Quote:
Originally posted by Christine
Εγώ Θεοφανία δεν του ανέφερα καν ότι βιαζόμαι για αποκατάσταση....και θέλω παιδάκια...ηθελα να του δειξω ότι ήρθα μήπως και μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να περασουμε ωραια...εκτός και εαν οι βαθύτερες επιθυμίες μιας γυναίκας μπορούν να μυριστουν απο χιλιόμετρα......και ενταξει....το καταλαβε οτι δεν ειμαι κοριτσι για μια βραδια μονο.....
Όταν ομως την αλλη μερα τηλεφωνικα ξαναμιλησα για να του πω οτι εφτασα καλα....οταν ρωτησα μηπως απλα δεν ηθελε σχεση σοβαρη.... μηπως αυτη ηταν η διαφορα μας και ειπε οτι δεν ταιριαζαμε.....απαντησε οτι οι ρυθμοι μας ειναι διαφορετικοι (?)
Και επισης ρωτησα να μαθω μηπως εκανα κατι που τον προσβαλλα....τιποτα και εκει....οχι λεει ημουν ενταξει...να μην ριχνω ευθυνες στον εαυτο μου....το μονο που μπορει να τον πειραξε ηταν οταν πηγε να με φιλισει... εεεεε........για αρχη δεν ηταν τρυφερο.....ξερετε τωρα....γλωσσιτσα....και .....μπλα μπλα....και παλι ημουνα πολυ ευγενικη...δεν εδειξα καμια απεχθεια ή ιχνος δυσαρεσκειας,....απλα ειπε δειξε μου εσυ...πως θελεις να σε φιλανε,,,,
μα...και παλι αμα με ηθελε δε θα θυμωνε απο αυτο....γιατι προσπαθησε να ειναι πιο συγκρατημενος και πιο ρομαντικος
anyway.....