χαχαχα
το κατεχεις το αντικειμενο βλεπω του κραξιματος
Οκ... Αν θελεις Γατ κανε κι εσυ τη λιστα με τα κραξιματα σε "λογικα πλαισια" τωρα =Ρ
Printable View
χαχαχα
το κατεχεις το αντικειμενο βλεπω του κραξιματος
Οκ... Αν θελεις Γατ κανε κι εσυ τη λιστα με τα κραξιματα σε "λογικα πλαισια" τωρα =Ρ
ητανε απλα ενα συμπερασμα απο πολυπλευρες αποψεις :P
δν ξέρω βρε μι, αν εσύ βλέπεις γκέυ μουσάτους, αλλά βλέπω κάτι κούκλους συνήθως.
και να σου πω και την αλήθεια λέω γιατί να μν είναι στρέιτ?
είναι αναλόγως σε τί φάση βλέπεις τον καθένα.
σε ένα μαγαζί που πήγα είδα 2 γκέυ να φιλιούνται και χαμογέλασα.
μετά το dj που πήγα να ακούσω , ήταν ό,τι πιο όμορφο είδα.
και να πω την αλήθεια και πάλι, ζήλεψα την τρυφερότητα....
ο πρωην κολιτος μ κ ο γκομενος του ηταν μουσατοι..........κ ηταν αηδια. κ στην μυκονο που ειδα κατι αντρες σαν μοντελα να φιλιουνται, παλι μ προκαλεσε αποστροφη!αλλο αν δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλλοφιλους!!!ισα ισα!πιστευω στο δικαιωμα της ιδιωτικης ζωης του καθενος, στην ελευθερη σεξουαλικοτητα, αρκει να μην εχει να κανει με παιδια και ζωα!!!!!!!!!
απλα ειναι το στερεοτυπο του αντρα σαν ''αντρα'' κ εχει πλασει η λεξη στο μυαλο μας κατι το βαρβατο....που γκρεμιζεται αμα δεις μπρος στα ματια σου αντρες να φιλιουνται με γλωσσα..........ειναι περιεργο αλλα το χω σκεφτει καπως ετσι.
στο αλλο τωρα, δεν υπαρχει σιγουρα οριο!το οριο το οριζει ο καθενας συμφωνα με την οπτικη του γωνια!!!!!!δεν υπαρχει μια αντικειμενικη αληθεια,αλλα πολλες! (ποιος το χε πει αυτο? ο σωκρατης νομιζω.το χε αναπτυξει μαζι με την μαιευτικη μεθοδο )
δεν ξερω αν ειμαι μεσα στο θεμα ενα πραγμα ξερω οπωσ και να σαι οσο ομορφοσ και να σαι υπαρχει καποιοσ που θα σε θαψει και καποιοσ που θα σε βρει ομορφο καθωσ και ολα τα ενδιαμεσα σταδια οποτε κανεισ οτι γουσταρεισ και αφηνεισ τη γνωμη του καθενοσ για τον εαυτο του!!