Και ετσι ειναι Arsi...εκτος εαν ηθελε να αυτοστιγματιστει μια και ειναι η ιδια στο σαιτ αλλα να ξερει οτι πολλα ατομα εδω δεν θεωρουν τους εαυτους τους ετσι...
Printable View
Και ετσι ειναι Arsi...εκτος εαν ηθελε να αυτοστιγματιστει μια και ειναι η ιδια στο σαιτ αλλα να ξερει οτι πολλα ατομα εδω δεν θεωρουν τους εαυτους τους ετσι...
και αυτοι που το θεωρουν κανουν μεγα λαθος....
α γεια σουQuote:
Originally posted by Arsi
To \'\'προβληματικός\'\' είναι έκφραση στιγματισμού για ανθρώπους με ψυχικές ασθένειες ή ψυχολογικά προβλήματα αλλά και γενικότερα για κάποιον προβληματισμένο....
Δηλαδή αν κάποιος έχει μια σωματική ασθένεια κολάει το προβληματικός επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα?
Απο κει και πέρα αν η uloda το βλέπει έτσι κι επιπλέον δεν έχει και διάθεση για διάλογο δικό της θέμα απλά είναι πολύ μακριά απ\'την πραγματικότητα.Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους και δεν είναι φόρουμ προβληματικών ή και ψυχικά ασθενών αλλά ανθρώπων που ενδιαφέρονται για θέματα ψυχολογίας ή και αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις ψυχικής υγείας,οπότε και αλληλουποστηρίζονται.Έτσι το βλέπω εγώ.
Δεν το θεωρουν ,αλλα αρπαζονται αμεσως,γιατι??
Ρε συ σοφτ, αν μπει καποιος εδώ μέσα και πει \"είστε όλοι πρεζάληδες, ή κλέφτες, ή δολοφόνοι\", θα πούμε, \"οκ, αφου δεν είμαστε άστον να λέει?\"Quote:
Originally posted by soft
Δεν το θεωρουν ,αλλα αρπαζονται αμεσως,γιατι??
Ναι βρε θεοφανια ,γιατι αυτος ο καποιος ξερει που μπηκε ,και για τους λογους που μπηκε {τους δικους του,για μια αποδειξη των δικων του προβληματων}και επειδη αυτο τον τελευταιο καιρο ειναι της μοδας
Το αγνοεις,και συνεχιζεται η κουβεντα {αυτο για το αλλο λιβαδι}
Το είδα Θεοφανία...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Αρσι, διάβασε καλύτερα τι είπε η κοπέλα. δεν την πρόσβαλε κανείς και άρχισε να μας λεει προβληματικούς.
Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος θελει να βγάλει τα εσωψυχα του σε έναν χώρο που δεν εκτιμά όσους τον αποτελούν....
απλά ήθελε ντε και καλά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ σιωπή αυτό κατάλαβα.Δεν είναι έτσι όμως κι αν θέλει ας μπει να το συζητήσουμε.
uloda,κι εγώ είχα αναρωτηθεί για τα κείμενά σου και στο λέω απολύτως καλοπροαίρετα.Αν ήθελες κάτι,να μιλήσουμε,αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ή απλά εκφραζόσουν γιατί δεν υπήρχε ένας πρόλογος κάτι.Μπορεί να μη σου άρεσε ο τρόπος της remedy αλλά όπως σου ανέλυσε ήταν απλά απορίες κι όχι επίδειξη εξυπνάδας.Θα μπορούσες να είσαι πιο συζητήσιμη ρε παιδί μου ή να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για τον τρόπο της!Είναι λίγο κάπως όμως να απαιτείς να μη σου μιλάμε.Εξηγείς κι αν ο άλλος θελήσει τότε σέβεται την επιθυμία σου.Αλλά απαίτηση μπορεί να γίνει μόνο σε κλειστό θέμα δε συμφωνείς?Και λέω ότι απαίτησες γιατί άρχισες να κατηγορείς επειδή συνέχισαν να σου απαντάνε ή μάλλον να εξηγούνε.
Που διαφωνείς?
σοφτ, γιατί δεν απαντάς ξεκάθαρα στην ερώτηση μου?Quote:
Ναι βρε θεοφανια ,γιατι αυτος ο καποιος ξερει που μπηκε ,και για τους λογους που μπηκε {τους δικους του,για μια αποδειξη των δικων του προβληματων}και επειδη αυτο τον τελευταιο καιρο ειναι της μοδας
Σου αρέσει να σε αποκαλεί κάποιος προβληματική?
Quote:
Originally posted by Arsi
Το είδα Θεοφανία...Quote:
Αρσι, διάβασε καλύτερα τι είπε η κοπέλα. δεν την πρόσβαλε κανείς και άρχισε να μας λεει προβληματικούς.
Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος θελει να βγάλει τα εσωψυχα του σε έναν χώρο που δεν εκτιμά όσους τον αποτελούν....
απλά ήθελε ντε και καλά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ σιωπή αυτό κατάλαβα.Δεν είναι έτσι όμως κι αν θέλει ας μπει να το συζητήσουμε.
uloda,κι εγώ είχα αναρωτηθεί για τα κείμενά σου και στο λέω απολύτως καλοπροαίρετα.Αν ήθελες κάτι,να μιλήσουμε,αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ή απλά εκφραζόσουν γιατί δεν υπήρχε ένας πρόλογος κάτι.Μπορεί να μη σου άρεσε ο τρόπος της remedy αλλά όπως σου ανέλυσε ήταν απλά απορίες κι όχι επίδειξη εξυπνάδας.Θα μπορούσες να είσαι πιο συζητήσιμη ρε παιδί μου ή να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για τον τρόπο της!Είναι λίγο κάπως όμως να απαιτείς να μη σου μιλάμε.Εξηγείς κι αν ο άλλος θελήσει τότε σέβεται την επιθυμία σου.Αλλά απαίτηση μπορεί να γίνει μόνο σε κλειστό θέμα δε συμφωνείς?Και λέω ότι απαίτησες γιατί άρχισες να κατηγορείς επειδή συνέχισαν να σου απαντάνε ή μάλλον να εξηγούνε.
Που διαφωνείς?
ακριβως.
Μη βλεπετε παντου εχθρους. Συμφωνω με σοφτ.Quote:
Originally posted by Remedy
μια χαρα καταλαβαινω σοφτQuote:
Τωρα μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω
Η κανεις πως δεν καταλαβαινεις
εγω ουτε προβλημα εχω ουτε κατ επεκταση νοιωθω προβληματικια
ουτε ανεχομαι τον καθε\" εμπνευσμενο\" να με λεει προβληματικια , ουτε εμενα αλλα ουτε και κανεναν αλλον..
πιο κατανοητο τωρα?
Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω επισης οτι εχεις μπερδεψει τη περσονα σου του φορουμ με την αλιθινη σου προσωπικοτητα.
Get a life se symvoulevw
Quote:
Originally posted by imerosjohn
ουτε ανεχομαι τον καθε\" εμπνευσμενο\" να με λεει προβληματικια , ουτε εμενα αλλα ουτε και κανεναν αλλον..
πιο κατανοητο τωρα?
Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω επισης οτι εχεις μπερδεψει τη περσονα σου του φορουμ με την αλιθινη σου προσωπικοτητα.
Get a life se symvoulevw
Τραγελαφικος δεν ειναι ο mr...πολλα προφιλ μπαινωμεσαναπροσβαλλω λεει get a life....κωμωδια:)
Μια ζωή τα ίδια και τα ιδια.....
εχμ.....Quote:
πιο κατανοητο τωρα?
Get a life se symvoulevw
εγω απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι εχεις μπερδεψει τα δυο φορουμ μεταξυ τους
GET A FORUM ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ :):):):):):):):):)
οσο για το λαιφ, μη στεναχωριεσαι για μενα...
ενα απογευμα μου εχει περισσοτερο λαιφ απο τα τελευταια σου 5 χρονια τουλαχιστον....
Ακου κατι θεοφανια ,οταν μπηκα τυχαια και εμεινα εδω μεσα ,δεν θεωρησα τον εαυτο μου ουτε μια στιγμη προβληματικοQuote:
τον θεωρησα η μαλλον με ενιωσα σαν εναν ανθρωπο που εχει καποιες αδεξιοτητες για καποιους λογους :)
Προβληματικη δεν με ειπα ποτε,ουτε ποτε με πειραξε η λεξη
Τωρα αν καποιοι μπαινουν και λενε, δεν εχει σημασια για μενα με αφηνουν αδιαφορη,πραγματικα{οχι ολα}αλλα μπορω να ξεχωριζω λιγο,για ποιο λογο λεει κατι καποιος ,και πως το λεει.
Εχω παρει αλλα πραγματα απο δω μεσα ,αυτα που πραγματικα με ενδιαφεραν
και ευχαριστω ,γ αυτο
καληνυχτα ,γιατι αυριο περιμενω και τις απαντησεις μου
και οταν αυτο εχει να κανει με την ζωη οχι την δικια μου αλλα οποιοδηποτε τ αλλα τα βρισκω απλα περιττα.
soft , δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα.
σου εύχομαι όλα να πάνε καλά αύριο.
μη περιμένεις όμως καλή μου να είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του.Quote:
Ακου κατι θεοφανια ,οταν μπηκα τυχαια και εμεινα εδω μεσα ,δεν θεωρησα τον εαυτο μου ουτε μια στιγμη προβληματικοQuote:
τον θεωρησα η μαλλον με ενιωσα σαν εναν ανθρωπο που εχει καποιες αδεξιοτητες για καποιους λογους :)
Προβληματικη δεν με ειπα ποτε,ουτε ποτε με πειραξε η λεξη
Τωρα αν καποιοι μπαινουν και λενε, δεν εχει σημασια για μενα με αφηνουν αδιαφορη,πραγματικα{οχι ολα}αλλα μπορω να ξεχωριζω λιγο,για ποιο λογο λεει κατι καποιος ,και πως το λεει.
Εχω παρει αλλα πραγματα απο δω μεσα ,αυτα που πραγματικα με ενδιαφεραν
και ευχαριστω ,γ αυτο
καληνυχτα ,γιατι αυριο περιμενω και τις απαντησεις μου
και οταν αυτο εχει να κανει με την ζωη οχι την δικια μου αλλα οποιοδηποτε τ αλλα τα βρισκω απλα περιττα.
Εύχομαι αύριο να είναι όλα καλά...:)
Kαλά αποτελέσματα soft κι από μένα.Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Καλα αποτελεσματα σοφτ και απο μενα.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
πιο κατανοητο τωρα?
Get a life se symvoulevw
Τραγελαφικος δεν ειναι ο mr...πολλα προφιλ μπαινωμεσαναπροσβαλλω λεει get a life....κωμωδια:)
sorry αλλα το κανω ρεπορτ γιατι εγω δεν σε εβρισα
ναι. φαινεται αυτο.Quote:
ενα απογευμα μου εχει περισσοτερο λαιφ απο τα τελευταια σου 5 χρονια τουλαχιστον....
τις 3 προειδοπιησεις σε ενα βραδυ πως τις πηρες ηρεμετζον? με προσευχες και διαιτα?
τα ριπορτ σε μαραναν....
φαινεται δεν φαινεται, αυτο ειναι κι αν σε στεναχωρει, δεν πειραζει..Quote:
ναι. φαινεται αυτο.Quote:
τα υπολοιπα δεν ειδα να τα σχολιασες...
δενθελω να το θεωρησετε επιθεση αυτο που θα πω ,γιατι απλως δεν εχω τις δυναμεις τωρα .
Οταν μιλησα στο θρεντ \"τι σκεφτεστε\"
Κανενας δεν εδωσε καμια σημασια
Που ειναι η μαχη ,ο πολεμος να παμε ,το λεω με πονο ,γιατι πολλες φορες εδω μεσα εχω δει πονο,και απλως προσπερνιεται,ειναι κριμα και αδικο ,γιατι δεν ειναι αρενα αλλα χωρος υποστηριξεις Αυτα απο softaki
Ευχαριστω arktos και θεοφανια ,για τις ευχες σας,
εχασα μερικα ποστ ,σας ευχαριστω ολους
ηρεμετζον σου εκανα τη χαρη για λιγο για να μη νομιζεις οτι μας δουλευεις τωρα που ξανακουβαληθηκες...
δεν μιλαω με τρολ με 10 νικς.
να μπεις με το κανονικο σου αν θες συζητησεις..
Αυτο παρατηρησα, αυτο ειπα. Δεν θα ανοιξω και παρτιδες να γνωριστουμε και να αρχισουμε παρεα. Ειπαμε. Γκετ α λαιφ. Εγω εχω.
το ειδαμε....Quote:
Αυτο παρατηρησα, αυτο ειπα. Δεν θα ανοιξω και παρτιδες να γνωριστουμε και να αρχισουμε παρεα. Ειπαμε. Γκετ α λαιφ. Εγω εχω.
Με 21 ποστ σιγουρα εχω ζωη. Γιαυτο δεν εχω χιλιαδες
Να είσαι καλά.Quote:
δενθελω να το θεωρησετε επιθεση αυτο που θα πω ,γιατι απλως δεν εχω τις δυναμεις τωρα .
Που ειναι η μαχη ,ο πολεμος να παμε ,το λεω με πονο ,γιατι πολλες φορες εδω μεσα εχω δει πονο,και απλως προσπερνιεται,ειναι κριμα και αδικο ,γιατι δεν ειναι αρενα αλλα χωρος υποστηριξεις Αυτα απο softaki
Ευχαριστω arktos και θεοφανια ,για τις ευχες σας.
ΥΓ Στο θέμα με τις ενοχές όλοι σου μιλήμαμε καλή μου.
Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. Καταλάβαίνω το πνεύμα σου αλλά αποδέξου πως δεν μπορούμε όλοι να σκεφτόμαστε το ίδιο.
κοιτα μην την τελειωσεις μεχρι τα 25..Quote:
ποστ παντα!!
Λάθος κάνεις soft.Προσωπικά έδωσα σημασία και πολύ μάλιστα απλά μου δόθηκε η εντύπωση πως ήθελες απλά να εκφράσεις τις σκέψεις σου,τα συναισθήματά σου.Quote:
Ευχαριστω arktos και θεοφανια ,για τις ευχες σας.
Το ένιωσα τόσο δυνατό το ζήτημα που δεν ήξερα πως να το αγγίξω.Κι αν ήθελες.
Καλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με μένα προσωπικά.Συνήθως όταν κάτι με αγγίζει πολύ μένω ανέκφραστη,το ίδιο ακριβώς ένιωσα και με ένα κείμενό σου χθες στο \'σκέψεις\' και στο λέω πολύ ειλικρινά.
απλη μεθοδο των τριων, εμαθες στο δημοτικο?Quote:
προβλημα: σε 21 μηνυματα εχουμε 3 προειδοποιησεις, σε ποσα μηνυματα εχουμε 5?????????????????
ε???????????????????
(τοση ζωη εχεις ΚΑΙ μαυτο το νικ)
exeis kati enantion mou; Δεν θυμαμαι να σε πειραξα στη συντομη παρουσια μου. Τι τρεχει;
Και αυτο με τα ονοματα που λες δεν το καταλαβαινω. Ποιος ειναι εδω με το αλιθινο του ονομα και θες να συστηθω εγω; Το μπερδεμαπου ελεγα με τις περσονες μαλλον. Εσενα το αληθινο σου ονομα ειναι ρεμεντυ στη ρεαλ λαιφ;
Κινέζε....τράβα άλλο λίγο τα μάτια.....αν και δεν σου πάει, αλλά λέμε τώρα....Quote:
exeis kati enantion mou; Δεν θυμαμαι να σε πειραξα στη συντομη παρουσια μου. Τι τρεχει;
Και αυτο με τα ονοματα που λες δεν το καταλαβαινω. Ποιος ειναι εδω με το αλιθινο του ονομα και θες να συστηθω εγω; Το μπερδεμαπου ελεγα με τις περσονες μαλλον. Εσενα το αληθινο σου ονομα ειναι ρεμεντυ στη ρεαλ λαιφ;
ελα τωρα που κανεις και τον χαζο.....Quote:
εχει κανεις εδω το πραγματικο του ονομα?
πριν φας το μπαν ειχες το πραγματικο σου ονομα?
τα πολλαπλα προφιλ και ονοματα απαγορευονται.
με οποιο νικ εκανες εγγραφη, με αυτο οφειλεις να παραμεινεις,εκτος αν ενημερωσεις δημοσιως οτι το αλλαζεις.
το νικ με το οποιο σε ξερουμε σε ρωταω, οχι το ονομα της ταυτοτητας σου.
και ναι, εχω εναντιον σου το οτι εισαι παλιο μελος που προφανως εχεις φαει μπαν και ξαναμπαινεις, οχι απλα με αλλο νικ, αλλα και για να δημιουργησεις φασαριες οχι για συμμετοχη
το αποδεικνυουν οι 3 προειδοποιησεις που πηρες με το που μπηκες
τι αλλο να εχω με σενα?
δεν σε ξερω προσωπικα για να εχω κατι μαζι σου!
αυτο πουε χω ειναι οτι προκαλεις αναστατωση και μαλιστα απο προθεση!
Afto ειναι δικο σου κολλημα. Το μπερδεμα που ελεγα. σκεψου το και μην βλεπεις εχθρους. Μη φοβασαι οτι σε κοροιδευουν. Κατασκευασματα του μυαλου ειναι αυτες οι ιδεες.Quote:
το νικ με το οποιο σε ξερουμε σε ρωταω,
μα εγω δεν εχω εχθρους κι ουτε κανενας με κοροιδευει...Quote:
Afto ειναι δικο σου κολλημα. Το μπερδεμα που ελεγα. σκεψου το και μην βλεπεις εχθρους. Μη φοβασαι οτι σε κοροιδευουν. Κατασκευασματα του μυαλου ειναι αυτες οι ιδεες.Quote:
το νικ με το οποιο σε ξερουμε σε ρωταω,
αισθανεσαι καλα?
μαλλον προβαλεις τις δικες σου ανησυχιες για το πως σου συμπεριφερονται οι γυρω σου,προσπαθωντας να με ερμηνευσεις...
(καλα, το οτι απομονωνεις μιση φραση απο ολοκληρη την απαντηση του αλλου που δεν σε βολευει να φαινεται ειναι τοσο κλασσικα δικο σου...
απορω πως δεν σκεφτηκες να το προσεξεις!!!!)
ki omws στο διαστημα που διαβαζω το φορουμ εχετε πει παρα πολλες φορες εσυ και η φιλη σου οτι σας κοροιδευουν οσοι δεν ξερετε απο πριν τα νικ τους. Ειναι ξεκαθαρο στα ματια μου οτι εχετε αυτο το αγχος. εγω για καλο το λεω για βοηθεια
Quote:
ki omws στο διαστημα που διαβαζω το φορουμ εχετε πει παρα πολλες φορες εσυ και η φιλη σου οτι σας κοροιδευουν οσοι δεν ξερετε απο πριν τα νικ τους. Ειναι ξεκαθαρο στα ματια μου οτι εχετε αυτο το αγχος. εγω για καλο το λεω για βοηθεια
Επειδή προφανώς εννοείς εμένα, θα σου πω, πως εγώ προσωπικά δεν έχω αναφέρει πουθενά τη λέξη \"με κοροιδεύουν\". Απλά μετά από τόσα χρόνια εδώ είναι πλάεον εύκολο να καταλαβαίνουμε τα παλιά μέλη που δεν μπορούν με τίποτα να απεξαρτηθούν όσα μπαν και αν φάνε....!
oxi , οχι,λαθος κανεις, λαθοςQuote:
καμια φορα δεν ειπα οτι με κοροιδευουν , ακριβως γιατι ΔΕΝ με κοροιδευουν!
αυτοι που δεν λενε ποια νικ ειχαν αρχικα δεν κοροιδευουν κανεναν.
απλα ντρεπονται για το παρελθον τους στο φορουμ και κρυβονται...
αυτο δεν ειναι κοροιδια προς εμας, ειναι αντιθετο στους ορους του φορουμ.
γιαυτο και πρεπει να απομακρυνονται τα ατομα αυτα..
καταλαβες??????
κανενα αγχος δεν εχουμε γιατι δεν κρυβουμε κατι..
εσυ που κρυβεις το πραγματικο σου προφιλ εδω μεσα, εχεις το αγχος μην αποκαλυφθεις οπως και το αγχος μη ξαναφας μπαν, γιατι κοντευεις ηδη μεσα σε 2 μερες...
εγω για το καλο σου στα λεω για να βρεις την ηρεμια σου....