Originally Posted by
carrie
εγω νομιζω οτι ολα κρυβονται στο nick σου, isotiriatispsixis. Μηπως το σεξ ειναι κατι πολυ τελευταιο, φτηνο, προστυχο, βρωμικο, επικινδυνο για αρρωστιες, πρωτογονο, μη πνευματικο κ ανωτερο, το οποιο στην καλυτερη πρεπει να γινεται απλλα κ μονο για την αναπαραγωγη του ειδους????? Γιατι οταν λες οτι ειναι αποκρουστικο το σεξ, υπαρχουν λογοι που ειναι ετσι. Οποτε εσυ που εισαι ανωτερο ατομο, δε θεσ να βγαζεις τισ ορμες σου εκμεταλλευομενος αλλους, δε θες να πεφτεις σε ενα τοσο σαρκικο επιπεδο, παραμενεις σταθερα στο υψος σου, απεχοντας, οποως καλη ωρα ανωτερα πνευματικα οντα οπως μοναχοι, γκουρου κτλ.
Αν ειναι οντως ετσι, πρεπει να σου πω οτι σιγουρα κανεις καποια πραγματα τα οποια δεν ειναι τοσο σωτήρια για την ψυχή σου, και το να κανεις ερωτα απο θαυμασμό, αγαπη, θέληση να ευχαριστήσεις τον αλλο κ να του δειξεις τα ωραια αυτα συναισθήματα σου οπωσδηποτε δεν ειναι κατι κατώτερο, αλλιως δε θα ειχες καθόλου ορμές. Προφανώς ομως επειδη οι ορμές σου ικανοποιούνται με διεστραμμένες φαντασιώσεις, δε βρισκουν ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Εγω πιστεύω ότι αμα σου ερχόταν ενας ωραίος κ δυναμικός αντρας κ δενόσουν συναισθηματικά κάπως μαζί του, σιγουρα α) θα σου ανεβαινε ο.. πυρετος, και β) αμα υπηρχε κ αυτο το συναισθημα μπορει να εφτανες ακομα και να ολοκληρωσεις. Γιατι στισ φαντασιωσεις σου μπορει να απεχθανεσαι την ολοκληρωση με αντρα, αλλα από φοβο κ επιλογη δεν εχεις βιωσει ποτε κοντινη συνασιθηματικη σχεση. Μπορει να αλλαζαν πολλα τοτε. Γιατι απο οτι ειπες με γυναικες εχει τυχει να ερθεις συνασιθηματικα πιο κοντα, αλλα κουκου γιοκ.
Επισης, πρεπει να σου πω συμπερασματικά, ότι αν θελησεις να γινεις ενεργος σεξουαλικα, θα βρεθει τροπος, αργα η γρηγορα. Απο ότι λες όμως θες απλα να καταλαβεις γιατι εισαι ετσι, ωστε να το δικαιολογησεις στον εαθτο σου, και να αφησεις για παντα το κομματι σεξουαλικη ζωη πισω σου και μακρια απο σενα. Παντως, ΑΝ θελησεις να το ζησεις, πρεπει να χαλαρωσεις, και να βρεις καποιο ατομο το οποιο δε σε κανει να αισθανεσαι αγχος, ειτε ειναι αντρας είτε γυναικα. Εγω πιστευω ότι ακόμα και αν εχεις προτίμησησ στοςυ αντρες, μια χαρα μπορεις να πας και με γυναικα, αφου εχω πολλους γκει φιλους αντρες, οχι καν bi, αλλα gay(!!), που πηγαινουν και με γυναικες! Δεν ξερω τι καταλαβες, ειπα ν χωσω οσο περισσοτερα μπορω σε ενα ποστ, φιλακια πολλα, φιλικα!!!!