Θελει να τα βρουμε, να ξαναγνωριστουμε κι επιμενει οτι δε φταινε οι ουσιες αλλα για χαρη μου θα τις κοψει. Δε δεχεται με τιποτα οτι φταινε οι ουσιες που χαλιεται, αλλα αλλοι παραγονετες εξωγενεις. Ηρθε σπιτι εχθες και ημασταν καλα, και δεν ειχε πιει τιποτα και απολυτα ήρεμος ηταν. Κατα τ\'αλλα αναγνωριζει το οτι θεωρει οτι εγω τον προσβαλλω και δεν τον σεβομαι ειναι απλα μια ιδοτροπια του χαρακτηρα του γιατι ειναι πολυ ευθικτος ειδικα αυτη την περιοδο που εχει πιει και να κανω υπομονη μεχρι να ξενερωσει τελειως και να ερθει στα ισια του οποτε θα μπορει και να το ανεχεται και να μη δινει σημασια, να μην τον νοιαζει δηλαδη. Το ξερω οτι μ\' αγαπαει αλλα εχω πραγματικα κουραστει με ολη αυτη τη ιστορια και ξερω οτι μπορει και αυτος να εχει κουραστει. Θελω να ξενοιασω εστω για λιγο γιατι ερχονται ευθυνες και πραγματικα καθε φορα που του μιλαω και δεν κατανοει αισθανομαι οτι χανω πολυτιμο χρονο. Επισης θεωρει οτι η διπολικη διαταραχη δεν ειναι ασθενεια αλλα χαρακτηριστικο ενος ανθρωπου και αν καταστελλεται με τη μη χρηση ουσιων αυτο ειναι λαθος γιατι γινεσαι ετσι κατι αλλο απο αυτο που πραγματικα εισαι για χαρη της κοινωνιας. Οκ, τοτε να παρουνε τα βουνα ολοι αυτοι οι ανθρωποι και να μην κανουν τιποτα γι\' αυτο.