Παιδια πρεπει να φυγω, αλλα θα ειμαι ξανα μεσα αργοτερα..... Σας ευχαριστώ όλους τοσο πολυ που με ακουσατε και μου απαντησατε... Σας ευχαριστώ πολυ - ειχα μεγαλη αναγκη να τα πω
Printable View
Παιδια πρεπει να φυγω, αλλα θα ειμαι ξανα μεσα αργοτερα..... Σας ευχαριστώ όλους τοσο πολυ που με ακουσατε και μου απαντησατε... Σας ευχαριστώ πολυ - ειχα μεγαλη αναγκη να τα πω
Νομίζω η αρχή της λύσης ενός προβλήματος, είναι η συνειδητοποίηση αυτού, αν εκείνος θεώρει πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το είναι σπίτι και να εργάζεται μοναχά μέσα στο σπίτι, ενώ εσύ το βλέπεις ως πρόβλημα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται.
Κάπου παραπάνω διάβασα πως έδωσες την λύση και του ειδικού, είναι λιγάκι δύσκολο να δεχτεί κάποιος να πάει σε κάποιον όταν θεώρει πως δεν υπάρχει λόγος να το κάνει, και γυρνάμε πάλι στην συνειδητοποίηση του προβλήματος.
Αν θεωρείς πως ένας ειδικός μπορεί να σας βοηθήσει, καλό θα ήταν να τον επισκεφτείτε και οι δυο σαν ζευγάρι, εξάλλου το πρόβλημα πλέον δεν είναι καθαρά δικό του, αλλά δικό σας και πρέπει από κοινού να το λύσετε.