Originally posted by janet
Quote:
Originally posted by lucifer
(λμπ)
δλδ με τους γονεις σου δε διαφωνεις ποτε?
εμας τους τριτους, πως σου φαινεται ο τροπος που κανουμε κουβεντα? (οχι με εσενα, μεταξυ μας). πχ εγω με τον κρινο κ με τα αλλα παιδια του φορουμ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κόντρα στη lpb, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου!!Το αν διαφωνεί ή συμφωνεί με τον καθένα δικαίωμα της!Το αν είναι εγωίστρια επίσης δικαίωμά της!
Και επίσης η lpb έχει πει ότι έχει ψύχωση μια πολύ σοβαρή ασθένεια η οποία θέλει ειδική μεταχείριση και αλλάζει και τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Δεν μπορώ να καταλάβω τί νόημα έχει να εναντιονόμαστε σε ένα τέτοιο άτομο, που περνάει τόσο δύσκολα και η καθημερινότητα του είναι τόσο δύσκολη και μπορεί η μόνη της ευχαρίστηση να είναι να γράφει στο φόρουμ;
Επίσης είπε ότι θέλει να σκοτώσει παιδάκι! Αν είναι δυνατόν να πιστέψουμε κατί τέτοιο και να πιαστούμε από αυτό !!Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω ίσως το είπε για να τραβήξει την προσοχή μας!!
Επίσης σε κάθε άνθρωπο η ψύχωση δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο άλλος δείχνει υπερβολικά καλός και άλλος υπερβολικά κακός!Γενικά το άτομο το οποίο ασθενεί μπαίνει σε πολλά προβλήματα με τους συνανθρώπους του λόγω της ψύχωσης!
Συγνώμη!Είπα απλά την απόψή μου!!Δεν θέλω να φέρω κανένα σε δύσκολη θέση!