Quote:
Originally posted by 3wtiko
το να ακούς τη μαμα σου στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία, 38 ετών είναι ο φίλος μου, αλλά οι γονείς εχουν τον τρόπο τους να μην αφήσουν τα παιδιά τους να ωριμάσουν και όταν παρουσιάζεται και μια ,<αρρώστια>,τότε εχουν και δικαιολογίες να ασκούν ελεγχο με την εκδήλωση προστασίας.
για να απαντήσω και στην ερώτηση σου ,ναι δεν μπορει τεχνικά (καταλαβαίνεις ?)να ανταποκριθει στην σεξουαλική πράξη και νομίζω οτι στον άντρα εχει ακόμα πιο μεγάλη βαρύτητα στον ψυχισμο του αυτό.
μακάρι να το παλέψει ,όχι για μένα μόνο ,αλλά γιατί ο έρωτας είναι ομορφιά στις σχέση μας. και όπως λένε και οι σοφοι αντανάκλαση της θέωσης για τους θνητους.
την ψυχιατρικη μεταρύθμηση υποστηρίζουν οι πιο ανοιχτόμυαλοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας, με απλά λογια αποσυλοποιηση και ενταξη των ανθρώπων στον κοινωνικό συνολο-αποστιγματισμό κτλ.
στην Γαλλία το έχουν πετύχει -στην Ελλάδα όπως και πολλά αλλα εχει γίνει κάποια προσπάθεια με ελάχιστη επιτυχία ,μάλλον δεν ήμασταν ώριμοι, παρόλα αυτά υπάρχουν επαγγελματίες που είναι υποστηριχτές.σίγουρα μπορείς να δεις περισσότερα στο internet υπάρχουν παρα πολλά site
μην τα παρατάς, πρέπει να δείξουμε οτι ενδιαφερόμαστε για τον εαυτό μας για να καταλάβουν και οι αλλοι να ενδιαφερθουν για μας, αν δεν ψαξουμε εμεις για τον εαυτο μας , γιατι να το κάνουν οι αλλοι και γιατι τους ρίχνουμε ευθύνες αν δεν προσέχουμε εμεις? τα λέω και για να τα ακούω.
Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχει ο φίλος σου, μπορείς να το εξηγήσεις; Σιγά, στην κατηγορία Σεξουαλικότητα είμαστε, μπορείς να λες ότι θες :P Δεν τα παρατάω όσον αφορά τον εαυτό μου, ελπίζω κι εσύ το ίδιο :)