μηπωσ τα πραγματα ειναι καλυτερα απο οτι πιστευεισ;
Printable View
Quote:
Originally posted by pad
μακαρι εγω τα βλέπω όλα μαύρα
ΛΟιπόν αγαπητή Ζανέτ εδώ είναι το θέμα: θέλεις να αλλάξει η κατάσταση 360 μοίρες και το θέλεις τώρα.
Στη ζωή μας για να φτιάξουν τα πράγματα χρειάζεται: α. Προσπάθεια και β. Χρόνο. Και όταν μιλάω για προσπάθεια εννοώ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, δουλειά πάνω στον εαυτό σου, πολλή δουλειά. Και να ψάξεις υπεύθυνα τη βοήθεια που χρειάζεσαι, είτε είναι κάποιος ψυχολόγος, ο σωστός για σένα όμως, που να ενδιαφέρεται και να σε βοηθάει, είτε κάποιος άλλος άνθρωπος που να μπορεί να σε βοηθήσει. Και όταν συζητάς για κάποιο πρόβλημά σου, πχ σε αυτό το φόρουμ, να είσαι διατεθειμένη να ΑΚΟΥΣΕΙΣ, να ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις τι εννοεί ο άλλος, γιατί νομίζω ότι κανένας εδώ μέσα δε λέει κάτι με σκοπό να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Όμως... όταν δείχνεις ότι μιλάς μόνο για να πεις κάτι και μόλις κάποιος πει κάτι σημαντικό αλλάζεις θέμα ή λες κάτι άσχετο... δεν χρησιμοποιείς ό,τι σου λένε προς όφελός σου, αλλά το πετάς, και επιπλέον ο άλλος νιώθει ότι τον \'\'γράφεις\'\' και τον υποτιμάς.
εγω θα σου πω οτι οι απαντησεισ σου ειναι μονολεκτικεσ και τα γραφεισ σαν ο αλλοσ να καταλαβαινει τι θεσ να πεις λεγοντασ γενικα πραγματα μπεσ μεσα στην ουσια του θεματοσ λιγο πχ πεσ μου μια ιστορια πωσ εγινε και σου επιτεθηκε καποιοσ χωρισ να το ξερεισ τι ειπωθηκε που ησασταν τετοια
μαλλον δε θεσ να σε βοηθησουμε απλα μπηκεσ για να περασεισ την ωρα σου ετσι πεσ την αληθεια
καταρχην να πω ότι δεν περιποιούμαι καθόλου με αποτέλεσμα να μην μου αρέσει αυτη τη στιγμη καθολου ο εαυτός μου
πχ όταν έκανα πρακτικη σε ενα τμήμα η προησταμένη ξαφνικά και χωρις να με δει καθόλου μου έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά μου και σε κεινο το τμημα όλοι ήταν εναντίον μου
το ίδιο μου συνέβει και αλλού εκει η αλήθεια είναι ότι είχα δώσει πολλά δικαιώματα το παραδέχομαι ήταν μια εποχη που είχα καβαλήσει και εγω το καλάμι ως άνθρωπος κουτός και δεν συμπεριφερόμουνα σωστά εκει μπορει να με ζηλευαν και λιγάκι γιατι και αυτοί ήταν λίγο ανόητοι
το γεγονως οτι οι φίλες μου με διώξαν στα 16 χωρις να τους κάνω τίποτα λέγοντας οτι ειμαι χαζη τι μπορει να σημαινει;
και κάνω πολύ ευκολα εχθρούς στην εκκλησια που πηγαίνει η μάμα μου όλοι έγιναν εχθροί μου
επισης έχω έναν αδελφό με ιδιαιτερότητες
Ok, τώρα, ας πούμε, σου είπαμε πράγματα που μάλλον δε θέλεις να τα ακούσεις, οπότε ούτε καν τα σχολίασες και άλλαξες θέμα! Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σα να έχω φάει \'\'τοίχο\'\' και ξενέρωσα, για ποιον τα έγραψα δηλαδή όλα τα προηγούμενα;
Αυτά από μένα.
και παλι δεν μου λεσ ενα γεγονο για να καταλαβω τι δικαιωματα εδινεσ τι εκανεσ πωσ ηταν η συμπεριφορα σου τετοια δεν μπορεισ να τα περιγραψεισ;με το τσιγκελι και παλι τιποτα δε λεσ μονο γενικα ξεκολλα
στην εκκλησια που πηγαιναν οι γονεις μου ήταν κάποιοι άνθρωποι που ήθελαν να με παρουσιασουν ότι ήμουνα πιο χαζη από τους άλλους και μου βάζανε συνέχεια παγίδες
καποιες μάνες \'αλλων κοριτσιων που προσπαθούσαν μα με προκαλέσουν
αυτα βέβαια μπορει να γινόταν και απο ζηλια γιατι νόμιζαν ότι αξίζω κάτι
καταρχασ ζεισ σε μικρη κοινωνια; βασικο αυτο γιατι σε μεγαλη πολη δε νομιζω οτι θα ασχολιοταν κανενασ εστω και για να σε κοροιδεψει πεσ μου τι ειπωθηκε κανω τεραστια προσπαθεια να συννενοηθουμε
ειπωθηκαν διαφορα και για μενα και για τους άλλους αρχησε ανταγωνισμος οπως η κόρη μου ειναι στο πανεπιστημιο και όποιος δεν είναι στο πανεπιστημιο είναι σκουπιδι επειδη εγω δεν ειχα περάσει καποιες κοπελες με κοροιδευαν και προσπαθουσαν να παρακινήσουν και τους άλλους να το κάνουν και άλλα πολλά
εγω πιστευω οτι το φταιξιμο ήταν δικό τους εχω σαν μικρο που ήμουν τους υποτιμησα λίγο στη αρχή αλλά ημουν 20 χρονων
Quote:
Originally posted by janet
η αλήθεια όμως ήταν ότι εγω δεν αξιζω τιποτα το ιδιαιτερο και τσαμπα με ταλαιπωρησαν
τι θα επρεπε να αξιζεις δηλαδη?
δεν ξέρω τι νομιζαν αυτοι για μένα οτι είμαιQuote:
Originally posted by krino
Quote:
η αλήθεια όμως ήταν ότι εγω δεν αξιζω τιποτα το ιδιαιτερο και τσαμπα με ταλαιπωρησαν
πιστευεις οτι ολο σου το προβλημα ξεκινησε απο τις ανικανοποιητες προσδοκιες των γονιων σου?σε εκαναν να μην πιστευεις στον εαυτο σου και να τον θεωρεις σκουπιδι ε?
γιατι δε δοκιμαζεις να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου και να ξεκινησεις απο το μηδεν?
και μη σε απασχολει ο γαμος τωρα!πρεπει να επιλυσεις πολυ πιο σημαντικα θεματα με τον εαυτο σου!
ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας ελπίζω να μην σας κουρασα
μονο αν λες περισσοτερα για σενα θα μπορεσεις να λαβεις και καλυτερες συμβουλες απο τα παιδια εδω!δεν κουραζεις κανενα!Quote:
ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας ελπίζω να μην σας κουρασα
Quote:
δεν ξέρω τι νομιζαν αυτοι για μένα οτι είμαιQuote:
Quote:
δεν καταλαβαινω,
τι σε κοφτει εσενα τι νομιζει ο απεναντι?
Και επιπλεον για πιο λογο δεν γνωριζεις τι αξιζεις εσυ, αν αξιζεις βεβαια?
οχι οτι πρεπει να ασχοληθεις κιολας, αλλα μπαινεις στο τριπακι.
Καλα εκτος οτι με κουφανε η ερωτηση σου αυτο με αποτελειωσε για την τζουλια το οτι ειναι ωραια πια..Quote:
επισης έχω να πω οτι εγω δεν ειμαι αντικειμενικά ωραια σαν την τζουλια αλεξανδράτου πχ αλλοι με θεωρούν ωραία και άλλοι όχι με αποτελεσμα καθε φορα που αρεσω σε καποιον να υπάρχει και ένας φίλος του ο οποιος να με απεχθάνεται ο οποιος φυσικά έχει δικιο
αλλα καταλαβα πως σκεφτεσαι και διακρινω μια απελπισια..οκ το καταλαβαινω ειναι ωραιο να σε αγκαλιαζει καποιος αλλα μηπως αυτη η απελπισια τους διωχνει λιγο?μηπως απλα να αξεκινησεις λιγο λιγο με ε στω μια φιλη η μονη σου να αποκτησεις αυτοπεποιθηση με ενα γυμναστηριο πχ και χωρις να αγχωνεσαι για το ποτε θα βριες κατι/και μια συμβουλη για να θυμασαι
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..
ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΚΥΡΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗΞ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ..
Τα καλυτερα ερχονται μονο οταν εισαι με ατομο που σου ταιριαζει πραγματικα :)Quote:
Originally posted by sunset
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..
μαυρε εισαι διαβρωτικοσ ρε φιλε
πρέπει να το κυνηγάμε και λίγο αλλιώς δεν έρχεται, με πίσμα αλλά χαλαρά χωρίς άγχος. Κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω με την τζανετ, αλλά για να έχουμε λίγο ελπίδα πρέπει να δείχνουμε στους άλλους όσο πιο εντάξει γίνεται
παιδια εγω παντρευτηκα και τι καταλαβα????
θελω να πω πωσ οκ..κι εγω ηθελα εστω μια φωρα στην ζωη μου να παντρευτω σαν κοριτσακι κι εγω...
αλλα παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα...
ειδη εχω πει στον αντρουλη μου πωσ θα πρωτημουσα αν ειχαμε πεινει απλωσ στον αρραβωνα ..και ασ ειχαμε και το παιδακι μασ..
στην σχεση ..υπαρχει περισσοτερη ελευθερια και περισσοτερη προσπαθεια απο τουσ 2.. επισεισ υπαρχουν πολλα περισσοτερα \'\'μπορω\'\' απ απο τα ΄΄πρεπει\'\'
ενασ γαμοσ φερνει πολλα \'\'πρεπει\'\'.. με δυο μολια τα \'\'μπορω \'\' σου , γινονται \'\'πρεπει\'\' και αυτο ειναι πολυ δυσκολο...
ειδικα αν ηστε ατομα (σαν κι εμενα) που θα κανω τα παντα..αν χρειαζεται..αλλα θελω να ΘΕΛΩ να τα κανω και οχι μονο να ΠΡΕΠΕΙ... και μονο η σκεψη πωσ δεν εχω αλλη επιλογη με πιεζει...
θα μου πειτε...μπααα δεν ειναι ετσι.. δεν αλλαζει τιποτα ο γαμοσ...
ναι ο γαμοσ δεν αλλαζει τιποτα..μα και τα αλλαζει ολα.
Οσο ημουν αρραβωνιασμενη μπορουσα να παω για ποτο το βραδυ με οποια φιλη η φιλο ηθελα..μετα τον γαμο.. επρεπε να κανω πολεμο για να καταφερω να ξανακερδισω τα δικαιωματα μου... παρ ολο που και με λατρευει ο αντρασ μου και ειναι πολυ ανοιχτομυαλοσ και ενταξυ..και αγαπιομαστε παραπολυ..
επισεισ να ξερετε πωσ οι ανθρωποι οταν εχουν μαθει να αφηνουν καποιεσ ευθυνεσ στουσ αλλουσ.. στην σχεση δεν θα το κανουν..στον γαμο ομωσ θα το κανουν.. και μπορειτε να βρεθειτε ξαφνικα φορτωμενεσ με τισ δικεσ σασ ευθυνεσ αλλα και του συντροφου σασ...
ε ναι , η αληθεια ειναι οτι αλλο να δεις μια σε ενα κλαμπ να τα σπαει με φιλες της και να πεις \"αυτη εχει σχεση\" και αλλο \"αυτη ειναι παντρεμενη\".
Καλα ενας ανοιχτομυαλος δεν θα σκεφτοταν κατι τετοιο ευκολα αλλα οκ.
για αυτο εγω λεω, θα παντρευτω μετα τα 30 :p
και παιδια μετα τα 33.
πω ο boltseed μπαμπας ,ααααααα
Quote:
Originally posted by Boltseed
ε ναι , η αληθεια ειναι οτι αλλο να δεις μια σε ενα κλαμπ να τα σπαει με φιλες της και να πεις \"αυτη εχει σχεση\" και αλλο \"αυτη ειναι παντρεμενη\".
εννοεις οταν αναφερεσαι για την οπισθοδρομικη κοινωνια της ελλαδας ε?
εγώ μόνο που ακούω για γάμο παθαίνω!
μ αρέσει που μου εύχονται \"και στα δικά σου\"!!
ευχή είναι τώρα αυτό η κατάρα?
έχω κάνει το λάθος κι έχω πάει σε δύο γάμους στη ζωή μου.
από τις πιο βαρετές και (για εμένα) ανούσιες εμπειρίες!
ο πρώτος γάμος διελύθη μάλιστα. η γυναίκα περνούσε πολύ χαλια μέσα στο γάμο και χώρισε. απορώ ειλικρινά τι παντρεύτηκε και ξόδεψε τόσα λεφτά.
τώρα πια ούτε προσχήματα δεν ψάχνω.
οποιος θέλει να παραξηγηθεί, ελεύθερα.
γιατί, όταν εμένα με κάλανε με σκέφτονται?
την πάρτη τους σκέφτονται. ας σκεφτώ κι εγώ τη δική μου λοιπόν.
ευτυχώς είναι πολύ σπάνιο πρόβλημα
σχεση έχεις; συγνώμη αν ειμαι αδιακριτη αν θέλεις απαντάςQuote:
Originally posted by lucifer
έχω κάνει το λάθος κι έχω πάει σε δύο γάμους στη ζωή μου.
από τις πιο βαρετές και (για εμένα) ανούσιες εμπειρίες!
ο πρώτος γάμος διελύθη μάλιστα. η γυναίκα περνούσε πολύ χαλια μέσα στο γάμο και χώρισε. απορώ ειλικρινά τι παντρεύτηκε και ξόδεψε τόσα λεφτά.
τώρα πια ούτε προσχήματα δεν ψάχνω.
οποιος θέλει να παραξηγηθεί, ελεύθερα.
γιατί, όταν εμένα με κάλανε με σκέφτονται?
την πάρτη τους σκέφτονται. ας σκεφτώ κι εγώ τη δική μου λοιπόν.
ευτυχώς είναι πολύ σπάνιο πρόβλημα
΄
αυτά τα λές τώρα που είσαι 25; στα 35 θα λές τα ίδια;
δεν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια παιδάκια ποτέ;
Που να ακουσεις και το \"αντε, και καλα στέφανα!!\"Quote:
Originally posted by lucifer
μπρρρ.....
τουλαχιστον αυτος που έχει σχεση έχει βρει τον ερωτα της ζωής του
εγω ούτε και σχέση δεν έχω
μακάρι να σκεφτόμουνα όπως η lucifer
Θεοφανια,Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Συγνωμη, αυτό είναι σοβαρή ερώτηση τώρα?
Πήγαινε παιδάκι μου σε ένα γιατρό να δουλέψεις με τον εαυτό σου και ο σύντροφος θα έρθει.
Αν δεν είσαι εσύ πρώτα καλά, τίποτα δεν θα γίνει.
όλες μου οι ερωτήσεις είναι σοβαρές....και ειδικό βρήκαμε τον petran, αν δεν κάνω λάθος είναι ψυχολόγος.
να σου πω δεν ξερω αμα ειναι οντως θεμα της Ελλαδας αυτο ή και του εξωτερικου γενικα. Στο κατω κατω τι Ελλαδα... τι Δυση, ενα εχουμε γινει. Οκ εμεις εχουμε την ταση να ειμαστε μια εναλακτικη Δυση με αρκετες οιμοιοτητες μεσσαιωνα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. ή μπορει και οχι.Quote:
Quote:
Originally posted by Boltseed
εννοεις οταν αναφερεσαι για την οπισθοδρομικη κοινωνια της ελλαδας ε?
[quote]Originally posted by sunset
Quote:
Καλα εκτος οτι με κουφανε η ερωτηση σου αυτο με αποτελειωσε για την τζουλια το οτι ειναι ωραια πια..
δεν ειναι η τζουλια αλξανδράτου όμορφη; οχι να αμφισβητουμε και τα αδιαμφησφητητα
γιατι επειδη το λέω εγώ
να τι εννοω αδικαιολόγητη επιθεση
Γιατί δεν δοκιμάζεις να γνωρίσεις κάποιο ευαίσθητο παιδί από εδώ μέσα? Ίσως βρεις κάτι που να σου ταιριάζει....
boltseed,
στο εξωτερικο δεν συνηθιζουν να σε σχολιαζουν, αν εχεις κατι περα απο το
συνηθισμενο αυτο ειναι ολο.
Quote:
δεν ειναι η τζουλια αλξανδράτου όμορφη; οχι να αμφισβητουμε και τα αδιαμφησφητητα
και λοιπον?
τι χρησιμοτητα εχει ενας ανθρωπος αν ειναι ομορφος?
ειναι καλος για καδρο, παρακατω?
Δεν με ενδιαφέρει κατι τέτοιο!!!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Γιατί δεν δοκιμάζεις να γνωρίσεις κάποιο ευαίσθητο παιδί από εδώ μέσα? Ίσως βρεις κάτι που να σου ταιριάζει....
η αδικαιολογητη επίθεση με ενδιαφέρει καλέ οχι η χρησιμότητα ενός όμορφου ανθρώπου τραλαλαλαλαQuote:
Quote:
και λοιπον?
τι χρησιμοτητα εχει ενας ανθρωπος αν ειναι ομορφος?
ειναι καλος για καδρο, παρακατω?