Quote:
Originally posted by Fleur
οι φίλοι και οι συναδελφοι που με βλέπουν λένε ότι φαίνομαι καλύτερα. Τα συμπτώματα τα σωματικά εχουν λιγοστεψει αλλα υπαρχουν μέρες που ειμαι στα κάτω μου. Σήμερα θα παω στον νευρολόγο να μου πεί τι θα κανουμε, αν θα συνεχισουμε σε ποιες δοσεις κλπ..παντως εχω εντοπισει ότι τα περισσότερα με πιανουν οταν γυριζω απο τη δουλεια στο σπιτι και ειμαι μονη μεχρι καποια ωρα το βραδακι π.χ 9, δεν ξέρω πως να το δω αυτό...νομιζω οτι παντως ακομα δεν εχω πεισθει εντελως οτι προκειται για ψυχοσωματικα και οχι κατι οργανικο και φοβαμαι...
Fleur, εχεις σκεφτει μηπως γινεσαι πολυ σκληρη ή απαιτητικη με τον εαυτο σου? Απο οσα μας λες, οι συναδελφοι κ φιλοι, σε βλεπουν καλυτερα. Η ιδια εχεις διαπιστωσει οτι τα σωματικα σου συμπτωματα εχουν μειωθει. Ολα αυτα σιγουρα δεν ειναι κατι αλλο περα απο εξελιξη. Απο οσα γραφεις ομως, μοιαζει να απαιτεις να γινεις τελεια ή \"καλα\" χωρις κανενα συμπτωμα ή αρνητικη σκεψη σε μικρο διαστημα....Πραγματικα και απο προσωπικη εμπειρια πιστευω πώς οσο κλεινουμε τα ματια στην εξελιξη μας, ανοιγουμε το δρομο για την ενισχυση της οποιας παθησης ή φοβιας μας.