Originally posted by RainAndWind
Quote:
Originally posted by Χάιντι
καλά γιατί μιλάτε για παραπληροφόρηση εγώ έτσι τα ήξερα μέχρι τώρα! αφού σου λέει ότι τώρα άλλαξε ο νόμος που θέλεις να ξέρω εγώ, παλι\'ά ήταν μέχρι τα τρίτα!! τσ τρίτα ξαδέλφια παντρευόταν παλιά!!
Βασικά έχω την αίσθηση ότι η επίσημη εκκλησία της ελλάδας δεν συμφωνεί με το Άγιο Όρος σε όλα!!
Κι είχα μια φαγούρα αν συμφωνούνε.:D:D
Βασικά Janet,ως τώρα έχεις εκφράσει τις εξής απόψεις.Είσαι κατά της έκτρωσης,είσαι κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων,είσαι κατά της κατάργησης του αιμομικτικού ταμπού,είσαι ρατσίστρια-κατά δήλωσή σου-απέναντι στους μετανάστες,είσαι πιστή χριστιανή ορθόδοξη.Και όμως,δε βλέπεις καμία σου ομοιότητα σε σύγκριση με τη Λουκά.Έλα που άλλοι βλέπουν όμως.Τι λες,ποιος να κάνει λάθος σε όσα παρατηρεί;Μόνο το 666 λείπει(αν και μπορεί και να εμφανιστεί στην πορεία φυσικά)
:P
Κατά τ\'άλλα,η απάντησή μου προς το μέλος που έθεσε το ερώτημα,είναι να πράξει σύμφωνα με τη δική του κρίση,όχι με του συνόλου,προφυλάσσοντας ταυτόχρονα στο μέγιστο δυνατό την ιδιωτική του ζωή απ\' όσους κλειστόμυαλους θα θελήσουν να εφορμήσουν για να κηρύξουν την έλευση του αντίχριστου πάνω στη δική του καμπούρα,λολ,για να εισπράξουν αυτοί την ανόητη ηδονή της παραμονής τους σε ομάδες φανατικών,ως απόδειξη της μέγιστης ηθικής τους υπεροχής.;)