Remedy, ελπίζω να μην το λες ειρωνικά αυτό. Αν το λες ειρωνικά, δεν σου δίνω καμμία σημασία.Quote:
Originally posted by Remedy
ναι, εχεις δικιο, γι αυτο γελαω.
η λογικη δεν ειναι πανω απ ολα, υπαρχουν σημαντικοτερες αξιες.
Printable View
Remedy, ελπίζω να μην το λες ειρωνικά αυτό. Αν το λες ειρωνικά, δεν σου δίνω καμμία σημασία.Quote:
Originally posted by Remedy
ναι, εχεις δικιο, γι αυτο γελαω.
η λογικη δεν ειναι πανω απ ολα, υπαρχουν σημαντικοτερες αξιες.
Απαξιώ να απαντήσω.Quote:
Originally posted by FreakOut
αμα εχεις πολλα κομπλεξ και δεν εχεις συναισθηματα ειναι πολυ λογικο να απομακρυνοντε οι ανθρωποι απο κοντα σου.. ετσι δεν ειναι? δε ξερω αν αυτο λεγετε στιγματισμος..θα ελεγα οτι ο στιγματισμος ειναι ενα αλλο κονσεπτ :P
Για σένα μιλάς;Quote:
Originally posted by Θεοφανία
συμφωνώ απόλυτα και τα κόμπλεξ δεν είναι αποτέλεσμα καμιάς αρρώστιας, απλά χαρακτήρα.Quote:
Originally posted by FreakOut
αμα εχεις πολλα κομπλεξ και δεν εχεις συναισθηματα ειναι πολυ λογικο να απομακρυνοντε οι ανθρωποι απο κοντα σου.. ετσι δεν ειναι? δε ξερω αν αυτο λεγετε στιγματισμος..θα ελεγα οτι ο στιγματισμος ειναι ενα αλλο κονσεπτ :P
Καλωσήρθες πίσω LightBluePath.:)
Το κείμενό σου ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε μερικά σημεία θα το χαρακτήριζα έως και συγκλονιστικό.Δε συμφωνώ με όλα,αλλά με αρκετά ταυτίζομαι.
Σημασία έχει ότι εδώ σου δίνεται ένας χώρος να βγάλεις ένα μέρος από το φορτίο σου,ένας τόπος να το απλώσεις αυτό που θες και να ακουστείς.Κατανοητή η πίκρα που εκφράζεις,καθώς απ\'ό,τι μας έχεις περιγράψει αυτά που ζεις είναι ζόρικα.Από την άλλη τείνεις να ξεχνάς πως ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από όσα αρνητικά συναντάμε στην προσωπικότητα των ανθρώπων γύρω μας.Υπάρχουν άλλα τόσο θετικά που αν το μάτι μας προτιμήσει να δει αυτά,θα τα δει.Είναι και θέμα του ότι προσέχουμε ό,τι ανά εποχή μας απασχολεί έντονα,μας ανησυχεί και μας προβληματίζει.
Δεν παύει όμως να ισχύει πως αν τείνουμε να βλέπουμε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων,των καταστάσεων ή των ανθρώπων,θα βγάζουμε μία αντιπαλότητα,μία αρνητικότητα με τη σειρά μας κι εμείς,που θα κάνει την επικοινωνία μας δυσκολότερη,όχι ευκολότερη,διαιωνίζοντας το θέμα,επιτείνοντας το θυμό μας,δίχως να έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την επικοινωνία που θα είναι καθαρή από αιχμηρά συναισθήματα.
Έχεις σκεφτεί πως μπορεί εσύ να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά των ανθρώπων,παραβλέποντας τα θετικά τους,παρακωλύοντας την ροή της επικοινωνίας με τον τρόπο αυτό;Να σου πω ένα μικρό παράδειγμα;Mπήκες ξανά στο φόρουμ με άμυνες,με ένα κείμενο που ίσως να απέπνεε σε ένα του κομμάτι και μία τάση ισοπέδωσης,μπήκες με τη στάση ενός ανθρώπου που φέρεται εχθρικά για να προλάβει να μην πληγωθεί.
Καταλαβαίνω τα γιατί σου.Εσύ καταλαβαίνεις τα δικά μου;
Mπορείς να μου απαντήσεις δίχως να θεωρήσεις ότι μέσα στις φράσεις που σου απευθύνω υπάρχει η θέληση να σε πληγώσω,να σε ειρωνευτώ,να σε μειώσω,ή θα τη βρεις άραγε γιατί θα ψάχνεις τόσο έντονα γι αυτήν;;;
Ξέρεις τι σκέφτομαι light?Τα παιδάκια των Ρομά που οι νοικοκυραίοι της Περαίας δεν ήθελαν να φοιτήσουν μαζί με τα δικά τους καθαρά παιδάκια,που δεν δέχτηκαν να κάθονται στις ίδιες αίθουσες,σε κοντινά θρανία.Και που δίδαξαν στα καθαρά τους παιδάκια πως τα άλλα είναι βρώμικα.Και μετά,όταν αυτά θα μεγαλώσουν ίσως να διώξουν πάλι και αυτά άλλα παιδάκια μακριά από τα δικά τους καθαρά παιδιά.Εκτός αν επιλέξουν διαφορετικά.
Εμείς δε σε διώχνουμε Light.Προσπάθησε να μη μας διώχνεις ούτε εσύ.Μερικές φορές και ο Ρομά θα διώξει το καθαρό παιδί σαν ξένο.Ίσως κιόλας να αρνηθεί την προσφορά του για ειρήνη γιατί προέρχεται από τη ράτσα των καθαρών που τόσους αιώνες τον έδιωχναν.Τι λέω βραδιάτικα.Τέσπα.
Και πάλι καλωσήρθες.:)
δΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΙΝ!
Χαιρομαι που η light παιρνει μια δυναμικη θεση κ οχι μονο απλα αποδοχη της ασθενειας κ της διαγνωσης που εδωσε η γιατρος της!
Δεν φαινεται φοβισμενη οπως ηταν στην αρχη και ετοιμη να διεκδικησει τα δικαιωματα της στις κοινωνικες της επαφες!οχι σαν διαγνωσμενη σχιζοφρενης αλλα σαν ατομο με ιδιαιτεροτητα που της δωσανε μια ταμπελα κ προς το παρον την υποστηριζει!
συμφωνω με κατερινακι!χαρηκα που διαβασα κατι τοσο ομορφο απο την λαιτ!
εγω παλι θα συμφωνησω με τη ρειν! ετσι για να εχουν ισορροπια οι ομαδες! 2-2 το σκορ! :P
οταν καποιος καταφερνει κ με το παραμικρο παραξηγειται κ τσακωνεται με ολον τον κοσμο, η οταν κανεις τελικα δεν του μιλαει, ε, κατι θα κανει λαθος κ αυτος.
it takes two to tango...
Και εγω συμφωνω με rain...τι παει να πει ταμπελλα και σταυροφοριες κλπ.
Συνεχιζεις απλως την ζωη σου οσο μπορεις κανονικα , αν θες να κανεις αγωνα για τα δικαιωματα των ψυχικα ασθενων τον κανεις , αλλα ως επι των πλειστων συνεχιζεις την ζωη σου.
Εαν κατι παει στραβα δεν σημαινει οτι φταιει το στιγμα ή η ψυχικη ασθενεια. Προχθες πχ συναντησα ενα UFO τυπο...επειδη αυτος ηταν UFO σιγα μην φταιει το στιγμα ή η ταμπελλα ή εγω.
Σε ορισμενες φασεις φταιω και εγω γιατι εαν ημουν στις μαυρες μου το UFO θα με εκανε να τα δω μαυρα , ενω εγω απλως προσπερασα ενα ακομα UFO:)
Τεσπα κοιταμε μπροστα δεν κολλαμε. Και αυτοβελτιωνομαστε ωστε να πετυχουμε τα θελω μας.
μα στο καταπληκτικο κειμενο της,η λαιτ ουσιαστηκα απανταει σε αυτο που λες lou
απο εκει κ περα ειναι εμεισ τι κανουμε..γιατι δεν αποδεχομαστε τα \"ασχημα\" αυτης της ασθενειας!
αυτο νομιζω μας φωναζει η λαιτ!
συγγνωμη ντορα αλλα διαφωνω καθετως κ οριζοντιως.
αν εξαιρεσουμε εκεινα τα απαραδεκτα περιστατικα που ειχαν γινει κατα της λαιτ απο 2-3 φιλαρακια της, ποιος δεν την αποδεχτηκε?
επειδη οποιος τολμουσε να εχει σε ενα θεμα διαφορετικη αποψη απο αυτην, παντα το επαιρνε σαν προσβολη κ μετα γινοταν της κακομοιρας?
η λαιτ δε ζηταει να την αποδεχτουμε απλα, ζηταει να της κανουμε κ ολα τα καπριτσια.
συγγνωμη, ετσι, αλλα εμμεσως πλην σαφως αυτο το στορυ παιζεται. κ μετα ολα αυτα φορτωνονται στην σχ, τη μητερα αποποιητρια ολων των ευθυνων.
Συμφωνω με κατερινακι κ dora. Το κειμενο της λαιτ ηταν καταπληκτικο, δυναμικο, συγκηνητικο.
επειδη εχει τυχει να μιλησω με την λαιτ πιο ιδιωτικα να το πω ετσι..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ..ξερω φαινομαι γραφικη,αλλα εχει πολλα καλα στοιχεια..
Δεν φαινεσαι γραφικη.
Rain, πρώτον δεν είμαι βρώμικη ούτε λεπρή ούτε ούτε. Αν και αυτοί έχουν δικαίωμα. Anyway, να ξέρεις τα θετικά στο στίγμα δεν υπάρχουν. Αν είσαι υπέρ έστω και λίγο του στίγματος, να ξέρεις είσαι απέναντί μου, ότι κι αν λες. Αν πάλι λες ότι είσαι κατά, δεν βλέπω που διαφωνούμε. Όσον αφορά τα καλά στοιχεία, στο ξαναλέω. Αν ο άλλος σε στιγματίζει, δεν βλέπω κάποιο καλό. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Μϊλαγα με ένα παιδί και μου έλεγε ότι στο σχολείο του βρίζουν ένα παιδάκι για την εξωτερική του εμφάνιση, δλδ το κοροιδεύουν, και του είπα δεν είναι σωστό. Και ξέρεις τι μου είπε; Ότι έχει ψυχολογικά. Επειδή δλδ έχει ψυχολογικά, πρέπει να του φερόμαστε χάλια και να τον κάνουμε και χάλια. Μα τα ψυχολογικά από εκεί είναι, επειδή έχει αυτή την εμφάνιση. Και μπαίνει σε ένα φαύλο κύκλο. Αλλά άσχετα από αυτό, μπορεί τα ψυχολογικά να προέρχονται από χίλιους δυο λόγους ή από την ίδια την κοροιδία, ή ακόμα και από γονίδια. Τι σημασία έχει; Σημασία έχει ότι η κοινωνία έχει μια τέτοια απαίσια στάση προς τους ανθρώπους με ψυχολογικά, και μένα αυτό με απωθεί απέναντί τους. Τους μισώ και δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Και αισθάνομαι πολύ μόνη μου. Αυτά.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Καλωσήρθες πίσω LightBluePath.:)
Το κείμενό σου ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε μερικά σημεία θα το χαρακτήριζα έως και συγκλονιστικό.Δε συμφωνώ με όλα,αλλά με αρκετά ταυτίζομαι.
Σημασία έχει ότι εδώ σου δίνεται ένας χώρος να βγάλεις ένα μέρος από το φορτίο σου,ένας τόπος να το απλώσεις αυτό που θες και να ακουστείς.Κατανοητή η πίκρα που εκφράζεις,καθώς απ\'ό,τι μας έχεις περιγράψει αυτά που ζεις είναι ζόρικα.Από την άλλη τείνεις να ξεχνάς πως ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από όσα αρνητικά συναντάμε στην προσωπικότητα των ανθρώπων γύρω μας.Υπάρχουν άλλα τόσο θετικά που αν το μάτι μας προτιμήσει να δει αυτά,θα τα δει.Είναι και θέμα του ότι προσέχουμε ό,τι ανά εποχή μας απασχολεί έντονα,μας ανησυχεί και μας προβληματίζει.
Δεν παύει όμως να ισχύει πως αν τείνουμε να βλέπουμε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων,των καταστάσεων ή των ανθρώπων,θα βγάζουμε μία αντιπαλότητα,μία αρνητικότητα με τη σειρά μας κι εμείς,που θα κάνει την επικοινωνία μας δυσκολότερη,όχι ευκολότερη,διαιωνίζοντας το θέμα,επιτείνοντας το θυμό μας,δίχως να έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε την επικοινωνία που θα είναι καθαρή από αιχμηρά συναισθήματα.
Έχεις σκεφτεί πως μπορεί εσύ να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά των ανθρώπων,παραβλέποντας τα θετικά τους,παρακωλύοντας την ροή της επικοινωνίας με τον τρόπο αυτό;Να σου πω ένα μικρό παράδειγμα;Mπήκες ξανά στο φόρουμ με άμυνες,με ένα κείμενο που ίσως να απέπνεε σε ένα του κομμάτι και μία τάση ισοπέδωσης,μπήκες με τη στάση ενός ανθρώπου που φέρεται εχθρικά για να προλάβει να μην πληγωθεί.
Καταλαβαίνω τα γιατί σου.Εσύ καταλαβαίνεις τα δικά μου;
Mπορείς να μου απαντήσεις δίχως να θεωρήσεις ότι μέσα στις φράσεις που σου απευθύνω υπάρχει η θέληση να σε πληγώσω,να σε ειρωνευτώ,να σε μειώσω,ή θα τη βρεις άραγε γιατί θα ψάχνεις τόσο έντονα γι αυτήν;;;
Ξέρεις τι σκέφτομαι light?Τα παιδάκια των Ρομά που οι νοικοκυραίοι της Περαίας δεν ήθελαν να φοιτήσουν μαζί με τα δικά τους καθαρά παιδάκια,που δεν δέχτηκαν να κάθονται στις ίδιες αίθουσες,σε κοντινά θρανία.Και που δίδαξαν στα καθαρά τους παιδάκια πως τα άλλα είναι βρώμικα.Και μετά,όταν αυτά θα μεγαλώσουν ίσως να διώξουν πάλι και αυτά άλλα παιδάκια μακριά από τα δικά τους καθαρά παιδιά.Εκτός αν επιλέξουν διαφορετικά.
Εμείς δε σε διώχνουμε Light.Προσπάθησε να μη μας διώχνεις ούτε εσύ.Μερικές φορές και ο Ρομά θα διώξει το καθαρό παιδί σαν ξένο.Ίσως κιόλας να αρνηθεί την προσφορά του για ειρήνη γιατί προέρχεται από τη ράτσα των καθαρών που τόσους αιώνες τον έδιωχναν.Τι λέω βραδιάτικα.Τέσπα.
Και πάλι καλωσήρθες.:)
Σ\' ευχαριστώ Κατερινάκι όμως επειδή είδα ότι ο κόσμος δεν την δέχεται αυτή την ασθένεια, προτιμώ να την κρύβω και απλά άμα τύχει να το μάθει κάποιος, δεν θα στενοχωρηθώ όπως πριν. Κουράστηκα από τις σκέψεις και τους βαρέθηκα.Quote:
Originally posted by katerinaki
δΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΙΝ!
Χαιρομαι που η light παιρνει μια δυναμικη θεση κ οχι μονο απλα αποδοχη της ασθενειας κ της διαγνωσης που εδωσε η γιατρος της!
Δεν φαινεται φοβισμενη οπως ηταν στην αρχη και ετοιμη να διεκδικησει τα δικαιωματα της στις κοινωνικες της επαφες!οχι σαν διαγνωσμενη σχιζοφρενης αλλα σαν ατομο με ιδιαιτεροτητα που της δωσανε μια ταμπελα κ προς το παρον την υποστηριζει!
Και σένα απαξιώ επίσης να σου απαντήσω.Quote:
Originally posted by Lou!..
εγω παλι θα συμφωνησω με τη ρειν! ετσι για να εχουν ισορροπια οι ομαδες! 2-2 το σκορ! :P
οταν καποιος καταφερνει κ με το παραμικρο παραξηγειται κ τσακωνεται με ολον τον κοσμο, η οταν κανεις τελικα δεν του μιλαει, ε, κατι θα κανει λαθος κ αυτος.
it takes two to tango...
Τι πάει να πει ταμπέλα και σταυροφορίες; Εσύ το έχεις νιώσει στο πετσί σου και όλο γι\'αυτό μας μιλάς. Νομίζω ότι σε αυτό έχω επιχείρημα, γιατί έχεις κι εσύ την ίδια αρρώστεια και υποτίθεται, υποτίθεται μπορείς να καταλάβεις. Εσύ άμα θέλεις συνέχισε την ζωή σου, εμένα δεν είναι ωραία η ζωή μου να την συνεχίσω, γι\'αυτό μένω σε πολλά πράγματα. Ναι δεν φταίει το στίγμα. Στην φαντασία μας είναι. Εδώ όλος ο κόσμος άμα μάθει ότι έχεις ασθένεια σε απορρίπτει, και δεν φταίει το στίγμα και οι \"άνθρωποι\". Ναι όλα τέλεια είναι. :S:S:S:S:S:S:S:S:S::S:S Ντόινγκ για ρώτα και τους άλλους 99.999 σε αυτή τη χώρα που δεν γράφουν καν σε σάιτ γιατί κρύβονται οι περισσότεροι τουλάχιστον. Όσο το αν ο άλλος είναι ούφο, ναι φταίει αυτός αυτό λέω ότι ο κόσμος είναι κακός αλλά εσένα άμα σε πειράξει δεν θα φταις εσύ. Εϊναι φυσική αντίδραση να σε πειράξει κάτι αρνητικό που θα πει ο άλλος για σένα ή θα κάνει, εκτός και αν τα καταρρίπτεις όλα εσύ. Και μετά μιλάτε για μένα για ισοπέδωση. Ουδεμία σχέση. Το κεφάλι μου. ΦιλιάQuote:
Originally posted by keep_walking
Και εγω συμφωνω με rain...τι παει να πει ταμπελλα και σταυροφοριες κλπ.
Συνεχιζεις απλως την ζωη σου οσο μπορεις κανονικα , αν θες να κανεις αγωνα για τα δικαιωματα των ψυχικα ασθενων τον κανεις , αλλα ως επι των πλειστων συνεχιζεις την ζωη σου.
Εαν κατι παει στραβα δεν σημαινει οτι φταιει το στιγμα ή η ψυχικη ασθενεια. Προχθες πχ συναντησα ενα UFO τυπο...επειδη αυτος ηταν UFO σιγα μην φταιει το στιγμα ή η ταμπελλα ή εγω.
Σε ορισμενες φασεις φταιω και εγω γιατι εαν ημουν στις μαυρες μου το UFO θα με εκανε να τα δω μαυρα , ενω εγω απλως προσπερασα ενα ακομα UFO:)
Τεσπα κοιταμε μπροστα δεν κολλαμε. Και αυτοβελτιωνομαστε ωστε να πετυχουμε τα θελω μας.
Θα σε έβριζα αλλά θα φάω μπαν. Ρε μπιπ, ποιά καπρίτσια λες και ποιό φόρτωμα στη σχιζοφρένεια; Πας καλά; Από που σου κατέβησαν όλα αυτά και τα λες;;;;;;;; Έχεις αποδείξεις για τα καπρίτσια; Και για τη σχιζοφρένεια επίσης, ποτέ δεν φόρτωσα τίποτα στη σχιζοφρένεια, εκτός από τα συναισθήματα για το παιδί, που είναι η αλήθεια! Έχω και πηγή άμα θες στην ανεβάζω για να σκάσεις. Αυτά ρε μπιπ τα λέω για τους εξωτερικούς παράγοντες στη ζωή μου, θα τα λεγα εδώ; Αν και εδώ υπάρχουν κάποιοι, ωστόσο δεν τα λέω για σένα. Μόκο λοιπόν.Quote:
αν εξαιρεσουμε εκεινα τα απαραδεκτα περιστατικα που ειχαν γινει κατα της λαιτ απο 2-3 φιλαρακια της, ποιος δεν την αποδεχτηκε?
επειδη οποιος τολμουσε να εχει σε ενα θεμα διαφορετικη αποψη απο αυτην, παντα το επαιρνε σαν προσβολη κ μετα γινοταν της κακομοιρας?
η λαιτ δε ζηταει να την αποδεχτουμε απλα, ζηταει να της κανουμε κ ολα τα καπριτσια.
συγγνωμη, ετσι, αλλα εμμεσως πλην σαφως αυτο το στορυ παιζεται. κ μετα ολα αυτα φορτωνονται στην σχ, τη μητερα αποποιητρια ολων των ευθυνων.
Σ\' ευχαριστώ πάρα πολύ και σένα immerosjohn. Κρίμα που δεν μπορώ να χαρώ.Quote:
Originally posted by imerosjohn
Συμφωνω με κατερινακι κ dora. Το κειμενο της λαιτ ηταν καταπληκτικο, δυναμικο, συγκηνητικο.
νομιζω οτι μολις επιβεβαιωσες την υποθεση μου!Quote:
Originally posted by lightbluepath
Θα σε έβριζα αλλά θα φάω μπαν. Ρε μπιπ, ποιά καπρίτσια λες και ποιό φόρτωμα στη σχιζοφρένεια; Πας καλά; Από που σου κατέβησαν όλα αυτά και τα λες;;;;;;;; Έχεις αποδείξεις για τα καπρίτσια; Και για τη σχιζοφρένεια επίσης, ποτέ δεν φόρτωσα τίποτα στη σχιζοφρένεια, εκτός από τα συναισθήματα για το παιδί, που είναι η αλήθεια! Έχω και πηγή άμα θες στην ανεβάζω για να σκάσεις. Αυτά ρε μπιπ τα λέω για τους εξωτερικούς παράγοντες στη ζωή μου, θα τα λεγα εδώ; Αν και εδώ υπάρχουν κάποιοι, ωστόσο δεν τα λέω για σένα. Μόκο λοιπόν.Quote:
Εχω σωματικη αδυναμια,απο τοτε που γεννηθηκα,εχω αντιμετωπισει ρατσισμο και πολλα αλλα ευχαριστα πραγματακια.
Μου κανει εντυπωση ,που διαχωριζεται την αναπηρια (σωματικη) απο τηναναπηρια(ψυχικη),για πιο λογο υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος?
Quote:
Originally posted by psili
Εχω σωματικη αδυναμια,απο τοτε που γεννηθηκα,εχω αντιμετωπισει ρατσισμο και πολλα αλλα ευχαριστα πραγματακια.
Μου κανει εντυπωση ,που διαχωριζεται την αναπηρια (σωματικη) απο τηναναπηρια(ψυχικη),για πιο λογο υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος?
Ισως γιατι αυτο που ειναι ο καθενας μας ειναι μες το κεφαλι μας. Η Λαϊτ εγραψε ενα κειμενο για το στιγμα οπως το αντιμετωπιζει ή βλεπει τα πραγματα, δεν διαφαινεται καποιος διαχωρισμος ουτε μιλησαμε για αναπηρια .
Βασικα εγω σαν ψυχωτικος δεν θεωρω τον εαυτο μου αναπηρο , εχω δυσκολιες ναι λογω της ασθενειας αλλα τα καταφερνω καλα.
Αλλος μπορει οχι φυσικα αλλα το θεμα αυτο δεν κινειται σε αυτα τα πλαισια.
Μπα, πως το θες;Quote:
νομιζω οτι μολις επιβεβαιωσες την υποθεση μου!
Αν και με κάλυψε ο keep, άλλο είναι η σωματική αναπηρία και άλλο η ψυχική. Κρίμα όμως που τα περνάς, αλλά και εγώ περνάω πολύ άσχημα, ίσως και χειρότερα.Quote:
Δεν πιστεύω στις αναπηρίες αλλά στην προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου.Quote:
Σημασία έχει τι εκπέμπει ο καθένας γύρω του.
Το θέμα του ρατσιμού είναι πολύ μεγάλο και έχει να κάνει γενικότερα με το σύνολο που μπορεί να είναι πιο προβληματικό απ τον εκάστοτε πάσχοντα.
Τι εννοώ; Στο γυμναστήριο που πάω έρχεται μια κοπελίτσα που είναι κοντή κάτω του φυσιολογικού, (νανισμός λέγεται;-δεν ξέρω). Έχει ένα πανέμορφο χαμόγελο και απίστευτη κοινωνικότητα που δεν στέκεσαι στο ύψος της γιατί πρώτα δεν στάθηκε εκείνη σε αυτό.
Απο τη δουλειά μου περνάει ένας τύπος με ψύχωση σε πολύ μεγάλο βαθμό, (μας λέει τα δικά του μόνιμα), ο οποίος είναι συνέχεια με ένα χαμόγελο, μας φερνει ψωμί και κοκα-κολα που ποτέ βέβαια δεν δεχόμαστε γιατί είναι από το υστέρημα του.
Το καλοκαίρι, μια πιτσιρίκα απ τη δουλειά τον κυνηγούσε να του βάλει καπέλο για να μη πάθει ηλίαση.
Ναι, υπάρχει ρατσισμός, αλλά όλα είναι αλληλένδετα, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ρατσιστες.
Το καλοκαίρι, μια πιτσιρίκα απ τη δουλειά τον κυνηγούσε να του βάλει καπέλο για να μη πάθει ηλίαση.
Kai αυτο ειναι ρτσισμος!μπορουσε να βαλει μονος του καπελο αν ηθελε!
η πιτσιρικα απο τη δουλεια θεωρει δεδομενο οτι ο καημενος δεν καταλαβαινει!ρατσισμος ειναι κ το να λυπομαστε καποιον που εχει ψυχικο προβλημα!συνηθως λεμε- ο καημενος δεν καταλαβαινει, αχ θεε μου πως τον λυπαμαι! δοξα τω θεω εγω ειμαι καλα!-
Quote:
Originally posted by katerinaki
Kai αυτο ειναι ρτσισμος!μπορουσε να βαλει μονος του καπελο αν ηθελε!
η πιτσιρικα απο τη δουλεια θεωρει δεδομενο οτι ο καημενος δεν καταλαβαινει!ρατσισμος ειναι κ το να λυπομαστε καποιον που εχει ψυχικο προβλημα!συνηθως λεμε- ο καημενος δεν καταλαβαινει, αχ θεε μου πως τον λυπαμαι! δοξα τω θεω εγω ειμαι καλα!-
όχι, δεν είναι ρατσισμός είναι ενδιαφέρον για κάποιον που έχει βαριά ψύχωση και καμία επαφή με το περιβάλλον.
Μιλώ για έναν άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί του, (είναι πάνω από πενήντα χρονών) και δεν δεν μπορεί καν να ολοκληρώσει μια πρόταση.
Όμως, είναι τόσο γλυκός και καλοπροαίρετος που, ναι, θα ενδιαφερθούμε αν πάθει ηλίαση καθώς κάνει χιλιόμετρα κάθε μέρα περπατώντας.
Άμα έχει κάποιον δικό του άνθρωπο, να ζητήσει από το γιατρό το Leponex, είναι βέβαια επικίνδυνο για την υγεία αλλά λύνεται αυτό. Και είναι για όσους δεν τους πιάνουν τα άλλα φάρμακα. Πρέπει να κάνει εξετάσεις κάθε βδομάδα για τους πρώτους 4,5 μήνες (18 εβδομάδες) και μετά κάθε μήνα. Περισσότερες πληροφορίες εδώhttp://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=760. Τώρα αν φάω προειδοποίηση και γι\'αυτό, τι να πω. Δεν είπα να πάρει κατευθείαν αυτό το φάρμακο. Να ρωτήσει το γιατρό του. Και φυσικά να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του σε περίπτωση που το πάρει για να τον πηγαίνει για εξετάσεις μέχρι να γίνει καλά. Αυτά.