-
Αχ αυτο με το φτυσιμο το ξερω... Αλλα δυστυχως το κανω στους ανθρωπους που δεν το αξιζουν και δινω σημασια σε αυτους που θελουν Φτυσιμο... Χαχα... Ετσι παει... Αλλα απο δω και περα θα προσπαθω να μην δειχνω τοοσο ευαλωτη ας πουμε και να μην εκτιθεμαι με τετοιον τροπο. Γιατι πεφτεις στα ματια του αλλου και μετα....:(
-
Αχ Scorpina90 τί μου θύμισες.. Για πολλά χρόνια από πολύ μικρή βέβαια ήμουν ερωτευμένη (τρελά όμως) με ένα παιδί από το χωριό μου..Τί τηλέφωνα, τί μηνύματα, τί κλάμματα, τί ενέδρες..όσο τα σκέφτομαι τρελαίνομαι..Αξιοπρέπεια μηδέν! Ήμουν και μικρό.. Βέβαια ποτέ δεν έγινε τίποτα..Θα το πιστέψεις όμως ότι μετά από 9 ολόκληρα χρόνια όταν με βλέπει γελάει ειρωνικά και όλοι οι γύρω του με κοιτούν πως θα αντιδράσω όταν είμαστε στον ίδιο χώρο?9 χρόνια και να σημειωθεί ότι είχα και μία περιπέτεια με κάποιον άλλο ένα καλοκαίρι από εκεί και είχε μαθευτεί και ότι εδώ και 7 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ..Τίποτα! Αυτός εκεί! Νομίζει ότι κόβω φλέβες..Αρκετά μεγαλύτερος και αυτός. Μετά από χρόνια έχω καταλήξει ότι τέτοιου είδους άτομα γουστάρουν να παίζονται τέτοια σκηνικά και κολακεύονται..Αν ήταν σε δύσκολη θέση θα μπορούσε να σηκωθεί να φύγει, όχι να σε κοιτάει έτσι!! Αχ τι μου θύμισες..
-
Scorpina πρέπει να τους έχεις γραμμένους τέτοιους τύπους. Που αν δεν τους φτύσεις πέφτεις στα μάτια τους. Έλεος δλδ που θα αλλάξω εγώ για να αρέσω σε αυτούς. chr1986 μπορεί όντως να είναι σε δύσκολη θέση και γι\'αυτό να κοιτάει έτσι! Μη συγκρίνεις με την δική σου περίπτωση! Μπορεί να μην τη θέλει, μπορεί και ναι όμως.