Λιμπα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εισαι το μονο ατομο σε αυτο εδω το συγκεκριμενο θεμα που μεσα σε 3 σελιδες πεταει απροκλητα χαρακτηρισμους απο εδω και απο εκει ,ετσι δεν ειναι?
Και οχι, αυτο δε το λεω σαν \"χτυπημα\" αλλα απλη παρατηρηση...
Printable View
Λιμπα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εισαι το μονο ατομο σε αυτο εδω το συγκεκριμενο θεμα που μεσα σε 3 σελιδες πεταει απροκλητα χαρακτηρισμους απο εδω και απο εκει ,ετσι δεν ειναι?
\'... Απο την μερια μου ανεφερα την συγκεκριμενη ειδηση που μου εκανε εντυπωση σχετικα με το ποσο επιπολαια, για να χρησιμοποιησω μια ευγενικη λεξη, αντιμετωπιζουν καποιοι ανθρωποι τοσο σημαντικα γεγονοτα και το ποσο αναισθητοι μπορει να ειναι...\'
... ενώ εγώ που έριξα τα \'ανεπανόρθωτα\' χτυπήματα, κατέδειξα κάτι διαφορετικό ας πούμε;... και πού ακριβώς είναι αυτό που έκανα;...
\'... Τωρα αν εσεις θελετε να εξελιξετε την κουβεντα σε κατι αλλο, θελετε να συνεχισετε ακριβως πανω σε αυτο το θεμα ή θελετε να μαλλωσετε ειναι δικο σας προβλημα...\'
... ποιός έδωσε άλλη διάσταση στην κουβέντα, πέραν της χρήστριας που άρχισε την εκτόξευση χαρακτηρισμών;... πολύ ωραία μας τα λες για το σύνδρομο \'Down\'... το θέμα που έθεσα εγώ ήταν άλλο... υπάρχουν ΗΔΗ παιδιά παρατημένα με προβλήματα... αν έχεις κάτι γι\' αυτό καλώς...
Αlobar που στο καλο ειδες να αναφερω πως εριξες ανεπανορθωτα χτυπηματα; Αναφερθηκα σε ενα παλιοτερο θεμα που ειχαν πεσει ενα σωρο ατομα να φανε την libpa και ειπα οτι δεν θελω να γινει και τωρα το ιδιο και ας πιστευω οτι ειχε αδικο και τοτε και τωρα. Δεν ασχοληθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου.
Σχετικα με την τελευταια σου προταση δεν καταλαβα απολυτως τιποτα
Δεν πιστευω οτι αν καποιοι διαφωνουν πρεπει σωνει και ντε να ανταλλαξουν λογια πικρά..
Αν ειμαστε ολοι προσεκτικοί,μπορουμε να αποφυγουμε τα δυσαρεστα.
εγω σχολιασα το επιπολαιο της πραξης,δεν σχολιασα τα λεγομενα κανενος,δεν μου αρεσει να τσακώνομαι..
Ολα ,
για εμενα να διακοπεί μια κυηση προχωρημένη,ειναι εγκλημα...
ξέρεις ισως οτι υπαρχουν και τα δικαιωματα του αγέννητου παιδιού..
Τωρα για το σύνδρομο Down,το ηξερες οτι πολύ συχνά η εξέταση μπορει να δειχνει θετική και το παιδι οταν γεννηθεί να ειναι υγιεστατο ή το αντίστροφο!!!!
Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη αλλα δεν ειναι μεγαλυτερο εγκλημα να φερεις στη ζωη ενα παιδι που δεν θα μπορεις να το κανεις ευτυχισμενο επειδη δεν θα εχεις το κουραγιο να αντιμετωπισεις τις δυσκολιες του προβληματος του;
... έχω την αίσθηση ότι αυτοαναιρείσαι... αν πιστεύεις ότι είχε άδικο, τότε είναι άτοπο εξαρχής να ισχυρίζεσαι ότι \'πέσαμε\' να τη φάμε... δε νομίζεις;... ή θεωρείς \'περίεργο\' το ότι είχαν αντιδράσει αρκετοί στα όσα ανυπόστατα ειπώθηκαν;... έ όχι δα...Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αlobar που στο καλο ειδες να αναφερω πως εριξες ανεπανορθωτα χτυπηματα; Αναφερθηκα σε ενα παλιοτερο θεμα που ειχαν πεσει ενα σωρο ατομα να φανε την libpa και ειπα οτι δεν θελω να γινει και τωρα το ιδιο και ας πιστευω οτι ειχε αδικο και τοτε και τωρα. Δεν ασχοληθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου.
Δηλαδη οποιος εχει αδικο πρεπει να κρεμιεται αναποδα; Αλλο να κανεις κατι επιτηδες προκειμενου να εχεις καποιο οφελος, οπως εχει συμβει κατα διαστηματα με διαφορα ατομα και αλλο να εχει διαφορετικη αποψη ακομα και αν ειναι 100% λαθος
ξερεις πραγματικά δεν ξέρω..
Πολύ φοβάμαι να αφαιρεσω μια ζωη,να της στερησω το δικαίωμα να ζήσει με τον δικό της τρόπο,γιατι αυτα τα παιδιά δεν ειναι ανικανα να ζησουν μια σχετικα καλή ζωή..Δεν ξερω πως νιωθει ενα παιδι με Νταουν,τα βλεπω ομως να μπορουν να ειναι χαρουμενα και ευτυχισμένα..
Αν δεν μπορούσα ,αν δεν ειχα το κουράγιο λες ε?Ειναι μια ευθυνη ομως αυτη που πρεπει να αναλάβεις,μπορεις να ζητήσεις βοήθεια,να αγαπήσεις το παιδί ,αυτο ειναι με το προβλημα του..
Μη νομίζεις οτι ειμαι σιγουρη και δυνατή..οχι..αλλα αν θα μου τυχαινε, ήμουν προετοιμασμένη..θα το πηγαινα ως το τελος..και αν δεν μπορουσα να κανω παιδιά, θα πήγαινα στα αζήτητα ,δεν θα αναζητούσα το τελειο παιδί ή τιποτα...δυσκολευτηκα να κανω παιδια..ειναι σκεψεις που εχω κάνει..
καλα εγω στο τεμπο μου..
ελατε βρε παιδιά...ας το αφησουμε..
Quote:
Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη αλλα δεν ειναι μεγαλυτερο εγκλημα να φερεις στη ζωη ενα παιδι που δεν θα μπορεις να το κανεις ευτυχισμενο επειδη δεν θα εχεις το κουραγιο να αντιμετωπισεις τις δυσκολιες του προβληματος του;
... αν το παιδί σου γεννηθεί \'φυσιολογικό\' και πάθει καρκίνο στα 5 του, μείνει ανάπηρο από τροχαίο, ή γίνει παχύσαρκο και δυσλειτουργικό επειδή το τάίζες γαριδάκια, το πετάς στον Καιάδα;...Quote:
... αν είναι \'έγκλημα\' το ο,τιδήποτε μπορεί να συμβεί σ\' έναν άνθρωπο και δεν έχει το κουράγιο να το αντιμετωπίσει, έ ας κάτσει σπίτι του να μιλάει εκ του ασφαλούς...
Ισως ειναι μεσα στο κομμάτι του συνειδητοποιημένου ατόμου..
Η αληθεια ειναι οτι συχνα συναντάς υποψηφιους γονείς ,απροετοιμαστους,δεν αντεχουν ουτε το βραδυνο κλαμα,το ξενυχτι..ποσο μάλλον μια πιθανη ασθένεια..
Φωτεινη συμφωνω μαζι σου σε ολα αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να γεννηθει ενα παιδι με συνδρομο down και να μην εχουν την δυναμη να το φροντισουν οι γονεις του ή να μην γεννηθει καθολου;
Απο την μερια μου ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα σε μια τετοια περιπτωση αλλα σιγουρα δεν θελω να εχω ενα παιδι που δεν θα μπορω να το εχω χαρουμενο. Οποτε ή θα ειμαι σιγουρος πως μπορω να του δωσω οτι χρειαζεται ή θα προτιμησω να μην το αποκτησω ποτε
Αλομπαρ στην περιπτωση που συζηταμε με την φωτεινη εχεις την δυνατοτητα να μην φερεις στον κοσμο ενα παιδι αν ειναι να μην μπορεις να το εχεις ευτυχισμενο. Αυτο που λες εσυ ειναι κατι εντελως διαφορετικο
Δεν σου απαντάω γιατί ότι και να πω (γενικά όχι τώρα) θα μου την πείτε οπότε είσαι κι εσύ ένα ακόμα τέτοιο άτομο.Quote:
Originally posted by Boltseed
\'... Ισως ειναι μεσα στο κομμάτι του συνειδητοποιημένου ατόμου..
Η αληθεια ειναι οτι συχνα συναντάς υποψηφιους γονείς ,απροετοιμαστους,δεν αντεχουν ουτε το βραδυνο κλαμα,το ξενυχτι..ποσο μάλλον μια πιθανη ασθένεια...\'
... έ τότε ας παραγγείλουν κι αυτοί από τη Ρωσία με αγάπη Φωτεινή μου, μιας και όλα τα δεινά αφορούν όλους τους υπόλοιπους εκτός από μας και τα παιδιά μας ασφαλώς...
Εσύ κοπέλα μου το άρχισες πρώτη άντε δες και ξεστραβώσου!Quote:
Originally posted by Alobar
\'... Απο την μερια μου ανεφερα την συγκεκριμενη ειδηση που μου εκανε εντυπωση σχετικα με το ποσο επιπολαια, για να χρησιμοποιησω μια ευγενικη λεξη, αντιμετωπιζουν καποιοι ανθρωποι τοσο σημαντικα γεγονοτα και το ποσο αναισθητοι μπορει να ειναι...\'
... ενώ εγώ που έριξα τα \'ανεπανόρθωτα\' χτυπήματα, κατέδειξα κάτι διαφορετικό ας πούμε;... και πού ακριβώς είναι αυτό που έκανα;...
\'... Τωρα αν εσεις θελετε να εξελιξετε την κουβεντα σε κατι αλλο, θελετε να συνεχισετε ακριβως πανω σε αυτο το θεμα ή θελετε να μαλλωσετε ειναι δικο σας προβλημα...\'
... ποιός έδωσε άλλη διάσταση στην κουβέντα, πέραν της χρήστριας που άρχισε την εκτόξευση χαρακτηρισμών;... πολύ ωραία μας τα λες για το σύνδρομο \'Down\'... το θέμα που έθεσα εγώ ήταν άλλο... υπάρχουν ΗΔΗ παιδιά παρατημένα με προβλήματα... αν έχεις κάτι γι\' αυτό καλώς...
καταλαβαίνω τι λες.Quote:
Φωτεινη συμφωνω μαζι σου σε ολα αλλα τι ειναι προτιμοτερο; Να γεννηθει ενα παιδι με συνδρομο down και να μην εχουν την δυναμη να το φροντισουν οι γονεις του ή να μην γεννηθει καθολου;
Απο την μερια μου ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα σε μια τετοια περιπτωση αλλα σιγουρα δεν θελω να εχω ενα παιδι που δεν θα μπορω να το εχω χαρουμενο. Οποτε ή θα ειμαι σιγουρος πως μπορω να του δωσω οτι χρειαζεται ή θα προτιμησω να μην το αποκτησω ποτε
Αλομπαρ στην περιπτωση που συζηταμε με την φωτεινη εχεις την δυνατοτητα να μην φερεις στον κοσμο ενα παιδι αν ειναι να μην μπορεις να το εχεις ευτυχισμενο. Αυτο που λες εσυ ειναι κατι εντελως διαφορετικο
Ομως πως ξερουμε οτι δεν θα ειναι ευτυχισμενο?Επειδη θα ειναι αλλιώτικο απο τα αλλα?
Μηπως πιο πολυ φοβόμαστε για εμας και οχι για εκείνο?
Ανυπόστατα είναι αυτά που λες εσύ, μάθε να δέχεσαι και την διαφορετική άποψη, όπως δέχομαι κι εγώ την δικιά σου! Τι είπα; Είπα να μην επιτίθεστε τόσο πολύ σε αυτήν την γυναίκα που άφησε το παιδί γιατί το είχε σε σίγουρα χέρια! Τόσο πολύ σε πείραξε αυτή η άποψη που τρέχεις να την κακολογήσεις;Quote:
... έχω την αίσθηση ότι αυτοαναιρείσαι... αν πιστεύεις ότι είχε άδικο, τότε είναι άτοπο εξαρχής να ισχυρίζεσαι ότι \'πέσαμε\' να τη φάμε... δε νομίζεις;... ή θεωρείς \'περίεργο\' το ότι είχαν αντιδράσει αρκετοί στα όσα ανυπόστατα ειπώθηκαν;... έ όχι δα...Quote:
Μα αναφερομαι σε γονεις που δεν εχουν το κουραγιο να μεγαλωσουν ενα παιδι με αναλογο προβλημα οποτε σε αυτη την περιπτωση σιγουρα δεν θα ειναι ευτυχισμενοQuote:
Originally posted by Αφωτεινή
Ομως πως ξερουμε οτι δεν θα ειναι ευτυχισμενο?Επειδη θα ειναι αλλιώτικο απο τα αλλα?
Μηπως πιο πολυ φοβόμαστε για εμας και οχι για εκείνο?
... δε θα σου απαντήσω ξανά... αποδέξου πρώτα εσύ τον εαυτό σου. Μέχρι τότε, μπορείς να κατηγορείς δίχρονα παιδιά και να αποδεικνύεις σε μένα πόσο πολύ απορρίπτεις τον εαυτό σου που κάποτε υπήρξες κι εσύ παιδάκι. Να ξέρεις, είναι η μόνη ευθύνη που οφείλουμε να αποποιούμαστε. Την έχουν άλλοι...
Μια χαρά τον αποδέχομαι τον εαυτό μου, δεν θέλω υποδείξεις..Εγώ ήμουν ήσυχο παιδάκι.Quote:
... δε θα σου απαντήσω ξανά... αποδέξου πρώτα εσύ τον εαυτό σου. Μέχρι τότε, μπορείς να κατηγορείς δίχρονα παιδιά και να αποδεικνύεις σε μένα πόσο πολύ απορρίπτεις τον εαυτό σου που κάποτε υπήρξες κι εσύ παιδάκι. Να ξέρεις, είναι η μόνη ευθύνη που οφείλουμε να αποποιούμαστε. Την έχουν άλλοι...
τωρα που εγινα μαμα..μου φαινεται πολυ παραξενο αυτο.. οκ..οταν το ακουσ τουσ πρωτουσ μηνεσ να κλεει ..λεσ..\'\'πααλιιιιι\'\' αλλα μολισ πασ πανω απο την καλαθουνα να το σηκωσεισ.λιωωωωωωωωωωνεισ. .. και εισαι ετοιμοσ για τα ΠΑΝΤΑ...Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Ισως ειναι μεσα στο κομμάτι του συνειδητοποιημένου ατόμου..
Η αληθεια ειναι οτι συχνα συναντάς υποψηφιους γονείς ,απροετοιμαστους,δεν αντεχουν ουτε το βραδυνο κλαμα,το ξενυχτι..ποσο μάλλον μια πιθανη ασθένεια..
τουλαχιστον οι μαμαδεσ ετσι θα επρεπε να ειναι..αλλα μαλλον δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια ενστικτα.
παντωσ Λιμπα οσεσ φωρεσ εχει να κανει το θεμα με παιδακια..εισαι απιστευτα σκληρη..τα αντιμετωπιζεισ λεσ και ειναι ενηλικεσ.. αλλα πιστεψε με μεχρι τουλαχιστον μια α ηλικεια ειναι εντελωσ ανυπερασπιστα και αθωα.επισεισ δεχονται οτι τουσ πουν οι γονεισ σαν απολυτη αληθεια..χωρισ να αμφισβητουν...
σε παρακαλω αν δεν αλλαξεισ σκεψεισ..μην κανεισ παιδια.
Quote:
Originally posted by libpa
Ανυπόστατα είναι αυτά που λες εσύ, μάθε να δέχεσαι και την διαφορετική άποψη, όπως δέχομαι κι εγώ την δικιά σου! Τι είπα; Είπα να μην επιτίθεστε τόσο πολύ σε αυτήν την γυναίκα που άφησε το παιδί γιατί το είχε σε σίγουρα χέρια! Τόσο πολύ σε πείραξε αυτή η άποψη που τρέχεις να την κακολογήσεις;Quote:
Έγώ πάλι δεν καταλαβαινω γιατί ασχολούνται μαζί σου.
Εσύ δεν είσαι που προσπαθούσες πριν λίγες μέρες να δικαιολογήσεις έναν πατέρα που έβγαλε το μωρό του στο χιόνι και πέθανε, αφού είχε βάλει το χέρι του μέσα στον κόλπο του μωρού για να σταματήσει την αιμοραγία που προκάλεσε η κλωτσιά που είχε ρίξει στο δίχρονο για να σταματήσει να γκρινιάζει?
tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
..
α καλαααα....
μαλιστα.Νομιζω καταλαβαμε ολοι.
Για μένα είναι σαν ενήλικες γιατί τι τα διαφοροποιεί δλδ?Quote:
Originally posted by Adzik
παντωσ Λιμπα οσεσ φωρεσ εχει να κανει το θεμα με παιδακια..εισαι απιστευτα σκληρη..τα αντιμετωπιζεισ λεσ και ειναι ενηλικεσ.. αλλα πιστεψε με μεχρι τουλαχιστον μια α ηλικεια ειναι εντελωσ ανυπερασπιστα και αθωα.επισεισ δεχονται οτι τουσ πουν οι γονεισ σαν απολυτη αληθεια..χωρισ να αμφισβητουν...
σε παρακαλω αν δεν αλλαξεισ σκεψεισ..μην κανεισ παιδια.
Ναι, και γι\'αυτό θα μου κόψεις την επικοινωνία; Ποιά είσαι ρε μεγάλη σε έχω δει να φωνάζεις και να κάνεις υποδείξεις σε άλλους λες και είσαι κάποια.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Εσύ δεν είσαι που προσπαθούσες πριν λίγες μέρες να δικαιολογήσεις έναν πατέρα που έβγαλε το μωρό του στο χιόνι και πέθανε, αφού είχε βάλει το χέρι του μέσα στον κόλπο του μωρού για να σταματήσει την αιμοραγία που προκάλεσε η κλωτσιά που είχε ρίξει στο δίχρονο για να σταματήσει να γκρινιάζει?
Αν και θεωρω χαζο να κανεις παραθεση τον εαυτο σου τελικα μερικες φορες επιβαλλεται
Quote:
Alobar μην αρχισετε παλι να την χτυπατε ολοι μαζι γιατι ειχε ξαναγινει αυτο το πραγμα και εκει θα καταληξουμε παλι αν μυριστουν μερικοι αιμα :(
Σ\'ευχαριστώ Όλα είναι δανεικά, αλλά αρχίζω να μαθαίνω πλέον να μην παίρνω κανέναν στα σοβαρά γιατί δεν αξίζει.
Quote:
Ναι, και γι\'αυτό θα μου κόψεις την επικοινωνία; Ποιά είσαι ρε μεγάλη σε έχω δει να φωνάζεις και να κάνεις υποδείξεις σε άλλους λες και είσαι κάποια.Quote:
Ναι, έχεις δίκιο. Είμαι για δέσιμο.
Δεν είσαι για δέσιμο, κατά τη γνώμη μου ψώνιο είσαι.Quote:
... ναι, είναι όντως χαζό να κάνεις παράθεση τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας το νικ κάποου άλλου. Την επόμενη φορά κάντο σωστά και χρησιμοποίησε εσένα. Όπως εγώ χρησιμοποιώ εμένα και μόνον εμένα, απλό είναι... και για να μην έχεις \'μανούρες\' στο θρεντ σου, βάλε και πορτιέρηδες. Μετά και από αυτή σου την τοποθέτηση, έμαθα πια ότι δε μπορώ να λέω τη γνώμη μου. Φαντάζομαι ότι δε θα κάνεις τον κόπο να δεις ότι τοποθετήθηκα εξαρχής για παιδιά στα αζήτητα με προβλήματα υγείας έ;...Quote:
Αν και θεωρω χαζο να κανεις παραθεση τον εαυτο σου τελικα μερικες φορες επιβαλλεται
Quote:
Alobar μην αρχισετε παλι να την χτυπατε ολοι μαζι γιατι ειχε ξαναγινει αυτο το πραγμα και εκει θα καταληξουμε παλι αν μυριστουν μερικοι αιμα :(
λαλαλαλα τι ωραια που περναμε στο e-psychology! ;D
φυσικα και δεν ειναι
Δεν ειναι διαμορφωμενεσ ολοκληρωμενεσ προσωπικοτητες, ειναι παιδακια.. τα οποια μαθαινουν να ζουν.. μαθαινουν να σκεFτονται.. δεν εχουν παγιομενεσ αποψεισ.. μπορουν να επιρεαστουν απο τουσ ενηλικεσ και να αλλαξουν θεση και αποψη ανα πασα στιγμη και ειναι απολυτωσ φυσικο κατι τετοιο..εξερευνουν τον κοσμο.. μαθαινουν να ζουν με βαση τα παραδiγματα που εχουν..μιμουμενα τουσ ενηλικεσ συνηθωσ γονεισ τουσ..
αν πχ δεν τα αγκαλιαζουν οι γονεισ μπορουν να αποδεχτουν πωσ ο φυσιολογικο ειναι να μην αγκαλιαζεισ και ουτο καθεξεισ...
ειναι πλασματακια τα οποια εξελισονται καθε λεπτο..παρατηρουν..και ναι τα παιδια δεν εχουν κακια..εκτοσ και αν την δουν, την υποστουν τα ιδια.. το παιδακι δεν θα σε χτυπησει επειδη ειναι κακο..αλλα επειδη σε εχει δει να το χτυπασ οταν θυμωνεισ και νομιζει πωσ ετσι πρεπει να αντιδρα οταν θυμωνει..
η το πολυ πολυ απο αμυνα.. η επειδη κανεισ δεν του εχει δειξει , δεν το εχει βοηθησει να μαθει πωσ να αντιδρα.
Θελει καθοδηγηση.Στηριξη, αγαπη..εχει το δικαιωμα να χει παραλογεσ απαιτησεισ γιατι πολυ απλα τσεκαρει το μεχρι που μπορει να φτασει..και εχει υποχρεωση να ακουσει τον γονιο του οταν εκεινοσ αντιδρα πχ στην παραλογη απαιτηση..και να δεχτει ακομη και με αντιδραση την οριοθετιση που πρεπει οι ενηλικεσ να του δινουν ωστε να μαθει τι πρεπει και τι δεν πρεπει.. τα λεω λιγο μπερδεμενα αλλα δεν μπορω να εκφραστω καλητερα.
Το σημαντικοτερο ειναι πωσ δεν ειναι προκατελειμενα..ειναι αγνα και καθαρα.. βλεπουν τα πραγματα οπωσ ειναι..δεν σκεφτονται πωσ κατι κρυβεται απο πισω
και αυτο τα κανει ευαλωτα και ευκολα στην κακοποιηση απο τουσ ενηλικεσ, ανημπορα να προστατευτουν..
εμεισ οι ενηλικεσ δεν ημαστε ανημποροι ..
γι αυτο και δεν πρεπει να τα βαζουμε με τα παιδια , δεν ημαστε το ιδιο..
ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ;)Quote:
Κι επειδή μαθαίνουν να ζουν και να σκέφτονται δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο; Και έχουν το δικαίωμα να έχουν παράλογες απαιτήσεις; Μάλιστα..
Ακόμη κι εγώ; Μήπως είναι ειρωνικό αυτό που λες; Άλλο το να είμαστε κάποιοι και άλλο να το παίζουμε κάποιοι,κοινώς να είμαστε ψώνια!Quote:
Originally posted by Adzik
ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ;)
Όχι, είμαι για δέσιμο και από δω και μπρος αν γκρινιαζουν παιδακια θα τα σκοτωνω και αν γαβγιζουν σκυλακια θα τους πεταω φόλα.Quote:
Δεν είσαι για δέσιμο, κατά τη γνώμη μου ψώνιο είσαι.Quote:
Τότε πιστεύω πως θα μπορεσουμε να γινουμε φιλες.
θεσ να στο πω στο πιο απλοικο του? δεν εχουν την ιδια σωματικη δυναμη. Αυτο τουλαχιστον μπορεισ να το καταλαβεισ?
αρα δεν μπορουν να τα βαλουν με ενηλικεσ και ουτε να προστατευτουν απο αυτουσ.
ΑΡΑ δεν ειναι το ιδιο.
Δεν πειράζει, είσαι σε άλλα πράγματα κακιά εσύ.Quote:
Όχι, είμαι για δέσιμο και από δω και μπρος αν γκρινιαζουν παιδακια θα τα σκοτωνω και αν γαβγιζουν σκυλακια θα τους πεταω φόλα.
Τότε πιστεύω πως θα μπορεσουμε να γινουμε φιλες.
Λιμπα πιστευεισ πωσ εισαι καλοσ ανθρωποσ?
αν ναι..πεσ μου μερικουσ λογουσ σε παρακαλω?