Παιδια σταματηστε...με συγκινειτε ...θα με παρουν τα πετιμεζια:)))))))))))))
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Printable View
Παιδια σταματηστε...με συγκινειτε ...θα με παρουν τα πετιμεζια:)))))))))))))
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Βρε keep μας βρίζει όλους όσους έχουμε την ίδια ασθένεια δες. Άσε.
τους χαρακτηρισμους να τους κρατας για τον εαυτο σουQuote:
Originally posted by PesKatiEksypno
Τωρα οσον αφορα κατι κοριτσακια (στο μυαλο) που με την πρωτη ευκαιρια δειχνουν την καφριλα τους... τι να πω! ουστ!
Το βλεπω...περιμενε να του πουμε κατι...εξυπνο...και του ειπαμε.Quote:
Βρε keep μας βρίζει όλους όσους έχουμε την ίδια ασθένεια δες. Άσε.
Το ιντερνετικο αυτο φαινομενο...μου καθεται ο αλλος στο...στομαχι για το α΄η β΄λογο , κανω ενα νικνεϊμ και εξαπολυω επιθεση ηταν απο παντα , δεν προκειται να εκλειψει αν και βρισκεται σε αναζωοπυρωση σε αυτο το σαϊτ αυτες τις μερες:)
Αισθανομαι αν μη τι αλλο περηφανος , οταν ειμαι στοχος...καφριλας , δεν πηγαν ολα επι ματαιω λοιπον:)
Ευχαριστω παιδια παλι:)
αυτο ξαναπες το κιπ...Quote:
Originally posted by keep_walking
Χεχε και το ωραιο ειναι οτι δεν διαβασα το αρχικο μηνυμα...ρε γαμωτο , οσο πιο εμετικος παντως ο αλλος τοσο λες...κοιτα χαλια που υπαρχουν , παιδες μια χαρα ειμαστε:)
αν ο δενεχωναπωτπτεξυπνο σε φτασει καποτε σε οτιδηποτε, ωστε να συγκρινεται μαζι σου, θα πρεπει να ειναι πολυ ικανοποιημενος απο την πορεια του...
ποσο κομπλεξισμο μπορει να εχει ενας ανθρωπος?
ποσα απωθημενα??
πολλα...
Ναι όντως! Την έχουν δει κάποιοι που έχουν απωθημένα και τα ξεσπούν στους άλλους.. Συμφωνώ με Δώρα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Το βλεπω...περιμενε να του πουμε κατι...εξυπνο...και του ειπαμε.
Το ιντερνετικο αυτο φαινομενο...μου καθεται ο αλλος στο...στομαχι για το α΄η β΄λογο , κανω ενα νικνεϊμ και εξαπολυω επιθεση ηταν απο παντα , δεν προκειται να εκλειψει αν και βρισκεται σε αναζωοπυρωση σε αυτο το σαϊτ αυτες τις μερες:)
εκλεπτυσμενη μαγκια πισω απο ενα pc..
πισω απο γελοια ψευτοπροφιλ..
αααα λεει ο δυσμοιρος??τι αδεια που ειναι η ζωη μου..
τι να κανω?
α!!το βρηκα!!παω να κοροιδεψω καποιους στο φορουμ!yes!
μονο οικτο νιωθω..
ουφ!ασ πιω τον καφε μου!