καλως ηρθες παλι λαιτ :)
Printable View
καλως ηρθες παλι λαιτ :)
Δωρα ο μονος τροπος για να φυγει το κοκκινο κουμπακι που εχεις, ειναι να προκαλεσεις 4 επεισοδια ;D
οχι δεν θελω!κ συν τοις αλλοις μου αρεσει το ενα κ μοναδικο κουμπακι μου!!Quote:
Originally posted by Boltseed
Δωρα ο μονος τροπος για να φυγει το κοκκινο κουμπακι που εχεις, ειναι να προκαλεσεις 4 επεισοδια ;D
(παντως η αληθεια ειναι οτι νιωθω λιγο σαν την λεπρη του φορουμ..)
:)
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Thanks Niko και οι άλλοι που κάνατε τις υποδείξεις :)
Πάλι εγώ σε ..\"ξελάσπωσα\" Λάιτ....:P
Αχ ρε συ και γώ το ίδιο Δώρα:(Quote:
Originally posted by dora-agxos
παντως η αληθεια ειναι οτι νιωθω λιγο σαν την λεπρη του φορουμ..
τουλαχιστον εχει το χρωμα του παθους :P
Εσύ όχι μόνο δεν με ξελάσπωσες, αλλά λες λόγια για μένα. Για πρόσεξε λίγο τα λόγια σου λέω εγώ και δεν ξανασχολούμαι μαζί σουQuote:
Originally posted by janetΠάλι εγώ σε ..\"ξελάσπωσα\" Λάιτ....:P
ααα λαιτ μου φαινεται το λατρευεις το κοκκινο :P
Βλέπεις να έβρισα;
To olgaki που είναι?
Παιδί μου είσαι καλά τι λες?..:PQuote:
Εσύ όχι μόνο δεν με ξελάσπωσες, αλλά λες λόγια για μένα. Για πρόσεξε λίγο τα λόγια σου λέω εγώ και δεν ξανασχολούμαι μαζί σου
Μια χαρά είμαι. Εσύ δεν μπορείς να μαζέψεις τον εαυτό σου.Quote:
Originally posted by janet
Παιδί μου είσαι καλά τι λες?..:P
Καλά εγώ τώρα γιατί έφαγα 3 προειδοποιήσεις και η janet μόνο μία και η magenta που με έβρισε καμμία; Έχουμε διακρίσεις;
τελειωνει η καριερα σου στο φορουμ...χαχαχαχαχαχαχαχαχ� �χα...
Θα \'θελες. Σου αρέσει να πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν και να λες την κακία σου ε; Μωρέ άμα φύγω θα γλιτώσω από κάτι τέτοιους σαν κι εσένα, αυτό θέλω.
να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
Γιατί δεν με χωράει ο τόπος; Με ξέρεις; Μήπως είσαι αυτός που φαντάζομαι; Γιατί δεν βλέπω τόνους. Μάλλον δεν είσαι καινούριος για να τα λες αυτά. Το αν με χωράει το ξέρω εγώ και όχι εσύ. Αντίθετα εσύ που λες κακίες δεν σε χωράει. Αλλά γράφεις και στις φοβίες, άρα είσαι μάλλον αυτός που πιστεύω.. Οπότε τι να σχολιάσω; Ότι και να πω δεν πιάνει τόπο.
αρη τωρα για ποιο λογο ριχνεις λαδι στην φωτια?
λαιτ μην περνεις τοις μετρητοις οτι σου λενε..
χαλαρωστε.
Ρε Δώρα δεν βλέπεις τι μου λέει; Έλεος κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί εδώ μέσα όπως είναι και στην κοινωνία εκεί έξω. Δεν μπορούν να συμμαζέψουν τον εαυτό τους, και πετάνε τις κακίες τους έλεος πια.
επειδη εκανα μια πλακιτσα πιο πανω χαριτολογωντας και η δεσποινις λαιτ το πηρε τοις μετρητοις.Quote:
Originally posted by dora-agxos
αρη τωρα για ποιο λογο ριχνεις λαδι στην φωτια?
λαιτ μην περνεις τοις μετρητοις οτι σου λενε..
χαλαρωστε.
Έλεος κάθε καρυδιάς καρύδι έχει μαζευτεί εδώ μέσα όπως είναι και στην κοινωνία εκει εξω.
βγες και λιγο εξω να δεις την κοινωνια,γιατι απ οτι σε βλεπω ολη μερα στον υπολογιστη σου θα ξημερωβραδιαζεσαι.κριμα ειναι.
Μπα μην ανησυχείς βγαίνω όταν βρίσκω παρέα αλλιώς πως να βγω; Μόνη μου; Παρακαλώ να μην ανησυχείτε για μένα
καλο για σενα αυτο..
Και εκείνος δεν αστειεύεται.Quote:
Originally posted by ARIS-SK
να πας στο καινουριο φορουμ του φιλου σου του κρινου...εκει θα βρεις και την κολλητη σου την ολγα...δε σε χωραει πια ο τοπος εδω..
Δέκα άνθρωποι είναι και έβγαλε ανακοίνωση:
Quote:
Λυπούμαστε, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
μειωτικη συμπεριφορα κατα μελων...
Αυτό τι είναι;Quote:
Originally posted by magenta
εχεις μεγαλο προβλημα εσυ ειναι πασιφανες πλεον... αλλα δεν θα το συνεχισω οπως κανεις εσυ.μακαρι απλα να σε διαγραψουν μια και καλη απο δω μεσα γιατι ολο καυγαδες δημιουργειςQuote:
Εσύ μην ανακατεύεσαι γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το φόρουμ.
δεν στεναχωριεμαι γλυκια μου θα μαζεψεις κι αλλα συντομα...Quote:
Τα κοκκινάκια λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά φεύγουν μετά από πέντε μέρες.
Αυτό τι είναι; Δεν κατάλαβα. Δοκίμασες να μπεις με το ψευδώνυμό μου; Πως τολμάς;Quote:
Originally posted by Αρτέμης
Και εκείνος δεν αστειεύεται.Quote:
Δέκα άνθρωποι είναι και έβγαλε ανακοίνωση:
Quote:
Λυπούμαστε, αλλά σας έχει απαγορευθεί η αποστολή δημοσίων και προσωπικών μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ.
μειωτικη συμπεριφορα κατα μελων...
οντως βρε κοριτσι....σ εβρισα παρα πολυ...ας με συγχωρεσει ο θεος. τι να πω..... καλη δυναμη!
Με έβγαλες προβληματικιά και με μεγάλο πρόβλημα και είπες κι άλλα. Δεν τα είπες από την καλή σου την καρδιά. Δεν πιστεύω στο θεό, αλλά αν υπήρχε σίγουρα θα σε τιμωρούσε!
Quote:
Originally posted by magenta
οντως βρε κοριτσι....σ εβρισα παρα πολυ...ας με συγχωρεσει ο θεος. τι να πω..... καλη δυναμη!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
η διαχειριση ειναι πολυ ελαστικη με εσενα και τη τζανετ και πολυ αυστηρη προς τη λαιτμπλου.υπαρχει δικαισυνη εδω μεσα η @@@@@@@@@@@@@@@@2?
τωρα εσυ υπερασπιζεσαι την λαιτ για να την παρεις με το μερος σου και να την κανεις μελος στο φορουμ του φιλου σου του κρινο?
Τελικά από ότι έμαθα άλλος είχε μπει με το νικ μου, οπότε να προσέχετε τι λέτε καλά είχα πει εγώ στην αρχή ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και ότι καθένας γράφει τη μ...κία του και φεύγει.
Thanks olgaki αν το εννοείς.
Quote:
τωρα εσυ υπερασπιζεσαι την λαιτ για να την παρεις με το μερος σου και να την κανεις μελος στο φορουμ του φιλου σου του κρινο?
kaneis den kanei tipota p den thelei ,den tis eipa na ginei melos se kanena foroum kai as pei kai idia an tis eipa pote,vlepw oti kai alla meli tha prepe na exoun parei proeidpoiiseis kai den exei ginei apo ti diaxeirisi,kai to vriksw adiko
Ρε ντεμγκαλ, μην ανακατεύεσαι παντού, μπες με το κανονικό σου ψευδώνυμο, δεν έχεις προειδοποιήσεις.Quote:
δεν ειμαι ο ντεμγκαλ,ειμαι καινουριος εδω περα και παρατηρω τι γινεται και σχολιαζω..κακο ειναι?
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
δεν ειμαι ο ντεμγκαλ,ειμαι καινουριος εδω περα και παρατηρω τι γινεται και σχολιαζω..κακο ειναι?
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Έλα ντε. Αμέσως τον κατάλαβα. Καταρχάς έχει το ίδιο πρόβλημα. Δεύτερον οι τόνοι. Και τρίτον άλλα μικρά στοιχεία, λεπτομέρειες, όπως με ποιούς ήμουν φίλη και ότι κάθομαι σπίτι τα ίδια. Και τελευταίο ότι είσαι ψεύτης. Τα ίδια έλεγες και την άλλη φορά και μετά φανερώθηκες. Ρε μικρό, δεν είναι οι άνρωποι παιχνίδια να παίζεις μαζί τους.
Καλά τώρα είμαστε απόλυτα σίγουρες και για το βρισίδι και για μία κεφαλαία μία μικρά.Quote:
ελα βρε τωρα ολοκληρος αντρας εισαι 20 χρονων και κρυβεσαι.κριμα παντως κριμα το μποι σου....