Ποιός το πε αυτό;Quote:
Originally posted by me_vs_myself
DEN ΨΑΧΝΩ απο το φορουμ εδω μεσα!ελεος!απλα αναφερω ενα θεμα!
Printable View
Ποιός το πε αυτό;Quote:
DEN ΨΑΧΝΩ απο το φορουμ εδω μεσα!ελεος!απλα αναφερω ενα θεμα!
μλκια δικια μ γραψε λαθος.................απλα διαβασα κατι αλλο..........:P
Ok :)
Εμένα μια απορία μου είναι γιατί πχ μια εμφανίσιμη κοπέλα,που μπορεί έξω να έχει τον οποιονδήποτε,είτε μέσω παρέας είτε σε μπαρ,να προτιμάει κάποιον άγνωστο από το ιντερνετ που δεν ξέρει τί καπνό φουμάρει.Άντε για έναν άνδρα να ψάχνει από το ιντερνετ για γυναίκα να πω εντάξει,μπορεί να μην έχει κοπέλες στο περιβάλλον του,να μην μπορεί σε μπαρ να γνωρίσει καμία διότι άλλο να ψάχνεται ο άντρας και άλλο η γυναίκα,οι φίλοι του να έχουν σχέσεις κι αυτός να μην έχει και να τους ζηλεύει,πολλά μπορεί να παίζουν.Αν ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με το γυναικείο φύλο είναι το ιντερνετ,τότε λογικό είναι να ξημεροβραδιάζεται στα chat.Quote:
Originally posted by Remedy
παολο, νομιζω οτι βρισκεσαι 10 χρονια πισω σε ενημερωση...
δεν υπαρχει πλεον συγχρονος ανθρωπος που δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ κι αυτο σημαινει, οτι οσοι υπαρχουν εξω, στον δρομο, στα μερη διασκεδασης η στην δουλεια μας, μπαινουν ΚΑΙ στο ινερνετ....
φυσικα ειναι ΑΛΛΟ να ξημεροβραδιαζεται κανεις στο ιντερνετ, πραγμα που σιγουρα κατι σημαινει για την κοινωνικοτητα του, για την ζωη του, και για θεματα του χαρακτηρα του, και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ να ασχολειται για καποιες ωρες η λετπα μεσα στην μερα του η στην βδομαδα του με το ιντερνετ...μη τα μπερδευουμε...
αυτο το τελευταιο, εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κανεναν στον κυκλο μου η στην δουλεια μου που να μην το κανει, εκτος ισως απο εργαζομενες μητερες με 1-2 παιδια , που δεν εχουν ουτε αυτον τον χρονο....
Πάντως,για τις σχέσεις που τυχόν δημιουργούνται στο ιντερνετ,εγώ πιστεύω ότι όλα από την γυναίκα εξαρτώνται,αν θέλει αυτή τότε θα υπάρξει σχέση,αν θέλει μόνο σεξ τα ίδια ή αν θέλει απλά κάποιον να του δίνει ψεύτικες ελπίδες ότι \'μπας και\'.Το ισχυρό φύλο γαρ...
Οποια η πιθανοτητα να μην ξερει τι καπνο φουμαρει ενας που γνωριζει απο το ιντερνετ, ειναι περιπου ιδια με το να μην ξερει επισης τι καπνο φουμαρει και οταν γνωριζει εναν μεσω παρεας-μπαρ-κτλQuote:
Originally posted by Paolo_1
Εμένα μια απορία μου είναι γιατί πχ μια εμφανίσιμη κοπέλα,που μπορεί έξω να έχει τον οποιονδήποτε,είτε μέσω παρέας είτε σε μπαρ,να προτιμάει κάποιον άγνωστο από το ιντερνετ που δεν ξέρει τί καπνό φουμάρει.
Ισα ισα επειδη ακριβως ειναι εμφανισημη, πιθανοτατα θα εχει να κανει με αρκετους ψευτες που θα θελουν να την ριξουν.
Στο διαδικτυο ομως μπορει να κρυψει την εμφανιση της και να δει αμα μπορει να ελκυει κοσμο μεσω του χαρακτηρα της , και οχι μεσω της εμφανισης της.
Γιατί διαχωρίζεις Πάολο τις γυναίκες από τους άντρες; Όπως και ένας άντρας μπορεί να μην έχει γυναίκες στο περιβάλλον του, έτσι και μία γυναίκα μπορεί να μην έχει άντρες στο περιβάλλον της!! Όπως επίσης μπορεί και αυτηνής να έχουν φίλο οι φίλες της και αυτή να ζηλεύει!!!! Και συνήθως οι γυναίκες είναι υπέρ της σχέσης, όσους άντρες έχω γνωρίσει θέλουν σεξ και όχι σχέση, ενώ οι γυναίκες αντίθετα.
εχεις δικιο νεαρε το χω σκεφτει κ εγω αυτο!με το που γνωριζεις εναν στο μπαρ δν σ δινει με το \'\'χαρικα\'\' και το βιογραφικο του μαζι οποτε δν ξερεις τι σοι καρυδιας καρυδι να ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ Σεξ ρε παιδι μου..
Υπάρχει κανεις που κατουράει?
Είδες να λέω εγώ πουθενά για σεξ για μένα;
ψωνιστηρι να κανεις απο το ιντερνετ αλλα οχι εδω. εδω ειναι ενα ρομποτρον χωρις ουσια. που ειναι οι καλες εποχες οπου οι ανθρωποι εβγαιναν εξω για να γνωρισουν ?
Βλέπεις κανέναν εσώκλειστο εδώ μέσα ή το λες ειρωνικά;
στο ιντερνετ εννοω. εσυ τι αρπαζεσαι? δεν σου πεφτει λογος.
Μας δουλεύεις; Λες άλλο το ίντερνετ, άλλο εδώ. Τα ξεχωρίζεις. Και γιατί δεν μου πέφτει λόγος, χούντα έχουμε;
οχι εσει θελεις χουντα. οιθ απλοι ανθρωποι θελουν απλα να ζησουν.
Γιατί το άλλαξες; Λες και δεν φαίνεται και πάλι ο ρατσισμός σου.
γραψε πιο γρηγορα μπας και προλαβεις το τρενο κι εσυ.
Εσύ που το ξέρεις ότι εγώ θέλω χούντα; Με ξέρεις κι από εχτές; Ρε άι παράτα μας.
δεν μιλαω για ρατσισμο μετακυ αντρα και γυναικας. μιλαω για ρατσισμο των ρατσιστων.
Καλά ότι να\'ναι.Quote:
Originally posted by insect
γραψε πιο γρηγορα μπας και προλαβεις το τρενο κι εσυ.
Πάλι ότι να\'ναι.Quote:
Originally posted by insect
δεν μιλαω για ρατσισμο μετακυ αντρα και γυναικας. μιλαω για ρατσισμο των ρατσιστων.
σκεψου ενα ντομινο που καταφερε να ριξει και ολα τα επομενα εκτος απο αυτα που δεν ητανε ντομινο.
[το μήνυμα τροποποίηθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
ρε γιατι μου απαυτωνετε το θεμα????????????????
Μπορείς να μην ασχολείσαι μαζί μου;;;;;;;;;;;Quote:
Originally posted by ska-sou-sou
[το μήνυμα τροποποίηθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
lightblue αστονα μωρε...........αφου αποφασισαμε πως δν ειναι κακο τλκ να γνωριζεις κοσμο απο νετ και αλλωστε ΟΛΟΙ το χουν σκεφτει η επιδιωξει ασχετα αν δν το λενε. ειναι σαν αυτους που λενε πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αυνανιστει ποτε
εσενα παντως, σε κοβω να εχεις μεγαλη εμπειρια στους αποκλεισμους απο φορουμ....Quote:
Originally posted by ska-sou-sou
το μήνυμα τροποποίηθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
λολολολολολολολολολ καλο το μπιξιμο!!!
?
Παιδιά σας ευχαριστώ που με καθησυχάζετε ή με υποστηρίζετε. Τι να πω.
Δεν είναι καθόλου το ίδιο,άλλο η τετ α τετ συνομιλία,όπου υπάρχει οπτική επαφή και ξέρεις με ποιον μιλάς και είναι δύσκολο να κρυφτείς,και άλλο μπροστά σε μια οθόνη,όπου μπορεί να μιλάς για εβδομάδες χωρίς να ξέρεις αν αυτός/αυτή που βλέπεις σε μια φωτογραφία(αν υπάρχει κι αυτή) είναι αληθινός/η.Επίσης,όταν προκύπτουν γνωριμίες μέσω κονέ,πάντα τα άτομα παίρνουν συστάσεις από αυτόν που κάνει την γνωριμία για τον χαρακτήρα,την οικονομική του κατάσταση κλπ.Άρα ξέρουν από πριν τί θα συναντήσουν και δεν βαδίζουν στο εντελώς άγνωστο.Άσε που μέσω chat ο καθένας μπορεί να πει ένα σωρό μπαρούφες για τον εαυτό του.Quote:
Originally posted by Boltseed
Οποια η πιθανοτητα να μην ξερει τι καπνο φουμαρει ενας που γνωριζει απο το ιντερνετ, ειναι περιπου ιδια με το να μην ξερει επισης τι καπνο φουμαρει και οταν γνωριζει εναν μεσω παρεας-μπαρ-κτλ
Ισα ισα επειδη ακριβως ειναι εμφανισημη, πιθανοτατα θα εχει να κανει με αρκετους ψευτες που θα θελουν να την ριξουν.
Στο διαδικτυο ομως μπορει να κρυψει την εμφανιση της και να δει αμα μπορει να ελκυει κοσμο μεσω του χαρακτηρα της , και οχι μεσω της εμφανισης της.
Επίσης,το μεγαλύτερο ατου σε μια γυναίκα είναι φυσικά η εμφάνισή της.Αυτό είναι το πρώτο που κοιτάμε όλοι και μετά τον χαρακτήρα της.Το σώμα τους και γενικά την εμφάνισή τους είναι αυτά που προσπαθούν να προβάλλουν οι περισσότερες γυναίκες,γι\'αυτό και ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά γι\'αυτά,και μετά τον χαρακτήρα τους.Αυτές που δίνουν βάση πρώτα στον χαρακτήρα τους είναι αυτές που δεν είναι προικισμένες με καλή εμφάνιση,κάτι που ισχύει και στους άνδρες.
Εμενα δεν με χαλαει καθολου να κανω γνωριμιες μεσω νετ...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Απο κει και περα χωρις real life συναντηση φυσικα...δεν γινεται τιποτα.
Επισης βαριεεεεεμαι το διαδικτυακο καμακι.
Αλλα μπορεις καλλιστα να ανταλλασεις ιδεες με αγνωστους , εαν δεν εχεις αποκλειστικα το μυαλο σου στο σεξ , οπως κανουμε και μεις...και αυτο διασκεδαστικο ειναι.
Mηπως τελικα ομως ειναι και θεμα αντιληψης με του ποιον εχεις να κανεις μπροστα σου , ειτε μπροστα σου κανονικα ειτε μεσω μια οθονης?Quote:
Δεν είναι καθόλου το ίδιο,άλλο η τετ α τετ συνομιλία,όπου υπάρχει οπτική επαφή και ξέρεις με ποιον μιλάς και είναι δύσκολο να κρυφτείς,και άλλο μπροστά σε μια οθόνη,όπου μπορεί να μιλάς για εβδομάδες χωρίς να ξέρεις αν αυτός/αυτή που βλέπεις σε μια φωτογραφία(αν υπάρχει κι αυτή) είναι αληθινός/η.
Αμα η τετ-α-τετ συνομιλια ειχε παντα 100% επιτυχια τοτε δεν θα ειχαμε χωρισμος στα ζευγαρακια, εκτος απο αυτους που ηξεραν με τι ειχαν να κανουν και απλα πηγαιναν γυρευοντας/προοπτικη του \"θα το αντεξω\" ή αυτους που πανε για το χαβαλο. Δεν εχεις ακουσει ποτε την φραση αραγε \"μα ποσο στοκος/στοκισα ημουν που δεν την/τον καταλαβα εξαρχης..\" , ειτε μιλαμε για χρονικο περιθωριο μιας βδομαδας, ειτε 5 μηνων?
Εδω ατομα ζουνε κατω απο την ιδια στεγη με αλλα ατομα , και ακομα δεν τα ξερουν απολυτα , κατι που μπορει να ειναι και καλο (εκπληξεις!) και κακο (κακες εκπληξεις και κρυμενα μυστικα!).
Ακομα και αυτο που ειπες , \" ξέρεις με ποιον μιλάς και είναι δύσκολο να κρυφτείς\" , ηδη προυποθετει 2 skills-ικανοτητες:
1) την ικανοτητα του να διαβαζεις τον αλλο
2) την ικανοτητα του να κρυβεσαι
Οταν συγκρουονται αυτες οι ικανοτητες, νικητης ειναι αυτος που εχει το αντιστοιχο skill σε πιο μεγαλα επιπεδα.
Επομενως , οσο σκαρτες μπορουν να σου βγουν οι γνωριμιες μεσω νετ, αλλο τοσο μπορουν να σου βγουν και μεσω τετ...
...αν δεν προσεχεις.
Oποτε λες οτι πριν την εποχη που το τσατ μπει σε καθε σπιτι, πχ πριν απο καμια 10αρια χρονια , οι αντρες/γυναικες δεν λεγανε μπαρουφες εντυπωσιασμου στις γυναικες, huh?Quote:
Άσε που μέσω chat ο καθένας μπορεί να πει ένα σωρό μπαρούφες για τον εαυτό του.
μα ενταξει ρε παιδια οντως σμρ ολοι το χρησιμοποιουν πλεον σπανια να πει καποιος τρανταχτα ψεματα ειδηκα αμα εχει σκοπο σοβαρα να σε δει απο κοντα μια μερα!!!ποσο ζωον μπορει να ναι δλδ!!!ασε που τον τσεκαρεις κ απ το φσμπκ αμα θες :P και βλεπεις αν ισχυει οντως
Σίγουρα η τετ α τετ επαφή δεν έχει 100% επιτυχία πάντα,αλλά αυτό οφείλεται στο ότι κανεις απ\'τους δυο δεν λέει εξαρχής τα πάντα για τον εαυτό του.Αν κάποιος πχ έχει ψυχολογικά,οικονομικά ή οικογενειακά προβλήματα,παίρνει χάπια κλπ.αμφιβάλλω αν θα το πει κατευθείαν και να βάλει σε κίνδυνο την επικείμενη γνωριμία.Δεν ξέρεις αν ο άλλος το βάλει στα πόδια ακούγοντας τέτοια πράγματα.Όλοι στην αρχή προβάλλουν μια εξιδανικευμένη εικόνα του εαυτού τους και δεν μιλάνε για τα μειονεκτήματά τους.Όταν αυτά εμφανίζονται στη συνέχεια,εκεί φαίνεται για το αν θα διαρκέσει η σχέση.Quote:
Αμα η τετ-α-τετ συνομιλια ειχε παντα 100% επιτυχια τοτε δεν θα ειχαμε χωρισμος στα ζευγαρακια, εκτος απο αυτους που ηξεραν με τι ειχαν να κανουν και απλα πηγαιναν γυρευοντας/προοπτικη του \"θα το αντεξω\" ή αυτους που πανε για το χαβαλο. Δεν εχεις ακουσει ποτε την φραση αραγε \"μα ποσο στοκος/στοκισα ημουν που δεν την/τον καταλαβα εξαρχης..\" , ειτε μιλαμε για χρονικο περιθωριο μιας βδομαδας, ειτε 5 μηνων?
Εδω ατομα ζουνε κατω απο την ιδια στεγη με αλλα ατομα , και ακομα δεν τα ξερουν απολυτα , κατι που μπορει να ειναι και καλο (εκπληξεις!) και κακο (κακες εκπληξεις και κρυμενα μυστικα!).
Ξέρεις,έρχεται κάποτε η ώρα που κάποιος/α πιέζεται,από οικογενειακό περιβάλλον και κοινωνία,να \'παντρευτεί,να νοικοκυρευτεί\' κλπ.Αν δεν έχει επιλογές,δεν έχει διαθεσιμα άτομα για σχέση στο περιβάλλον του/της ή είναι πολύ καιρό μόνος/η και δεν αντέχει άλλο,μπορεί στον πρώτο τυχόντα που θα βρεθεί να κάνει και τα στραβά μάτια στα μειονεκτήματα του,μπροστά στην σφοδρή επιθυμία για μια σχέση.Η λογική δηλαδή \'καλύτερα να υπάρχει κάτι,παρά τίποτα\'.Γι\'αυτό και πολλά ζευγάρια,που στην πραγματοκότητα δεν έχουν πολλά κοινά,κανουν σχέση γιατί \'δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον ορίζοντα\'.
ποιος ειναι τοσο βλακας για να πει πως παιρνει χαπια απ την 1η γνωριμια.................................. .....
Εξακολουθω παντως να μην καταλαβαινω τα εξης:
-γιατι καποιος πρεπει να τα πει ολα στην πρωτη γνωριμια? Αν δεν τα πει θα ειναι ψευτης? Νομιζα το ψεμα ειναι οταν πεις κατι που δεν ισχυει και το κανεις συνειδητα , οχι οταν ουτε καν αναφερθεις σε κατι εξαρχης.
-ποιο το ενδιαφερον στον αλλον του να σου τα \"δωσει ολα\" μπροστα σου στο πιατο, φατσα καρτα? Μετα τι αλλο θα εχεις να περιμενεις? τιποτα.
-ποιος ο λογος καποιος να πιεζει τον εαυτο του και να αγχωνεται επειδη η οικογενεια/κοινωνια του δινουν εντολες \"κανε αυτο, κανε το αλλο\" ? Μια ζωη την εχουμε , δεν εχουμε δηλαδη το δικαιωμα να την ζησουμε οπως εμεις την θελουμε? Υπαρχει καποιος νομος που αν δεν κανεις οτι σου πει η κοινωνια πχ, θα πας φυλακη? Ολες αυτες οι εντολες της κοινωνιας εχουν αντικτυπο σε εμας, οσο εμεις οι ιδιοι τις θεωρουμε σημαντικες. Απο την στιγμη ομως που συνηδητοποιησουμε οτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι αφεντες του εαυτου μας , ολες αυτες οι εντολες και οι αγραφοι νομοι, γινονται απλα αψυχες λεξεις σε μια σειρα. Τωρα το αν θα εχουμε επιπτωσεις, ναι πιθανον να εχουμε, αλλα σαν αφεντες που ειμαστε, θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να τις διαχειριστουμε, ετσι δεν ειναι?
-τι ειναι αυτη η λογικη του \"οτι κατσει\" ? Πιο πολυ για απελπισια ειναι. Και αν το γυρισουμε και σε ειλικρινια, τοτε ουτε αυτη θα βρουμε επειδη ετσι κοροιδευουμε τον αλλο καταμουτρα , εκτος αμα του πουμε \"εε.. βασικα ο μονος λογος που ειμαι μαζι σου ειναι επειδη δεν εβρισκα κατι αλλο για μενα, οποτε...απο το τιποτα, κατι εισαι και εσυ\". Για να δουμε, θα χαρει με αυτο?
σχετικα με τα μειονεκτηματα, εγω προσωπικα, μου αρεσει πολυ να αυτοσαρκαζομαι και να κανω \"πλακα\" με τον εαυτο μου μπροστα σε αλλους ακομα και απο τα πρωτα λεπτα γνωριμιας, οχι με υποτιμητικο τροπο (μπλιαχ) , αλλα επειδη..το βρισκω αστειο , χωρια που δειχνει και τρωτοτητα. Μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα ουτε σε φιλικο ουτε σε σχεσιακο επιπεδο.
καλα, αμα εχεις facebook σωθηκες:)Quote:
μα ενταξει ρε παιδια οντως σμρ ολοι το χρησιμοποιουν πλεον σπανια να πει καποιος τρανταχτα ψεματα ειδηκα αμα εχει σκοπο σοβαρα να σε δει απο κοντα μια μερα!!!ποσο ζωον μπορει να ναι δλδ!!!ασε που τον τσεκαρεις κ απ το φσμπκ αμα θες :P και βλεπεις αν ισχυει οντως
κατα τα αλλα εναν ανθρωπο δεν μπορει να τον δεις ποτε ολοκληρωμενα παρα μονο απο κοντα.
παρολα αυτα πιστευω οτι κομματια του χαρακτηρα μας μπορουμε να βγαλουμε ακομα κ μεσα απο εναν διαδικτυακο χωρο.
Υποθετω πώς για να μιλησεις τοσο ανοιχτα πρεπει να εμπιστευεσαι τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου. Βεβαια μπορει να συμβαινει κ κατι αλλο. Να εχεις αναγκη να εμπιστευτεις καποιον κ να ανοιγεσαι τοσο ευκολα. Το ενα με το αλλο ομως εχει τεραστια διαφορα.Quote:
Σίγουρα η τετ α τετ επαφή δεν έχει 100% επιτυχία πάντα,αλλά αυτό οφείλεται στο ότι κανεις απ\'τους δυο δεν λέει εξαρχής τα πάντα για τον εαυτό του.Αν κάποιος πχ έχει ψυχολογικά,οικονομικά ή οικογενειακά προβλήματα,παίρνει χάπια κλπ.αμφιβάλλω αν θα το πει κατευθείαν και να βάλει σε κίνδυνο την επικείμενη γνωριμία.
Δεν ειναι κανενας μας υποχρεωμενος να μιλαει ανοιχτα για το οτιδηποτε λοιπον παρα μονο για το οτι θελει κ μπορει. Κ αναλογως διαμορφωνει τις σχεσεις του...
Σε αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι στο οτι απο κοντα μπορεις εσυ ο ιδιος να διαπιστωσεις πραγματα που εξ αποστασεως ειναι αδυνατον να δεις. (ειτε θετικα ειτε αρνητικα). κι αυτο δεν αλλαζει.ευτυχως:)
Και ποιος σου λέει ότι δεν υπάρχουν απελπισμένοι;Ξέρεις πόσους γνωρίζω στην περιοχή μου,ηλικίας 30-40,που θα παντρεύονταν την ίδια μέρα αν γνώριζαν κάποιον;Ξέρεις πόσους τύπους ξέρω που δίνουν ένα σωρό λεφτά σε μπουρδέλα γιατί δεν σταυρώνουν γυναίκα;Νομίζεις τους αρέσει να τα ακουμπάνε εκεί απ\'το να έχουν μια κανονική γυναίκα;Ειδικά στην επαρχία αυτό είναι σύνηθες.Και εγώ το έκανα συχνά για κάποιο διάστημα γιατί δεν έβρισκα καμία.Γενικά οι περισσότεροι άνδρες είναι στο \'ό,τι κάτσει\' νομίζω.Δεν έχουν όλοι τις ατελείωτες γνωριμίες για να βρίσκουν κοπέλες όποια στιγμή θέλουν και όπως την θέλουν.Εγώ γι\'αυτούς μιλάω.Οπότε καταλαβαίνεις ούτε κυτταρίτιδα κοιτάνε,ούτε κοιλίτσα ούτε τίποτα.Όταν μείνεις καιρό μόνος,μετά όλες καλές τις βλέπεις...Quote:
-τι ειναι αυτη η λογικη του \"οτι κατσει\" ? Πιο πολυ για απελπισια ειναι. Και αν το γυρισουμε και σε ειλικρινια, τοτε ουτε αυτη θα βρουμε επειδη ετσι κοροιδευουμε τον αλλο καταμουτρα , εκτος αμα του πουμε \"εε.. βασικα ο μονος λογος που ειμαι μαζι σου ειναι επειδη δεν εβρισκα κατι αλλο για μενα, οποτε...απο το τιποτα, κατι εισαι και εσυ\". Για να δουμε, θα χαρει με αυτο?
Αυτό ακριβώς λέω,όταν κάποιος έχει μεγάλη ανάγκη πλέον να δημιουργήσει μια σχέση για να μην είναι άλλο μόνος μπορεί από την πρώτη στιγμή να τα δίνει όλα στον άλλο.Το ιδανικό γι\'αυτόν θα είναι να πέσει σ\'ένα εξίσου ανασφαλές άτομο,που να περνάει την ίδια φάση.Quote:
Originally posted by Sofia
Υποθετω πώς για να μιλησεις τοσο ανοιχτα πρεπει να εμπιστευεσαι τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου. Βεβαια μπορει να συμβαινει κ κατι αλλο. Να εχεις αναγκη να εμπιστευτεις καποιον κ να ανοιγεσαι τοσο ευκολα. Το ενα με το αλλο ομως εχει τεραστια διαφορα.