Είπα επιχείρημα γι\'αυτό ότι είναι μόνο λίγα λεπτά. Anyway, κάνε ότι θες.Quote:
Originally posted by sunset
Για να καταστρέψει τη ζωή κάποιου πάει να πει ότι είναι πολύ ευαίσθητος
ελα μου?σορρυ αποχωρω προσωρινα απο την κουβεντα!οοοοοκ!
Printable View
Quote:
Μα παιδακια ρε παιδια?το χειροτερο μου και δεν μου εχουν κανει και ακτι τετοιο ,ειδικα αμα ακουω και για βρεφη εεεεεεεεεεε οκ εκειιιιιιιιιι
και μετα λετε για χρηματικη ποινη α σα ςβιαζαν πχ το 1 ετος μωρο ας πουμε θα θελατε απλα να ναι δεκα χρονακια μεσα?εγω οχι ακριβως αυτο πιστεψτε με..
αυτο ειπα κι εγω..με την καμια χρηματικη ποινη δεν θα ηταν αναλογη.
αποψη ηταν οχι επιχειρημα νομιζω τα μπερδευεισ.Quote:
Originally posted by libpa
λγα λεπτα αρκουν για να σου καταστρεψουν την ψυχολογια σου ισως και να διαμορφωσουν χαρακτηρα ισως να παιρνεις παραδειγμα απο την φιλη σου την 16 χρονη που ποιος ξερεις αμα το πας ετσι αν ανοιξω το στομα μου πως και γιατι τν βιασαν αν και δεν ειναι απολυτο αυτο αλλα κυριως γαιτι το πηρε τοσο ψυχραιμα οσο λες και δεν κανω λαθος....δεν θα σταθω οτι δεν σου εχε συμβει εσενα καμια σχεση δεν εχει μαλλον,..αλλα το γιατι λες τοσο κυνικα αι ψυχραιμα οτι σιγα μωρε δεν εγιεν κα τπτ να σε βιασουν σαν να λες βιαστε με δεν θα παθω και κατι!
Εμ περι αυτου...τα παιδια του δημοτικου που βρισκουν τα λεφτα να...αγορασουν κοκαϊνη?Quote:
δημοτικά σχολεια και πουλάνε κοκαΐνη στα παιδιά, εκτέλεση επιτόπου
Απο το χαρτζιλικι για τις σοκολατες ή την χαριζει ο εμπορας?
Τεσπα συνεχιστε.
Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρή αλλά θα μπορούσα να συμφωνήσω με το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Γιατί έτσι μπορείς να καταλάβεις τι έκανες. Αλλά πχ άμα σκοτώσεις γιατί να μην σε σκοτώσουν; Λες τι θα πάθει; Με αυτή τη λογική τι έπαθε και ο άλλος που σκοτώθηκε.. Επιπλέον ο άλλος βίασε μια φορά κι εσύ λες να τον βιάζουν καθημερινά. Και όσο για τους εμπόρους ναρκωτικών διαφωνώ στο ότι πρέπει να πεθάνουν επιτόπου. Να έχουν μάθει τα παιδιά να μην παίρνουν ναρκωτικά από τους γονείς τους.Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Να σου πω.
Πιστεύω στην αναγκαιότητα της θανατικής ποινής διότι δεν πιστεύω καθόλου στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού απόδοσης δικαιοσύνης που επικρατεί στον κόσμο μας. Εάν τα ισόβια ήταν πραγματικά ΙΣΟΒΙΑ και όχι \"κάθομαι 15 χρονάκια και μετά πληρώνω και με βγάζουν λόγω καλής διαγωγής\" δεν νομίζω να ήμουν τόσο υπέρ, ούτε γνωρίζοντας τις συνθήκες σε πάμπολλες φυλακες όπου είναι κυριολεκτικά σαν να πηγαίνεις κατασκήνωση.
Μπορεί μεν να είμαι υπέρ όμως, αλλα για συγκεκριμένα κακουργήματα. Μου αρέσει η ιδέα του \"οφθαλμον αντί οφθαλμού\" αλλα p.x. κάποιον που έχει δολοφονήσει έναν άλλον άνθρωπο, το να τον σκοτώσουμε δεν θα έχει καμια ουσία. Θα πεθάνει.. ε και τι έπαθε; Διά βίου εγκλεισμός -μην σου πω και καψώνια- θα μου άρεσε πολύ περισσότερο σαν τιμωρία. Φιλε μου, βίασες; Ποσα χρονια σου ρίξαν, 3; E, για 3 χρονια θα σε βιάζουν κάθε μέρα. Έδειρες θανάσιμα τον συνάνθρωπο σου και πήρες 7 χρονάκια; Κάθε εβδομάδα θα σε σπάνε στο ξύλο οι εκπαιδευμένοι φυλακες.
Για εμενα η θανατική ποινή θα έπρεπε να εφαρμόζεται κυρίως σε πολιτικούς -των οποιων οι πράξεις καταδικάζουν ολόκληρους λαούς- και σε πράξεις που 1) έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά η ανυπεράσπιστους ανθρώπους και 2) έχουν τάσεις επανάληψης. Ας πούμε, όσους στήνονται έξω από τα δημοτικά σχολεια και πουλάνε κοκαΐνη στα παιδιά, εκτέλεση επιτόπου, συνοπτικές διαδικασίες.
και κατι αλλο σορρυ αλλα μου εξγεις λιγο την ευαισθησια και τον υπερτατο ρομαντισμο που εχει μια πραξη του να βιασεις ενα μικορ μωρακι?οχι πες μου ..ενδιαφερομαι!εκτος αν θεωρεις οτι αφου ολοι εχουμε καποια μικρα προβληματακια να δειξουμε τις ευαισθησιες μας πουλωντας ηρωνικη και βιαζοντας γριες.οκ εγω δεν ειμαι θεουσα σε αυτα που λεω η μπορει και να κανω να σηκωσω χερι ασχημα αμα με πειραξεις φυσικα αλλα οκ ετσι?
Να σου πω, λίγα λόγια για τη φίλη μου έτσι; Άντε μην ανοίξω το στόμα μου! Επειδή την βιάσαν και το ξεπέρασε δεν σημαίνει ότι είναι και π...!!!!!!!!!!!!Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και αυτή είχε δύο σχέσεις στη ζωή της, εγώ τρεις..Έλεος...Quote:
λγα λεπτα αρκουν για να σου καταστρεψουν την ψυχολογια σου ισως και να διαμορφωσουν χαρακτηρα ισως να παιρνεις παραδειγμα απο την φιλη σου την 16 χρονη που ποιος ξερεις αμα το πας ετσι αν ανοιξω το στομα μου πως και γιατι τν βιασαν αν και δεν ειναι απολυτο αυτο αλλα κυριως γαιτι το πηρε τοσο ψυχραιμα οσο λες και δεν κανω λαθος....δεν θα σταθω οτι δεν σου εχε συμβει εσενα καμια σχεση δεν εχει μαλλον,..αλλα το γιατι λες τοσο κυνικα αι ψυχραιμα οτι σιγα μωρε δεν εγιεν κα τπτ να σε βιασουν σαν να λες βιαστε με δεν θα παθω και κατι!
Να έχουν μάθει τα παιδιά να μην παίρνουν ναρκωτικά από τους γονείς τους.
σε αυτο δεν εχεις και τοσο αδικο βεβεια...
καλο ια τους γονεις να χτιζουν καλες σχεσεις και καλο χαρακτηρα στα παιδακια τους..γαιτι εξω
το post δεν το έγραψα προς υπεράσπιση η προς κατηγορία κανενός,
πραγματικά έχω ένα δικό μου κόλλημα με αυτό το θέμα και θα ήθελα απόψεις.
και μιας και είναι forum ψυχολογίας ίσως είναι ένα κατάλληλο μέρος να ρωτήσω.
Το εξήγησα σε άλλο ποστ αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, και όσοι δεν είναι, άμα το πάρεις πιθανολογικά, πολύς κόσμος έχει διαστροφές, άλλοι είναι με ζώα, άλλοι με πολλούς, άλλοι με το ίδιο φύλο και άλλοι με παιδιά. Ε τόσα δισεκατομμύρια είμαστε στον κόσμο, όλο και κάποιοι τέτοιοι θα υπάρχουν!!! Και είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν! Θα πρέπει να τους κρεμάσουμε δλδ?Quote:
και κατι αλλο σορρυ αλλα μου εξγεις λιγο την ευαισθησια και τον υπερτατο ρομαντισμο που εχει μια πραξη του να βιασεις ενα μικορ μωρακι?οχι πες μου ..ενδιαφερομαι!εκτος αν θεωρεις οτι αφου ολοι εχουμε καποια μικρα προβληματακια να δειξουμε τις ευαισθησιες μας πουλωντας ηρωνικη και βιαζοντας γριες.οκ εγω δεν ειμαι θεουσα σε αυτα που λεω η μπορει και να κανω να σηκωσω χερι ασχημα αμα με πειραξεις φυσικα αλλα οκ ετσι?
Καλα τι σχεση εχουν οι ομοφυλοφιλοι , οι παρτουζες με τους εγκληματιες?Quote:
Το εξήγησα σε άλλο ποστ αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, και όσοι δεν είναι, άμα το πάρεις πιθανολογικά, πολύς κόσμος έχει διαστροφές, άλλοι είναι με ζώα, άλλοι με πολλούς, άλλοι με το ίδιο φύλο και άλλοι με παιδιά. Ε τόσα δισεκατομμύρια είμαστε στον κόσμο, όλο και κάποιοι τέτοιοι θα υπάρχουν!!! Και είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν! Θα πρέπει να τους κρεμάσουμε δλδ?
Βιασμος= με βια.
1. Δεν ειπα απλα να κλειστει ισοβια αλλα και να ευνουχιστει ωστε και να θελει να μην μπορειQuote:
Συμφωνώ να κλειστεί μέσα ισόβια για τους λόγους που προανέφερε η Όλα είναι δανεικά.
2. Δεν ειμαι \'\'η\'\' :(
εσυ τι πιστευεισ πωσ θα επρεπε να γινεται?ποια ειναι η αποψη σου?Quote:
Το εξήγησα σε άλλο ποστ αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, και όσοι δεν είναι, άμα το πάρεις πιθανολογικά, πολύς κόσμος έχει διαστροφές, άλλοι είναι με ζώα, άλλοι με πολλούς, άλλοι με το ίδιο φύλο και άλλοι με παιδιά. Ε τόσα δισεκατομμύρια είμαστε στον κόσμο, όλο και κάποιοι τέτοιοι θα υπάρχουν!!! Και είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν! Θα πρέπει να τους κρεμάσουμε δλδ?Quote:
και να ευνουχιστει παλι θα μπορει να βιαζει ομωσ...
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.Quote:
Originally posted by keep_walking
Καλα τι σχεση εχουν οι ομοφυλοφιλοι , οι παρτουζες με τους εγκληματιες?
Βιασμος= με βια.
Μα αν είναι μέσα στη φυλακή τι κακό θα κάνει; Ξέρεις τι είναι ευνουχισμός; Χειρότερος από το βιασμό.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
[
1. Δεν ειπα απλα να κλειστει ισοβια αλλα και να ευνουχιστει ωστε και να θελει να μην μπορει
Δηλωνω δημοσια οτι θελω να παω με δυο γυναικες ταυτοχρονα και ειμαι διαστροφικος...ποσα χρονια τρωω?Quote:
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.
Είπα,να πάνε φυλακή.Quote:
Originally posted by Adzik
εσυ τι πιστευεισ πωσ θα επρεπε να γινεται?ποια ειναι η αποψη σου?
μην μου κουνιεσαι και πολυ μην το συνεχισεις καλυτερα!Quote:
Να σου πω, λίγα λόγια για τη φίλη μου έτσι; Άντε μην ανοίξω το στόμα μου! Επειδή την βιάσαν και το ξεπέρασε δεν σημαίνει ότι είναι και π...!!!!!!!!!!!!Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Και αυτή είχε δύο σχέσεις στη ζωή της, εγώ τρεις..Έλεος...Quote:
Ακριβως για αυτο και το προτεινα. Οταν ξερεις πως θα σου συμβει κατι τοσο βαρυ και εισαι σε αυτη την κατασταση μεσα στην φυλακη θα το σκεφτεις παρα πολυ αν θα βιασεις, μα παρα πολυQuote:
Μα αν είναι μέσα στη φυλακή τι κακό θα κάνει; Ξέρεις τι είναι ευνουχισμός; Χειρότερος από το βιασμό.Quote:
[
1. Δεν ειπα απλα να κλειστει ισοβια αλλα και να ευνουχιστει ωστε και να θελει να μην μπορει
Πως θα μπορεί να βιάζει χωρίς τσουτσούνι;Quote:
2 χρονακια μονο αντε γαιτι ρωτας!ελεος τι λεω!Quote:
Δηλωνω δημοσια οτι θελω να παω με δυο γυναικες ταυτοχρονα και ειμαι διαστροφικος...ποσα χρονια τρωω?Quote:
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.
Λιμπα μην μπερδευεις τις σεξουαλικες επιλογες συνανθρωπων μας με εγκληματικες πραξεις
Παω στη δουλεια για να...επιβιωσω.Quote:
βία πάμε και στη δουλειά
Αυτος που βγαζει τις πατατες και τις τρως εσυ δουλευει.
Αυτος που σου σερβιρει τον καφε στη καφετερια δουλευει.
Αυτος που μαζεψε το καφε δουλευει...και παει αλυσιδα.
Ακομα και οι κυνηγοι της προϊστορικης μαθαιναν τα παιδια τους να βρισκουν τροφη.Quote:
στο σχολείο όταν είμαστε μικρά
Επειδή δεν είναι με τη βία δεν τρως και μην ειρωνεύεσαι..Quote:
Εγώ σου κουνιέμαι; Ή εσύ που έβρισες την φίλη μου; Πας καλά;Quote:
μην μου κουνιεσαι και πολυ μην το συνεχισεις καλυτερα!
ειμαι κατα της θανατικης ποινης.
Ωστοσο μου προκαλει εντυπωση που οι νομοθετες και οι λοιποι,
ξερουν να ασχολουνται με τις ποινες και οχι με αυτα που γεννουν τα εγκληματα.
Λες και οι βιαστες ειναι καποιοι χαρουμενοι ανθρωποι και ξαφνικα στραβωσαν και ειπαν ας αλλαξουμε βιολι.
Κατα πλειοψηφια ειναι περιθωροποιημενοι ανθρωποι μην το ξεχναμε αυτο.
Αυτό δεν παύει να είναι με τη βία.Quote:
Παω στη δουλεια για να...επιβιωσω.Quote:
βία πάμε και στη δουλειά
Αυτος που βγαζει τις πατατες και τις τρως εσυ δουλευει.
Αυτος που σου σερβιρει τον καφε στη καφετερια δουλευει.
Αυτος που μαζεψε το καφε δουλευει...και παει αλυσιδα.
Ακομα και οι κυνηγοι της προϊστορικης μαθαιναν τα παιδια τους να βρισκουν τροφη.Quote:
στο σχολείο όταν είμαστε μικρά
Οι βιαστές είναι ανυπεράσπιστοι ως προς την κοινή γνώμη, οι μισοί δεν τους θέλουν και οι άλλοι μισοί τους θέλουν νεκρούς ή να βασανίζονται. Αυτά δεν είναι εγκληματικές πράξεις;Quote:
Originally posted by mariafound
Λιμπα μην μπερδευεις τις σεξουαλικες επιλογες συνανθρωπων μας με εγκληματικες πραξεις
καλα εδω ειδικα κοπελια θα σεβαστω καποια ατομα και θα κρατηθω αν και γενικα εξω απο δω δε το κανω ...
Προζακ nation?Quote:
ειμαι κατα της θανατικης ποινης.
Ωστοσο μου προκαλει εντυπωση που οι νομοθετες και οι λοιποι,
ξερουν να ασχολουνται με τις ποινες και οχι με αυτα που γεννουν τα εγκληματα.
Λες και οι βιαστες ειναι καποιοι χαρουμενοι ανθρωποι και ξαφνικα στραβωσαν και ειπαν ας αλλαξουμε βιολι.
Κατα πλειοψηφια ειναι περιθωροποιημενοι ανθρωποι μην το ξεχναμε αυτο.
Κουρδιστο πορτοκαλι?
Ασε.
Μηπως να παρουμε τους περιθωριοποιημενους να τους κανουν ψυχαναλυση...για πιθανον εγκληματα?
Οκ καλωσηρθατε στην ουτοπια ή στην κολαση.
δεν παμε με την βια στο σχολειο..παμε για να γινουμε ενεργα και χρησιμα μελη τησ κοινωνιασ .Επισεισ παμε να μαθουμε γνωσεισ..Quote:
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.Quote:
Βιασμος= με βια.
αλλο η υποχρεωση και η κοινωνικη συμμετοχη και αλλο η βια..το ξυλο..η κακοποιηση..
λιμπρα αντεχεις να σε ρωτησω κατι?γαιτι ξερεις εγω μιλαω λιγο χυμα..πες και θα σου πω
καποιοα στιγμη δεν θα βγει?Quote:
[
χεχεχ...Quote:
κανενα..πηγαινε στο πρωτο μπαρακι για σουινγκερσ στην αθηνα..και θα περασεισ καλα:P (http://www.e-steki.gr/showthread.php?t=16098) ¨:P:P
σωσταQuote:
Ακριβως για αυτο και το προτεινα. Οταν ξερεις πως θα σου συμβει κατι τοσο βαρυ και εισαι σε αυτη την κατασταση μεσα στην φυλακη θα το σκεφτεις παρα πολυ αν θα βιασεις, μα παρα πολυQuote:
[
Αλλαξες θεμα.Μιλησα για τις σεξουαλικες επιλογες πολλων τις οποιες θεωρεις διαστροφες.
Βλεπω ομως ταυτιζεσαι πολυ με οσους ειναι στην ακρη για καποιο λογο απο τους υπολοιπους.Τους λυπασαι?
Εγώ με τη βία πήγαινα..Καλύτερα να με βάραγαν παρά να πήγαινα σχολείο.Quote:
δεν παμε με την βια στο σχολειο..παμε για να γινουμε ενεργα και χρησιμα μελη τησ κοινωνιασ .Επισεισ παμε να μαθουμε γνωσεισ..Quote:
Βιασμος= με βια.
αλλο η υποχρεωση και η κοινωνικη συμμετοχη και αλλο η βια..το ξυλο..η κακοποιηση..
ψυχολογικη βια.. με τα χερια.. κλπ..Quote:
Πως θα μπορεί να βιάζει χωρίς τσουτσούνι;Quote: