τι ειναι το Υ2Υ ? :ΡΡΡΡΡΡΡ
(τσατ με μπλε και πρασινους κοκκους???)
Printable View
τι ειναι το Υ2Υ ? :ΡΡΡΡΡΡΡ
(τσατ με μπλε και πρασινους κοκκους???)
πότε εξαφανιστήκατε όλοι από το τσατ?????????????????????????????
γιατι δεν μπορω να μπω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο τσατ?
..δεν έρχεστε από το τσατ για καμιά κουβέντα?
Θα έρθει κανείς;;; Θέλω παρέα για λίγο...
χαιρομαι πολυ με τα μέτρα που παίρνουμε στο τσατ και έτσι μπαίνει ΜΟΝΟ όποιος θέλουμε...
Λυπαμαι για το τελευταιο, αλλα........
...σου απάντησα με πμ....:)
...το καλυτερο μου στο τσατ είναι το μπαν...:))))
....Προς φιλοθεαμων κοινό του ε-πσι....:)
Το γνωστό τρολ προσπαθεί να μπει στο τσατ και τρωει μπαν καθε μισο λεπτό.
Μπορείτε να νιώσετε όλοι τώρα ένα μικρό οργασμό.......
Μιλάμε πιο κόσμια την επόμενη φορά σε παρακαλώ. (προς Τάκης)
ειμαι αρκετα καλυτερα αποψε.................................ημο� �ν εξω τωρα.................................
.........την εχω καταβρει με το τρολ...:).............εχει λυσσαξει...........:)
τι ναι το τρολ;
Έχω μια απορία:
Στο ποστ 53 υπάρχει ένα μνμ του χρήστη Χ , και απο κάτω αναφέρεται Τελευταία επεξεργασία από Ψ 09-10-2011 στις 01:35
Έγινε δηλαδη επεξεργασία απο άλλο μέλος;Είναι εφικτό αυτό;
Ή κάτι δεν καταλαβα και αυτο που ρωτάω είναι άκυρο;
Η επεξεργασία έγινε από moderator.
Δεν το ήξερα (η άσχετη) και όπως το διάβαζα μου έκανε εντύπωση, δεν το είχα ξαναπροσέξει.
Ευχαριστώ :)
Δεν είχα προσέξει καν το moderator στο χρήστη.Αλλά την άλλη την λεπτομερεια την πρόσεξα...
Συμβαινουν αυτά :(
Δεν υπάρχει η πλάκα που κάνουμε στο τσατ με το τρολ...:)
Εχει λυσσαξει!!!
Δεν μπορεί να μπει εδώ και φτιάχνει όλη μέρα καινούργια νικ μήπως τσιμπήσουμε.
Οπως σωστα φαντάζεστε, στο δευτερόλεπτο τρώει μπαν...:ΡΡΡΡ
Αν και δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να μπαίνω στο chat γιατί είμαι μπλε κι όχι πράσινη και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, ήθελα απλά να σας πω ότι πριν λίγο προσπαθώντας να κάνω κάτι άλλο κατά λάθος δημιούργησα άλλο χρήστη...οπότε αυτό το FoofieCute ή πως στο καλό το λέγανε, διαγράψτε το, αποκλείστε το, δεν ξέρω τι κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις...απλά σας ενημερώνω...καλημέρα!
το μπλε σημαινει οτι εισαι μελος και γραφεις-διαβαζεις κανονικα.
ξεπρογραμματιζεσαι μονο οταν σβησεις κουκις απο τον υπολογιστη σου και πρεπει να σε ξανακανει καποιος, μελος.
το πρασινο ειναι μη-μελος. δεν διαβαζει δημοσιες συζητησεις, μπορει μονο να μιλησει σε καποιον μοντ.
Εχει καποιος αλλος προβλημα με το τσατ σημερα? Δεν μπορω να κανω λογκ ιν.
Και αλλα μελη εχουν προβλημα με το τσατ σημερα...εναλλακτικα το δικο μου δουλευει : http://xat.com/keep_walking
εγω τωρα δεν μπαίνω ούτε στο δικό σου κηπ...........:(
εγώ μπόρεσα κ μπήκα :-)
εγω μπηκα στου κηπ............:)
πφφφ κριμα κ ηθελα λιγο να μιλησω..:-(
τωρα ειμαι και στα δύο αλλα δεν ειναι κανεις...............:(
Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι αλλά σε παρακαλώ θερμά να απαντήσεις μόνο εσύ κηπ κι ας μου πεις και όχι. Στο δικό σου μου επιτρέπεται η είσοδος ή ούτε εκεί λόγω αντιπαθειών; Όχι δικής σου...και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις απολύτως ειλικρινά κι ας μην μου αρέσει η απάντηση γιατί αν είναι να έχω τα γνωστά παρατράγουδα δεν μπαίνω που να με πληρώνετε που λέει ο λόγος, για το καλό μου θέλω να μπω, όχι για το αντίθετο όπως κατέληξε τις άλλες φορές που έκανα το λάθος...ευχαριστώ όποια κι αν είναι η απάντηση σου...
επεσε βομβα στο τσατ κ βγηκαν ολοι η μπορεί κ να βρωμάνε τα πόδια μ?
χαχαχα!! παμε στοτ κηπ, (αν μπορεσουμε)