Αν δεν προλάβει να με διαγράψει ο NikosD προτού με διαβάσεις, διάβασε του βιβλίο του διασημότερου Ψυχιάτρου της εποχής μας Irving Yalom, «Η θεραπεία του Σοπενάουερ». Στο μυθιστόρημα αυτό, που αν το διαβάσεις, θα διαπιστώσεις ή ίδια ότι θα έχει από μόνο του ένα θετικό θεραπευτικό αποτέλεσμα πάνω στου (εκτός αν οι δαίμονες του φόρουμ αυτού ξεσηκώσουν τον Nikos D να σπεύσει να διαγράψει ό,τι έγραψα πριν προλάβεις να με διαβάσεις) δίνονται όλες οι απαντήσεις που ζητάς.Quote:
Katerinaki
Θαθελα να σε ρωτησω ολο αυτο το διαστημα που ασχολεισαι με ψυχολογους κ ψυχιατρους εισεπραξες καποια ενσυναισθησια απο πλευρας τους?
Δηλ εγω εκανα περισσοτερο απο δυο χρονια ψυχοθεραπεια σταθερα με δυο ψυχολογους κ μετα οταν δεν ξαναπηγα (μεσολαβησε ταξιδι) δεν ειχα καμμια επαφη μαζι τους. Περιμενα οτι θα τηλεφωνουσαν να δουν τουλαχιστον πως ειμαι!
Εχω δωσει παρα πολλα χρηματα σε ψυχιατρους,ψυχολογους,ψυχο λογικα τεστ, αλλα κανεις ,παρολο που ειχαμε στενη επαφη με ολους (χωρις βιβλιαρια υγειας,ολα cash) δεν αφιερωσε 5 λεπτα σε ενα τηλεφωνημα να διαπιστωσει αν ζω! εκτος του γραφειου τους!
Ειναι αντιδεοντολογικο ο γιατρος η ο ψυχοθεραπευτης να ενδιαφερεται για το ποσο καλα ειναι ο πελατης τους?
Επί 25 χρόνια ο θεραπευτής βασανίστηκε με το ερώτημα «τι γίνεται ο ασθενής μου που του διέκοψα τη θεραπεία επειδή έκρινα ότι δεν συμμετέχει σ’ αυτή τη διαδικασία;», «τι γνώμη έχει για μένα;», “πως με κρίνει;» και τελικά τον πήρε τηλέφωνο και συναντήθηκαν. Το αποτέλεσμα ήταν ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα και για τους δύο τους, με τη μορφή της κορύφωσης και της λύσης ενός δραματικού μυθιστορήματος.
Μην περιμένεις να πάρεις στο φόρουμ αυτό «θεραπευτικές» ή «εποικοδομητικές» απαντήσεις. Μόλις ένα θέμα θα βαδίζει στη λύση του, ο NikosD θα το κλειδώνει ή θα το διαγράφει, εξορίζοντας για πάντα τον συγγραφέα του. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν θα διαγράφει κάποιον που βρίζει!