-
χαχαχα τι μου θυμισες..
Κι εμενα με κοψανε την πρωτη φορα.Για να ξαναδωσεις δευτερη φορά πληρωνες τα της παραστασης,αρκετα ηταν θυμαμαι(το πηρα κι εγω πριν απο χρονια) και αν σκοπευες να μα μη λαδωσεις,σε ξανακοβανε.
Ο δασκαλος μαφια,τα ειχα παρει ασχημα.
Οταν μπηκα εκανα τον τουριστα,εκανα \"λαθάκια\" π.χ ..δεν εβγαλα φλας και αυτοι τιποτα.,δεν παρκαρα καλα..δηλαδη ακομα και αν δεν ηξερα οντως τι μου γινεται θα με περνουσαν..
Ο δασκαλος ηταν και ενοχλημενος..
Που ξερω εγω οτι ειναι για το λαδωμα?ΕεΕ???
Οπως τα λες Λουσιφερ,συννενοχοι ολοι στο εγκλημα..
Τον φιλο μου τον εκοψαν 3 φορες,εγω απο αυτον ειχα μαθει.
-
Όταν το δίλημμα είναι συνένοχοι αντί για θύματα, δεν μοιάζει να αφήνει μεγάλα περιθώρια.... Με τον πρώην είχαμε πάει κάποτε στην εφορία για πληρωμή και επειδή ήταν μεγάλο το ποσό, δέχονταν μόνο επιταγή, πράγμα που δεν το ξέραμε απο πριν. Ο υπάλληλος ζήτησε ευθαρσώς εξτρά ποσό για να τα δεχτεί σε μετρητά, μιας και σε λίγο έκλεινε το ταμείο και αλλιώς δεν θα προλαβαίναμε. Μετά από τις άπειρες μέρες ταλαιπωρίας για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα που στα λένε ένα-ένα, με την προθεσμία να λήγει, με την απειλή του επιπλέον προστίμου και με την απελπισία ότι δεν είχε καν επιπρόσθετα χρήματα πάνω του για να δώσει και το \'λαδάκι\', έγινε το μπαμ και πάτησε ουρλιαχτά, τα διέλυσε όλα, έπιασε τον υπάλληλο από το λαιμό και....η πληρωμή έγινε κανονικά χωρίς επιταγές και χωρίς εξτρά ποσά. Λυπηρό κι απαίσιο κι αυτό σαν \'λύση\'.