ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΕ ΜΟΥ?
ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
Printable View
ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΕ ΜΟΥ?
ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
Δεν είπα ότι είσαι ο ένας και μοναδικός admin, μπορεί να είσαι ένας από τους admin ή moderator, δεν υπονομεύω κανενός τη θέση.
Αφού ρε Ολγάκι είδα στα Μέλη online να λέει Moderating the board.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΝΑΤΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.Quote:
Originally posted by olgaki82
ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ?
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ
ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
το μήνυμα τροποποποιηθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
,
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΛΔ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Αφού ρε Ολγάκι τον είδα στα Μέλη online να λέει Moderating the board.
το μήνυμα τροποποποιηθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ...Quote:
,
Σώθηκες τώρα...άντρες...Quote:
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ναι πες μας ότι θα φάμε και ban για κάτι που είδαμε. Έλεος δηλαδή. Που με εκβίαζες ότι θα φάω ban. Τα ίδια κάνεις και τώρα. :)Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΛΔ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
Quote:
ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗ ΛΑΙΤ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ?ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΔΑΦΝΙ?
ΤΟ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΑΟΥΝΤ,ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΥΘΑΙΩΣ.Quote:
ΧΑΧΑΧΑ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΓΟΡΙ Μ
Quote:
ΤΟ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΑΟΥΝΤ,ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΥΘΑΙΩΣ.Quote:
ΧΑΧΑΧΑ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΓΟΡΙ Μ
ΧΑΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?ΟΧΙ.ΑΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΣΗΣΕΙ.Quote:
Quote:
ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗ ΛΑΙΤ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ?ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΔΑΦΝΙ?
ΒΡΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΕΜ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΖΕΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
επειδη εχει τυχει να μιλησω με τον κυριο παραπανω,μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι οχι μονο δεν ειναι μοντ,μετα βιας σε λιγο θα ειναι κ μελος :cool:..
αν καποιος θεωρει εδω μεσα οτι ειμαστε παλαβιαρηδες κτλ,ας μην ξημεροβραδιαζεται λοιπον σε ενα φορουμ παλαβων!κ προπαντως να σεβονται κ να εκτιμουν κ καποιους που μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν μαζι του..παλαβοι παντα!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ Ε??ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΝ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Quote:
Ναι πες μας ότι θα φάμε και ban για κάτι που είδαμε. Έλεος δηλαδή. Που με εκβίαζες ότι θα φάω ban. Τα ίδια κάνεις και τώρα. :)Quote:
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΛΔ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
Ναι είμαι τρελή :PQuote:
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ Ε??ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΝ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΤ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ
Δώρα μου, ενώ μιλάγαμε μσν, έσβησε ένα θέμα της Όλγας και μετά της είπα εγώ να ανοίξει άλλο να δω αν μπορώ να το σβήσω κι εγώ με διαγραφή μηνύματος και μας κάνει μην ανησυχείτε, θα σας το σβήσω εγώ. Και όντως, χωρίς να έχει γράψει αυτός, το έσβησε. Το είδαμε με τα μάτια μας! Και επίσης πήγα στα μέλη online, και έλεγε moderating the board.Quote:
Originally posted by dora-agxos
επειδη εχει τυχει να μιλησω με τον κυριο παραπανω,μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι οχι μονο δεν ειναι μοντ,μετα βιας σε λιγο θα ειναι κ μελος :cool:..
αν καποιος θεωρει εδω μεσα οτι ειμαστε παλαβιαρηδες κτλ,ας μην ξημεροβραδιαζεται λοιπον σε ενα φορουμ παλαβων!κ προπαντως να σεβονται κ να εκτιμουν κ καποιους που μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν μαζι του..παλαβοι παντα!
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ααααααααα αυτός έλεγε ότι δεν μίλαγε με κανέναν από φόρουμ :) Τον τσακώσαμε :)
ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΩΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.
3 ΤΡΕΛΕΣ?
Αχαχαχαχαχα
Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
ενοχλητικη ρε??που σου μιλουσα για τις κρισεις πανικου??μηπως στην επεσα κιολας??
να ντρεπεσαι τιποτε αλλο..ευτυχως που καποιες με ξερουν!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.Quote:
3 ΤΡΕΛΕΣ?
την δωρα αγαπητε μου στο στομα σου δεν θα την ξαναβαλεις..απλα εχω καταλαβει τι κουμασι εισαι!Quote:
ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΩΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.
ακου λεει ενοχλητικη!αλλα δεν φταει κανεις αλλος,εγω το ζωον φταιω που ασχολουμε!
Έλα κορίτσια μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Ευτυχώς ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη. Δηλαδή, δεν είναι πάντα όλα τόσο άδικα, υπάρχει και το δίκιο. Όποιος δεν είναι χαζός θα καταλάβει ότι δεν έχουμε εμείς τίποτα εναντίον του ξαφνικά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
ενοχλητικη ρε??που σου μιλουσα για τις κρισεις πανικου??μηπως στην επεσα κιολας??
να ντρεπεσαι τιποτε αλλο..ευτυχως που καποιες με ξερουν! [/quote]
ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ,ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ?,ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟΤΕ¨?
αστον ολγα οπως ειπε κ η λαιτ θα καταλαβουν ολοι κ ελπιζω κ ο αντμιν..δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι,ο ανθρωπος ειναι αλλου για αλλου..Quote:
Μάλλον έκανε report στον admin. Δεν είμαι και σίγουρη γι\' αυτό.Quote:
... Moderating the board.
Αν θέλει μας λέει ο ίδιος.
Να ρωτήσω όμως κάτι?
Αφορούν το φόρουμ όλα αυτά?
Είναι μία συζήτηση, ιδιωτική, που έγινε (σύμφωνα με τα λεγόμενα της light και της όλγας) εκτός φόρουμ.
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Π ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΝΑΙ
ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.Quote:
Α ΝΑΙ Ε?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΗΛΙΘΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΑ Μ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.
Ναι αλλά όμως το άτομο είναι από φόρουμ και είναι mod, από τη στιγμή που λέει εμένα τρελή και όλους παλαβιάρηδες; Αυτό λέμε τόση ώρα! Όσο για το moderating, μας είπε στο μσν ότι θα το σβήσει το θέμα, και το έσβησε δύο φορές.Quote:
Originally posted by iberis
Μάλλον έκανε report στον admin. Δεν είμαι και σίγουρη γι\' αυτό.
Αν θέλει μας λέει ο ίδιος.
Να ρωτήσω όμως κάτι?
Αφορούν το φόρουμ όλα αυτά?
Είναι μία συζήτηση, ιδιωτική, που έγινε (σύμφωνα με τα λεγόμενα της light και της όλγας) εκτός φόρουμ.
Quote:
ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.Quote:
Α ΝΑΙ Ε?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΗΛΙΘΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΑ Μ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.
ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
ΡΕ ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.
Ρε θα συμμορφωθείς; Πως μιλάς έτσι; Άντε πια. Και μετά λες ότι εμείς βρίζουμε;