Παντως σε νεους εχω διαβασει οτι φυσιολογικο ειναι και μεχρι 30 κτλ κτλ.
Οπως και να εχει, τερας ηρεμιας δεν ειμαι σιγουρα.
Φανταζομαι 10 δεν θα εχω ουτε στον υπνο μου.
Printable View
Παντως σε νεους εχω διαβασει οτι φυσιολογικο ειναι και μεχρι 30 κτλ κτλ.
Οπως και να εχει, τερας ηρεμιας δεν ειμαι σιγουρα.
Φανταζομαι 10 δεν θα εχω ουτε στον υπνο μου.
το ότι έρχεται εκεί, δεν το κάνει για σένα. εννοώ δεν είναι χάρη, κι αυτός θέλει να σε δει.
κακώς αγχώνεσαι ότι θα τον χάσεις πάντως!
26, με χρονομετρησα.
Και αρκετα με τα off topic μου. :P
εγώ μέτρησα 12! :)
12? Αγχωθηκα τωρα και θα φτασω τις 50/min.
γυμνάζομαι αρκετά, μάλλον παίζει ρόλο ;)
βρε ολγακι, σε λιγο αντι για ρολοι θα φορας πιεσομετρο χειρος ;d
Κι εγω γυμναζομαι αρκετα εως πολυ. Τελως παντων, μπορει να ετυχε.
Εχω και πιεσομετρο, θα παω να μετρησω τους σφυγμους μου τωρα :P
!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by curtains
άσε δεν σου λέω για χτύπους καρδιάς, γιατί θα αγχωθείς περισσότερο :P
ενταξει μιλησαμε στο τηλ μου ειπε ερχεται του λεω ειμαι αγχωμενη
και αγχωμενη λεει μου αρεσεις να μη αισθανεσαι ασχημα
χαλαρωσα
ααα, τι καλός! :)Quote:
Originally posted by olgaki82
ενταξει μιλησαμε στο τηλ μου ειπε ερχεται του λεω ειμαι αγχωμενη
και αγχωμενη λεει μου αρεσεις να μη αισθανεσαι ασχημα
χαλαρωσα
Quote:
Οχιιι οχιιιιι!
Είναι λάθος συμπεριφορά μην υποκύψεις...:mad:
Απλά θα αγχώθηκες τώρα που τα λέμε αυτά λολολ. Όπως και να χει, όσο τα σκέφτεσαι τόσο θα αυξάνονται και οι αναπνοές/παλμοί. Όσο και τα δέχεσαι χωρίς να τα δίνεις σημασία και χωρίς να καταστροφολογείς τόσο θα πέφτουν. Simple but true
ισχύει. και τα αποτελέσματα των μετρήσεων που κάνεις πιθανόν να είναι τσιμπημένα, επειδή αγχώνεσαι για το αποτέλεσμαQuote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Οχιιι οχιιιιι!
Είναι λάθος συμπεριφορά μην υποκύψεις...:mad:
Απλά θα αγχώθηκες τώρα που τα λέμε αυτά λολολ. Όπως και να χει, όσο τα σκέφτεσαι τόσο θα αυξάνονται και οι αναπνοές/παλμοί. Όσο και τα δέχεσαι χωρίς να τα δίνεις σημασία και χωρίς να καταστροφολογείς τόσο θα πέφτουν. Simple but true
Ακριβως. Ειναι σαν να προσπαθεις να βγαλεις μια σκεψη απο το μυαλο σου με το να την σκεφτεσαι, κατι δηλαδη που προυποθετει να ειναι μεσα στο μυαλο σου και να μην μπορει να φυγει ετσι ;d
παιδια εγω πριν 2 χρονια που φοβομουν για την καρδια μ ειχα παει για καρδιογραφημα και ενω ολα ηταν καλα η πιεση μου εφτασε στο 19 απο το αγχος ,μου εδωσε ενα υπογλωσιο και στανιαρα.το καλο ειναι οτι τωρα γελαω με αυτα.αλλα και παλι σε δυσκολες στιγμες με πιανει αγχος παραπανω απο το φυσιολογικο.
Σφυγμοι 65. Νομιζω καλα.
Πετραν εισαι σωστοτατος(:P). Δεν πρεπει να υποκυπτω σε αυτην την επιθυμια μου να με ελεγχω, γιατι ετσι ανατροφοδοτω το αγχος και τις φοβιες μου. Μια μικρη ροπη προς την υποχονδριαση τη διαθετω παντως.
Να σημειωσω εδω οτι το πιεσομετρο δεν ειναι δικο μου, αλλα της μητερας μου. λολ
Kαι εγω αρκετα αγχωδης ημουν παλιοτερα , οποτε σε καταλαβαινω.
Ξερεις το αγχος μπορει να γινει και φιλος σου αλλά και εχθρος σου.
Μπορει να σε κανει να παραλυσεις απο τον φοβο, μπορει ομως να σου δωσει τουρμποκινητηρα να πας μπροστα. Καποτε στο \"uni\" το αγχος με ειχε σωσει απειρες εξεταστικες με αυτον τον δευτερο τροπο παντως μιας και ετσι απο την πιεση εργασιες που αλλοι βγαζαν σε βδομαδα εγω τις εβγαζα σε 1 βραδυ σερι (συνηθως τις τελειωνα λιγες ωρες πριν τις παραδωσω , να ναι καλα τα red bull ;p)
Ειναι αναλογα πως θα το χειριστεις.
Και επισης του κατα ποσο σε ενδιαφερει το αποτελεσμα.
Καλο ειναι γενικα να βαζεις και ενα \"οτι ειναι να γινει ας γινει\" , αρκει να μην το κανεις συνηθεια εεεεεε
παω να κανω ενα μπανακι να συμμαζεψω σπιτι να απασχοληθω με κατι
σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ
ξερετε αυτα ειναι πραγματα που δεν μπορω να τα πω σε κανενα φιλο μου
για τι κανεις δεν ειναι αγχωδης ολοι στον κοσμο τους και καλα κανουν
και μου λενε να μην υπερβαλω!
θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις να ειστε καλα :)
καλά να περάσεις ολγάκι!
Ωπα Ολγακι!ερωτευμενο???καλη φαση.....
παντως προσωπικα σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις εχω φαει πολυ τζαμπα αγχος.Αγχωνομαι για καταστασεις προκαταβολικα και τη στιγμη για την οποια αγχωνομουνα φευγει δια μαγειας ....
σεναρια,σκεψεις κ.λ.π. και τελικα ασκοπη καταπονηση.
παντως ειναι λογικοτατο ενα καποιο αγχος κ απο σενα κ απ\'αυτον αλλα να δεις που μεσα σε λιγα λεπτα θα φυγει,οποια κι αν ειναι η καταληξη.
αντε,ευχομαι τα καλυτερα:))
ερχεται σε 10 λεπτα σε 10 ειναι ονειρο δεν αντεχω παιδια
Θα αντέξεις :)
...σε 3 λεπτά :P
κοίτα να περάσεις καλά και μην προδικάζεις τίποτα;)
ειμαι μαζι του και ειναι καλυτερα απο οτι ειχα φανταστει
αχ βρε Ελενα....αν ερωτευτείς τι νομίζεις θα γινόταν; θα χώριζες;θα ζούσες τον έρωτά σου κρυφά;
:) :) :)Quote:
ειμαι μαζι του και ειναι καλυτερα απο οτι ειχα φανταστει
+ η υπογραφή σου! :)
μολις εφυγε:(:(:(:(:(:(:(:(
Για πες μας Ολγάκι πως τα πέρασες; Και μην στεναχωριέσαι, θα πας Αθήνα :)
γεια σου λαιτμπλου¨:)
στεναχωριεμαι γιατι περασα υπεροχα ηταν καλυτερα απο οτι φανταζομουνα
ειναι σεξι,εχει χιουμορ,ξερει πως να φερεται σε μια γυναικα,ειναι και τρυφερος και ρομαντικος οταν πρεπει και αγριος εκει π πρεπει:P
δεν βαρεθηκα ουτε στιγμη μαζι του
αλλα τωρα ηδη μου λειπει αν και μολις εφυγε
και βλεπω και τα τσιγαρα του γαμωτο στο τραπεζι τωρα αδεια,θα κρατησω το πακετο:P
Χαχαχαχα είδες τι ρομαντική που είσαι κι εσύ; Χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά. Πιστεύω και το αγόρι σου καλά θα πέρασε :) Κάνε υπομονή Ολγάκι, είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα. Να μιλάτε συνέχεια από το τηλ., και από κάμερες, δεν είναι και λίγο ότι είναι δικός σου :)
ναι ειμαι και ρομαντικη οταν χρειαζεται;P
ε δικος μου μεγαλα λογια,κανεις δεν ειναι κανενος,ελπιζω σε μια ομορφη εξελιξη παντως και νομιζω οτι αρχισαμε πολυ καλα
Ωραίο είναι να ανήκεις και να σου ανήκουν. :P Αν δεν δώσετε όρκους αφοσίωσης τότε πως θα το χαρείτε; Anyway, κάνατε σεξ; Πως ήταν;
σιγα βρε ορκους αφοσιωσhς αν περνας καλα τι ορκους να δωσεις?τα πραγματα εξελισσονται απο μονα τους η τραβανε η οχι δεν χρειαζεται και καμια πιεση.ναι καναμε και ηταν υπεροχα αν και κουρασμενος απο ταξιδι 5 φορες:P,καλοπερασα;P
ολγακι
μακαρι να ειναι ολα οπως τα περιγραφεις και τα αισθανεσαι και να εχουν και την διαρκεια που επιθυμεις :)
Δεν είπα πίεση. Απλά αποκλειστικότητα. Anyway, μπορεί να μην σου ταιριάζει εσένα αυτό. Μπράβο που πέρασες καλά :) Ζηλεύω :)Quote:
σιγα βρε ορκους αφοσιωσhς αν περνας καλα τι ορκους να δωσεις?τα πραγματα εξελισσονται απο μονα τους η τραβανε η οχι δεν χρειαζεται και καμια πιεση.ναι καναμε και ηταν υπεροχα αν και κουρασμενος απο ταξιδι 5 φορες:P,καλοπερασα;P
που να ηταν και ξεκουραστος:PQuote:
ναι καναμε και ηταν υπεροχα αν και κουρασμενος απο ταξιδι 5 φορες:P,καλοπερασα;P
μπραβο ολγακι!τελικα σου βγηκε σε καλο η ολη ιστορια..οποιος ρισκαρει κερδιζει :)
ολγακι μου χαιρομαι πολυ για σενα!!!!!!!
ειδες βρε που σου λεγαμε να μην αγχωνεσαι?????
φιλακια γλυκια μου.
σε περιμενω αθηνα για καφεδακι :):):)
thanks κοριτσια:)
Δηλαδή με το που τον συνάντησες πρώτη φορά ένα βράδυ κάνατε σεξ 5 φορές και το πρωί έφυγε?:o
WTF γιατί δεν βρίσκω και εγώ τέτοιες γυναίκες από το ιντερνετ :P:P
(καλά έκανες εννοείται αφού σου άρεσε :P αν έγινε έτσι...λολολ)