Εγω δεν ξεφευγω λολ ειναι quotaρισμενα και απο ατομα που εχουν φαει μπαν λολ...εκτος αν κανει κατι η διαχειριση λολ.Quote:
ελα μωρε και εσυ,
αμα ειναι να σου προκαλει ανασφαλειες,
ψαξτα και κανε εντιτ.
Εγω δεν ξεφευγω λολ ειναι quotaρισμενα και απο ατομα που εχουν φαει μπαν λολ...εκτος αν κανει κατι η διαχειριση λολ.Quote:
ελα μωρε και εσυ,
ψαξτα και κανε εντιτ.
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by arktos
τώρα το έχω συνειδητοποιήσει...τότε όμως...Quote:
αρκτος,
σε αυτο εχεις δικαιο...
ιδιως για ζητηματα που αναφερεις.
Εγω αν ειχα προβληματα που δεν θα μπορουσα να τα υπερασπιστω,
θα ημουν παρα πολυ προσεκτικος για λεπτομεριες που με αφορουν.
έβλεπα μόνο τη κατάσταση μου, το πρόβλημα μου...
ελα μωρε και εσυ,
ψαξτα και κανε εντιτ.
εσένα θα σου πω άλλη ώρα...
Εννοεις αρκτος οτι ηδη το αντιμετωπισες το προβλημα?Quote:
Quote:
Quote:
αρκτος,
σε αυτο εχεις δικαιο...
ελα μωρε και εσυ,
ψαξτα και κανε εντιτ.
συμφωνώ. αν θες να μπορείς να γράφεις ελεύθερα μέσα στο φόρουμ, προσπαθείς να κρατήσεις την ανωνυμία σου, δεν κάνεις παρέες από εδώ, δεν ανταλλάζεις φέισμπουκ κτλ κτλ. γενικά διαλέγεις και παίρνεις. θες να έχεις έναν χώρο όπου να ξεφορτώνεις ή να κάνεις φίλους εδώ μέσα αλλά μετά να μην μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά?Quote:
για αυτο οποιος θελει να αποφυγει δημοσιοτητα,
καλο ειναι να μην δημοσιευει προσωπικες πληροφοριες,
που δινουν καποιο στιγμα.
Ακομα και το ποια πολη εισαι,
ισως ειναι προβλημα.
Quote:
Quote:
Quote:
αρκτος,
σε αυτο εχεις δικαιο...
ελα μωρε και εσυ,
ψαξτα και κανε εντιτ.
ταμαμ....
Quote:
Originally posted by claire
ή να κάνεις φίλους εδώ μέσα αλλά μετά να μην μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά?
εγω θα σου πω,
οτι οσα φιλαρακια εχω κανει εδω μεσα,
εχουν αποδειχτει μια χαρα ανθρωποι.
Δενμου αρεσει να τσουβαλιαζω και απο αυτο εχω κερδισει.
Δεν έχω ιδέα τι λέτε.:P
Τι έπαιξε;
Γιατί τόσος πανικός;
Aλλά για να το σιγουρέψω,εγώ μένω μόνιμα στο Ουζμπεκιστάν,δεν καπνίζω,δεν πίνω,δε συμμετέχω σε άλλα φόρουμ,δεν έχω άλλα ενδιαφέροντα,αλλά ******* είμαι.:D:D
Πάντως δε θεωρώ πως κάποιος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις απειλημένος αν δεν πατάει πάνω σε φόβους σου.Δηλαδή πάνω σε πράγματα που εσύ αισθάνεσαι γι αυτά πως σε στιγματίζουν.Αν δεν το αισθάνεσαι γιατί να νιώσεις απειλημένος;
Και επίσης ο προβληματισμός και το σχόλιο της claire ήταν αξιοπρόσεκτα.Κι εγώ θα ήθελα να παραμείνει ένας χώρος ελευθερίας.Βέβαια,η εσωτερική ελευθερία είναι σημαντικότερη από κάθε άλλη και αυτή θα ήθελα να κατακτήσω κάποια στιγμή.
Δύσκολο εγχείρημα...
apla oso gnwrizesai, xaneis ligo apo thn eley8eria tou na milas entelws anoixta.Quote:
Quote:
εγω θα σου πω,
vevaia einai analoga kai ti zhtaei o ka8enas.
Quote:
apla oso gnwrizesai, xaneis ligo apo thn eley8eria tou na milas entelws anoixta.Quote:
Quote:
εγω θα σου πω,
εχεις καταλαβει οτι εχω νιωσει περιορισμενος σε κατι εδω μεσα?
Παιδια δεν καταλαβα ΧΡΙ-στο διαβαζοντας αυτο το θρεντ! Με αφορμη την αρμαδα του μαυροσηφη προεκυψε ολος αυτος ο προβληματισμος?
Γιατι την χανεις?? για μενα με αυτο το σκεπτικο την χανεις και σε real life ,αμα βρεθεις με ατομα που σε ξερουν σε μια παρεα,χανεις την ελευθερια λογου??Quote:
Quote:
εγω θα σου πω,
Kαι σε ρωταω ειλικρινα να μου πεις
απλά για μένα άλλες ανάγκες καλύπτει ένα φόρουμ και άλλες οι πραγματικοί σου φίλοι.
πχ. εδώ μπορείς να μιλήσεις για πράγματα που κολλάς να πεις σε άτομα έξω. ή μιλάς με ομοιοπαθείς, ξέρω γω.
ή μπορεί να θες να αποκαλύψεις απόκρυφες σκέψεις χωρίς να μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιος είσαι.
να πω την αλήθεια, όταν πρωτογράφτηκα εδώ, πέτυχα ένα γνωστό μου άτομο. δηλαδή αμέσως κατάλαβα ποιος ήταν. όταν του το είπα έξω (ότι, α, ρε γράφεις κι εσύ εκεί κτλ κτλ) τον είδα που ψιλοκόμπλαρε (και ενώ δεν έγραφε και τίποτα τραβηγμένο)
δεν έχω ιδέα!Quote:
Quote:
Quote:
εγω θα σου πω,
εχεις καταλαβει οτι εχω νιωσει περιορισμενος σε κατι εδω μεσα?
κοιτα εγω γραφω οτι μου κατσει, δεν κολλαω καπου.
Αποκρυφες σκεψεις δεν νομιζω.
Και αυτο γιατι βαριεμαι να ανοιγω νεες κοντρες....
Βλεπεις εχω και ασχημη καριερα στο δικτυο.
Αν και τα πολυ δικα μου, μου κανει κεφι να τα μιραζομαι με φιλους παρεα με κρασι.
ε γι αυτό είπα ότι έχει να κάνει με το τι ζητάει ο καθένας, τι ανάγκες του καλύπτει το φόρουμ! :)
εγω παντως οσα χρονια ειμαι,
αισθανομαι μια χαρα...
:cool:
Για μενα δουλευει αντιστροφαQuote:
απλά για μένα άλλες ανάγκες καλύπτει ένα φόρουμ και άλλες οι πραγματικοί σου φίλοι.
Οταν ειναι πραγματικοι σου φιλοι απλα ξερουν,γιατι να κολλας να μιλησεις ??
μπορεί να τους τα έχεις κάνει τσουρέκια με ένα θέμα και να θες να ξεφορτώνεις αλλού πχ. για να μην τους πρήζεις άλλο. ή μπορεί αυτοί να μην έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και να μην μπορούν να σε συμβουλευσουν σωστά ή να καταλάβουν απόλυτα το τι περνάς. χίλιοι δυο λόγοι.Quote:
Originally posted by soft
Για μενα δουλευει αντιστροφαQuote:
Οταν ειναι πραγματικοι σου φιλοι απλα ξερουν,γιατι να κολλας να μιλησεις ??
είναι όπως και με τον ψυχολόγο. οι φίλοι μας δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τους ψυχολόγους.
Quote:
πχ. εδώ μπορείς να μιλήσεις για πράγματα που κολλάς να πεις σε άτομα έξω. ή μιλάς με ομοιοπαθείς, ξέρω γω.
ή μπορεί να θες να αποκαλύψεις απόκρυφες σκέψεις χωρίς να μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιος είσαι.
να πω την αλήθεια, όταν πρωτογράφτηκα εδώ, πέτυχα ένα γνωστό μου άτομο. δηλαδή αμέσως κατάλαβα ποιος ήταν. όταν του το είπα έξω (ότι, α, ρε γράφεις κι εσύ εκεί κτλ κτλ) τον είδα που ψιλοκόμπλαρε (και ενώ δεν έγραφε και τίποτα τραβηγμένο)
και μετά σου λέει ανωνυμία...
πώς το καταλάβες?
από τι στοιχεία ?
από τον τρόπο γραφής! τρελό, το ξέρω! οκ, ήξερα και για την περίπτωση, οπότε έγινε και αυτή η σύνδεση.Quote:
Quote:
και μετά σου λέει ανωνυμία...
πώς το καταλάβες?
από τι στοιχεία ?
μπορεί να τους τα έχεις κάνει τσουρέκια με ένα θέμα και να θες να ξεφορτώνεις αλλού πχ. για να μην τους πρήζεις άλλο. ή μπορεί αυτοί να μην έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και να μην μπορούν να σε συμβουλευσουν σωστά ή να καταλάβουν απόλυτα το τι περνάς. χίλιοι δυο λόγοι.Quote:
είναι όπως και με τον ψυχολόγο. οι φίλοι μας δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τους ψυχολόγους. [/quote]
Ενω εδω μεσα βρε claire ειναι ψυχολογοι??
Ενω εδω μεσα βρε claire ειναι ψυχολογοι?? [/quote]Quote:
είναι όπως και με τον ψυχολόγο. οι φίλοι μας δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τους ψυχολόγους.
όχι, αλλά είναι ομοιοπαθείς! δεν είναι λίγο!
όχι, αλλά είναι ομοιοπαθείς! δεν είναι λίγο! [/quote]Quote:
Και πιστευεις οτι ενας ομοιοπαθεις μπορει να σε καταλαβει καλυτερα απο τον φιλο, καποιες φορες?? :)
σε κάποια θέματα, ναι!
άμα δεν έχεις νιώσει κρίση πανικού, δεν μπορείς να καταλάβεις. αυτό ισχύει.
Quote:
ΤΣσσσσσ
Μεγάλοι επιστήμονες άσε άσε...
*κοιτιέται στον καθρέφτη στέλνοντας φιλάκια στον εαυτό του
χαχχαχα! :DQuote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
ΤΣσσσσσ
Μεγάλοι επιστήμονες άσε άσε...
Quote:
καλος τροπος για σεξ....
Ναι το έχω σκεφτεί και πραγματικά έχω νιώσει κάπως άβολα... Αλλά διάβασα τόσα αξιόλογα μηνύματα εδώ, από ανθρώπους με ευαισθησίες που κατανοούν τον συνάνθρωπο τους και που θέλουν να βοηθήσουν, που πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος άλλος τα διαβάζει... Αρκεί να μην στέλνουν κακόβουλα μηνύματα.
Quote:
Quote:
καλος τροπος για σεξ....
Αυξάνεις και την αυτο...επίγνωση!
και δεν εισαι και μονος σου....
Ναι εχει εχεις δικιο εν μερηQuote:
σε κάποια θέματα, ναι!
άμα δεν έχεις νιώσει κρίση πανικού, δεν μπορείς να καταλάβεις. αυτό ισχύει.
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ενας ομοιοπαθης,που εχει περασει απο κρισεις πανικου μπορει παντα να σε καταλαβει
Tα σωματικα συμπτωματα ισως ,αλλα αυτο δεν σημαινει και τις πληγες της ψυχης σου
ενω καποιες φορες ,ενας φιλος για \"καρδιακο\" μιλαμε παντα ,
ειναι μερικες φορες ποιο ανοιχτος να σε νιωσει πιο πολυ απο καποιον εδω μεσα ,και ας μην εχει περασει \"κρισεις\"
Αποψη μου παντα!!
Οποτε για μενα δεν θα ειναι ανασταλτικος παργοντας ,να πω την αποψη μου ελευθερα,αφου οι φιλοι μου οι περοσσοτεροι και ιδιαιτερα οι καρδιακοι, ξερουν πως αισθανομαι,και τι πρεσβευω
ουτε καν το εχω σκεφτει!!δε με νοιαζει καθολου αρκει να πω τον πονο μου και να βοηθαω οπου μπορω...
Κι εγώ το ίδιο, μπήκα σε ένα άλλο Forum προχθές και μετά εδώ και βρήκα κάποιον με το ίδιο nickname, διάβασα τι έγραφε και έγραφε τα ίδια που έγραφε στο άλλο forum, οπότε είναι σίγουρα ο ίδιος. Ας προσέχουμε να μη δίνουμε πολύ προσωπικές πληροφορίες εδώ τουλάχιστον...Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Να στο θεσω και αλλιως αν θες. Εχω δει στο facebook ατομο που ξερω οτι ειναι σιγουρα απο εδω και βρηκα ως κοινο γνωστο ενα προσωπο που λιγο αν χρησιμοποιησεις το μυαλο σου καταλαβαινεις ευκολα πως ειναι και αυτο μελος του φορουμ και παει λεγοντας
Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω δει και άλλα κλειστά φόρουμς.Quote:
κλειστα φορουμ και μαλιστα οχι απλως κλειστα αλλα με ιnvites,
ειναι μονο συγκεκριμενα φορουμ κυριως με torrents, που το κανουν αυτο για ευνοητους λογους, μεσα σε αυτους και ποινικους.
Δεν γνωριζω κανενα ελληνικο φορουμ που να λειτουργει αλλιως.
Quote:
Originally posted by libpa
Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω δει και άλλα κλειστά φόρουμς.Quote:
κλειστα φορουμ και μαλιστα οχι απλως κλειστα αλλα με ιnvites,
ειναι μονο συγκεκριμενα φορουμ κυριως με torrents, που το κανουν αυτο για ευνοητους λογους, μεσα σε αυτους και ποινικους.
Δεν γνωριζω κανενα ελληνικο φορουμ που να λειτουργει αλλιως.
μαστα.
Και εγω εχω δει και αλλα ανοικτα.
Πατσι.
Παιδιά η αλήθεια είναι αυτό που λέει ο Όλα είναι δανεικά, να γίνει κλειστό το φόρουμ. Δεν πιστεύω πως οι φίλοι μπορούν πάντα να βοηθήσουν, ακόμα και αυτοί στιγματίζουν ή δεν καταλαβαίνουν. Είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Ενώ εδώ έχουμε περάσει τα ίδια. Συμφωνώ με claire. Συμφωνώ επίσης τελικά ότι παρόλο που είναι ανώνυμο μπορεί να δώσεις κάποια στοιχεία και να σε καταλάβουν όπως είπαν δύο.
Oboro, τι δεν κατάλαβες; :P Μιλάμε για τους επισκέπτες που δεν έχουν γραφτεί στο φόρουμ.
Quote:
Originally posted by libpaΣυμφωνώ επίσης τελικά ότι παρόλο που είναι ανώνυμο μπορεί να δώσεις κάποια στοιχεία και να σε καταλάβουν όπως είπαν δύο.
καλα ποιος υποχρεωνει καποιον εδω μεσα να δωσει στοιχεια?
Και μαλιστα δημοσια?
Για να γραφτεις αρκει να δωσεις ενα μαιλ και να διαλεξεις ενα λογκιν.
Στην συνεχεια εκθετεις το προβλημα σου μεχρι εκει που νομιζεις.
εχω διαβασει απο κοσμο, να λεει οτι δεν μπορω να δωσω περαιτερω στοιχεια γιατι θα καρφωθει, και σωστα πραττει.
Εαν θελει καποιος ιδιωτικοτητα (περα απο ολα τα αλλα) θα πρεπει να την αναζητησει σε καποιον επαγγελματια, που εκτος των αλλων, θα προστατευεται απο το νομο.
Επιπλεον θα πω και το αλλο,
οτι κλειστο - ανοικτο, εαν θελω κατι να βρω στο ιντερνετ, μπορω να το βρω, αρκει να ξερω το τροπο.
Τελος εχω διαβασει για καμποσα μελη,
που διαβαζουν το φορουμ αρκετο καιρο πριν γραφτουν και αποφασισουν να γινουν μελη.
Μια τετοια αποφαση για καποιους δεν ειναι τοσο απλη και θελει να εχει το δικαιωμα να διαβασει σχετικα.
Καταλάθος με τα πολλά μπορεί να χρειαστεί να δλωσεις στοιχεία, ή σε u2u ή με μσν κτλ με κάποιον ή να σου ξεφύγει και να μαθευτεί. Δεν είναι δύσκολο. Όσο για το κλειστό-ανοιχτό τι εννοείς; Ότι άμα είναι κάποιος χάκερ μπορεί να μπει στο κλειστό; Γιατί γι\'αυτό μιλάμε. Αλλιώς πως μπορεί να μπει κανείς στο κλειστό;
οτι εχεις δηλωσει καταλαθος,
μπορεις να κανεις edit η αλλιως να απευθυνθεις στον αντμιν.
Σε εξτρεμ περιπτωσεις ο αντμιν μπορει να σου τροποποιησει το λογκιν σου για να μην φαινεσαι.
Το τι κανει ο καθενας σε πριβε μυνηματα, η μσν, η οτι αλλο, δεν αφορα το φορουμ.
Το φορουμ εχει μια ευθυνη που αρχιζει και τελειωνει εδω μεσα, και οχι για ολο το διαδικτυο.
Οχι δεν χρειαζεται να εισαι χακερ για να βρεις ακρη,
οτι γραφεις στο ιντερνετ μπορει να βρεθει αρκει να ξερεις να ψαξεις, ακομα και αν τα εχεις σβησει.
Κλειστο φορουμ δεν σημαινει οτι εισαι εκτος ιντερνετ.
Καλά εμένα ο αντμίν δεν μου απαντάει και ποτέ. :P Αλλά το θέμα είναι άντε τώρα να ψάχνεις τι έχεις πει άσε που δεν ξελέγονται, άμα τα \'χουν διαβάσει τα έχουν διαβάσει, το ίδιο ισχύει και με τα προσωπικά μηνύματα, δεν μιλάμε για ευθύνες τώρα αλλά για ανθρώπινη τύχη lol.
Καλά αυτό που λες τώρα να μπεις σε κλειστό φόρουμ χωρίς να είσαι χάκερ και ακόμα περισσότερο να διαβάζεις συγκεκριμένα πράγματα που έχουν σβηστεί δεν στέκει. Ποιός θα συμφωνήσει μαζί σου; Πιστεύω κανείς.
Αφήστε τι έχω πάθει τώρα που το σκέφτομαι, στο facebook μου έχω ως ψευδώνυμο το ψευδώνυμο που έχω εδώ και μπορούν να με βρούνε και δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα, ο μόνος τρόπος είναι να καταργήσω το facebook ή να αλλάξω εδώ το ψευδώνυμό μου. Αλλά πρέπει να με φωνάζετε με το καινούριο αλλιώς κάηκα :)