xaxa :-)
Printable View
Τι εννοείς \"τι βοηθάει\"; Υπάρχει ανάγκη βοηθειας στα λεγόμενα του post μου και δεν την πρόσεξα; :PQuote:
Originally posted by krino
τι βοηθαει το χρωμα στο προσωπο?
Και με χρώμα στο πρόσωπο, εννοώ χαριτολογώντας το \"μακιγιαζ\". Εμενα p.x. μου αρέσει το μώβ, οποτε μου αρέσει να φοράω σκιά στις αποχρώσεις του μώβ και του lilaque.
να βαλει σαν τραγουδι αυτα που λει η τζου.λια αντι για βανδη?πλακιτσα!
Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Τι εννοείς \"τι βοηθάει\"; Υπάρχει ανάγκη βοηθειας στα λεγόμενα του post μου και δεν την πρόσεξα; :PQuote:
τι βοηθαει το χρωμα στο προσωπο?
Και με χρώμα στο πρόσωπο, εννοώ χαριτολογώντας το \"μακιγιαζ\". Εμενα p.x. μου αρέσει το μώβ, οποτε μου αρέσει να φοράω σκιά στις αποχρώσεις του μώβ και του lilaque.
απλα δεν καταλαβα τι βοηθαει να γινεις λιλακ....
δεν καταλαβα γιατι πετας την σκουφια σου επειδη σου ειπα κατι καλο....Quote:
Originally posted by donald_girl
νομιζα οτι δεν σε ενδιεφερε.
E και εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να \"βοηθάει\" σε κάτι και όχι απλά να το κάνω επειδή μου αρέσει.Quote:
απλα δεν καταλαβα τι βοηθαει να γινεις λιλακ....
Και δεν είπαμε να γίνω και όλη λιλακ! Σκιά στα ματάκια είπα :P
βρε καλη μου (η κακη μου αν προτιμας)
δεν ξερω απο τετοια, εσυ λες σκια, εγω εχω δει ολοκληρο σουβαντεπι....
Δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα ειναι πιο ομορφη με χρωμα και οχι με το φυσικο της,
αυτο και μονο.
Δηλαδη ενα κοκκινο τριανταφυλλο, αν το κανω μωβ θα ειναι πιο ωραιο?
Καλή μου, καλή μου :)Quote:
Δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα ειναι πιο ομορφη με χρωμα και οχι με το φυσικο της,
αυτο και μονο.
LOL για τα σοβαντεπι. Αν αυτής και του περίγυρου της της αρέσει βεβαια, τι μας πέφτει λόγος εμάς :P
Και ώπα, γιατί εδώ παρανοήσαμε. Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, για αυτό και στο πρώτο μου post αν προσέξεις είπα \"ελκυστική\" και όχι όμορφη. Είναι σαν τα λουλουδάκια και τα πουλάκια στη φύση, το πιο πλουμιστό λουλούδι με τα πιο έντονα χρώματα και το πιο φανταχτερό πουλάκι με το φωσφόριζε πτέρωμα τραβάνε περισσότερο την προσοχή (και δη τους επίδοξους \"εραστές\" και \"κυνηγούς τροφής\")... τώρα, το αν είναι και όμορφα, αυτό είναι θέμα του παρατηρητή :D
Επί του πρακτέου, η έλξη κατ\'εμέ είναι λίγο πιο αυτόματη διαδικασία και έχει να κάνει, στην αρχή της, περισσότερο με ένστικτο και επιφάνεια από ότι η αποδοχή ομορφιάς. Ένα φωσφόριζε πορτοκαλι παντελόνι p.x. ενστικτωδώς σου τραβάει το μάτι (το λέω γιατί είδα τύπο στο τρένο σήμερα) το αν θα σου αρέσει κιόλας όμως είναι άλλο θέμα.
Quote:
οσο να ναι, θα ειχα ενα μικρο-σοκ,
αλλα θα ηταν μια ευχαριστη κινηση.
ευχαριστω krino για την απάντηση
σοκαρει λίγο η αληθεια ειναι...ισως όμως και αυτο να ειναι ταμπου...δεν ξέρω...ισως οι γυναικες αν πλησιαζαν ηρεμα και ωραια κάποιον να μην τις επιανε υστερια με την εμφανιση τους
θα το χω υποψιν μου παντως thanks
Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Καλή μου, καλή μου :)Quote:
αυτο και μονο.
LOL για τα σοβαντεπι. Αν αυτής και του περίγυρου της της αρέσει βεβαια, τι μας πέφτει λόγος εμάς :P
Και ώπα, γιατί εδώ παρανοήσαμε. Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, για αυτό και στο πρώτο μου post αν προσέξεις είπα \"ελκυστική\" και όχι όμορφη. Είναι σαν τα λουλουδάκια και τα πουλάκια στη φύση, το πιο πλουμιστό λουλούδι με τα πιο έντονα χρώματα και το πιο φανταχτερό πουλάκι με το φωσφόριζε πτέρωμα τραβάνε περισσότερο την προσοχή (και δη τους επίδοξους \"εραστές\" και \"κυνηγούς τροφής\")... τώρα, το αν είναι και όμορφα, αυτό είναι θέμα του παρατηρητή :D
Επί του πρακτέου, η έλξη κατ\'εμέ είναι λίγο πιο αυτόματη διαδικασία και έχει να κάνει, στην αρχή της, περισσότερο με ένστικτο και επιφάνεια από ότι η αποδοχή ομορφιάς. Ένα φωσφόριζε πορτοκαλι παντελόνι p.x. ενστικτωδώς σου τραβάει το μάτι (το λέω γιατί είδα τύπο στο τρένο σήμερα) το αν θα σου αρέσει κιόλας όμως είναι άλλο θέμα.
εγω θα σου πω οτι το ομορφο για μενα ειναι το φυσικο.
Επισης το ασχημο ειναι το φτιαγμενο.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και κατ\' επεκεταση τα σοβαντεπι (:P ) με απωθουν.
Χεχε σχεδον οποιον αντρα και να ρωτησεις....εγωωωωωωωωωωωω θα σου πουν προτιμω το φυσικο....βεβαια οι γυναικες ως πιο πονηρες ξερουν φυσικα τι πρεπει να κανουν λολ.
φυσικη ομορφια=20 λεπτο χτενισμα επιμελως ατιμελητο στυλ
15 λεπτο φυσικο και διακριτικο βαψιματακι
ε και κανενα μισαωρο για την επιλογη των ρουχων,παπουτσιων,τσαντας που να συνθετουν ενα ομορφο φυσικο και οχι στυλιζαρισμενο λουκ¨...
Quote:
Originally posted by lote
Quote:
οσο να ναι, θα ειχα ενα μικρο-σοκ,
αλλα θα ηταν μια ευχαριστη κινηση.
ευχαριστω krino για την απάντηση
σοκαρει λίγο η αληθεια ειναι...ισως όμως και αυτο να ειναι ταμπου...δεν ξέρω...ισως οι γυναικες αν πλησιαζαν ηρεμα και ωραια κάποιον να μην τις επιανε υστερια με την εμφανιση τους
θα το χω υποψιν μου παντως thanks
ειναι γεγονος οτι ασχετως τι γραφουμε,
ολοι μας εχουμε εμποτιστει και απο σεξισμο και απο οτι στραβο θες απο αυτα που πλασαρει η κοινωνια σημερα.
Αρα και απο ταμπου και απο χιλια δυο σκατα....
Αρα και η γυναικα θα βαφτει (ακομα και αν δεν θελει) οπως γραφεται στο κειμενο, γιατι μπορει να νιωθει υποδεεστερη και μη πιασαρικη και ισως να κανει και το κουνελακι που περιμενει τον κυνηγο κλπ κλπ....
Απο την αλλη δεν υποστηριζω οτι η γυναικα πρεπει να γινει κυνηγος.
Δεν καταλαβαινω γιατι σε αυτο το ομορφο παιχνιδι επικοινωνιας καποιος πρεπει να κανει το θηραμα και καποιος το κυνηγο.
Σορρυ αλλα απο αυτα τα κοινωνικα προτυπα προτιμω να απεχω.
Δεν κυνηγουσα ποτε γυναικες και δεν επιθυμω να με κυνηγουν.
Επιθυμω να επικοινωνω οπως και να επικοινωνουν μαζι μου.
Τα υπολοιπα παιχνιδακια κοινωνικης προβολης ας τα κανουν αυτοι που νιωθουν ισχυροι με ολα αυτα.
δεν ξερω ποιος ειναι ο πονηρος εδω περα η το θυμα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Χεχε σχεδον οποιον αντρα και να ρωτησεις....εγωωωωωωωωωωωω θα σου πουν προτιμω το φυσικο....βεβαια οι γυναικες ως πιο πονηρες ξερουν φυσικα τι πρεπει να κανουν λολ.
Quote:
Originally posted by olgaki82
ε και κανενα μισαωρο για την επιλογη των ρουχων,παπουτσιων,τσαντας που να συνθετουν ενα ομορφο φυσικο και οχι στυλιζαρισμενο λουκ¨...
ολα αυτα ειναι φυσικα?
:cool:
Αν προτιμάτε βρε κορίτσια το φυσικό αφήστε κ φρύδι, κ μασχάλη κ πόδια, και και και, τι παραπονιέστε?
καλώς ή κακώς μια γυναίκα βαμμένη = προσεγμένη, τώρα αν έχεις φυσική ομορφιά άλλο καπέλο, κ προς θεού ε, δεν μιλάω γιαυτές στις παραλίες με φούλ βάψιμο και γόβα χαχαχα
κωστακη μην αγχωνεσαι θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
Το αναποδο σπανιζει...
;)
κακία...! :p
Κι εγώ το ίδιο ελπίζω.Quote:
θα σου πω ενα πραγμα,
οταν εισαι με γυναικες που ειναι ανασφαλεις, δεν προκαλει προβληματα μονο σε αυτες αλλα και στους υπολοιπους που ειναι γυρω τους.
Αρα θα επηρεαζει και εμενα σιγουρα.
Ευελπιστω οτι ο κοσμος θαγινεται καλυτερος και γενικα πιο ελευθερος....
Γιατί βλέπεις τι γίνεται όταν είναι ο άντρας ανασφαλής.
Αναγκάζεται να κατεβάζει τέτοια παρωχημένα αρθράκια για να αισθανθεί καλύτερα.
το παν στη ζωη σου ειναι να μην αγχωνεσαι...
και ολα θα στρωσουν.
Απαιχτο..Quote:
Originally posted by olgaki82
η προσπάθεια να μη φαίνεσαι στημένη...:D
Θυμάμαι μια φίλη που ενω πιστευες οτι ειναι φυσική,η ιεροτελεστία ξεκινούσε απο το απογευμα...Δεν μπορουσε να διαννοηθει να βγει αλλιώς..
Εμενα μου αρεσει η καθαριότητα,να μοσχοβολάει το ρουχο μου,ελαφρύ μακιγιαζ,οχι κλοουν με παγιετα πρωινιάτικα,
ενας περιποιημένος ανθρωπος-αντρας και γυναικα-,δείχνει οτι αγαπά τον εαυτό του,τον προσέχει..
ολα ομως εχουν ενα νοημα οταν συνδυαζονται.
Η ομορφια που εκπεμπει ενα κορμί γεματο αυτοπεποιθηση εχει να κάνει με τη δυναμη της εσωτερικής ομορφιάς.
Εδώ που τα λέμε, σήμερα και οι άνδρες από θαύμα επιβιώνουν.
Αλλά τι να κάνουμε, η ομορφιά θέλει θυσίες.
http://www.greekfoot.com/index.php?action=printpage;topic=6412.0
διαφωνώ με το ότι αν δεν βαφτείς/δεν βάλεις τακούνια/δεν χτενιστείς σε κομμωτήριο είσαι άσχημη. αυτά απλά σε κάνουν λίγο πιο glossy στην καλή περίπτωση, καρνάβαλο στην κακή.
καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί αυτές τις επιταγές. κανείς δεν σε αναγκάζει να διαβάσεις κοσμοπόλιταν!
και σίγουρα υπάρχουν άντρες που θέλουν τέτοιες γυναίκες γύρω τους.
Ε, αφού ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ μπορεί να πέσουν και οι άντρες στις παγίδες των στερεοτύπων, όλα καλά λοιπόν.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Συμφωνώ με τον Boltseed,ο σεξισμός δε γνωρίζει φύλο.Και τα δύο φύλα μπορούν να πέφτουν στις παγίδες των στερεότυπων και τα δύο είναι εν δυνάμει υποκείμενα στην προπαγάνδα των μέσων,των θεσμών και των φορέων της εξουσίας και των κοινωνικών νορμών.
Δεν πάει τίποτα στραβά με τις γυναίκες.
Σε κόβω λίγο εριστική,για είναι ιδέα μου;:PΤο αυστηρό υπερεγώ σου τώρα απαιτεί φαντάζομαι να μπω στη διαδικασία να στο θρέψω συμμετέχοντας με τον τρόπο που εσύ θέλεις σε μία συζήτηση.Υπαγορεύσεις για τις απόψεις μου και το με ποιον τρόπο θα σχολιάζω ό,τι γουστάρω,δε δέχομαι από κανέναν,ιδιαίτερα όταν επιδεικνύει τόσο ενοχικές εμμονές για το \"σωστό\"με στυλ χωροφύλακα.Πίνω καφεδάκι,η μέρα είναι υπέροχη και ο σεξισμός καλά κρατεί.:D:D
Quote:
Originally posted by marian_m
Κι εγώ το ίδιο ελπίζω.Quote:
θα σου πω ενα πραγμα,
οταν εισαι με γυναικες που ειναι ανασφαλεις, δεν προκαλει προβληματα μονο σε αυτες αλλα και στους υπολοιπους που ειναι γυρω τους.
Αρα θα επηρεαζει και εμενα σιγουρα.
Ευελπιστω οτι ο κοσμος θαγινεται καλυτερος και γενικα πιο ελευθερος....
Γιατί βλέπεις τι γίνεται όταν είναι ο άντρας ανασφαλής.
Αναγκάζεται να κατεβάζει τέτοια παρωχημένα αρθράκια για να αισθανθεί καλύτερα.
χεχε.... τωρα το ειδα αυτο....
εχεις πολυ πλακα ειλικρινα,
:D
Quote:
Το αυστηρό υπερεγώ σου τώρα απαιτεί φαντάζομαι να μπω στη διαδικασία να στο θρέψω συμμετέχοντας με τον τρόπο που εσύ θέλεις σε μία συζήτηση.
κοιτα μην πεσεις στην παγιδα ε?
:cool:
Χαίρομαι που ανησυχείς για μένα,αλλά δε μου χρειάζεται γιατί σπανίως χαλιέμαι με τον κάλο που έχει ο καθένας στο κεφάλι του.Χωροφύλακες στο μυαλό μου και στον τρόπο μου δε γουστάρω,είτε πολιτικά ορθούς είτε λάθος.
οχι βρε δεν ανησυχω,
σου εχω εμπιστοσυνη....
:D
The savior syndrome.
1)Marked need to control others
2)Vehement desire to be taken seriously
3)Fanatical insistence of their own honesty and integrity
4)Inability to consider other points of view as valid
Quote:
Σε κόβω λίγο εριστική,για είναι ιδέα μου;:PΤο αυστηρό υπερεγώ σου τώρα απαιτεί φαντάζομαι να μπω στη διαδικασία να στο θρέψω συμμετέχοντας με τον τρόπο που εσύ θέλεις σε μία συζήτηση.Υπαγορεύσεις για τις απόψεις μου και το με ποιον τρόπο θα σχολιάζω ό,τι γουστάρω,δε δέχομαι από κανέναν,ιδιαίτερα όταν επιδεικνύει τόσο ενοχικές εμμονές για το \"σωστό\"με στυλ χωροφύλακα.Πίνω καφεδάκι,η μέρα είναι υπέροχη και ο σεξισμός καλά κρατεί.:D:D
Οχι, δεν έχω εριστική διάθεση.
Απλά το σχόλιό σου μου θύμισε τη μπάλα που τελευταία στέλνεις οφφσάϊτ όπως σου έχω ξαναγράψει.
Σου το έγραψα μάλιστα άλλη μια φορά και προ ολίγου και στο θρεντ του όλα είναι δανεικά. Δηλαδή ότι βρίσκεις μια ανθυπολεπτομέρεια και βγαίνεις από την ουσία, καταφέρνοντας να αποδυναμώσεις μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη διαπίστωση.
Α, και δεν παρεξηγούμαι που με λες εριστική, αυστηρό υπερεγώ, χωροφύλακα, ούτε με ρατσιστική σωτηρολαγνεία,..... και τα λοιπά που είπες.
Ειλικρινά.
Αποψή σου, αν έτσι σου βγαίνει.
Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο μπορεί να σου ζητήσω να το συζητήσουμε.
Καλή σου μέρα.
Για άλλη μια φορά δείξατε ότι έχει δίκιο το άρθρο που λέει ότι πρέπει να είμαστε βαμμένες κτλ όπως και να μην κάνουμε πρώτη κίνηση, δλδ να μην έχο0υμε τη δυνατότητα της επιλογής.
Επίσης έχει δίκιο σε όσα άλλα λέει το άρθρο, και απορώ πως δεν το αισθάνεστε, με τη μόνη διαφορά που πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να το κρύβεις ότι είσαι παρθένα στα 15, αλλά ίσα ίσα που σε θέλουνε παρθένα πολλοί..Άμα πεις στα 18 μου έκανα πρώτη φορά σεξ, θα σε παρεξηγήσουν όλοι.
Βάφομαι και φοράω τακούνια.Μαστιγώστε με,λολζ.Με καταπιέζει φριχτά ο συρμός και τα πρότυπα της μόδας,ενώ η βιομηχανία του θεάματος με αναγκάζει να γίνομαι ένα αντικείμενο του σεξ.Σκέφτομαι παρολαυτά να αφήσω μουστάκι και να μην ξαναξυρίσω τις τρίχες στις μασχάλες γιατί η κοινωνία με καταπιέζει στο ρόλο της γυναίκας.:P:DΝα γίνω γυναίκα-ταγάρι για να πάω σύμφωνα με τα πρότυπα της επαναστάτριας και φεμινίστριας.Τώρα πάω να κάψω και το σουτιέν μου,αχααα.Πωω,αυτό το threadάκι είναι η χαρά της κνίτισσας,τόσα στερεότυπα μαζεμένα σπάνια συναντάς,ουάαα.:D:D
:D:DQuote:
Τώρα πάω να κάψω και το σουτιέν μου,αχααα.Πωω,αυτό το threadάκι είναι η χαρά της κνίτισσας,τόσα στερεότυπα μαζεμένα σπάνια συναντάς,ουάαα.:D:D
Συνεχίζεις να έχεις καυστικό χιούμορ και να παίζεις με τις ζωές των ανθρώπων...
Quote:
Βάφομαι και φοράω τακούνια.Μαστιγώστε με,λολζ.Με καταπιέζει φριχτά ο συρμός και τα πρότυπα της μόδας,ενώ η βιομηχανία του θεάματος με αναγκάζει να γίνομαι ένα αντικείμενο του σεξ.Σκέφτομαι παρολαυτά να αφήσω μουστάκι και να μην ξαναξυρίσω τις τρίχες στις μασχάλες γιατί η κοινωνία με καταπιέζει στο ρόλο της γυναίκας.:P:DΝα γίνω γυναίκα-ταγάρι για να πάω σύμφωνα με τα πρότυπα της επαναστάτριας και φεμινίστριας.Τώρα πάω να κάψω και το σουτιέν μου,αχααα.Πωω,αυτό το threadάκι είναι η χαρά της κνίτισσας,τόσα στερεότυπα μαζεμένα σπάνια συναντάς,ουάαα.:D:D
χαλαρωσε καλε....
επειδη εσυ θες βαψιμο και διαφορα,
ολοι οι υπολοιποι εχουν στερεοτυπα?
γιατι καταδικαζεις κατι που μια κοπελα εβγαλε οτι νιωθει οπως νιωθει?
Αμα εσυ αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου,
στους υπολοιπους περισευει, ομοιως και για τους υπολοιπους.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΧΩΣΤΑ ΓΕΡΑ!
όλα με μέτρο δεν είναι το καλύτερο;πρώτα η καθαριότητα, η φρεσκάδα και μετά διακριτικό μακιγιάζ χωρίς να φαίνεσαι σοβατισμένη και ένα απαλό άρωμα νομίζω.Μια προσεγμένη εμφάνιση χωρίς υπερβολές τόσο στην γυναίκα όσο και στον άνδρα....και φυσικά εξαρτάται και απο τις περιστάσεις.
Εγώ που δεν θέλω να βάφομαι κακό είναι; Πρέπει σώνει και καλά να αγοράζω σκιές και να χάνω το χρόνο μου και το πρόσωπό μου βάφοντας;
Mετά την εξομολόγηση,πρέπει να φιλήσουμε το χέρι του παπά;:D