μουάααχααχαQuote:
Originally posted by Boltseed
Προβλεπω χαλαρα αυτο το thread να γινει συντομα το testing ground του Θεου για να στειλει κεραυνους και φωτιες να μας καψει ^_^
Βoltseed,απιστευτότατος!
Printable View
μουάααχααχαQuote:
Προβλεπω χαλαρα αυτο το thread να γινει συντομα το testing ground του Θεου για να στειλει κεραυνους και φωτιες να μας καψει ^_^
Βoltseed,απιστευτότατος!
το συναίσθημα μοναξιά πηγάζει από ψυχοπαθολογική διαταραχή?Quote:
Originally posted by katatonia
...eνα συναισθημα που ενδεχομενως πηγαζει απο μια ψυχοπαθολογικη διαταραχη...
ποιος τα διαδίδει αυτά ρε παιδιά?
από που κι ως που μια βασική ανθρώπινη ανάγκη, η ανάγκη της επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, και η αστοχία κάλυψης της ονομάζονται \"ψυχοπαθολογικές διαταραχές\"?
μήπως και η πείνα, η δίψα, η γενετήσια ορμή, η ανάγκη για ύπνο, και η μη κάλυψη τους ονομάζονται κι αυτά \"ψυχοπαθολογικές διαταραχές\"?
όταν διαβάζω κάτι τέτοια 2 υποθέσεις σκέφτομαι:
η ότι κάποιος δεν έχει καθόλου διάθεση να αναλάβει την ευθύνη του χαρακτήρα του και το πως αλληλεπιδρά στις διαπροσωπικές σχέσεις του και μένει μόνος, οποτε θέλει να δικαιολογήσει την κατάσταση ρίχνοντας σε βιολογικούς παράγοντες τις ευθύνες,
η ότι θέλουν να μας κάνουν πλύση εγκεφαλου οι ψυχίατροι/φαρμακοβιομηχανίες για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα.
Quote:
Originally posted by lucifer
το συναίσθημα μοναξιά πηγάζει από ψυχοπαθολογική διαταραχή?Quote:
...eνα συναισθημα που ενδεχομενως πηγαζει απο μια ψυχοπαθολογικη διαταραχη...
ποιος τα διαδίδει αυτά ρε παιδιά?
από που κι ως που μια βασική ανθρώπινη ανάγκη, η ανάγκη της επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, και η αστοχία κάλυψης της ονομάζονται \"ψυχοπαθολογικές διαταραχές\"?
μήπως και η πείνα, η δίψα, η γενετήσια ορμή, η ανάγκη για ύπνο, και η μη κάλυψη τους ονομάζονται κι αυτά \"ψυχοπαθολογικές διαταραχές\"?
όταν διαβάζω κάτι τέτοια 2 υποθέσεις σκέφτομαι:
η ότι κάποιος δεν έχει καθόλου διάθεση να αναλάβει την ευθύνη του χαρακτήρα του και το πως αλληλεπιδρά στις διαπροσωπικές σχέσεις του και μένει μόνος, οποτε θέλει να δικαιολογήσει την κατάσταση ρίχνοντας σε βιολογικούς παράγοντες τις ευθύνες,
η ότι θέλουν να μας κάνουν πλύση εγκεφαλου οι ψυχίατροι/φαρμακοβιομηχανίες για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα.
ΕΛΕΟΣ.
ΔΕΝ αναφερομαι στη μοναξια του τυπου \"λειπουν οι δικοι μου απτο σπιτι και βαριεμαι που ζω\" Η \"πρεπει να βρω γκομενα γιατι με εχει φαει η μλκ..\"
αναφερομαι ξεκαθαρα στο συναισθημα της μοναξιας,αποξενωσης,περιθω ριοποιησης κ.ο.κ. τα οποια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ απορρεουν απο ενα καταθλιπτικο επεισοδιο(το οποιο τυχαινει να ειναι και διαταραχη...)
οσον αφορα τη δευτερη υποθεση σου το μονο που σου προτεινω ειναι να σταματησεις να διαβαζεις λιακοπουλο...
καλά και μόνη της το αποφάσισε η σφαίρα? γιατί δεν καθότανε ήσυχα σε ένα τραπεζάκι?Quote:
υπο αυτη την εννοια δεν ειναι δολοφονος αυτος που πυροβολει καποιον αλλα δολοφονικη ειναι η σφαιρα που τον σκοτωνει!!
δεκτό το \"ενδεχομένως\".Quote:
αναφερομαι ξεκαθαρα στο συναισθημα της μοναξιας,αποξενωσης,περιθω ριοποιησης κ.ο.κ. τα οποια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ απορρεουν απο ενα καταθλιπτικο επεισοδιο(το οποιο τυχαινει να ειναι και διαταραχη...)
αυτό που λες για τα συναισθήματα και το καταθλιπτικό επεισόδιο δεν είναι σχέση αιτίου/αιτιατού, είναι ταυτολογία.
δίνεις μια μερική περιγραφή του καταθλιπτικού επεισοδίου.
ένα καταθλιπτικό επεισόδιο πιθανότατα σαν συμπτώματα να εμπεριέχει τα συναισθήματα που περιγράφεις. (όπως και αλλα άσχημα συναισθήματα). δεν προκαλεί αυτά τα συναισθήματα. το ίδιο τα καταθλιπτικό επεισόδιο είναι τα έντονα κακά συναισθήματα. δεν είναι η αιτία τους.
το τι προκαλεί αυτά τα κακά συναισθήματα που απαρτίζουν αυτό που λέμε \"καταθλιπτικό επεισόδιο\" είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία. (κατά εμέ τουλάχιστον)
δεν ειχα σκοπο να κανω λογο για σχεση αιτιου/αιτιατου.αναφερθηκα σε συμπτωματα-ενδειξεις.
εννοειται οτι δεν εχω κανενα λογο για να κανω ολοκληρωμενη περιγραφη ενος ...καταθλιπτικου επεισοδιου(?) η οποιασδηποτε συναισθηματικης ασταθειας, γιαυτο και περιοριστηκα σε μια μικρη αναφορα.
εξαλλου συμφωνω οτι ειναι μια \"μεγαλη ιστορια\" αν ομως μιλισουμε για σχεση αιτιου/αιτιατου.
τεσπα ,θεωρω ειναι οτι το συναισθημα της μοναξιας(ιδιαιτερα οταν δεν υφισταται στη πραγματικοτητα) δε θα πρεπει να το προσπερναμε και να το θεωρουμε φυσιολογικη υποθεση(αποψη μου παντα)
το πάσχα κι εμένα μου τη σπάει. ειδικά \'αν δεν νηστεύεις και δεν πας εκκλησία όλοι σε κοιτάνε λες και είσαι ο αντίχριστος :P
Εγω που πηρα τα αρνισια νηστισιμα σουβλακια...περιμενα στην ουρα παντως lol.
λοολ.Έχω ένα θέμα σήμερα,όλα όσα διαβάζω μου φαίνονται αστεία.Πάω να διαβάσω ξανά εκείνο για τα αμήχανα κάλλη του παραδείσου,να φτιαχτώ λιγάκι,χαχααααQuote:
Originally posted by lucifer
καλά και μόνη της το αποφάσισε η σφαίρα? γιατί δεν καθότανε ήσυχα σε ένα τραπεζάκι?Quote:
υπο αυτη την εννοια δεν ειναι δολοφονος αυτος που πυροβολει καποιον αλλα δολοφονικη ειναι η σφαιρα που τον σκοτωνει!!
Quote:
Χαρα που θα κανουν παντως οι χορτοφαγοι-οικολογοι-στρατιωντες_εναντια_του_κρ� �ατοφαγωτικου_καθεστως...
Το πασχα ειναι η καλυτερη τους. Θα αρχισουν τις διαδηλωσεις για τα δικαιωματα των ζωων φοροντας δερματινα μπουφαν , σαν εκεινους τους ακυρους που διαμαρτυρονται για την κοπη δεντρων και τα πανο-ταμπελες τους ειναι απο ξυλο ^^
... ας πω πρώτα χρόνια καλά και ας ευχηθώ με το καλό κάποτε - αν και δε το βλέπω - να επέλθει και η ανάσταση των ψυχών μας... πάντως δεν ήξερα ότι έτσι είμαστε όλοι οι χορτοφάγοι. Ακόμη και σ\' αυτή τη στάση ζωής μας αποτυχημένοι επιδειξίες είμαστε. Τώρα πώς γίνεται να έχω υπόψιν μου πέρα απ\' τον εαυτό μου και αρκετούς άλλους που δεν επιδιδόμαστε σε τέτοιες φανφάρες αλλά απλά δε τρώμε κρέας και φροντίζουμε για τα ζώα χωρίς να προσπαθούμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας στην καμπούρα κανενός, ένας... αμνός το ξέρει... ά πα πα, καλέ για γέλια είμαστε καλέ... τί ωραία σ\' αυτό το χώρο. Ακόμη κι αυτά που κάνουν κάποιοι χωρίς να ενοχλούν τους άλλους στην τελική, οφείλουμε να τα κοροίδέψουμε. Έ μα πως...
κεφάτους σας βλεπω εδώ..:) γενικά χριστουγεννα και πασχα(τα) έχω να ζησω οικογενειακά από 16 χρονών. Από εκεί και ύστερα σιγα σιγα η οικογενεια μου εξανεμίστηκε...εχω συνηθίσει στην μοναξια των γιορτών αυτών και πιστευα μεχρι πολυ πρόσφατα ότι δεν με πειραζει...αυτό το πασχα (στα 38 μου πια) καπως μου ήρθε ομως...τι να πω ...ισως γι\'αυτο και 1 εβδομαδα πριν εβγαλα ότι ψυχοσωματικό συμπτωμα υπαρχει..
Υ.Γ.1 επισης δεν καταναλώνω ζωντανά
Υ.Γ.2 ενα μεγάλο ευχαριστώ στα δύο δικά μου ζωντανά που με ακουσαν με υπομονή, με ανεχτηκαν και (κυρίως)δεν απαντησαν, αυτό το πάσχα
ευχομαι σε όλους τα καλύτερα..
Χμμ... χαίρομαι Φλερ για την έκφρασή σου... είδες κέφια σ\' αυτό το θρεντ έ;... θα σε ανακουφίσω λίγο, μιας κι έκλεισα τα 39 χτες... βρε δε μου ήρθε τίποτις σου λέω... :) ... ούτε τη μυρωδιά απ\' το αίμα δεν οσμίστηκα πια... take care...
;)
Xρόνια πολλά και \"γεμάτα\" να ευχηθώ!:) (άρα του χρόνου έχω ελπίδες να το δω πιο ψυχραιμα εεε;;)
και σ\'ευχαριστώ πολύ;)
Quote:
Originally posted by Alobar
Χμμ... χαίρομαι Φλερ για την έκφρασή σου... είδες κέφια σ\' αυτό το θρεντ έ;... θα σε ανακουφίσω λίγο, μιας κι έκλεισα τα 39 χτες... βρε δε μου ήρθε τίποτις σου λέω... :) ... ούτε τη μυρωδιά απ\' το αίμα δεν οσμίστηκα πια... take care...
;)
χρόνια σου πολλά και καλά Alobar. σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να το κάνεις πραγματικότητα.
... σας ευχαριστώ κορίτσια!... δύσκολο πολύ να σε αφήσουν να ζήσεις απλά τη σήμερον Αρκούδι, αλλά την παλεύουμε... άλλωστε, για έναν χαρακτήρα έχουμε έρθει σ\' αυτό τον κόσμο έ;...
;)