Kαλή σας μέρα παίδες..
Τα πράγματα 3 μέρες τώρα είναι κάπως πιο ήρεμα με εξαίρεση το χθεσινό βράδυ που λόγω βλακείας του πατέρα μου η αδερφή μου ταράχτηκε και δεν έχει κοιμηθεί ολο το βράδυ.
Τους καταλαβαίνω τους γονείς μου ειδικά τον πατέρα μου αλλά απο την άλλη θέλω να τους πλακώσω που δεν έχουν λόγω πανικού μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντί της.Χθές η αδερφή μου είχε ξεχάσει το ενα της κινητό στο σπίτι.Ο πατέρας μου έχει φύγει γαι 2 μέρες για δουλειές και την έψαχνε.Και επειδή δεν την έβρισκε στο ένα της έστειλε\"Με απογοητεύεις γαι ακόμα μια φορά\".Και επειδή ήμασταν με τη μαμά μου και διαπραγματευόμασταν 3 ώρες πότε θα γυρίσει η αδερφή μου σπίτι εκείνη λογικά κατάλαβε οτι οι γονείς μου συνομοτούν και οτι η μαμά μου είπε στο μπαμπά μου οτι η αδερφή μου δε γυρνάει σπίτι και για αυτό ο πατέρας μου αντέδρασε έτσι.Πιαστ αυγό και κουρεφ το.
Πρέπει να μάθουν πως να το χειρίζονται.Εγω ήδη νιώθω καλύτερα γιατί έχοντας διαβάσει τόσα πράγματα και έχοντας ακούσει τόσες απόψεις επι του θέματος ξέρω τι πρέπει να αντιμετωπίσω.Ξέρω οτι οι συμπεριφορές τις είναι τυπικές και προσπαθώ να μην αντιδρώ άσχημα και να εχω υπομονη.Αυτές τις μέρες τα έχουμε καταφέρει.Η αδερφή μου είναι πολύ πιο κοντά μου, είναι εκδηλωτική και ήρεμη σε γενικές γραμμές.Της λέω και εγω βλακείες να ξεχνιόμαστε και το πράμα δένει.Απο την άλλη τη μαμά μου τη σπρώχνει(τυχαίοοο).Λογικό αφού η μαμά μου δε μπορεί λίγο να χειριστεί.Όποτε είμαστε όλοι μαζί η μαμά μου είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα.Τόσο της κόβει.Χθες διαβάζοντας ενα βιβλίο που μου έστειλε ο αγαπητός pelariry μαζί με τη μαμά μου καταλήξαμε οτι και η μαμά μου έχει περάσει φάση μανίας.Αλλά δυστηχώς αυτή η γυναίκα έχει παραιτηθεί.Αν η ίδια δε βοηθήσει τον εαυτό της πως θα βοηθήσει το αδερφάκι μου?Επιμένω να της λέω οτι ο μόνος τρόπος να βοηθήσει είνια να αρχίσει και αυτή να πηγαίνει σε εναν ειδικό και να αρχίσει θεραπεία(εχω βαρεθεί να ακούω δικαιολογίες οτι δε μπορεί λόγω χρημάτων.Αν θες μπορείς.)
Τέλος πάντων δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά απο την άλλη χαίρομαι που το μοιράζομαι ολο αυτό μαζί σας.Οι δικοί μου συγγενείς προσπαθούν να με πείοσυν να δικαιολογώ τη μαμαά μου και το μπαμπά μου για τις αντιδράσεις τους.ΟΧΙ!
Δικαιολογώ ως εκεί που πρέπει οχι παραπάνω.Νιώθω ενα βάρος πάνω μου.Δε μπορώ να τους στηρίζω όλους δεν μπορώ.Τουλάχιστυον εκτονώνομαι.Σπαω και κανα ποτήρι αμα λαχει(έτσι και αλλιώς εγω θα τα μαζέψω τα σπασμένα :P)
Καλημέρα