ναι ισως εσυ να τρως οτι θες και να μην παιρνεις γραμμαριο και να μην βασανιζεσαι! υπαρχουν κ αλλοι που το χουν αυτο! εμεις ομως???????
Printable View
ναι ισως εσυ να τρως οτι θες και να μην παιρνεις γραμμαριο και να μην βασανιζεσαι! υπαρχουν κ αλλοι που το χουν αυτο! εμεις ομως???????
K εσεις μπορειτε να το εχετε!! Ειπα οτι ειχα υπαρξει παχουλη στο παρελθον, που σημαινει οτι επαιρνα γραμμαρια οταν ετρωγα, και ανορεξια μετα γιατι ειχα θεμα με το βαρος μου κ για αλλον εναν πιο προωσπικο λογο, αλλα τωρα τρωω περισσοτερο απο οτι ετρωγα οταν ημουν 10 κιλα παραπανω απο ο,τι ειμαι τωρα, και δεν παχαινω!! Αμα μαθεις να ακους τον οργανισμο σου, δεν αισθανεσαι τυψεις και ενοχες οταν τρως κατι και ακολουθεις πεντε απλα πραγματα για το στομαχι σου και για την υγεια σου, δηλαδη να μη φας ενα γουρουνοπουλο πριν πας για υπνο, και μια τουρτα την ημερα καθε μερα, μπορεις να διατηρεισαι στο ιδανικο σου βαρος!
εγω πχ 3 βραδυα την βδομ ισως φαω βαρια........αλλα τις αλλες μερες προσεχω πολυ εως υπερβολικα. αυτο με παχαινει?
δεν κανω πια αυτο π εκανα πριν 1 χρονο. τοτε ετρωγα ΜΟΝΟ 1 μερα την βδομ μεχρι κ 4000 θερμιδες και τις υπολοιπες μερες μονο γιαουρτι και μαρουλια............ειχε αποτελεσμα να χασω πολλα κιλα αλλα τα ξαναπηρα αμεσως κ εφτασα στο φυσιολογικο μου. μετα εχασα χωρις προσπαθεια οπως ειπες, αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα τοτε. παντα ειχα το αγχος του φαγητου.........δεν ξερω αν κανω σωστα τωρα.......ελπιζω ναι..........
οταν δεν εχεις το αγχος του φαγητου ειναι ευκολοτερο να χασεις κιλα κ να μεινεις σε αυτα. γιαυτο δε θυμασαι κ τι εκανες εκεινη την περιοδο, γιατι ησουν χαλαρη κ δε σε ενοιαζε!
αυτο που πρεπει να κανει κανεις ειναι οχι διαιτες για να χασει κιλα, αλλα απλα πραγματα για να μην καταπονει τον οργανισμο του. Οπως να τρωει βαρια το βραδυ, πολυ μια φορα και μετα τπτ, ενω πειναει να μην τρωει γιατι και καλα κανει διαιτα και μετα να τρωει καταναγκαστικα χωρις να πειναει γιατι νιωθει τη στερηση και την πιεση κτλ. Αυτα χαλανε το στομαχι, χαλανε το μεταβολισμο, χαλανε τον υπνο, και γενικα σε χαλανε!
και το πιο βασικο, να μην κανεις αρνητικες σκεψεις για το φαγητο οτι δλδ σε παχαινει σε αρρωσταινει κτλ, και να μην κανεις ανρητικες σκεψεις για σενα, οτι δεν εχεις αυτοελεγχο, οτι δεν εχεις καλο μεταβολισμο κτλ! Οταν τρως κατι, δεν πρεπει να σκεφτεσαι τπτ απο αυτα, γιατι αυτο θα σου κανει διαταραχη στο φαγητο, το αντιθετο πρεπει να το απολαμαβνεις και να το γουσταρεις που τρως, εχοντας παντα συνειδηση του να κρατας ενα μετρο απλα! το οποιο ειναι οχι 1000 θερμιδες την ημερα, αλλα απλα πραγματα, οχι 3 χαμπουργκερ την ημερα, οχι 3 παστες για πρωινο κτλ! Που μπορεις να φας τρεις παστες, απλα μαι φορα την εβδομαδα, οχι καθε μερα! Απλη λογικη!!!!!
ωραια ναι, αλλα δν μπορω να ελεγξω την σκεψη μου..........πλεον δεν αγχωνομαι ΤΟΣΟ οσο μεχρι περυσι που ειχα φτασει σε απελπιστικο σημειο.! απλα αναρωτιεμαι, οι 3 μερες αυτες της βδομ μπορουνε να με παχυνουν>?????