Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πάντως εγώ αφού το σκέφτηκα,συνειδητοποίησα πως δεν ξέρω τι είναι η Birkin που γράφατε και γνωρίζω πως δεν χάνω τίποτε που δεν το γνωρίζω.:P
.........................
Από καιρό σε καιρό όμως,αγοράζω και ένα αγαθό που βρίσκεται σε κατηγορία επώνυμη,γυαλιά ηλίου,που η ποιότητα είναι κομμάτι της ακριβής τιμής,θέλω να μην στραβωθώ για ηθικούς λόγους,λολ.
Παρομοίως, δεν ξέρω τι είναι η μπίρκιν, αλλά δεν στάθηκα εκεί για τη ροή της συζήτησης. Κατάλαβα, άλλωστε όπως και εσύ.
Μιας και έθιξες το θέμα των γυαλιών ηλίου, άκου αυτό:
Επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία, βλέποντας τις υπέρογκες τιμές που έχουν τα επώνυμα, σκέφτηκα να το ψάξω. Δεν μου κολλούσε ότι οι επώνυμοι Γαλλικοί οίκοι υψηλής ραπτικής, κατέχουν και παγκόσμια Ιατρική πατέντα πάνω στην οφθαλμιατρική.
Ετσι, πήρα ένα ζευγάρι ωραιότατα γυαλιά από το marks & spencer, που κόστιζαν 20 ευρώ και παρακάλεσα έναν συγγενή μου, οπτικό να μετρήσει στα μηχανήματά του, τις παραμέτρους προστασίας των γυαλιών αυτών και να συγκρίνει με τα επώνυμα.
Ξέρεις το αποτέλεσμα???
Παντελώς ίδια, τόσο σε απορρόφηση UVA, όσο και σε UVB, καθώς και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά!!!
Αλλη μια φούσκα του μάρκετιγκ που πατάει όχι ίσως στην επιδειξιομανία ή στο γενικότερο φαίνεσθαι, αλλά στο ευαίσθητο κομμάτι της υγείας, κατέρρευσε.....