Originally posted by John11
Quote:
Originally posted by marian_m
Quote:
Originally posted by Paolo_1
Πάντως είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις κοριτσιών που σ΄αυτήν την ηλικία είσαι τόσο δυστυχισμένη.Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση.Παρατηρώντας τις κοπέλες αυτής της ηλικίας διαπιστώνω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μες στην τρελή χαρά,με τις σχέσεις τους,τις παρέες τους κλπ.
Μάλλον δεν παρατηρείς καλά...
Δεν έχω τι να κάνω τώρα και έτσι αποφάσισα να απαντήσω. Του γράφεις ότι δεν παρατηρεί καλά. Και κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο σε αυτό που θες να πεις.
Αλλά δεν το λες. Δεν φτάνει αυτή η μικρή προτασούλα να εξηγήσει στους άλλους το τι εννοείς. Καλό είναι να γίνεσαι σαφής, από την αρχή ως το τέλος, παίρνονας υπόψη ότι ο άλλος δεν έχει σκεφτεί αυτά που έχεις σκεφτεί. Δεν πειράζει και τόσο πολύ αν θα χρειαστεί να δυσαρεστηθεί ο Paolo, δεν πειράζει και τόσο πολύ αν εκτεθείς. Σωστά; Και είμαι σίγουρος ότι ούτε η flowerbomb κατάλαβε. Και αν σκεφτώ, ίσως ο μισός πληθυσμός που έχει ευαισθητοποιηθεί σε κακές καταστάσεις θα καταλάβαινε.
Και αφού ξεπεράσουμε αυτό τον πρώτο \"σκόπελο\" πάμε στο δεύτερο. Δεν είναι απαραίτητο εσύ να έχεις περάσει τις ίδιες καταστάσεις στον ίδιο βαθμό με την flowebomb. To πιο πιθανό μάλλιστα να μην είναι στον ίδιο βαθμό. Πώς θα βοηθήσεις αν δεν μπεις στη σκέψη του άλλου; Πώς θα βοηθήσεις αν κοιτάς μέσα από το γυαλί της δικής σου ζωής; Γίνεται;