οχι ρε ασ το παιδι να ξηγηθει οπως νιωθει τον καταλαβαινω εγω. στειλε u2u να μ δει3εις!!!
οχι ρε ασ το παιδι να ξηγηθει οπως νιωθει τον καταλαβαινω εγω. στειλε u2u να μ δει3εις!!!
αυτο το τι δημιουργησαμε σμρ που ειναι?
insect .. για καλο το ειπε η ρειν.. και οντωσ κι εγω ενιωσα εχθρικοτητα στο μηνυμα σου προσ την μι βσ μαισελφ..Quote:
Originally posted by insect
θα μπορουσες να γελασεις και να δεις το μηνυμα ως χιουμοριστικο και οχι ως επιθετικο.Quote:
Originally posted by RainAndWind
insect,καλημέρα.Σε ένα σου thread είχες γράψει πως οι άλλοι σε βλέπουν ως εχθρικό άτομο.Κοίτα την απάντηση που έδωσες στη me_vs και αναρωτήσου πως θα σε βλέπει αυτή κρίνοντας από την απάντησή σου.Αν θέλεις να το κάνεις φυσικά.
Πώς θα ήταν η ανάλογη απάντηση με φιλική διάθεση,άρα και φιλικό τόνο;
(δε θέλω να σε καθοδηγήσω,σκέψου απλά αν το θες λίγο πάνω σε random επιθετικότητα που βγάζεις,το γιατί σου βγαίνει έτσι,αν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό,τι ακριβώς μπορείς να κάνεις γι αρχή,έτσι).Δίχως παρεξήγηση.:)
ζουμε σε μια εποχη κακολαγνειας, επικυνδυνα πραγματα για την επιβιωση του ανθρωπου αυτο. σταματας να πονας και νομιζεις πως εχεις θεραπευτει αλλα το παιχνιδι το χανεις απο την στιγμη που θα μπεις σε λογικες ζωα & ανθρωποι. και τα μπριζολακια αισθηματα εχουν και οι τσουκνιδες και οτιδηποτε σου δινει αισθηση οταν το αγγιζεις. αιντε φταιω και γω που συγκρινα τον ανθρωπο με το γαιδουρι. καμια σχεση τα γαιδουρακια και τα αλογα που καποτε μας κουβαλουσαν ειναι κλασεις ανωτερα. ιππικο does not exist anymore. τα φαγαμε φαινεται.
αν στο εχουν ξανα πει..σκεψου το.. ισωσ αλλαζοντασ τονο..να αλλαξει η ζωη σου:):):)
me vs myself..θα το βαλω πανω πανω οκ το θεμα..για να το βρεισ:)
οπως ακριβως το δημοσιευσα. [ξεχασα το smilie, sorry!]Quote:
οχι. αν θες να ανταλλαξουμε ζωγραφιες μεταξυ μας prive ok. ειδαλως δεν θα μπω στην λογικη του διαγωνισμου ζωγραφικης για παιδια!
οχι μν μ το χαλας εμενα μαρεσε χωρις το χαμογελο!αχαχαχαχαχαχα
πολυ ποιητικο μου ακουστηκε αυτο!!Quote:
ξερω ομως να ζωγραφιζω προσωπα, δρακους και ιπποτες.
εγω παιδια,καθομαι και σκεφτομαι τωρα τι θα θελα να γινω,και διαπιστωνω οτι ειναι αυτα που ηθελα και οταν ημουν 6 χρονων.
σχεδιαστρια μοδας ( :ρ ) και επιστημονας της νασα!
γενικα παντως,κατι καλλιτεχνικο θα το ηθελα πολυ.
αχ!
Ταυτοχρονα..?Quote:
Originally posted by blackdiamond
^^
Αυτό που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας που λένε, αυτό που φωνάζει μια κραυγή μέσα μας ότι αυτό θέλω, αυτό μ αρέσει να κάνω. Και να το επιδιώκεις με όλη σου τη θέληση και τις δυνάμεις άσχετα αν οι συνθήκες στην αγορά δεν είναι ευοιωνες ή το περιβάλλον σου σε απωθεί. Οποσδήποτε δε μιλώ για φανταστικά ή μη ρεαλιστικά πράγματα όπως να γίνω αστροναύτης κλπ.
Αααααααααααα....αστροναυτης ναι...οπως το σταρ τρεκ ομως , οχι σαν τους ξενερωτους που προσφερει η τεχνολογια μας:) Αυτο θα ηταν κορυφαιο:)
Εννοώ να κάνουμε αυτό που πραγματικά μας γεμίζει.....
ε δε σκεφτηκα τετοιες χρονικες λεπτομερειες :ρρρ
μιλαμε για τον κοσμο του πητερ παν,ολα γινονται εκει!!χαχαQuote:
Originally posted by Boltseed
Ταυτοχρονα..?Quote:
^^
xexexex>.Quote:
Originally posted by Boltseed
Ταυτοχρονα..?Quote:
^^
παντωσ σχεδιαστρια μπορεισ να γινεισ οποιαδηποτε στιγμη..ξεκινα τωρα...!!!!!!! παρε ενα ριζοχαρτο και αρχησε να σχεδιαζεισ...
adzik ηθελα να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για αυτα που φτιαχνεις,ειναι πανεμορφαα!!!!!(τα εβλεπα το πρωι!!)
και εμπνευστηκα επισης,μου εφτιαξαν το κεφι :)
σχεδιαζω ηδη....
αλλα χωρις επαγγελματικη γνωση ειναι πολυ δυσκολο να σχεδιασεις σωστα...η μου φαινεται εμενα ετσι!
για τη νασα που ελεγα πιο πανω δεν εννοουσα απαραιτητα αστροναυτης,θα μου αρεσε να ημουν σε ερευνητικα προγραμματα τρελοσ επιστημονας ξερω γω :ρ βεβαια θα μουν τρελος,και αυτο δεν θα ταν καλο...
Kαι ο Γαλιλαιος τρελος θεωρουταν επειδη τολμησε να πει οτι η Γη ειναι αυτη που γυρναει γυρω απο τον ηλιο και οχι το αντιθετο ;D
Οποτε, παμε ολοι μαζι ενα δυνατο \"HOORAY!\" στους Mad Scientist!
1
2
3 HOORRAAAAY!
Hooorayyyyyy!!!:D
Quote:
adzik ηθελα να σου πω ενα μεγαλο μπραβο για αυτα που φτιαχνεις,ειναι πανεμορφαα!!!!!(τα εβλεπα το πρωι!!)
και εμπνευστηκα επισης,μου εφτιαξαν το κεφι :)
σχεδιαζω ηδη....
αλλα χωρις επαγγελματικη γνωση ειναι πολυ δυσκολο να σχεδιασεις σωστα...η μου φαινεται εμενα ετσι!
για τη νασα που ελεγα πιο πανω δεν εννοουσα απαραιτητα αστροναυτης,θα μου αρεσε να ημουν σε ερευνητικα προγραμματα τρελοσ επιστημονας ξερω γω :ρ βεβαια θα μουν τρελος,και αυτο δεν θα ταν καλο...
Nα σαι καλα Διαμαντακι..για ριξε μια ματια κι εδω.. εινια σχετικα με τον σχεδιασμο..δεσ και τα παραπλευρα βιντεακια...
:):):):):)
http://www.youtube.com/watch?v=1_NprbnQZ5A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Yblbdstr9kw&feature=channel
Μπεσ και στο google και ψαξε για learn how to do fashion skeches...η κατι τετοιο...
εγω που κοιταξα για μια στιγμη βρηκα..
http://www.etelestia.com/el/fashion-design-course.aspxPattern Making - Fashion Design Online Courses
http://www.public.gr/prod/books/greek-books/art/fashion/shediasi-kai-kopi-gynaikeion-royhon/prod241743/
http://www.public.gr/prod/books/greek-books/art/fashion/eleytheri-shediasi-modas/prod250720/
hooorayyyy κι εγω:P:P:P