυκάσιος στη μέση ντε.
ε bell μην ομολογήσεις το μυστικό μαγείρεμα και αφινιάσουν...
Δηλαδη τι κρυβει το μαγειρεμα;;;; να ξερω απο τωρα...:)
Καληνύχτα alobar και στους υπόλοιπους φυσικά....κι εγώ σιγά σιγά θα πέσω.
Όνειρα βουνίσια ε????
Kαληνυχτα και απο μενα σε ολους
παω και γω να παλεψω με την δικια μου αυπνια:)
Βρηκατε ωρα να παλεψετε την αυπνια σας...:)
Καληνυχτα και σε σενα!!! Ελπιζω να βγεις νικητρια!
τίποτα αυθόρμητη πρόταση της alobar να πάρουμε τα βουνά.Quote:
Originally posted by Alterego
Δηλαδη τι κρυβει το μαγειρεμα;;;; να ξερω απο τωρα...:)
Εντάξει τελικά όμως αφού θα τα πάρουμε και θα τα πάρουμε γιατί να μην έχουμε και παρέα?
Εγώ ψηφίζω όλοι μαζί.
Και εγω αυτο ψηφιζω....τελικα η αποφαση παρθηκε!Τωρα απλα πρεπει να δουμε ποτε ξεκιναμε!;)
:P δυνάμεις για τη βουνίσια ζωή άλτερ.Quote:
Βρηκατε ωρα να παλεψετε την αυπνια σας...:)
Όλοι τα κεφάλια μέσα....στο βουνό τι θα κάνουμε με τα λυχνάρια ως τις 4?
καληνύχτα bell
Αν ειμαστε τυχεροι και εχει ολοκληρο φεγγαρι,θα μας φωτιζει αυτο.Αλλιως απλα θα μιλαμε μεσα στο σκοταδι!
:)
ναι,ναι άμα τρέχουμε όλη μέρα στους λόγγους σου λέω εγώ άμα κοιμόμαστε μετά τις 10....Quote:
Αν ειμαστε τυχεροι και εχει ολοκληρο φεγγαρι,θα μας φωτιζει αυτο.Αλλιως απλα θα μιλαμε μεσα στο σκοταδι!
:)
είναι αλλιώς η βουνίσια ζωή.
ναι αληθεια λες...τοτε δεν θα με ενοχλησει!Οταν θα εχουμε ολη μερα περιπετεια δεν με χαλαει..ετσι ισως καταπολεμησω και την δικια μου αυπνια!! :)
Νυστάζετε; το μάτι γαρίδα και κοντεύει να ξημερώσει
Δεν με χωραει εμενα το κρεβατι...τα ματια μου δεν λενε να κλεισουν! Τι πραγμα και τουτο.
χαχααααααααααα
περιμένω το σκουπιδιάρικο είναι η ώρα του αν δεν το ακούσω δεν κοιμάμαι αλλοίμονο.Ρε αμάν αϋπνίαααααααααα
:)Σκεψου να απεργουν αποψε;;;;
λες ε;τέρμα θα πέσω τι στο καλό πιστεύω σε 1-2 ώρες κάτι να γίνει θα λαλήσω.
Καλυτερα να το προσπαθησεις πεφτωντας στο κρεβατι παρα στον υπολογιστη :)
Ευχομαι να σε επισκεφτει ο υπνος!
Και να εχεις ενα καλο ξημερωμα
Εγω παντως σου λεω οτι εχω λυση για το προβλημα της αυπνιας σου. Μαγνητοφωνησε την γλυκεια ,του ηχου του μελωδια,ασε την φαντασια σου στον ανεμοστροβιλο του καδου του, και τις αισθηση σου στην ευωδια που αναδευειQuote:
Originally posted by γιώτα2
χαχααααααααααα
περιμένω το σκουπιδιάρικο είναι η ώρα του αν δεν το ακούσω δεν κοιμάμαι αλλοίμονο.Ρε αμάν αϋπνίαααααααααα
Και ετσι δεν χρειαζετε να το περιμενεις,το βαζεις οποτε θελεις σαν μικρο νανουρισμα και κοιμασε :):):):)
ακόμη ένα μπράβο από εμένα bell:)
πάμε να τις κλείσουμε τις 50 μέρες!!:)
Σας ευχαριστω ολους παιδια παρα πολυ,οπως προειπα και αλλη φορα,τα μαυρα αυτα στιγματα που διαβαζω,μου δινουν κουραγιο,γιατι προερχονται απο ανθρωπους που βαζουν το χερι τους και τη σκεψη πανω στο πληκτρολογιο για να με ενθαρυνουν Καλημερα σε ολους :):)
προς άυπνους:
Relaxing, Peaceful, Sleepy Music
http://www.youtube.com/watch?v=p2_TTKk7Us0&feature=PlayList&p=850 3B14F30632D2A&index=1
είναι playlist.αφήστε το να παίζει, αν δεν κοιμηθείτε, αν μη τι άλλο θα χαλαρώσετε...
... ντρινννννννννννννννν!... νοκ - νοκ!... γκλιν - γκλον!... Μπελ, βαράνε τα κουδούνια καλέ!...
... 59 ημέρες, όβερ!...
;)
61 me σημερα ναι βαρανε κουδουνια πολλα ,και πηρα και hoover τελεταιο μοντελο τα τραβαει ολα,αλλα ξεχασα να παρω φιλτρα :(
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια μις Μπελ...!!!
Αφου θα φτάσεις στις 100000 ,γιατι μετράς?
Φιλάκια!
... 81... :P !...
Κατάφερα και το βρήκα. Για σένα Μπελάκι!
http://www.youtube.com/watch?v=t6tJOiQKaLI