Quote:
Originally posted by lightbluepath
Με το να διακωμωδείτε ένα σοβαρό θέμα, μου δείχνετε αυτό απολύτως, ότι έχω δίκιο.
H ότι μπορεί απλά να έχουμε ζωή και έξω από το φορουμ και όλα αυτά μας φαίνονται μπούρδες?
Μια άλλη εξήγηση!
Printable View
Quote:
Με το να διακωμωδείτε ένα σοβαρό θέμα, μου δείχνετε αυτό απολύτως, ότι έχω δίκιο.
H ότι μπορεί απλά να έχουμε ζωή και έξω από το φορουμ και όλα αυτά μας φαίνονται μπούρδες?
Μια άλλη εξήγηση!
αν θες να μεινεις αλλα δεν πας καποιους -δεν μπορουμε ολοι να τους πηγαινουμε ολους-μενεις και κρατας αυτο που θες
Επειδή δεν μπορούμε όλοι να έχουμε ζωή εκτός φόρουμ δεν σημαίνει ότι αυτά εδώ είναι μπούρδες. Εξάλλου σε ανθρώπους μιλάς, hello.Quote:
Originally posted by PETRAN
Μια άλλη εξήγηση!
Σωστό Ολγάκι. Όσο αντέξω.Quote:
Originally posted by olgaki82
αν θες να μεινεις αλλα δεν πας καποιους -δεν μπορουμε ολοι να τους πηγαινουμε ολους-μενεις και κρατας αυτο που θες
ελα ρε παιδια στην τελικη πειτε δε θελω ο ταδε να με σχολιαζει.και σιγα τις επιθεσεις τωρα απλα ολοι λιγο πολυ εχουμε περιεργες αποψεις...μπορει καποιος να μη κραξει αλλα να πει τη δικη του οπτικη για το οποιοδηοτε σχολιο
Τελικά ποιός αξίζει σε αυτό το φόρουμ;
ΟΛΟΙ!
Quote:
Ναι αλλά τι γίνεται όταν ο χαρακτήρας του φόρουμ σου ταιριάζει αλλά δεν σου ταιριάζουν οι άνθρωποι και έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας; Φεύγεις;Quote:
Originally posted by Sepia
οχι βρε, δεν σκέφτηκα για μένα...
να κάπως έτσι γίνονται προφανώς οι παρεξηγήσεις...
και γώ αρπαχτηκα το πρώι με κάποιον..αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι η διάθεση του κάθενος..φαντάζομαι...αλλοί μιλάνε σοβαρά, άλλοι κάνουν πλάκα καλοπροαίρετα, άλλοι έτσι, άλλοι αλλιώς....
ελεύθερος λόγος, τι να κάνεις...είναι αυτό που είπε κάποιος πιο πάνω...απλά δεν πρέπει να ασχολούμαστε αν κάτι μας ενοχλεί..
και εγω το ίδιο σκεφτόμουν το πρωί....και έγινα μέλος μόλις την κυριακή....σαν πρώτη μέρα μου άρεσε γιατι ένιωσα ότι μπορώ κάπου να μιλήσω χωρίς να με ξέρει κανείς...αλλα με το πρωινό αλλαξα λίγο γνώμη....
μπορεις να συνεχίζεις να μιλάς και αυτα τα 5-10 άτομα που σου αρμόζουν σαν άνθρωποι, θα σου απαντήσουν και θα σε στηρίξουν όσο μπορουν...τους υπόλοιπους πού νιώθεις οτι δεν σου δίνουν κάτι, απλά αγνοησέ τους...
όλα εξάλου είναι πως τα βλεπει ο καθένας...το προβλημά μου για σενα μπορεί να είναι μηδαμινό για μενα τεράστιο και τούμπαλιν....αλλά επειδή ήδη για να είσαι εδώ, μαλλόν κάτι θα έχεις...μην φορτίζεσαι και με παραπάνω....δεν λέει...
σεβομενος παντα το συνομιλητη του...
Quote:
απο τη μια το θεμα ειναι σοβαρο
απο την αλλη
ισως το πως το εθεσες προκαλει αυτη τη διακομωδηση
γιατι αλλο το γεγονος οτι δεν σου αρεσει για τους προσωπικους σου λογους αυτο που αντιλαμβανεσαι εσυ ως εντονη επιθετικοτητα
αλλο το να θιγεις το ζητημα του πιος αξιζει
εμενα αυτο με προκαλει
εστω κι αν δε λεγεται προσωπικα
δε φτανει που με βαζω μονη μου στον καιαδα
θα αφησω και ετσι ενα ποστ
που αμφισβητει και τι δικη μου αξια ως προς το να γραφω εδω
το να το διακομωδω λοιπον ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να με προφυλαξω
το αλλο ειναι να αρχιζω να αντεπιτιθεμαι
π.χ. και ποια εισαι εσυ που θα μου πεις πως δεν αξιζω
η πως αξιζω να γραφω εδω? ο μεγαλος κριτης?
Φίλιπ το λέμε αυτό αλλά δεν ακούει κανένας. Και εγώ το λέω, και ο κρίνο και άλλοι φαντάζομαι αλλά δεν βλέπω καμμιά βελτίωση. Γι\'αυτό άλλωστε άνοιξα αυτό το θέμα, για να πω αυτό το πράγμα ότι δεν μου αρέσει να μου τη λένε. Δεν ξέρεις τι επιθέσεις έχουνε γίνει, γιατί είσαι καινούριος. Το σκατόψυχος για παράδειγμα όμως μιας και το ανέφερες δεν είναι επίθεση;Quote:
Originally posted by filipk
ελα ρε παιδια στην τελικη πειτε δε θελω ο ταδε να με σχολιαζει.και σιγα τις επιθεσεις τωρα απλα ολοι λιγο πολυ εχουμε περιεργες αποψεις...μπορει καποιος να μη κραξει αλλα να πει τη δικη του οπτικη για το οποιοδηοτε σχολιο
συμφωνω σεπια εχουμε που εχουμε αυτο μας ελειπε τωρα..
Quote:
Επειδή δεν μπορούμε όλοι να έχουμε ζωή εκτός φόρουμ δεν σημαίνει ότι αυτά εδώ είναι μπούρδες. Εξάλλου σε ανθρώπους μιλάς, hello.Quote:
Μια άλλη εξήγηση!
Ναι σε ανθρώπους μιλάω, αυτό δεν πάει να πει ότι θα δίνω 100% βάρος σε ότι λένε. Δηλαδή συνηθίζω να μην παίρνω την απρόσωπη κριτική και τα λεγόμενα αγνώστων πολύ στα σοβαρά...δοκίμασε το καμια φορά ;)
(βοηθάει να ψάξεις για δραστηριότητες και σκοπό στην ζωή έξω από το ιντερνετ και τα φορουμς ) ;)
Από τη στιγμή που επιτίθεσαι χωρίς να σου επιτίθονται, ναι βεβαίως το θεωρώ πολύ ηθικό να σε κρίνω. Οκ?Quote:
Originally posted by researcher
απο την αλλη
γιατι αλλο το γεγονος οτι δεν σου αρεσει για τους προσωπικους σου λογους αυτο που αντιλαμβανεσαι εσυ ως εντονη επιθετικοτητα
εμενα αυτο με προκαλει
το να το διακομωδω λοιπον ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να με προφυλαξω
Εγώ είμαι πάντα σοβαρή και δεν μου αρέσουν αυτά. Όσο για έξω από τη ζωή, δεν ζήτησα την συμβουλή σου.Quote:
Ναι σε ανθρώπους μιλάω, αυτό δεν πάει να πει ότι θα δίνω 100% βάρος σε ότι λένε. Δηλαδή συνηθίζω να μην παίρνω την απρόσωπη κριτική και τα λεγόμενα αγνώστων πολύ στα σοβαρά...δοκίμασε το καμια φορά ;)
(βοηθάει να ψάξεις για δραστηριότητες και σκοπό στην ζωή έξω από το ιντερνετ και τα φορουμς ) ;)
Quote:
Εγώ είμαι πάντα σοβαρή και δεν μου αρέσουν αυτά. Όσο για έξω από τη ζωή, δεν ζήτησα την συμβουλή σου.Quote:
Άλλο το πάντα σοβαρός και άλλο το \"κάτι παθαίνω με το παραμικρό\". Δεν είναι το ίδιο.
Quote:
Από τη στιγμή που επιτίθεσαι χωρίς να σου επιτίθονται, ναι βεβαίως το θεωρώ πολύ ηθικό να σε κρίνω. Οκ?Quote:
απο την αλλη
εμενα αυτο με προκαλει
ομως με το να γραφεις ποιος αραγε αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ισως αμφισβητεις την αξια μου. λιγο ειναι αυτο?
η αληθεια ειναι πως ηταν πολυ ασχημος χαρακτηρισμος..ενταξει ρε παιδια ειναι και θεμα ανοιχτου μυαλου το πως δεχεται τη βια και τη θεση παιρνει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.εγω δλδ ειμαι ξεκαθαρα εναντιον του πατερα του μωρου αλλα απτην αλλη εχω τρελο κολλημα με τουσ μπατσους ..νταχει τι να κανουμε τωρα...ισως και να επρεπε να το πει λιγο πιο διακριτικα ι λιγτμπλου αλλα στην τελικη δεν εκανε και αυτη το φονο..
Αμφισβητώ την αξία του κανόνα εδώ, που είναι να τσακώνονται. Εσύ ίσως ανήκεις στις εξαιρέσεις. Άμα δεν έχεις εμπλακεί σε τσακωμό και να φταις κιόλας, τότε απλά δεν σε αφορά το θέμα.Quote:
ομως με το να γραφεις ποιος αραγε αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ισως αμφισβητεις την αξια μου. λιγο ειναι αυτο?
ουτε εγω παντως τον εκανα. Να μαστε ξηγημενοι....Quote:
Originally posted by filipk
η αληθεια ειναι πως ηταν πολυ ασχημος χαρακτηρισμος..ενταξει ρε παιδια ειναι και θεμα ανοιχτου μυαλου το πως δεχεται τη βια και τη θεση παιρνει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.εγω δλδ ειμαι ξεκαθαρα εναντιον του πατερα του μωρου αλλα απτην αλλη εχω τρελο κολλημα με τουσ μπατσους ..νταχει τι να κανουμε τωρα...ισως και να επρεπε να το πει λιγο πιο διακριτικα ι λιγτμπλου αλλα στην τελικη δεν εκανε και αυτη το φονο..
είσαι πολύ εύθικτη και βλέπεις παντού επιθέσεις.Quote:
Από τη στιγμή που επιτίθεσαι χωρίς να σου επιτίθονται, ναι βεβαίως το θεωρώ πολύ ηθικό να σε κρίνω. Οκ?
filipk , ωχ να χαρείς μην αρχίσει πάλι αυτό το θέμα...
μα ρωτησες ποιος αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ,Quote:
Αμφισβητώ την αξία του κανόνα εδώ, που είναι να τσακώνονται. Εσύ ίσως ανήκεις στις εξαιρέσεις. Άμα δεν έχεις εμπλακεί σε τσακωμό και να φταις κιόλας, τότε απλά δεν σε αφορά το θέμα.Quote:
οχι ποιος αξιζει απο αυτους που εμπλεκονται σε μαχες
Προς Πετράν και claire.
Διαφωνώ, αλλά δικαίωμά μου και έτσι να ήταν.
Quote:
Originally posted by claire
είσαι πολύ εύθικτη και βλέπεις παντού επιθέσεις.Quote:
Από τη στιγμή που επιτίθεσαι χωρίς να σου επιτίθονται, ναι βεβαίως το θεωρώ πολύ ηθικό να σε κρίνω. Οκ?
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα +1 Σορρυ λιμπα αλλά έτσι είναι
[quote]Originally posted by filipk
η αληθεια ειναι πως ηταν πολυ ασχημος χαρακτηρισμος..ενταξει ρε παιδια ειναι και θεμα ανοιχτου μυαλου το πως δεχεται τη βια και τη θεση παιρνει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.εγω δλδ ειμαι ξεκαθαρα εναντιον του πατερα του μωρου αλλα απτην αλλη εχω τρελο κολλημα με τουσ μπατσους ..νταχει τι να κανουμε τωρα...ισως και να επρεπε να το πει λιγο πιο διακριτικα ι λιγτμπλου αλλα στην τελικη δεν εκανε και αυτη το φονο.. [/quo
πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι εδω καποιοι εχουν πολυ σοβαρες ψυχικες παθησεις..αν η λαιτ το βρηκε νορμαλ αυτο με το παιδακι θα πρεπει να αναρωτηθουμε..να την μισησουμε??εχει προβληματα το κοριτσι κ δεν το λεω με κακια ουτε κ ρατσιστικα..ελπιζς να μην κατηγορηθω..
Αφού το 90% εμπλέκονται σε μάχες! Ειδικά από τους παλιούς!Quote:
μα ρωτησες ποιος αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ,
Quote:
Προς Πετράν και claire.
Διαφωνώ, αλλά δικαίωμά μου και έτσι να ήταν.
Δικαίωμα σου είναι, φυσικά. Απλά εσύ χαλιέσαι με το παραμικρό και προκαλείς μετά γενικότερη αναστάτωση.
Δώρα με αυτό που λες προσβάλλεις την αρρώστεια μου. Όχι ρε παιδιά, έτσι ένιωθα και δεν θα απολογηθώ τώρα γι\'αυτό. Δεν έχει να κάνει με την αρρώστεια.Quote:
Originally posted by dora-agxos
πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι εδω καποιοι εχουν πολυ σοβαρες ψυχικες παθησεις..αν η λαιτ το βρηκε νορμαλ αυτο με το παιδακι θα πρεπει να αναρωτηθουμε..να την μισησουμε??εχει προβληματα το κοριτσι κ δεν το λεω με κακια ουτε κ ρατσιστικα..ελπιζς να μην κατηγορηθω..
΄Quote:
Δικαίωμα σου είναι, φυσικά. Απλά εσύ χαλιέσαι με το παραμικρό και προκαλείς μετά γενικότερη αναστάτωση.
Ναι οι άλλοι είναι αθώοι εγώ έχω τη μύγα θες να μας πεις τώρα.
[off topic]Quote:
http://img535.imageshack.us/img535/1945/getalifegif.jpg
[/offtopic]
Πετραν εχεις ενα quarter?
Θα στο επιστρεψω αληθεια:)
Quote:
Δώρα με αυτό που λες προσβάλλεις την αρρώστεια μου. Όχι ρε παιδιά, έτσι ένιωθα και δεν θα απολογηθώ τώρα γι\'αυτό. Δεν έχει να κάνει με την αρρώστεια.Quote:
Μπορεί να μην έχει να κάνει, μπορεί και να έχει όμως. Κάτσε η ντόρα δεν στο είπε μα κακία. Ας πούμε οι άντρες με κατάθλιψη είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν βίαιοι. Το ίδιο και με την ψύχωση, σε πολλές περιπτώσεις τα άτομα με ψύχωση είναι γνωστό ότι έχουν μια υπερ-ευαισθησία σε οποιαδήποτε κριτική και υπερ-αντιδράνε. Αφού είναι στα πλαίσια της \"αρρώστιας\" όπως το λες. Γι αυτό και για μένα τα άτομα με ψύχωση θα έπρεπε να κάνουν και ψυχοθεραπεία. Είναι λάθος που φαίνεται οι \"γιατροί\" (η το σύστημα, επειδή είναι πιο \"οικονομικό\") να \"ξεμπερδεύουν\" με τα φάρμακα. Τέσπα, δεν στο γράφω αυτό με κακό τρόπο και μην το πάρεις επιθετικά οκ
keep με ειρωνεύεσαι τώρα ή κάνω λάθος;
δεν σε προσβαλλα!μην βλεπεις φαντασματα!αν δεν ειναι της αρρωστειας αυτο..τοτε παυω να σχολιαζω,αρχιζω να ανατριχιαζω..κ εγω τα αφτια δεν θα στα χαιδεψω.Quote:
αρα το ενενηντα τοις εκατο δεν αξιζει κατα την αποψη σου?Quote:
Αφού το 90% εμπλέκονται σε μάχες! Ειδικά από τους παλιούς!Quote:
μα ρωτησες ποιος αξιζει τελικα σε αυτο το φορουμ ,
στο οποιο ενενηντα τοις εκατο δεν συμπεριλαμβανομαι?
ε τοτε αγνοεις το ενενηντα τοις εκατο και μιλας με το δεκα τοις εκατο?
και απο τον Αντμιν ζητας δηλαδη να συμμαζεψει αυτο το ενενηντα τοις εκατο?
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Κανω πλακα στο πετρανQuote:
keep με ειρωνεύεσαι τώρα ή κάνω λάθος;
Υπερευαισθησία και υπεραντιδράνε είπες όχι να έχουν περίεργες ιδέες. Αυτό είναι ρατσιστικό που λες αν δεν ισχύει.Quote:
Μπορεί να μην έχει να κάνει, μπορεί και να έχει όμως. Κάτσε η ντόρα δεν στο είπε μα κακία. Ας πούμε οι άντρες με κατάθλιψη είναι πολύ πιο πιθανό να γίνουν βίαιοι. Το ίδιο και με την ψύχωση, σε πολλές περιπτώσεις τα άτομα με ψύχωση είναι γνωστό ότι έχουν μια υπερ-ευαισθησία σε οποιαδήποτε κριτική και υπερ-αντιδράνε. Αφού είναι στα πλαίσια της \"αρρώστιας\" όπως το λες. Γι αυτό και για μένα τα άτομα με ψύχωση θα έπρεπε να κάνουν και ψυχοθεραπεία. Είναι λάθος που φαίνεται οι \"γιατροί\" (η το σύστημα, επειδή είναι πιο \"οικονομικό\") να \"ξεμπερδεύουν\" με τα φάρμακα. Τέσπα, δεν στο γράφω αυτό με κακό τρόπο και μην το πάρεις επιθετικά οκ
χμμ πολυ ενδιαφερον.Quote:
Originally posted by Zhenia
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Κι εσύ μην κάνεις την έξυπνη ;)Quote:
δεν σε προσβαλλα!μην βλεπεις φαντασματα!αν δεν ειναι της αρρωστειας αυτο..τοτε παυω να σχολιαζω,αρχιζω να ανατριχιαζω..κ εγω τα αφτια δεν θα στα χαιδεψω.
Κάπως έτσι, δεν ζούμε σε τέλεια κοινωνία δυστυχώς.Quote:
αρα το ενενηντα τοις εκατο δεν αξιζει κατα την αποψη σου?
στο οποιο ενενηντα τοις εκατο δεν συμπεριλαμβανομαι?
ε τοτε αγνοεις το ενενηντα τοις εκατο και μιλας με το δεκα τοις εκατο?
και απο τον Αντμιν ζητας δηλαδη να συμμαζεψει αυτο το ενενηντα τοις εκατο?