Quote:
Originally posted by RainAndWind
Oύου.Μεγάλη καταστροφή.Έφαγα ένα κόκκινο τετραγωνάκι σε ένα φόρουμ.Τρέμω...σβήνω...λιώνω. Κάτσε να πάω κι εγώ να ψάξω να βρω μερικά threads να ανασύρω μπας και ξεσηκώσω και κάνα δυο άλλους για να γίνει επιτέλους η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ε-PSY.(τι?δεν την έχετε ακουστά?μα τι λέτε,αυτή η επανάσταση θα γίνει τόσο διάσημη που θα ξεπεράσει την Οκτωβριανή!!!Κι εσύ λαέ βασανισμένεεεε,λολ.
...Πήρα ένα σημαδάκι σε ένα από τα νικνέιμς μου στον αχανή χώρο του ίντερνετ.....κλαψ λυγμ....Θα πάθω κατάθλιψη...Αυτό είναι ένα σημάδι της τραγικής μου μοίρας και αποδεικνύει την κατάφωρη αδικία της ζωής που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους ρίχνει στα ξένα χέρια.λολ:D
Κανένας δεν καταστρέφεται και όσο και να το προσπαθείς να στήσεις σενάρια δεν καταφέρνεις και πολλά.Ξέρεις κάτι ακόμη;Είσαι και πολύ αλαζόνας ρε φίλε.Νομίζεις πως επειδή εσύ ζορίζεσαι με κάτι,όλοι θα έπρεπε να μοιράζονται το ίδιο ζόρι και μπαίνεις σε χίλια μύρια τεχνάσματα για να το πετύχεις.Ε,τι να κάνουμε.Δεν έχουν όλοι το φοβερό ζόρι να σκέφτονται ως μείζον θέμα σε τούτο το ντουνιά την διαδρομή τους σε ένα φόρουμ,ούτε ταυτίζουν την εξάλειψη της κοινωνικής αδικίας με την εξάλειψη των αδίκων τετραγωνακίων του ι-πσάι.Εσύ το έχεις φτάσει στην κορφή του Έβερεστ αλλά(τουλάχιστον εγώ)αρνούμαι να παίζω το χορό του οποιουδήποτε επειδή εκείνος έχει ζόρι.Δεν ξέρω αν άλλοι θέλουν να τους χειραγωγεί ο οποιοσδήποτε χειριστικός άγνωστος σε ένα φόρουμ,εγώ το βρίσκω λίγο τραγικό να αφήνω να παίζει με το συναίσθημά μου ο κάθε τυχαίος,να προσπαθεί να με προσηλυτίσει σε συγκεκριμένες συμπεριφορές για να το διασκεδάζει ή γιατί έχει απωθημένα και προηγούμενα με κάποιους.ΔΕ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ,ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑ.
Έχεις μπει εδώ μέσα με σκοπό όχι να συμβάλλεις σε θέματα που άνθρωποι βάζουν για να βρουν συμπαράσταση,αλλά για να καλλιεργήσεις κλίμα δυσαρέσκειας.Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή.Ξέρεις,δεν είναι στραβοί όλοι γύρω σου,μην περνιέσαι για τόσο έξυπνος.Εκμεταλλεύεσαι κάθε τι για να στήσεις σεναριακά καταστροφολογικά(αυτό το άνθρωποι που έχουν υποφέρει εδώ μέσα δηλαδή...ουφ...εύκολο,όποιος υποφέρει είναι η δική του ευθύνη να πάει σε μέρος που δεν θα υποφέρει,όχι να κάτσει να πείσει τους άλλους πως επειδή αυτός υποφέρει πρέπει να υποφέρουν όλοι...φορ φακς σέικ δηλαδή).
Υπάρχουν χιλιάδες χιλιάδων διαδικτυακοί τόποι.Όποιος δεν συμφωνεί με τις αρχές και τα ήθη ενός,η βατή λύση είναι η έξοδος και όχι η μάχη μέχρι εσχάτων για να αλλάξει ό,τι στο κάτω κάτω δεν εξαρτάται άμεσα απ\'αυτόν.Τον απλό δρόμο διαλέγει ο υγιής άνθρωπος,όχι τον βασανιστικό,εκτός κι αν είναι μαζόχας.Λες και δεν έχουμε αληθινά προβλήματα,θα αναδείξουμε το κάθε φόρουμ ως μείζον ζήτημα για την ανθρωπότητα και θα αναζητάμε συμπαραστάτες στις εικονικές μας μάχες περί ιερών και όσιων.Σωτηρολαγνείες.:P
ευτυχως υπαρχουν καποιοι με ανοιχτα ματια εδω μεσα και βλεπουν τα προφανη χωρις να επηρρεαζονται απο τα χορευτικα του καθε πικραμενου...