Οποτε δεν εχει υποστηριξη απο την μητερα της αλλα ουτε κ εσυ.Δεν προκειται να παει μονο επειδη της το ειπες.Θα ηταν πολυ βοηθητικο ομως να πας εσυ κ να μιλησεις μαζι τους ωστε να σου δωσουν οδηγιες.
Printable View
Οποτε δεν εχει υποστηριξη απο την μητερα της αλλα ουτε κ εσυ.Δεν προκειται να παει μονο επειδη της το ειπες.Θα ηταν πολυ βοηθητικο ομως να πας εσυ κ να μιλησεις μαζι τους ωστε να σου δωσουν οδηγιες.
Ακριβώς.Quote:
Originally posted by Remedy
ΕΝΑ ΜΟΝΟ και ξεκαθαρο μηνυμα.
Επίσης,κάνατε σοβαρή κουβέντα όταν είναι σε νηφάλια κατάσταση να της ξακαθαρίσεις πως πια δεν νιώθεις και δε θες να έχεις καμία απολύτως σχέση μαζί της???
Καταρχήν είναι έτσι?
Ξεκάθαρο μέσα σου?
Ειναι... ομως εξακολουθω να ποναω που επρεπε να τελιωσει. \'
Οταν ειναι νηφαλια λεει οτι το ξερει οτι πρεπει να παει σε θεραπεια.. και ζηταει συγνωμη...
το θεμα ειναι οτι με την ιδεα οτι μπορω να επιλυσω το ζητημα διαλυομαι εγω στο τελος...
μεχρι τωρα δεν εχεις πει ουτε μιση λεξη για τις δικες σου ευθυνες.Quote:
Originally posted by vasos
Οταν ειναι νηφαλια λεει οτι το ξερει οτι πρεπει να παει σε θεραπεια.. και ζηταει συγνωμη...
το θεμα ειναι οτι με την ιδεα οτι μπορω να επιλυσω το ζητημα διαλυομαι εγω στο τελος...
θεωρεις οτι δεν εχεις καμια απολυτως ευθυνη για ολο αυτο και κυριως για το οτι συνεχιζεται?
Eξακολουθείς και πονάς που έπρεπε να τελειώσει.....Quote:
Δε σε ρώτησα τι λέει για τη συμπεριφορά της αλλά αν της ξακαθάρισες(και πρωτίστως στον εαυτό σου) πως δεν τη θέλεις στη ζωή σου.Κι αν δεν τη θες γιατί εξακολουθείς και πονάς που έπρεπε να τελειώσει?
Επειδη καθε φορα που χανεις εναν ανθρωπο τον πενθας... πενθας επισης τα ονειρα που γεννηθηκαν μαζι του... πενθας το κομματι του εαυτου σου που τον αγαπησε... Δεν ειναι χειρουργικη επεμβαση, κοψε ραψε τελειωσαμε...
Και σε πονουν επισης ολα αυτα που περιγραψα... τα τραυματα.. που φεννουν ενοχες ... και πονο... και φοβο...
Εχω ευθυνες .. φταιω ειπα... για αυτο νιωθω ενοχες... αυτο δεν αλλαζει ομως κατι...
κι ομως αλλαζει.Quote:
Εχω ευθυνες .. φταιω ειπα... για αυτο νιωθω ενοχες... αυτο δεν αλλαζει ομως κατι...
εαν σου αναγνωριζεις ευθυνες, αυτοματως αντιλαμβανεσαι οτι εισαι μερος του προβληματος κι οτι το θεμα δεν βρισκεται μεταξυ της κοπελας και της αστυνομιας...
εφοσον αναγνωριζεις ευθυνες δικες σου λοιπον, ανελαβε τες, ξεκαθαρισε τι συνεχεια θες γι αυτη την ιστορια και διεκδικησε την σθεναρα, σταθερα και αμετακλητα και οχι σαν ζεν πρεμιε μια ιστοριας ερωτος και καταστροφης, γιατι αυτο κανεις τωρα, αν δεν το καταλαβες...
Δεν θα βοηθησουν οι ενοχες τον Βασο αλλα ουτε κ την κοπελλα. Το παρελθον δεν αλλαζει.Πιστευω οτι ολοι εχουμε ζησει παρομοια εμπειρια,αλλοιμονο αν καθε φορα το βλεπαμε ορειβατες ,βιαστες κ καταστροφεις.Η συμπεριφορα μας ειναι καθαρα δικο μας προβλημα ,δεν μας την προκαλει κανεις \"κακος\'ουτε εμεις ειμαστε οι \"καλοι\'.Σιγουρα κ οι δυο εχουν μπερδεμενα συναισθηματα αλλιως δεν θα ηταν τωρα στην κατασταση αυτη.Ομως τι γινεται απο δω κ περα.
δεν μιλησα για ενοχες, αλλα για ΕΥΘΥΝΕΣ.Quote:
Originally posted by mariafound
Δεν θα βοηθησουν οι ενοχες τον Βασο αλλα ουτε κ την κοπελλα. Το παρελθον δεν αλλαζει.Πιστευω οτι ολοι εχουμε ζησει παρομοια εμπειρια,αλλοιμονο αν καθε φορα το βλεπαμε ορειβατες ,βιαστες κ καταστροφεις.Η συμπεριφορα μας ειναι καθαρα δικο μας προβλημα ,δεν μας την προκαλει κανεις \"κακος\'ουτε εμεις ειμαστε οι \"καλοι\'.Σιγουρα κ οι δυο εχουν μπερδεμενα συναισθηματα αλλιως δεν θα ηταν τωρα στην κατασταση αυτη.Ομως τι γινεται απο δω κ περα.
οι ευθυνες ειναι η συμμετοχη μας σε οτι θεωρουμε οτι μας προκαλουν οι αλλοι.
μεγαλη υποθεση να τις αναγνωριζουμε κι ακομα μεγαλυτερη να τις αναλαμβανουμε.
και τι νομιζεις δηλαδη οτι θα ηταν η αναληψη αυτων των ευθυνων;
πρωτα απ ολα να της γνωστοποιησεις ηρεμα και καλα, οτι γνωριζεις οτι φταις σε αυτα και σε κεινα.Quote:
και τι νομιζεις δηλαδη οτι θα ηταν η αναληψη αυτων των ευθυνων;
μετα να της πεις οτι καλως καμωμενα ολα, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
και μετα το τελειωσαν να μη κανεις σεξ μαζι της....
στην συνεχεια κρατας σταθερη την αρνηση για οποιαδηποτε συνεχεια και εννοειται δεν \"αφηνεις\" πορτες ανοιχτες...
ΔΕΝ ανακατευεσαι στο θεμα του αλκοολισμου της, ΔΕΝ δινεις συμβουλες για την ζωη της,ΔΕΝ σε αφορα. ειναι ενηλικη, να αναλαβει την ζωη της. δεν μπορεις να το παιζεις καλος σαμαρειτης και γιατρος την στιγμη που την διωχνεις απο την ζωη σου. ασε να το κανουν αυτο οι φιλοι και συγγενεις της
Το ξερει οτι εχει ευθυνες γιαυτο κ εχει ενοχες.Εγω πηγα κατευθειαν στις ενοχες Τι πρεπει να κανει ο Βασος?Η κοπελλα ηξερε οτι υπηρχε παιδι πριν την σχεση τους.Θα ηταν λυση να της πει \"φταιω για τα παντα,συγνωμη σου ζητω\".Κ εγω σου λεω οτι δεν θα της αρεσε γιατι δεν θα μπορουσε να συνεχισει να φερεται με τον ιδιο τροπο.Θα την ξεβολευε καπως.Ενω τωρα εχει την τελεια δικαιολογια.Το προβλημα της συμπεριφορας της κ του αλκοολισμου ειναι δικο της οχι του Βασου.
απαντησα παραπανω μαρια..
διαβασε το αν θελεις
Τα ειπα ολα αυτα και πολλα αλλα. Ειπα οτι φταιω, οτι αυτο και εκεινο... οτι δεν σε αγαπω .. οτι σε φοβαμαι... οτι θα προτιμουσα να εξαφανιστεις ... ειπα ακομη και οτι αν πεθαινε θα χαιρομουνα.... οτι δεν θελω να ξεναεπικοινωνησει...
Ξερεις τι ρωτησε οταν τελειωσα..
Αν θα της δωσω ακομη μια ευκαιρια..
Μιλαω με τον τοιχο..
Το ειδα Ρεμ
τα ειπες ναι. αλλα ακομα κοιμασαι μαζι της.
ΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ!!!Quote:
Τα ειπα ολα αυτα και πολλα αλλα. Ειπα οτι φταιω, οτι αυτο και εκεινο... οτι δεν σε αγαπω .. οτι σε φοβαμαι... οτι θα προτιμουσα να εξαφανιστεις ... ειπα ακομη και οτι αν πεθαινε θα χαιρομουνα.... οτι δεν θελω να ξεναεπικοινωνησει...
Μιλαω με τον τοιχο..
οταν της ανοιγεις την πορτα σου και κανεις μαζι της σεξ, αυτη θεωρει οτι ευκαιριες της δινεις!
οχι, δεν το εκανες. δεν κρατησες σθεναρη σταση.
αντικρουομενα μηνυματα της στελνεις συνεχιζοντας τον διαλογο και το σεξ και οχι το μηνυμα οτι θες να ξεκοψεις.
οσο για τις δηλωσεις περι θανατου, οπως καταλαβαινεις μονο ηρεμια και λογικη δεν δειχνουν...ειπαμε :ηρεμα, σταθερα και φιλικα, αλλα ανυποχωρητα.
εσυ τα ειπες εμπαθως!
Βασο μιλησε μας λιγο γιαυτην.Ποσων χρονων ειναι,για την οικογενεια της κ οτι αλλο θα ηθελες
Quote:
Μιλαω με τον τοιχο..
(βασο)
ε και?
αν κανεις πραξη τα λογια σου, που ειναι το προβλημα?
δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησει (αυτη) μσζι σου, απαραιτητο ειναι να εισαι εσυ σταθερος στα ορια σου...
με λιγα λογια, αν εσυ ξεκοψεις τελειως, ΜΑΧΑΙΡΙ, μαζι της, τι σε νοιαζει αν αυτη συμφωνει η οχι?
τωρα σου τριβεται γιατι δεν εισαι σταθερος στα ορια σου κ βρισκει χωρο.
αν της το ξεκοψεις επι του πρακτεου, μια δυο τρεις θα σταματησει να σε ενοχλει (κατα πασα πιθανοτητα, δεν ειμαστε κ μαγοι).
Με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει ... για αυτο της το ειπα.. ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ... και το σεξ της το ειπα οτι το κανω μονο επειδη την φοβαμαι και για να σκασει... Το ξερω οτι δεν ηταν η απολυτη αληθεια... ομως εν παση περιπτωση... καταλαβα ... ευχαριστω για τις απαντησεις...
αυτα ειναι χειριστικες συμπεριφορες. κατα πασα πιθανοτητα δεν το εννοει. αλλα ακομα κ αν το εννοει, πες της οτι αν εχει οντως τετοιες τασεις θα ενημερωσεις την αστυνομια για την προστασια της, κ μην υποκυπτεις σε εκβιασμους. μαλλον θα της περασουν ετσι οι αυτοκτονικες ιδεες.Quote:
Με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει ...
το οτι εχεις βρει μια δικαιολογια για το σεξ η εστω κι αν νομιζεις οτι αυτο την ηρεμει, δεν σημαινει οτι ειναι και η αληθεια.Quote:
Με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει ... για αυτο της το ειπα.. ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ... και το σεξ της το ειπα οτι το κανω μονο επειδη την φοβαμαι και για να σκασει... Το ξερω οτι δεν ηταν η απολυτη αληθεια... ομως εν παση περιπτωση... καταλαβα ... ευχαριστω για τις απαντησεις...
ηρεμει γιατι παιρνει το μηνυμα (οπως κι οποιαδηποτε στην θεση της) οτι η ιστορια σας συνεχιζεται.
και οντως συνεχιζεται!!!
οποτε η σταση σου, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ σταθερη κι ανυποχωρητη ειναι.
αν αυτοκτονησει , οσο σκληρο και αν ακουγεται που θα το πω, ειναι ΔΙΚΟ ΤΗΣ θεμα , οχι δικο σου.
Δυσκολη περιπτωση. Διαβασα γρηγορα τα προηγουμενα μηνυματα, οποτε μπορει κατι να μου εχει διαφυγει. Δεν ξερω, γραφω μαλλον γιατι νομιζω οτι μπορω ως ενα μικρο βαθμο να κατανοησω, καθοτι και στις δικες μου σχεσεις υπηρχε συχνα πολυ ενταση, με καταστροφικα κι αυτοκαταστροφικα αποτελεσματα, δε θελω να πω λεπτομερειες.
Εχω την αισθηση οτι εκτος απο το ποτο, ειναι απολυτα εξαρτημενη απο εσενα τον ιδιο. Κι οχι απο την ανωδυνη συντροφια σας, αλλα κι απο τη συντριβη που της προσφερεις. Πρεπει να ειναι εξαρτητικος κι αυτο καταστροφικος χαρακτηρας και νομιζω οτι θα επρεπε να δει εναν ψυχολογο-ψυχιατρο.
Πινει αρκετο καιρο; Θεωρω επισης οτι το ποτο δεν ειναι η αιτια της συμπεριφορας της, την επιδεινωνει κατα πολυ, αλλα μαλλον συμπτωμα της γενικοτερης ψυχολογιας της ειναι.
Κι ο κατευνασμος μεσα απο το σεξ, δειχνει οτι εχει υπερβολικη ενταση που δεν ελεγχει.
Και ετσι οπως τα περιγραφεις, ισως πραγματικα να υπαρχει ο κινδυνος να το φτασει στα ακρα.
Δεν ξερω αν μπορει καποιος να προτεινει κατι.
Θα επρεπε οι δικοι της, οχι μονο εσυ, να την οδηγησουν σε εναν ειδικο.
Δεν ξερω αν ειναι ευκολο να διατηρησετε μια \'\'φιλικη\'\' σχεση, δεδομενου οτι δεν αντεχει το να σε χασει, μηπως θα μπορουσε να συμβιβαστει με την ιδεα οτι εσυ θα εισαι εκει, αλλα οχι σαν συντροφος.
Και βεβαια δεν φταις εσυ που πινει, φταιει το κενο που υπαρχει μεσα της, το πληγωμενο κενο, που καθως δεν μπορει να το γεμισει, επιμενει να το ποναει, για να νιωθει τουλαχιστον κατι.
Επισης δεν πιστευω οτι θα εκανε κακο στο παιδι σου ή σε εσενα.
Εσενα μπορει και να σου εκαιγε το σπιτι, αλλα θα φροντιζε να μην εισαι μεσα. Κακο στον εαυτο της κανει και θα κανει, αν δεν αντιμετωπισει το προβλημα.
Η γνώμη μου είναι πως το μόνο πρόβλημα που έχει η κοπέλα είναι ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ εγωισμός της. Αυτό που την πληγώνει και την τρελαίνει είναι τα λόγια σου, αλλά αμέσως επανακτά τα πάντα με το να κάνετε σεξ.
Συμφωνώ και γω πως αν ήθελες δεν θα σε έβρισκε ούτε θα έμπαινε από κλειστές πόρτες.
Δεν είναι η Χαρίκλεια Πότερ.
Λες πως δεν την αγαπάς αλλά μια πλευρά σου τη θέλει. Γιατί δεν της δίνεις μια ευκαιρία?
Αυτό θέλει, αυτό θα εχει. Είμαι σίγουρη πως μόλις την πάρει και της αρχίσεις τις αγάπες και τα λουλούδια θα σε διώξει αυτή. Κατά 99% το μόνο που θέλει είναι να πάρει το αίμα της πίσω.
Γνώμη μου.
εγω παντως σοβαρα απο τις περιγραφες απο τα μηνυματα εδω μεσα τοση ωρα, οταν σκεφτομαι πλεον αυτη που λες, μια εικονα μου ερχεται στο μυαλο...
http://www.ecbloguer.com/asiloveo/wp-content/uploads/2009/04/soraya.jpg
:P , αυτο για το παραπανω σχολιο.
Παντως δεν νομιζω να ειναι μονο εγωισμος. Ακομα κι οι υπερμετρα εγωιστες διατηρουν μια αξιοπρεπεια κι εναν ελεγχο. Σιγουρα δεν αντεχει την εγκαταλλειψη κι αποριψη, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο για εγωιστικους λογους.
Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν βιαια ξεσπασπασματα ειχε και πριν χωρισετε.
Σε αυτό βοηθάει το ποτό. Είναι σίγουρο πως εκεί όση αξιοπρέπεια και να έχεις θολώνεις και χάνεις πολλή από τη λογική σου, γι αυτό μιλάω για εγωισμο που τον εκτονώνει με το ποτό.Quote:
Originally posted by curtains
Παντως δεν νομιζω να ειναι μονο εγωισμος. Ακομα κι οι υπερμετρα εγωιστες διατηρουν μια αξιοπρεπεια κι εναν ελεγχο. Σιγουρα δεν αντεχει την εγκαταλλειψη κι αποριψη, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο για εγωιστικους λογους.
αν τον αγαπούσε πραγματικά και ήθελε να τον κερδίσει θα έφτιαχνε όλα αυτά για τα οποία χώρισαν.
Πχ, θα ξεκινούσε μια θεραπεία για να του δείξει πως παλεύει πραγματικά γι αυτή τη σχέση.
curtains
Mας ειπε ο βασος οτι η κοπελα εχασε την μπαλα οταν εχασε το παιδι, ξεροντας οτι αυτος ειχε αλλο παιδι με μια αλλη.....
πως το ερμηνευεις αυτο αν οχι σαν εγωισμο εκτροχιασμενο?
Σκεφτομαι οτι ισως να ειναι ανεπαρκης κι ανασφαλης σε αρρωστο βαθμο, να ενιωσε οτι απετυχε να του δωσει κατι που μια αλλη γυναικα του εδωσε, να αρχισε να φοβαται οτι μπορει γι αυτον τον λογο(παροτι δε στεκει) ο αλλος να την υποτιμησει ή να τη νιωθει 2η, να τη θεωρησει ανικανη.
Ισως εχει εξαρτηθει απο αυτον σε βαθμο που την πιανει πανικος στην ιδεα της εγκαταλειψης. Ισως την αποβολη να την βιωσε σα τελος.
Ισως να εχει καποιο ψυχικο προβλημα, γιατι το αλκοολ δε το χρησιμοποιεις σε τετοιο βαθμο, αν δεν εχεις ενα προβλημα. Δεν το χρησιμοποιεις απο εγωισμο. Και σιγουρα δε συμπεριφερεσαι ετσι σε καποιον που αγαπας, εκτος αν υπαρχει καποιο προβλημα, οποτε εκδηλωνεται με αρρωστο και λαθος τροπο η αγαπη. Εγω αισθανομαι οτι χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο, μεχρι να σπασει ή να τραβηξει την προσοχη και να ερθει καποιος να τη μαζεψει, αλλα επισης εγω κανω μονο υποθεσεις, γιατι δεν γνωριζω απο κοντα την κατασταση και μπορει να πεφτω τελειως εκτος.
Δεν συμφωνώ με αυτήν σου την κίνηση δηλαδή αν δεν σου έπερνε το τηλέφωνο θα ερχόταν πραγματικά η αστυνομία αν είναι δυνατόν!Quote:
... δεν εφευγε... καλεσα την αστυνομια... μου πηρε το τηλεφωνο...
Αλήθεια γιατί δεν εξαφανίζεσαι να μην σε βρήσκει αν είσαι από χωριό ευκαιρία να μεταναστεύσεις σε καμία πόλη( λέω εγώ τώρα).
\'Η και σε πολη να ήταν, θα μπορουσε να μεταναστευσει σε αλλη χωρα. Σιγα! Επιπλεον θα μπορουσε να αλλαξει ονομα, διευθυνση (ξανα) και να κυκλοφορει μεταμφιεσμενος. :P:P
Φυσικά και είναι δυνατόν και σαφώς θα έπρεπε να είναι όταν τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και ΑΝ βεβαίως έχουμε πράγματι κάνει ό,τι θα μπορούσαμε οι ίδιοι, χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας.Quote:
Originally posted by janet
Δεν συμφωνώ με αυτήν σου την κίνηση δηλαδή αν δεν σου έπερνε το τηλέφωνο θα ερχόταν πραγματικά η αστυνομία αν είναι δυνατόν!
Βάσο, αυτή η κατάσταση υπάρχει όχι μόνο με τη συναίνεση αλλά την πλήρη συμμετοχή σου. Νομίζω πως όσο κι αν παρενοχλείσαι και καταπιέζεσαι από όλο αυτό, ίσως άλλο τόσο κάτι σου προσφέρει. Κι αν δεν αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ούτε εκείνη μπορείς να αντιμετωπίσεις, ούτε να καταφύγεις σε αποτελεσματικές λύσεις.
Με λίγα λόγια και στο ζουμί,τράβα με κι ας κλαίω...Και φυσικά θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα38,πως όλ\'αυτά γίνονται με τη συναίνεση,την άδεια και την προθυμία σου.
Και πιστεύω πως κατά βάθος αισθάνεσαι να σε κολακεύουν κιόλας.Κοίτα τι κάνουν οι απελπισμένες γυναίκες για μένα.Κοίτα πόση δύναμη έχω(εγώ ο αδύναμος κατά τ\'άλλα)στο συναίσθημά τους,πως επηρεάζω τη συμπεριφορά τους.Όλο αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει κυρίως με τα διφορούμενα μηνύματα που στέλνεις.Και γι αυτό το έλλειμμα το εντοπίζω στη δική σου συμπεριφορά.
α γεια σου
Eυχαριστω για τα μυνηματα.
Νιωθω πιο ηρεμος. Πηρα και εναν φιλο και μου ειπε πως μπορω να κολλησω ξανα τους πινακες. Τουλαχιστον να μην αναγκαστω να τους πεταξω γιατι δεν ξερω πως θα μπορουσα να ισορροπησω μετα.
Οσο για την κοπελλα... σκεφτηκα αυτο που ειπε ο curtains .. ισως να καταφερω να κρατω μια σχεση φιλικη μαζι της ... αν τα καταφερω απο την πλευρα μου... θα φροντισω οι οποιες συναντησεις να γινονται σε δημοσιους χωρους ... Το σκεφτηκα επειση οσες φορες στο παρελθον προσπαθησα να το κοψω μαχαιρι, κανοντας αλλη σχεση, μη ανοιγοντας την πορτα κτλ δεν πετυχε... περνουσαν ενα δυο μηνες και μετα με επερνε τελ εκεινη ή καποιος αλλος να μου πει οτι πηρε χαπια ή προσπαθησε να πνιγει ή δεν τρωει και δεν κοιμαται και εγω λυπομουν και ετρεχα... Ξερω θα πειτε οτι καλα να παθει και τα λοιπα αλλα δεν μπορω να το αφησω στην τυχη...
ξερω οτι δεν μ αγαπαει... οσες φορες προσπαθησα να στησω μαζι της μια κανονικη σχεση το μονο που κατεληγε ηταν να βρισκει ενα εκατομυριο λογους για να ξεσπα, να βριζει, να πινει... και μετα να θελει να κανουμε συνεχεια σεξ για να νιωσει οτι την συγχωρεσα... ξερω... παιζαμε ενα αρρωστημενο παιχνιδι... και ναι συμμετειχα... Ομως πρεπει να ξερετε οτι δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα να γνωρισεις καποιον με αυτες τις αντιδρασεις... κατ αρχας δεν ξερεις οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι αν δεν τους βιωσεις απο κοντα... αν δεν εχεις μια ερωτικη σχεση δεν μπορεις να καταλαβεις... αν δεν εχεις εσυ τετοια βιωματα δεν μπορεις να αναγνωρισεις την αρρωστια... και ναι στην αρχη νομιζεις οτι ειναι που σε αγαπα... μεχρι που να καταλαβεις οτι ειναι που νομιζει πως σ αγαπα... οτι δεν μπορει να βιωσει αγαπη επειδη δεν αγαπα τον εαυτο της...
Θα προσπαθησω λοιπον να ειμαι φιλος της... μακαρι να καταφερω να τα ισορροπισω ετσι...
Α και δεν ειμαι απο χωριο... Εργαζομαι στην πολη απλα μου αρεσει η ησυχια και βρισκω σπιτια αρκετα κοντα ετσι ωστε να μπορω να εχω επαφη και με την πολη αλλα και να κανω ηρεμη ζωη στο χωριο ...
Ναι.Με τη διαφορά πως δε θα την περιέγραφα ως ήρεμη τη ζωή σου στο χωριό.Αυτό δεν έχει σχέση με το μικρό σπίτι στο λιβάδι,αυτό που ζεις είναι ώρα αιχμής σε κεντρικό σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης,στην επέτειο της 4ης Ιουλίου,με απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς ΚΑΙ με ταυτόχρονες εκπτώσεις στο Μacy\'s.:P:D
Λίγο περίεργη η ιστορία σου.
Ξέρεις, υπάρχει και η αστυνομία όπως ανέφεραν και άλλοι χρήστες.
Μπορείς επίσης να κάνεις καταγγελία και να ζητήσεις περιοριστικά μέτρα. Υπάρχουν άπειρες οδοί που μπορείς να ακολουθήσεις για να απαλλαγείς.
Γράφεις ότι έχεις μετακομίσει 3 φορές. Πώς σε βρίσκει κάθε φορά;
Και τι θα πει σκαρφαλώνει στα μπαλκόνια; Κασκαντέρ είναι;