Quote:
Originally posted by keep_walking
ρεσερτσερ ευχαριστω που μου κρατα ςπαρεα:)
και εγω σε ευχαριστω κηπ που εκφραζεσαι αληθινα!
δεν ξερεις ποση χαρα μου δινει αυτο!!!
Printable View
Quote:
ρεσερτσερ ευχαριστω που μου κρατα ςπαρεα:)
και εγω σε ευχαριστω κηπ που εκφραζεσαι αληθινα!
δεν ξερεις ποση χαρα μου δινει αυτο!!!
απλως ειναι στιγμες που δεν αντεχω αυτη την αναγκαστικη διαιτα...ναι εχω εσας εχω το τσατ , αλλα ειμαι σε πνευματικη διαιτα.
Ηδη εχω χασει πολλα , μα παρα πολλα και δεν το αντεχω αλλο. Ζοριζομαι ειμαι ανεργος εχω περισσοτερο χρονο στην διαθεση μου...και σκεφτομαι τι πετυχα? Περιφρονηση? Ουτε μια κουβεντα?
Δεν βαριεσαι απλως πρεπει να ξεφυγω λιγο.
βρε κηπ δεν με παρακολουθεις..
πες στον κοσμο να παει να φαει σκατα!σε καταλαβαινω οτι η μοναξια δεν αντεχεται!
δεν αντεχεται η ατιμη!
να ξερεις οπου κ να πας,θελει κ απο την πλευρα σου προσπαθεια να κοινωνικοποιηθεις,ετσι?
κ το κυριοτερο?μην χαλιεσαι με τον καθε βλακα που θα σου γυριζει την πλατη..
δεν μπορει βρε κηπ να ειναι ολοι ετσι..με τιποτα!
μηπως λεω μηπως τους εχεις τσουβαλιασει ολους?
τωρα που μου ειπες αναγκαστικη διαιτα θυμηθηκα τη δικη μου διαιτα
πρεπει η μαλλον θα ηθελα να χασω δεκα κιλακια να ειμαι σωματικα τζιτζι!!!!
αλλα που να τα χασω με τοσες λιχουδιες γυρω γυρω ε?
θελω παγωτο βανιλια φρεσκο σε φρεσκο χωνακι με τρια μπισκοτακια σε σχημα αρκουδακι απανωωωω! ζηταω πολλα????
Ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου γιατι ακομα ειμαι σε καλα επιπεδα πνευματικης διαυγειας...δεν νομιζω αλλος στην θεση μου να το κατορθωνε , οχι με τοση λιγη προσφορα απο τους αλλους , ναι ειμαι περηφανος.
Τις οικονμικες κρισεις μου μεσα...ευχαριστω και σενα δωρα:)
παντως εαν μου εφερνες ενα τετοιο σπιτι μου τωρα μα τωρα κηπ
θα ελεγα ελα περασε μεσα να καθισεις
εισαι πολυ γλυκος και τετοια
τεσπα
μενω σε επαρχιακη πολη αλλα δε λεω που
τωρα αμα ερχοσουνα σκετος και μονος
μμμμ νομιζω παλι θα χαιρομουν και αναλογως
εαν ειχες θετικοτητα θα ελεγα
αχ να συνεχισουμε να κανουμε παρεουλα
εαν ειχες τη μουτσουνα μεχρι κατω θα ελεγα....χμ
δε λεω τι θα ελεγα
αυτααααααααααα!
εγω δεν θελω να με ευχαριστεις!
να υψωσεις αναστημα θελω!
εγω θελω να με ευχαριστεις
με αρεσει να μου λεν ευχαριστω!
και γω λεω οποτε μου βγαινει!
το θεωρω καλο και θετικο και ωραιο!
και σε ευχαριστω!
keep μου είσαι από τους πιο συμπαθείς μέσα στο φόρουμ, ένα άτομο συγκροτημένο με σωστή κρίση και καθόλου μνησικακία. Ο λόγος που αναφέρω τη διαδικτυακή μου συμπάθεια είναι ότι δεν πρέπει να τρως τέτοιες φρίκες, καλέ μου, με όσα συμβαίνουν στην πόλη σου, δεν σου αξίζει. Προφανώς και για να έχεις δημιουργήσει μια τόσο θετική εντύπωση στην πλειονότητα του φόρουμ σημαίνει ότι δεν έχεις κανά κουσούρι στην επικοινωνία και το γεγονός ότι στο πανεπιστήμιο υπήρξες υπερκοινωνικός το επιβεβαιώνει. Έτσι είναι οι μικρές κοινωνίες, δεν φταις εσύ, δεν φταίνε ίσως κι αυτοί, έτσι έχουν μάθει, να λειτουργούν σαν αγέλη. Η πνευματική τους ένδοια και αδυναμία να κατανοήσουν ότι ένας άνθρωπος με ψυχική νόσο δεν είναι ο μπαμπούλας ή ο τρελός του χωριού δεν καθιστά εσένα προβληματικό. Ξεκόλλα το μυαλό σου και κοίτα μπροστά! Είμαστε μαζί σου!
μου χεις κανει τη ζωη μου κολασηηηηηηηηηηη....
θα σου φυγω και θα φταις για ολα εσυυυυυυυυυυυυυ.....
μου χεις κανει τη ζωη μου δυσκοληηηηηηηηηηηηη...
κι ομως σ αγαπαω ακομα πιο πολυυυυυυυυυυυυυ....
λοιπον καλοι μου παιδες! αημ λιβινγκ υιου μικοζ αη χαβ του γκου του ε λεσσον!
φιλια πολλα!
και εις το επαναγραφειν!!!!!
αχ! ωραιο το ασμα δεν μπορειτε να πειτε!
κηπ με τα γραφομενα σου μου φενεσε πανεξυπνος...δεν μπορω να φτανταστω γτ σε φτυνουν?πολλα ακυρα ατομα θα γνωρισες...εχει θεμα και οι τυχη πιστευω...υπαρχουν ατομα τα οποια κανουνπαρεα απο τα παιδικα τους...ξερω και φιλη μου που γνωρισε την καλυτερη τησ φιλη στα 25...ειναι θεμα τυχης και η αληθεια να βγαινεισ και να μιλας και να επικοινωνεις...αρα ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!υπαρχουν οι ανθρωποι που ταιριαζουν και αξιζουν στον καθενα..ομως η αρνητικες μας σκε4εις οι εμπειριες και οι απογοητευσεις μας εμποδιζουν στο να συνεχισουμε να τα ψαχνουμε...δεν γινεται ανθρωποι να ειναι μονοί:(:(:(
Τελικα ουτε καν οργη ουτε μισος ηταν ουτε κλαψουρισμα , ηταν ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ειμαι εξω απο τις 5 το πρωι για κανα 6-7 ωρες και ειπα 5 προτσεις καλο σκορ για μενα:)
Μου φτιαξατε τη διαθεση παλι:)
Παω να κοιμηθω τωρα ηρεμος...
καλο υπνο...:D
Κιπακο μου εχει δικιο η Δωρα...και κατι ακομα..στο ειχα πει και στο παρελθον..Quote:
Originally posted by dora-agxos
βρε κηπ,δυστυχως με τα προβληματα που εχουμε,ολοι απομονωμενοι ειμαστε..
σου το ξαναειπα,φυγε το συντομοτερο!κ μεχρι να γινει αυτο φροντισε να μην σε χαλαει το καθε γιδι που θα σου γυριζει
την πλατη..
TON KEEP ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ..
καλωσ η κακωσ εχει σημασια το πωσ \'\'φαινεσαι\'\'η εικονα σου...
πρωτα απο ολα πιστευω πωσ φταιει το οτι στην μικρη κοινωνια που ζεισ ..σε εχουν στιγματισει..και ισωσ\'\'ντρεπονται\'\' να κανουν παρεα μαζι σου καποιοι που θα το ηθελαν...
κατα δευτερο πιστευω πωσ.. ισωσ πρεπει να κοιταξεισ περισσοτερο την εμφανιση σου..αλλα και τον τροπο που αντιδρασ..ισωσ ειναι κατι που δεν εχει παρατηρισει και πχ διωχνει τον κοσμο απο διπλα σου..
δεν μασ εχεισ πει ποτε..αν περιποιησε τον εαυτο σου..αν εισαι παντα καθαροσ..αν χαμογελασ καθολου..αν μυριζεισ ομορφα..αν κατακρινεισ τουσ αλλουσ και εισια συναιχωσ απαισιοδοξοσ..η οχι..
αν γενικα συμπεριφερεσαι πολυ περιεργ ακαι \'\'χρυπητα\'\'...ξερεισ πολυ καλα πωσ εμεισ εδω σε αγαπαμε πολυ..εισαι δικοσ μασ ανθρωποσ..οικογενεια μασ..
ομωσ κακα τα ψεμματα ολα ατα εχουν σημασια..εγω πχ ειμαι πολυ ανοιχτομυαλο και θελω να πιστευω καλο ατομο..
ομωσ δεν θα σου πω ψεμματα πωσ αν δω καποιον που ειναι πολυ βρωμικοσ..η πχ μιλαει δυνατα ολη την ωρα στον εαυτο του...δεν ξερω αν θα τον πλησιασω..οσο και αν θελω να τον στηριξω η να τον βοηθησω.. ξερεισ παντα υποβοσκει και ενασ φοβοσ του αγνωσου..ξερεισ το γεγονοσ οτι δεν εχεισ ιδεα πωσ θα αντιδρασει ο αλλοσ..και αν πχ ενω θα τον πλησιασεισ ομορφα μπορει να σε διωξει...καποτε στην παραλια καθοταν ενα νεαρο παλικαρι σχυζοφρενικοσ ηταν..φαινοτανε..επισεισ μιλαγε ασταματητα και αρκετα δυνατα στον εαυτο του... ηταν ομωσ μονοσ του..και μιασ και ημουν μοναχα με τον γιοκα μου..και τον γιοκα μου τον χερετησε..ειπα να ειμαι ευγενικη και ανθρωπινη.. τον χερετησα.. και καποια στιγμη που μιλαγε δυνατα και με κοιταζε τον ρωτησα αν μιλαει σε εμενα πολυ γλυκα...κι εκεινοσ αντεδρασε αποτομα και μου φωναξε..\'\'σου μιλησα ρεεεεεε????\'\'
ε..δεν του ξαναμιλησα..
Εγώ θα σού\'λεγα keep να προσπαθήσεις να μην καταναλώνεις την ενέργεια και το χρόνο σου τζάμπα και βερεσέ.Για ανθρώπους που όχι μόνο δε σου είναι κάτι αλλά το αντίθετο κιόλας...προφανώς έγιναν 2-3 περιστατικά και σε πείραξαν.Έτσι λέω εγώ τώρα..μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν είναι τυχαίο που σήμερα άνοιξες αυτό το θέμα και όχι πριν ένα μήνα ας πούμε.
Εδώ και καιρό όταν δεν είσαι καλά πάντα μα πάντα λες για το περιβάλλον της πόλης σου.Για μένα ούτε αυτό είναι τυχαίο.Δοκίμασε λοιπόν να φύγεις.Άλλωστε αν δεν το κάνεις πάντα θα σε τρώει ή θα υποθέτεις για κάτι που δε δοκίμασες.
Ευκαιρία τώρα που είσαι άνεργος να ρίξεις μια ματιά σε αγγελίες και εκτός πόλης σου,γενικώς να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις.
Εστίασε σε σχέδια και άσχετο αν τελικά αφορούν να μείνεις εκεί ή να φύγεις.Σχέδια για το πως θα κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.
..ετσι ειναι Κιπακο μασ...
υπαρχουν και γκαρσονιερεσ με 250-300 ευρω ..στισ οποιεσ με 750 ευρω μηνιαιαα μπορεισ να τα καταφερεισ..και να ξεκινησεισ μια καινουρια ζωη...
Αμφιβαλλω αν θα γινει η ζωη μου καλυτερη , οχι οταν δινεις τον καλυτερο σου εαυτο και σε γονατιζουν λες και εισαι ο χειροτερος εγκληματιας.
Ευτυχως που δεν ειμαι και εγκληματιας , ευτυχως που δεν εχω βρισει και κανεναν , τοτε απλως θα με σκοτωσουν.
Quote:
Μοναξια απεριγραπτη...να προσπαθω να ειμαι ευγενικος , να σκιζομαι κυριολεκτικα για τους αλλους και να παιρνω φτυσιμο.
Να κερναω ποτο τη μια μερα μπας και ρθουν και πουν καμμια κουβεντα και την αλλη να μη μου λενε ουτε καλημερα.
Να προσπαθω και να προσπαθω και να σε φτυνουν καταπροσωπο.
Νε εχεις πιστεψει οτι εισαι καθυστερημενος , οτι εισαι βλαμμενος , οτι κατι εχουν οι εκφρασεις του προσωπου σου και να μη παιρνεις ουτε μια δευτερη προταση απο εναν σερβιτορο...πανω απο τρεις λεξεις που λεει ο λογος να μην τους εχω αποσπασει.
Και η μοναξια , τοση μοναξια που εχω γινει αγριο παιδι πλεον.
Κοντευουν οι ανθρωποι να γινουν αφηρημενα συμβολα και τα ονοματα χωρις νοημα...να μην υπαρχουν καν για μενα.
Κολαση...αυτο εζησα οσο και αν προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις.
Καλησπέρα keep!
Πραγματικά σε θαυμάζω, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος.
Ήθελα να σου πω και μια δική μου σκέψη: οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζω φοβούνται να πλησιάσουν κάποιον που δεν έχει παρέα και θέλει να αποκτήσει και αυτό φαίνεται. Αν δηλαδή κερνάς τον άλλον και σκίζεσαι να τον εξυπηρετήσεις, μάλλον είναι λιγότερο πιθανό να σε δει θετικά απ\'ό,τι αν είσαι χαλαρός και δείχνεις αυτοπεποίθηση.
Δοκίμασε λοιπόν να συμπεριφέρεσαι σα να έχεις φίλους....αλλά άμα κάτσει δεν έχεις αντίρρηση για περισσότερους! Αν ο άλλος σε δει χαλαρό πιστεύω θα σε πλησιάσει πιο εύκολα! Μη σου πω να ψωνιστείς και λίγο: εντάξει, ας σε χαιρετήσει ο άλλος πρώτος, δε χρειάζεται να χαιρετάς πάντα εσύ πρώτος!
Φαίνεσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος από αυτά που λες κι από τον τρόπο που εκφράζεσαι. Μπορεί να σε έχουν \'\'στιγματίσει\'\' επειδή μένεις σε μικρή περιοχή, μπορεί να φταίνε διάφορα για όλη αυτη τη μοναξιά, αλλά μην το βάζεις κάτω και μην πιστέψεις ούτε στιγμή ότι σου αξίζει όλο αυτό... Σου αξίζει να έχεις φίλους και σου αξίζει να σε σέβονται, θύμιζέ το συχνά στον εαυτο σου!
Ουτε χιουμορ , ουτε τιποτα , ουτε καλοσυνη , τιποτα δεν δουλευει τιποτα απολυτως και εσυ δεν ξερεις καν το γιατι?
Αυτα λοιπον καταφερα στην ζωη μου , δουλεψα ,σπουδασα , εχω φτασει σε απιστευτα σημεια τον εαυτο μου και ειμαι καταπτυστος.
Α μερικους τους φτυνω και εγω , τοτε να δεις πως αφηνιαζουν....απο κει καταλαβαινεις πολλα.
Θα ελευθερωσω τον εαυτο μου απο αυτην την κολαση με τον ενα ή τον αλλο τροπο , τους επομενους μηνες αναμεινατε...δεν εχω ορεξη τωρα να μιλησω.
Δεν νομιζω να εχει νοημα να βγαινω πλεον εξω ε...τουλαχιστον εδω , ξερεις σε πιανει πανικος λες δεν μπορει και οντως ανταλλασεις και καμμια κουβεντα , αλλα ουσιαστικα δεν εχει νοημα.
Ωραια μες την τρελλη χαρα ξυπνησαμε....λολ
+1Quote:
Originally posted by streidi
Καλησπέρα keep!
Πραγματικά σε θαυμάζω, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος.
Ήθελα να σου πω και μια δική μου σκέψη: οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζω φοβούνται να πλησιάσουν κάποιον που δεν έχει παρέα και θέλει να αποκτήσει και αυτό φαίνεται. Αν δηλαδή κερνάς τον άλλον και σκίζεσαι να τον εξυπηρετήσεις, μάλλον είναι λιγότερο πιθανό να σε δει θετικά απ\'ό,τι αν είσαι χαλαρός και δείχνεις αυτοπεποίθηση.
Δοκίμασε λοιπόν να συμπεριφέρεσαι σα να έχεις φίλους....αλλά άμα κάτσει δεν έχεις αντίρρηση για περισσότερους! Αν ο άλλος σε δει χαλαρό πιστεύω θα σε πλησιάσει πιο εύκολα! Μη σου πω να ψωνιστείς και λίγο: εντάξει, ας σε χαιρετήσει ο άλλος πρώτος, δε χρειάζεται να χαιρετάς πάντα εσύ πρώτος!
Φαίνεσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος από αυτά που λες κι από τον τρόπο που εκφράζεσαι. Μπορεί να σε έχουν \'\'στιγματίσει\'\' επειδή μένεις σε μικρή περιοχή, μπορεί να φταίνε διάφορα για όλη αυτη τη μοναξιά, αλλά μην το βάζεις κάτω και μην πιστέψεις ούτε στιγμή ότι σου αξίζει όλο αυτό... Σου αξίζει να έχεις φίλους και σου αξίζει να σε σέβονται, θύμιζέ το συχνά στον εαυτο σου!
και θα θελα να συμπληρωσω, ποσο μεγαλη σημασια εχει η περιοδος που διανυουμε και απο αποψη επαγγελματικη και ενδιαφεροντων , πραγμα που σχολιασε και μονος του ο κιπ, ισως ομως λογω της δυσαρεσκειας του που τα σκεπαζει ολα, δεν της δινει την σημασια που εχει.
οποιοσδηποτε απο εμας σε περιοδο ανεργιας γινεται ευαλωτος ,θλιμμενος και ομφαλοσκοπει ασταματητα λογω ελλειψης δραστηριοτητας, αλλα και ανασφαλειας, κλπ κλπ κλπ.
αν σε αυτο προσθεσουμε και μια ζωη εργενικη, χωρις πολλους φιλους αλλα ας μη το κρυβουμε και με το βαρος μιας χρονιας ασθενειας, το μιγμα γινεται εκρηκτικο...
σιγουρα με τις ιδιες συνθηκες, ιδια πολη, ιδιους βλακες,ενα ατομο δραστηριο που εργαζεται , επιδιωκει συχνοτερα την ησυχια του για να ξεκουραστει και να ασχοληθει με τα προσωπικα του ενδιαφεροντα. δεν κοιταει τον καθε περαστικο στα ματια για μια καλη κουβεντα.
κι αν δεν λαβει μια καλημερα , ουτε καν το προσεχει, ποσο μαλλον να πειραχτει τοσο...
ολα παιζχουν τον ρολο τους, και βεβαια αυτα που λεει ο κιπ ισχυουν και ναι, υπαρχει και το στιγμα και ο επαρχιωτισμος, αλλα με αλλες συνθηκες ζωης= εργασιας- ενδιαφεροντων, η ενοχληση θα ηταν ΠΟΛΥ μικροτερη, μη πω οτι θα περνουσε απαρατηρητο το ποιος αδιαφορος τον χαιρετησε και ποιος οχι
+1000 στην ρεμ...γιατι δεν μιλησε για τρελλα καταρχην:)
Το εκτιμω αυτο.
συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελλαQuote:
Το εκτιμω αυτο.
καλε μου κιπ
ειναι γελοιο οσοι δεν εχουμε την βουλα να νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παπα απο τα...γενια...
Οχι δειχνει ωριμοτητα...η ανεργια , ανεργια , η μη κοινωνικη αποδοχη και η αποριψη , μη κοινωνικη αποδοχη και απορριψη , η μοναξια , μοναξια ολα εχουν το ονομα τους.
keep waiking gia sou !opws blepeis einai to prwto moy minima kai mpika se auth tin diadikasia giati esuan8ika entona thn anagh na to kano molis diavasa ola ayta poy se taleporoun toso polu.kai exo na po oti den exeis kapoio problhma opws nomizeis.eisai apla poly an8ropinos ,polu euais8itos.polu triferos an8ropos kai aksiologos anthropos kai to mono pou exeis katalabei strava einai oti o kosmos ekei ekso einai aksiologos kai se enoxloun oi antidraseis tous.to 95% einai ena tipota mia maza pou simparasirei o enas ton allo xoris dikh tous tautotita ,xoris vathos pneumatos ,xoris pi8arxia kai kurios xoris FLOGA STHN PSIXH.apsixa antropakia xoris dinatothtes dhmiourgias.exeis energia mesa sou terastia .xrisimopoihse thn sto na dimhourgeisis kati megalo kati pou oute katadiania mporoun na kataferoun ta apsixa an8ropakia.ti eidous epikoinvnia zhtas?kai apo pou?kai giati?den exeis tin anagei kanenos .h monaksia den einaoi ex8ros einai sumaxos .oramatisou ayto pou 8a theles na se kai sxediase to.apedikse se olous pos nai einai diaforetikos kai aytos htan o logos poy petuxes!oloi aytoi pou esu ka8ese kai asxolise den mporoun na kanou mia aplh doulia swsta.xrisimopoihse th flwga poy pnigeis mesa sou mono me thn prosopiki sou anodo kai min asxolise me ta midenika.an8ropakia einai kai an8ropakia 8a pai8anoun den prokite na alaksoun gia kanena logo.to mono poy kanoun einai na poulan ufaki kai stilaki .kai o pio telefteos poulaei ufaki ,isos apo amina ,isos gia na poulan mouri .pezoun pola .omos min asxolise me mirmigkakia .oi eues8isies sou einai xarisma .antilambanese pragmata pou aytoi oxi .pigene ton eayto sou psila ..
Λου!!! Έλα κάντο στα ελληνικα!!!!Quote:
Originally posted by giwta
keep waiking gia sou !opws blepeis einai to prwto moy minima kai mpika se auth tin diadikasia giati esuan8ika entona thn anagh na to kano molis diavasa ola ayta poy se taleporoun toso polu.kai exo na po oti den exeis kapoio problhma opws nomizeis.eisai apla poly an8ropinos ,polu euais8itos.polu triferos an8ropos kai aksiologos anthropos kai to mono pou exeis katalabei strava einai oti o kosmos ekei ekso einai aksiologos kai se enoxloun oi antidraseis tous.to 95% einai ena tipota mia maza pou simparasirei o enas ton allo xoris dikh tous tautotita ,xoris vathos pneumatos ,xoris pi8arxia kai kurios xoris FLOGA STHN PSIXH.apsixa antropakia xoris dinatothtes dhmiourgias.exeis energia mesa sou terastia .xrisimopoihse thn sto na dimhourgeisis kati megalo kati pou oute katadiania mporoun na kataferoun ta apsixa an8ropakia.ti eidous epikoinvnia zhtas?kai apo pou?kai giati?den exeis tin anagei kanenos .h monaksia den einaoi ex8ros einai sumaxos .oramatisou ayto pou 8a theles na se kai sxediase to.apedikse se olous pos nai einai diaforetikos kai aytos htan o logos poy petuxes!oloi aytoi pou esu ka8ese kai asxolise den mporoun na kanou mia aplh doulia swsta.xrisimopoihse th flwga poy pnigeis mesa sou mono me thn prosopiki sou anodo kai min asxolise me ta midenika.an8ropakia einai kai an8ropakia 8a pai8anoun den prokite na alaksoun gia kanena logo.to mono poy kanoun einai na poulan ufaki kai stilaki .kai o pio telefteos poulaei ufaki ,isos apo amina ,isos gia na poulan mouri .pezoun pola .omos min asxolise me mirmigkakia .oi eues8isies sou einai xarisma .antilambanese pragmata pou aytoi oxi .pigene ton eayto sou psila ..
κηπ, σου το ξαναλέω....
ξέρω πως γράφεις συνήθως και τώρα δεν γράφεις έτσι...
είναι φως - φανάρι...
και μην νευριάζεις.
από ενδιαφέρεον στο λέω.
βουαλα! :DQuote:
keep walking γεια σου !όπως βλέπεις είναι το πρώτο μου μήνυμα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη να το κάνω μόλις διάβασα όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν τόσο πολύ.και έχω να πω ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως νομίζεις.είσαι απλά πολύ ανθρώπινος ,πολύ ευαίσθητος.πολύ τρυφερός άνθρωπος και αξιόλογος άνθρωπος και το μονο που έχεις καταλάβει στραβά είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι αξιόλογος και σε ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. το 95% είναι ένα τίποτα μια μάζα που συμπαρασύρει ο ένας τον άλλο χωρίς δικη τους ταυτότητα ,χωρίς βάθος πνεύματος ,χωρίς πειθαρχία και κυριως χωρίς ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.άψυχα ανθρωπακια χωρίς δυνατότητες δημιουργίας.έχεις ενέργεια μέσα σου τεραστια .χρησιμοποίησε την στο να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο κάτι που ούτε κατα διανεια μπορούν να καταφέρουν τα άψυχα ανθρωπακια. τι είδους επικοινωνία ζητάς?και από που?και γιατί?δεν έχεις την ανάγκη κανενός .η μοναξιά δεν ειναι εχθρός είναι σύμμαχος .οραματίσου αυτό που θα θελες να σαι και σχεδίασε το.απέδειξε σε όλους πως ναι είναι διαφορετικός και αυτός ήταν ο λόγος που πέτυχες!όλοι αυτοί που εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι δεν μπορούν να κανουν μια απλή δουλειά σωστά.χρησιμοποίησε τη φλόγα που πνιγεις μέσα σου μονο με την προσωπική σου άνοδο και μην ασχολείσαι με τα μηδενικά.ανθρωπάκια είναι και ανθρωπάκια θα πεθάνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν για κανένα λογο. το μονο που κάνουν είναι να πουλαν υφάκι και στιλάκι .και ο πιο τελευταίος πουλάει υφάκι ,ίσως από άμυνα ,ίσως για να πουλαν μούρη .παίζουν πολλά .όμως μην ασχολείσαι με μυρμηγκάκια .οι ευαισθησίες σου είναι χάρισμα .αντιλαμβάνεσαι πράγματα που αυτοί όχι .πήγαινε τον εαυτό σου ψιλά ..
χμμ, κ εγω θα συμφωνησω με αρκτο. (παντα καλοπροαιρετα)Quote:
Originally posted by arktos
κηπ, σου το ξαναλέω....
ξέρω πως γράφεις συνήθως και τώρα δεν γράφεις έτσι...
είναι φως - φανάρι...
και μην νευριάζεις.
από ενδιαφέρεον στο λέω.
lou translator!Quote:
Originally posted by Lou!..
keep walking γεια σου !όπως βλέπεις είναι το πρώτο μου μήνυμα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη να το κάνω μόλις διάβασα όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν τόσο πολύ.και έχω να πω ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως νομίζεις.είσαι απλά πολύ ανθρώπινος ,πολύ ευαίσθητος.πολύ τρυφερός άνθρωπος και αξιόλογος άνθρωπος και το μονο που έχεις καταλάβει στραβά είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι αξιόλογος και σε ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. το 95% είναι ένα τίποτα μια μάζα που συμπαρασύρει ο ένας τον άλλο χωρίς δικη τους ταυτότητα ,χωρίς βάθος πνεύματος ,χωρίς πειθαρχία και κυριως χωρίς ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.άψυχα ανθρωπακια χωρίς δυνατότητες δημιουργίας.έχεις ενέργεια μέσα σου τεραστια .χρησιμοποίησε την στο να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο κάτι που ούτε κατα διανεια μπορούν να καταφέρουν τα άψυχα ανθρωπακια. τι είδους επικοινωνία ζητάς?και από που?και γιατί?δεν έχεις την ανάγκη κανενός .η μοναξιά δεν ειναι εχθρός είναι σύμμαχος .οραματίσου αυτό που θα θελες να σαι και σχεδίασε το.απέδειξε σε όλους πως ναι είναι διαφορετικός και αυτός ήταν ο λόγος που πέτυχες!όλοι αυτοί που εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι δεν μπορούν να κανουν μια απλή δουλειά σωστά.χρησιμοποίησε τη φλόγα που πνιγεις μέσα σου μονο με την προσωπική σου άνοδο και μην ασχολείσαι με τα μηδενικά.ανθρωπάκια είναι και ανθρωπάκια θα πεθάνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν για κανένα λογο. το μονο που κάνουν είναι να πουλαν υφάκι και στιλάκι .και ο πιο τελευταίος πουλάει υφάκι ,ίσως από άμυνα ,ίσως για να πουλαν μούρη .παίζουν πολλά .όμως μην ασχολείσαι με μυρμηγκάκια .οι ευαισθησίες σου είναι χάρισμα .αντιλαμβάνεσαι πράγματα που αυτοί όχι .πήγαινε τον εαυτό σου ψιλά ..
:D
Γειά Κeep,
Έκανα μια μικρή συλλογή από όσα έγραψες, να τα κουβεντιάσουμε;
Χαίρομαι που το έχεις καταλάβει αυτό.Quote:
Εγω μπορει να μην ειμαι αρκετα καλος , ισως να εχω κανει καποιο βαναυσο εγκλημα δεν ξερω ( α ο φοβος λολ) , χρειαστηκε να καταλαβω οτι δεν φταιω εγω...οχι δεν φταιω σε τιποτα , εχω ζησει σχεδον αμεμπτα , εχω παλεψει για την κουβεντα που θα αποσπασω απο τον αλλο.
Δεν έχει καμμιά σημασία, ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί. Η παρούσα κατάσταση είναι που σου φέρνει τις παλιές αναμνήσεις και τις επεξεργάζεσαι.Quote:
Ημουν μονος στην παιδικη ηλικια , δεν επαιζα καν με τους αλλους 9 στις 10 αλλα φοιτητης ημουν υπερκοινωνικος.
Είναι μια ελαφρά επικοινωνία, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.Quote:
Το φορουμ με βοηθησε οσο μπορουσε , ακομα ειναι ο μονος διαυλος επικοινωνιας που εχω με τον κοσμο (χεχε αν θελαν να με στειλουν στα θυμαρακια δεν τα καταφεραν ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ).
Και έχεις δίκιο, ελάχιστοι μπορεί να σε πιστεύουν! Το ίδιο συμβαίνει στην καθημερινή ζωή.Quote:
Και ναι δεν με πιστευετε...οχι κυριοι δεν μου μιλανε , σε πνευματικη διαιτα μεχρι να πεθανω.
Αν και δεν μ\' αρέσει η υπερηφάνεια σε κάποιον, εδώ αποτελεί εξαίρεση για δύο λόγους. Ο ένας γιατί δεν είναι εντελώς υπερηφάνεια αλλά αυτο-εκτίμηση.Quote:
Ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου γιατι ακομα ειμαι σε καλα επιπεδα πνευματικης διαυγειας...δεν νομιζω αλλος στην θεση μου να το κατορθωνε , οχι με τοση λιγη προσφορα απο τους αλλους , ναι ειμαι περηφανος.
Γνωρίζεις γιατί όταν τους φτύνεις αφηνιάζουν; Υπάρχει εξήγηση. Αν τους φτύσει άλλος δεν ενοχλούνται τόσο. Σωστά τα λέω;Quote:
Α μερικους τους φτυνω και εγω , τοτε να δεις πως αφηνιαζουν....απο κει καταλαβαινεις πολλα.
Λίγα μηνύματα πιο κάτω η Remedy γράφει (προφανώς δεν το πρόσεξες):Quote:
Το εκτιμω αυτο.
Αισθάνεσαι άρρωστος Keep;; Tι ακριβώς λέει ο ποιητής;;Quote:
Originally posted by Remedy
αν σε αυτο προσθεσουμε και μια ζωη εργενικη, χωρις πολλους φιλους αλλα ας μη το κρυβουμε και με το βαρος μιας χρονιας ασθενειας, το μιγμα γινεται εκρηκτικο...
.
Το διαβασα...υπαρχει η ασθενεια ναι...αλλα αλλο αυτο αλλο τα προβληματα αλλης υφης. Δεν μπορω να δω τους αλλους σαν μυρμηγκακια , βλεπω ανθρωπους. Νομιζω οτι ειναι πολυ κακη ενεργεια να εξοθω τον εαυτο μου να φτασει καπου για να αποδειξω κατι. Αλλα ναι η κατασταση ειναι πολυπλοκη , εγω δεν πρεπει να αναλωνομαι. Μου ποναει που εχω στερηθει την επικοινωνια , χρειαζομαι επικοινωνια , ειμαι κλειστος ανθρωπος αλλοι εχουν το χαρισμα να μην ειναι αλλα απλουστατα δεν μου την προσφερουν. Δεν μπορω να αφησω τον εαυτο μου να σαπισει , τουλαχιστον εχω υποχρεωση να το κανω αυτο.
Το κακο ειναι οτι σαπιζω σιγα-σιγα , η επικοινωνια γινεται ολο και λιγοτερη , και ολα καπου χανουν το νοημα τους , τεσπα θα δουμε...
Καπου μου ειχαν πει οτι εαν πεσει καποιος σε μεγαλη πολη , κανεις δεν τον βοηθαει να σηκωθει ή μπορει να πεθανει και κανεις να μη το παρει χαμπαρι.
Ειναι αστειο και τραγελαφικο αυτο , δεν θα πεσω για να με \"σηκωσουν\" ουτε προκειται να πεθανω προς το παρον δεν το σκεφτομαι λολ. Λοιπον με αφησαν να σαπισω οσο σαπισα , αλλα σιγουρα δεν θα πεσω για να με σηκωσουν.
Quote:
Originally posted by dora-agxos
lou translator!Quote:
Originally posted by Lou!..
:D
Εχω λιγο χρονο τωρα να γραψω...αυτη ειναι πολυ κακη φιλοσοφια...σχεδον στα ορια του προσβλητικου , θα εκοβα φλεβες εαν εφτανα ποτε σε αυτο το σημειο και νομιζω τιποτα δεν μπορει να με φτασει!!!!!!!!!!!
Εσεις την ενστερνιζεστε?
(δεν θελω να παρεξηγησω την Γιωτα , καθε προταση δεκτη και χαιρομαι που μπηκε για να βοηθησει τον συνανθρωπο , κατι που παει κοντρα με αυτο που διατυπωσε!!!!!!!)