Kαλορίζικοοοοοοοο!!!!!!!!
Παιδιά δεν πρόλαβα να το δω,λίγο χάσιμο μου φαίνεται αλλά μ'αρέσουν τόσο οι αλλαγές που μ'αρέσει πριν καν ανακαλύψω νέες δυνατότητες κλπ:)
Ωραίο φαίνεται πάντως:cool:
Kαλορίζικοοοοοοοο!!!!!!!!
Παιδιά δεν πρόλαβα να το δω,λίγο χάσιμο μου φαίνεται αλλά μ'αρέσουν τόσο οι αλλαγές που μ'αρέσει πριν καν ανακαλύψω νέες δυνατότητες κλπ:)
Ωραίο φαίνεται πάντως:cool:
εγω εχω μπερδευτει ,αλλα που θα παει ,θα τα βρω ολα :)
Άπειρα νέα πράγματα μου φαίνονται:eek:
μμμμ ενδιαφέροοοοοον
Εμένα μ'αρέσει που μπερδεύομαι ζω τη γοητεία της εξερεύνησης
το ιδιο λεμε , αλλα με διαφορετικα λογια :)
xe xe
ωραιο παιχνιδακι αποψε :)
to zoo ,δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτο :)
Αχα! Ετσι εξηγειται =Ρ Δεν ειχα προλαβε να γραψω το μηνυμα και η μηχανη αρχισε να λειτουργει μια χαρα... Πραγματικα πανισχυρη οπως ειπε και ο κηπ. Μια απ' τις μεγαλυτερες αδυναμιες του παλιου φορουμ φαινεται πως ειναι ηδη μια μακρινη αναμνηση!
Τα poll θα μεταφερθουν τελικα?Quote:
Θα ενημερώσουμε για την νέα διεύθυνση του παλιού φόρουμ. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής θεμάτων και μηνυμάτων εκεί, θα μπορείτε όμως να μπείτε στον πίνακα ελέγχου και να δείτε/κατεβάσετε/αποθηκεύσετε προσωπικά μηνύματα.
Α και κατι αλλο - συστημα προειδοποιησεων θα υπαρχει?
Χμμ... Το παλιο φορουμ ερμηνευε σαν λινκ ο,τι ειχαμε ποσταρει και ξεκινουσε απο www ή http και το παρουσιαζε αναλογα... Φαινεται πως το καινουργιο δεν το κανει αυτο για τα παλιοτερα ποστ. Εκτος αν μια διευθυνση ειχε δηλωθει ρητα ως λινκ, μεσω του [ url ] [ /url ] - το εψαξα και αυτες λειτουργουν.
Υπαρχει τροπος ή ρυθμιση να ερμηνευονται αυτοματα ως λινκ οι διευθυνσεις των παλιοτερων ποστ? Ρωταω γιατι το "music", ας πουμε, ειναι γεματο αυτη τη στιγμη απο διευθυνσεις που δεν κλικαρονται και θελουν copy/paste για να τις επισκεφτει κανεις.
Έχω μια περιέργεια ρε κορίτσια,αυτά που γράφουνε σε τούτο το thread οι άντρες τα καταλαβαίνουνε άραγε;ΛΟΛ!
Να μία διαφορά των γυναικών και των αντρών(να διαιωνίζουμε λίγο και τα στερεότυπα,χαχααα):μετρήστ� � πόσες γυναίκες λέμε συνέχεια για τα smilies και γιατί συζητάνε ανάλογα οι άντρες.
rain,arktos,arsi,soft κτλ:εμένα καλέ δε μου βγάζει το σμάιλ με εκείνο το ροζ φιογκάκι πάνω και τη γλωσσίτσα την κόκκινη τη γλυκούλα
sabb,oboro,keep,κτλ:το url http www copy/paste link,μηχανή αναζήτησης poll διευθύνσεις....μπλα μπλα μπλα
KARALOL!
Oρίστε τώρα,αυτό γιατί συμβαίνει;Πάλι μου έφαγε μήνυμα.Τι κάνω;
Ήθελα να γράψω το παρακάτω
rain,arsi,soft,arktos,κτλ:τα σμάιλις πού είναι,αυτό με τη γλυκιά κόκκινη γλωσσίτσα θέλω και το άλλο με το ροζ φιογκάκι
keep,oboro,sabb,κτλ:το url,το link,http www,διεύθυνση,μηχανή αναζήτησης,polls,μπλα μπλα μπλα.ΛΟΛ!
Οι δικές μας συζητήσεις είναι καλύτερες.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΜΑΙΛΙΖ!ΛΟΛ
θενκς ρειν.....διαβάζοντας το νόμιζα πως είμαι εξωγήινη...τελικά είμαι απλά γυναίκα..:)
...Ελπιζω οτι εγινα κατανοητος, Αλμπερτ.
=Ρ Ρε παιδια ξερω εγω, λιγο μπασμενα δε δειχνουν τα smilies? Απ' την αλλη τα smilies του vBulletin δε με ειχαν κερδισει ουτε 10 χρονια πριν, αλλα ενα δυο classics τουλαχιστον ητανε μεσα στη συλλογη.
Δε γινεται να εχουμε και τα φατσουλια του MSN η του Invision? Η τιθεται θεμα δικαιωματος χρησης κλπ?
Βρε σεις, ακομα με τους σοβαδες ειμαστε , θελει λιγακι καμποσες μερες για να φτιαξουν τα θεματακια..!
Λύσσαξες με τις μπογιές και τους σοβάδες κι εσύ μικρό βολτάριο.λολ
Δε γκρινιάζουμε,αναφέρουμε τα μερεμέτια στο μάστορα,χαχααα
(το καλό είναι ότι αυτός ο μάστορας δε θέλει πληρωμή,να και ένας άγιος άνθρωπας που δε μας ζητάει να τον πλερώσουμε!)λμαο
Αυτό που δε γνωρίζω,είναι τι κάνω λάθος και τρώει ένα κομμάτι από τις απαντήσεις μου,δεν πατάω σωστό κλικ στο αριστερό μέρος κάτω από την τελευταία απάντηση;Yπάρχει κάποιο όριο στο text των απαντήσεων μήπως;:confused:
συμφωνω με τον ομπορο οτι τα smileys ειναι μπασμενα.
λιγο μυωπια να χεις! :D
κανονικα δε θα πρεπε, θα πρεπε να σου βγαζει καποιο προειδοποιητικο μνμ, πχ "το λακωνιιιιιιζειν εστι φιλοσοφΕΙν, ειιιιιιπαμε!"
για την ωρα μπορεις απλα να κανεις copy το μνμ σου πριν το στειλεις κ αν αποτυχει, το κανεις paste κ το ξαναστελνεις!!! :D
(στο ενδιαμεσο μην τηγανισεις αβγα στον υπολογιστη σου, γιατι ενα copy κραταει τη φορα ο ερμος!!!)
στα μνμ αφου διαβάσεις ένα εισερχόμενο συνεχίζει να δείχνει πως έχεις αδιάβαστο μνμ.
(μπολτ...μην πεις για φρεσκοβαψίματα! :p
ωχ, το multi quote this message, τι ειναι?
Τα νεα ποστ...παλιωνουν πολυγρηγορα. Εννοω οτι σου βγαζει μονο τα ποστ τα προσφατα και οχι ας πουμε ολο του 24ωρου και αυτο δεν ειναι πολυ βολικο:)
καλοριζικο, ιν ντιντ!!!!
δε με λετε..
στα σημερινα μηνυματα, δεν υπαρχει πλεον η επιλογη να δεις μηνυματα τελευταιων χ ημερων, η κατι κανω λαθος?
Χελπππππππ!! Πως κάνουμε κοουτ όλο το μνμ όταν έχουν γραψει 2-3?
θεοφανία μ'αρέσει το ροζ στυλό σου!!!!από που τον αγόρασες?:d
σοβαρά πως γίνεται?πολύ μου άρεσε...
ok!!!!το βρήκα....στο χρώμα δεν καταστάλλαξα ακόμη
Και μάλλον είχα βρει το πιο ατυχές,καλά υπάρχει και το άσπρο:p και ένα ανοιχτό ροζ που δοκίμασα πιο πριν
Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σε αυτον τον τυπο του φορα.
Παρολα αυτα καλο ειναι αυτο μιας και ετσι δεν θα υπαρχουν τα quotes εις την νιοστη..!
Υπαρχει μια αλλη ωραια επιλογη ομως αν θελεις να συνδιαζεις πολλα μηνυματα μαζι. Διπλα δεξια απο το Reply with Quote (κατω δεξια του μηνυματος) σου εχει ενα εικονιδιο με αποστροφακια. Αν το πατησεις μια φορα θα γινει τικ. Αν πατησεις πολλα μαζι και απο αλλα μηνυματα θα γινουν και αυτα τικ. Δεν ειναι αναγκη να ειναι στην σειρα, μπορεις να κανεις τικ πχ το πρωτο μηνυμα μετα το τριτο και μετα το δωδεκατο.
Οταν μετα πας να κανεις ποστ quick reply , θα σου βγαλει ολα αυτα τα τίκια που εκανες, ταξινομενα σε μορφη quotes , ωραια και καθαρα. γιουπι!
ΤΕΣΤ
ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!
:mad::mad::mad::mad:
:(:(διαψευστηκε η hypothesis!:(:(
EDIT: ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Kefalaia english
κεφαλαια ελληνικα
α παιδια θα τρελαθω!!!! μια ετσι μια γιουβετσι!!!
EDIT: ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Ωχ καταλαβα, the old good way .. damn..