οπα λαθος σε αλλο θεμα εγραψα,σορυ
Printable View
οπα λαθος σε αλλο θεμα εγραψα,σορυ
ολγακι νομιζω μπερδευτηκες.....
:D:D
ναι δεν παω καλα σημερα:D
σε λαθος θεμα γραφεις ξεμυαλισμενη 28χρονη:ΡQuote:
Originally posted by olgaki82
ουτε κατα διανοια ειμαι τρομερα ζηλιαρα με γεια τους με χαρα τους οσοι το κανουν
krino γιατι κουραστηκες;Αμα κουραστηκες μην συμμετεχεις,
σου ειπα εγω οτι κουραστηκα?
δηλαδη αλλοι στο γραφουν
και μου την λες εμενα?
αντε λοιπον να ξεκουραστουμε ολοι, κυριως εσυ.
Ελεγες οτι εχεις βαλει στο ματι μια νεα τυπα..
για πες για αυτην.
Τα λόγια σου, εγω το ειπα για πλακα!!Η αφωτεινη δεν απανταει γιατι;;;
φοβαμαι οτι το θεμα σου εξαντληθηκε,
μιας και εχεις την επιλογη να ασχοληθεις αν οντως θες,
με την γυναικα της αρεσκειας σου παρα με τις σκιες που σε κυνηγουν.
Κοιτα,Quote:
Originally posted by ferrarif1
Νιωθω οτι με θελει, σιγουρα, αλλα φοβαται να κανει κατι.Ξερεις καμοια γυναικα που να νευριαζει αμα την γραφεισ ,αμα δεν σε γουσταρει;Εσυ καποιον που θελεις πολυ δεν θα σε πειραζε αμα σε εγραφε;.Επίσης συν και αλλα που βλεπω, για να μην μπορει αυτη να το πει και να λεει δεν ειμαι αλλα να επιμενει η φιλη της οτι ειναι τι καταλαβαινεις;Η ειναι και δεν ξερει πως να το πει, ή ολα ηταν μουσια και φοβηθηκε να το πει!Ποιο παλια ειχα εκδηλωθει,Κοιτα οταν γουσταρεισ καποιοα η οποιια ουσιαστικα με το να αρνηται να βγαινει σου λεει οχι,πόσο μαλλον τωρα που ειναι εγκυος(απο οτι λεει) για να την ξεχασεις κόβεις καθε επαφη για να μην της δινει η σου δινει ελπιδες σωστα; και επισης οσο την βλεπεις τοσο την σκεφτεσε.Αυτη αρνηται να κοψει καθε επαφη μαζι μου.Ισως να τα θελει ολα,τι να κανουμε!!
εσυ προσπαθησες να βγειτε να τα πειτε..ησουν ηρεμος και θετικός?μήπως απλως ετυχε κατι και δεν μπορουσε ή μηπως ησουν επιθετικός?Τι σου ειπε?Δεν σε γουσταρω δεν θελω να βγω μαζι σου?Σου ξεκαθαρισε με ηπιο τρπο οτι δεν ενδιαφερεται?
αν ειναι εγκυος μπορει να μη θελει να το πει σε κανενα οχι συγκεκριμενα σε εσενα.
Παντως συμφωνω πως αν οντως ειναι,πρεπει να ξεχασεις καθε πιθανοτητα μαζι της.
αν παλι αυτη δεν ειναι και το κανει για να σε ταραξει,πολυ χαζο,αλλα το εχει καταφερει,αυτο σημαινει οτι υπαρχει ακομα χωρος για αλλη μια προταση.Ισως ηταν μια ηλιθια ιδεα της φιλης της.
Η συμβουλή μου ειναι:Ασε τα νευρα στην ακρη,δες την κατασταση ηρεμα και λογικα,ξερω οτι εισαι ερωτευμενος και σε αυτες τις περιπτωσεις ολοι ξεφευγουμε,αλλα ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥ και αλλαξε σταση,φερσου ηρεμα και ωριμα.
Αυτο που εχει σημασία ειναι να παρεις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απαντησεις.Να ξερεις τι συμβαινει και οχι να μαντευεις.
Μην υποψιαστω οτι της κανεις πολεμο που σε απέρριψε και προσπαθει να σε απομακρυνει,ε?Δεν παιζει,ετσι?
Ηρεμος στο να βγουμε εξω οταν της προτεινα τελευταια φορα δεν ημουνα(λαθοσ, μεγαλο)!!Δεν μου εχει ξεκαθαρισει ποτε οτι με βλεπει φιλικα.Με θελει αλλα φοβαται να αφησει το αγορι της (φλωρο οπως τον αποκαλει),ειναι βολεμενη ή δεν με εμπιστευετε.Δεν της κανω πόλεμο, προσπαθω να της αποδειξω οτι δεν ημουν εγω με τα μυνηματα(που υπεθεσε οτι της κανω πλακα).και οτι απο την στιγμη που δεν με πιστευει ή δεν θέλει να γινει κατι μεταξυ μας, εντελως τυπικα της ειπα να ειμαστε.Και αρνηται!.Η συγκεκριμενη ειχε πει σε μια συναδελφο(να μην μου δινει διακιωματα γιατι ειμαι δικος της).Το εμαθα μετα απο καιρο τωρα που δεν μιλαμε!Ενοειται αμα ειναι εγκυος ΦΕΥΓΩ, που ειδη προσπαθω να κανω.Παντως φουσκωμα, πρήξιμο στην κοιλια δεν ειδα και μου ειπε οτι ειναι 3μηνων!Δεν υπαρχει λόγος να μου πει οτι ειναι εγκυος.Τελοσπαντων αμα ειναι κακως ασχολειται, τοσο εντατικα μαζι μου.Συμφωνεις;;;Μεχρι και να με ηχογραφησει προσπαθησε! να δει τι λεω σε φιλους
φερραρι νομιζω οτι σε ποναει το δοντακι σου...
Της ζητας θυμωμενα να βγείτε.Εσυ στην θεση της τι θα εκανες?
Αφου σου ειπε οχι,της κοβεις την καλημέρα.
Μετα μαθαινεις οτι δηλωνει οτι την ενδιαφέρεις.
Υστερα θυμωνεις που δεν σε αφηνει ησυχο.
Κοντευεις να τρελαθεις με την προοπτικη εγκυμοσυνης.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
Αν ΔΕΝ ειναι εγκυος..μαζέψου σε παρακαλώ..
Εγω δεν θα εβγαινα ποτε με καποιον που θα ηταν η συμπεριφορα του σκοτσεζικο ντουζ..μια σε θελω μια σε βριζω..ποσο μαλλον να αφησει και τον φλώρο αυτή..
ξερεις τι πρεπει να κανεις.
Να παραδεχτεις οτι δεν ησουν ψυχραιμος και εκανες ΚΑΙ εσυ τα λαθακια σου και να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτο..
Σε χαιρετω και περιμενω νεα σου..:)
Εχεις δικιο καληνυχτα
Οlgaki, δεν ποναει δοντακη, πείσμα ειναι!
πεισμα και ερωτας πανε μαζι
η αδιαφορια μονο δεν παει με την καψουρα
αλλα εσενα καθε αλλο απο το να αδιαφορεις σε βλεπω:)
ferrari
μπλεκεις την ζωη σου και την κανεις ενα κουβαρι μονο σου.
Αν σε ενδιαφερει η τυπα, ασε τα μα και τα μου,
βρες την και πες της τι σκεφτεσαι και τι θες να κανεις μαζι της.
Αν οχι, ψαξε για αλλη και δεν πειραζει αστην να λεει.
ΑΦΩΤΕΙΝΗ, Μιας και περιμενεις νεα, επαψα να ασχολουμε και τωρα προσπαθει να μου αποδειξει οτι δεν γουσταρει με διαφορους τροπους.Ηρεμησα!!!
Γεια :)
Ωραια που ηρέμησες καταρχην.
Δεν της μίλησες?
αποφασισες να ξεκόψεις?
Γεια,
Ναι αποφασισα να ξεκοψω!!!Δεν βγαινει αποτελεσμα.Αμα θελει που δεν ελπιζω πλεον, θα μου πει η ιδια.Με κουρασε και με ξενερωσε!!!!Παμε για αλλα.Ελπιζω να μην το μετανιωσω...Αν και καθε αποφαση που παιρνεισ πρεπει να την υποστηριζεις
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα που πηρες την αποφαση σου,μπορω να σου πω οτι πιστευω πως ειναι το καλυτερο για σενα.
Να σου πω γιατι.
Εσυ ηξερες τι ηθελες ,ηθελες να ειστε μαζι και να ξεκαθαρισει το τοπιο.
Αυτη δεν ηξερε.
Ολη αυτη η ιστορια σου εβγαζε νευρα και ανασφαλεια και αυτο δεν ειναι το καλυτερο για το ξεκινημα μιας νεας σχεσης.
Σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις κάποια που θα σε κανει να νιωθεις ομορφα οπως και εσυ εκεινη!!!!
Αυτη το χρειαζετε περισσοτερο.Σε ευχαριστώ για τις ευχες.Και σε εσενα το ιδιο αμα δεν το εχεις βρει, Και εχεις δικιο.Εχω παρει την αποφαση μου και δεν κανω πίσω, αυτη ομως ακομα οχι.Θελει χρονο,Της δειχνω οτι ειμαι καθαρα επαγγ. και οποτε το κανω μου χαιδευει την κοιλια της(και καλα για να ζηληεψω)ασε που παραδεχτηκε οτι αδυνάτησε, ΧΑ ,ΧΑ,.Οπως και να εχει την αποφαση μου δεν την αλλαζω!!Και νιωθω καλυτερα