Βέβαια αυτά λίγο πολύ όλοι τα έχουμε
και γιατρό λέει ότι είναι δύσκολο να διαγνωστεί...
Printable View
Βέβαια αυτά λίγο πολύ όλοι τα έχουμε
και γιατρό λέει ότι είναι δύσκολο να διαγνωστεί...
Να σου πώ την αλήθεια ευέξαπτη δέν είμαι
και πολύ...Ούτε και κάνω καυγά αμέσως...
Με ανησυχεί όμως αυτό με τα εξωπραγματικά
που λέει...
να σου πω και κατι αλλο...αν μπεις στο ιντερνετ θα δεις οτι ολες οι αρρωστιες εχουν πανω κατω τα ιδια συμπτωματα..πυρετους πονους απο δω και απο εκει...αρα τωρα το λεω για να το ακουσω και εγω το καλυτερο ειναι να μην ξανα μπουμε στο ιντερνετ και διαβασουμε ποτε τιποτα για καμια αρρωστια..και αν ειναι να μας βρει θα μας βρει...κανεις δεν ξερει το μελλον του....το καντιλακι του καθενος ειναι προγραμματισμενο μεχρι εκει που πρεπει...με τον φοβο αν θα παθω εκεινο και αν θα παθω το αλλο δεν βγαζεις ακρη..με το να το σκεφτομαστε δεν κανουμε και τιποτα το ουσιοδες..λες αν το σκεφτουμε αν ειναι να μας βρει να μην μας βρει...καπου πρεπει μεσα στην παραλογια μασ να σκεφτομαστε και λιγο λογικα...γιαυτο πρεπει να αλλαξουμε τροπο ζωης και να κανουμε παντα πραγματα που μας ευχαριστουν...
Ευχαριστώ ρέ...Έχεις μεγάλο δίκιο..Όλα
περίπου ίδια συμπτώματα έχουν..Έλα όμως
που μου κόλλησε τώρα..Θα το σκέφτομαι
όλο το βράδυ...Άχχχ πάλι θα κοιμηθώ σκατά....
σεχραζατ, μαλλον θα επρεπε να κοιταξεις αυτη σου την ταση ο,τι ακους να θεωρεις οτι το εχεις κ ολας, παρα αν εχεις καποια ασθενεια.
υπαρχει κ μια ασθενεια που ονομαζεται νοσοφοβια. οι νοσοφοβικοι αγχωνονται καθε 3 κ λιγο οτι κατι εχουν κ πανε σε ολους τους γιατρους εκτος απο τον ψυχολογο!
φυσικα δε θελω να σου πω οτι εχεις νοσοφοβια. απλα μαλλον αγχωνεσαι τζαμπα.
Ρε παιδιά όταν λέτε ότι νομίζετε θα τρελαθείτε
πως το εννοείται δηλαδή;;;Εννοώ τι συμπτώματα
έχετε;;;
Εγω απλως το νομιζω.... Δηλαδη σκεφτομαι οτι δεν θα αντεξω αλλο καποια στιγμη και θα σκασω, θα καταρρευσω! Οτι θα υπερφορτωθει ο εγκεφαλος μου και θα βραχυκυκλωσει! Δεν μπορω να βρω αλλο τροπο να το περιγραψω! Απλως νομιζω οτι θα μου στριψει!