Εννοω οτι η επιθετικοτητα ειναι το στοιχειο της.
Printable View
#Προσπαθώντας να μιμηθεί με τη φωνή της τον Robert De Niro στο Analyze This:Quote:
Originally posted by imerosjohn
\"You,you,you...moderator of bad characters\":P
Αυτό που την κατηγορείς πως κάνει το έκανες λεπτά πριν κι εσύ.Κι εσύ δεν είσαι λιγότερο επιθετικός,απλά δεν το βλέπεις.Μόνο οι άλλοι μας βλέπουν καθαρά.Εμείς οι ίδιοι όχι.;)
Θέλεις εσύ το πόστο του κριτή χαρακτήρων και σου απειλεί την αποκλειστικότητα η Θεοφανία,ε;Άτιμη κενωνία.
Βtw,δοκίμασα αυτό με το μαρούλι.Τζίφος.Να βάλω αγγούρι καλύτερα;:D
ποτε δεν προδικαζω κατι προτου συμβει. δεν μπορω να πω \"α αυτος ο ανθρωπος ειναι επιθετικος αρα θα επιτεθει και σε μενα\". και ο kleep ειναι ανθρωπος που δεν επιτηθεται αν δεν του δωσουν εναν στοχο. οπως και στην θεοφανια που επιτηθεται οπως λες κι εσυ σε \"ολους\" κι ομως ο kleep επιτεθηκε σε μενα που μου επιτεθηκε η θεοφανια επειδη παρεξηγησε ενα μηνυμα δικο μου.Quote:
to paraxeno tha itan na μην σου επιτεθει, αν θες τη γνωμη μου.Quote:
Originally posted by insect
keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε
το παραξενο στην προκειμενη θα ηταν να μην επιτεθη η θεοφανια σε καποιον που γραφει πιο ομορφα απο οτι εκεινη και ειναι διαφορετικου φυλου. ετσι εχω προσεξει.
ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟ!Quote:
Originally posted by RainAndWind
#Προσπαθώντας να μιμηθεί με τη φωνή της τον Robert De Niro στο Analyze This:Quote:
Αυτό που την κατηγορείς πως κάνει το έκανες λεπτά πριν κι εσύ.Κι εσύ δεν είσαι λιγότερο επιθετικός,απλά δεν το βλέπεις.Μόνο οι άλλοι μας βλέπουν καθαρά.Εμείς οι ίδιοι όχι.;)
Θέλεις εσύ το πόστο του κριτή χαρακτήρων και σου απειλεί την αποκλειστικότητα η Θεοφανία,ε;Άτιμη κενωνία.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟ!!!!!!!!!
+100000000000000
Δεν καταλαβα το αστειο με τα λαχανικα. Αφου ομως γελας, περαστικα. Εκτος αν ειναι καποιος ψυχολογικος κωδικας που δεν γνωριζω, αλλα δεν πειραζει, βοηθεια σας.
ε, ναι!!! Με κάτι τέτοια τελειώνει ο πάρτι που προσπαθούν απεγνωσμένα κάποιοι να στήσουν......!!!Quote:
Originally posted by Remedy
ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟ!Quote:
Originally posted by RainAndWind
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΟ!!!!!!!!!
+100000000000000
Οταν μονο σε μια μερα εγω τουλαχιστον διαβαζω 2-3 μελη να γραφουν για επιθετικες κινησεις απο τη μερια του ιδιου παντα μελους, δηλαδη εσενα, συγνωμη, αλλα αυτο δεν ειναι παρτυ. Ειναι απλα μια επωδινη αληθεια. Και νορμαλ η αντιδραση σου απολυτα. οταν μια αληθεια μας πονα κοιταμε αλλου. Τωρα, οσα κεφαλαια, θαυμαστικα και αριθμους και αν προσθεσεις, η αληθεια παραμενει. Βαλε και 1000 +αλλα 100000 και -323 + 5400…… Η αληθεια δεν αλλαζει. Το ξερεις, το ξερω το ξερουν.
Quote:
Οταν μονο σε μια μερα εγω τουλαχιστον διαβαζω 2-3 μελη να γραφουν για επιθετικες κινησεις απο τη μερια του ιδιου παντα μελους, δηλαδη εσενα, συγνωμη, αλλα αυτο δεν ειναι παρτυ. Ειναι απλα μια επωδινη αληθεια. Και νορμαλ η αντιδραση σου απολυτα. οταν μια αληθεια μας πονα κοιταμε αλλου. Τωρα, οσα κεφαλαια, θαυμαστικα και αριθμους και αν προσθεσεις, η αληθεια παραμενει. Βαλε και 1000 +αλλα 100000 και -323 + 5400…… Η αληθεια δεν αλλαζει. Το ξερεις, το ξερω το ξερουν.
κάνε μου μήνυση, (αν απευθυνεσαι σε μένα).