Οπως το βλεπει dodoni ο καθενας. Εγω κοιτω την ουσια εσυ τον τυπο.
Printable View
Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις όποιες παρεμβάσεις σας και προσωπικές απόψεις! :):):)
Νασούλη μου σίγουρα ο καθένας πάντα βλέπει αλλιώς το κάθε θέμα και ευτυχώς δηλαδή , γιατί έτσι υπάρχει δημιουργική παράθεση απόψεων , κάτι που είναι άκρως απαραίτητο στην ιδεολογική ανάπτυξη των ανθρώπινων συνειδήσεων, παγκοσμίως!;) Πολλές φορές ειλικρινά απολαμβάνω τον επαναστατικό τρόπο σκέψης σου ακόμα και στο chat!:)
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω στο σημείο αυτό. Ευελπιστώ να συνεχίσετε έναν θετικό διάλογο πάνω στο θέμα αυτό και να μην αναλωθείτε σε άλλες εντάσεις που μπορεί να προέρχονται από θεμιτές διαφωνίες απόψεων!
Προσωπικά εγώ σαν Όλγα αναμένω με άκρα δεκτικότητα τους μελλοντικούς μας διαλόγους σε άλλα θέματα και νιώθω άνετα που ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς που συμμετέχετε στο forum είστε άτομα με άποψη και ανήσυχα πνεύματα!!! Αυτό μου φτάνει και μου δίνει αρκετό κουράγιο......;)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που αναφέρθηκαν στην όσο μπορώ ψυχικά να παρέχω ζεστή παρουσία μου εδώ.....μαζί σας!!:)
ΦΙΛΙΑ!;)
Σε ευχαριστουμε και εμεισ θεια ολγα για τις ευχες σου. Να εισαι καλα. Και εγω απολαμβανω απο μια ερευνητρια, συγγραφεα και αστρολογο (οπως δηλωσες οτι εισαι στο τσατ) τις σκεψεις της. Και το λεξιλογιο σου απολαμβανω κατα διαστηματα στο τσατ. Χαιρομαι που σε εχω θαυμαστια και μαλλον θα χαιρεσαι που με εχεις θαυμαστη.
χι...χι Νάσο μου.....αμοιβαία τα αισθήματα!!!!!!:)
Όλα ισχύουν στις ιδιότητες που είπες.....αστρολόγος όμως δεν είμαι.....ασχολούμαι με την αστρολογία σε επίπεδο έρευνας.....αλλά επαγγελματικά είμαι προγραμματίστρια και τεχνικός Η/Υ .
Όσο για το λεξιλόγιό μου που ανέφερες στο chat είναι επειδή μου αρέσει να σας πειράζω.........χι..χι :P:P
Χαίρομαι που γελάτε......:) Αχ θαυμαστή μου.....μου χρωστάς ένα αυτόγραφο!!!:P:P Περιμένω.........Φιλιά!
Δεν εχω συνιθησει σε τετοιες γκλαμουριες με αυτογραφα ολγα μου λυπαμαι.
φιλακια
οκ μικρό μου!:):) σνιφ...σνιφ.........:D
Berg,Quote:
Originally posted by berg
η ευγένεια δεν είναι τύπος. Είναι ένα καλό βήμα για να μάθουμε να σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους.
Ρε παιδιά έλεος! Ασχοληθείτε με το θέμα που κοιτάτε μόνο πως να τσακωθείτε! Σε λάθος forum πόσταρα αυτό το thread μου φαίνεται..
a_friend,Quote:
Originally posted by a_friend
Ρε παιδιά έλεος! Ασχοληθείτε με το θέμα που κοιτάτε μόνο πως να τσακωθείτε! Σε λάθος forum πόσταρα αυτό το thread μου φαίνεται..
ακριβώς αυτό ήθελα να σου πω, όταν είδα το παρακάτω μήνυμα σου αλλά και να σε παρακαλέσω θερμά να είσαι πιο ευγενικός./
ευχαριστώ.
Quote:
Originally posted by a_friend
ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ? ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ THREAD ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ? ΜΟΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ?
Βλέπω και εσυ Mr. Dodoni μόνο αυτό βρήκες να σχολιάσεις. Επί της ουσίας τίποτα!
Υποχρέωση του διαχειριστή είναι πρωτίστως να φροντίζει για τις ισορροπίες όταν αυτές κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Κι αφού αυτές διαταράχθηκαν προκαλώντας προσωπικές αντιπαραθέσεις, νομίζω ότι η παρέμβασή του ήταν επί της ουσίας.
Την «επίθεση» που υπέστη η Όλγα τη θεωρώ άδικη. Δεν είμαι πολύ καιρό στο φόρουμ αλλά απ όσο έχω δει, η παρουσία της ήταν πάντα ενθαρρυντική για τους άλλους, με ευαισθησία και διακριτικότητα.
Δεν χρειάζεται να προκαλούνται προσωπικές αντιπαλότητες εκ του μηδενός. Ας εκθέσει ο καθένας την άποψή του, εφόσον έχει άποψη και θέλει να την καταθέσει. Κι αν είναι να κονταροχτυπηθούμε, ας το κάνουμε, όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο αλλά στην πολεμική των απόψεων και των ιδεών.
Dear Friends,
I have just read and signed the petition: \"Save the
Lebanese Civilians\"
Please take a moment to read about this important
issue, and join me in
signing the petition. It takes just 30 seconds, but
can truly make a
difference. We are trying to reach 1,000,000
signatures - please sign
here:
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/401724824
Once you have signed, you can help even more by asking