Quote:
Originally posted by lookatme
interaprted σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. είσαι μία γλυκυτάτη \'δεσποινίς\' προφανώς. μα όταν βλέπεις ένα άνθρωπο με διαυγές πνεύμα, συζητήσιμο και αρκετά ενεργητικό δεν μπορώ να δεχτώ ότι το καλύτερο γι\' αυτόν είναι να τον μπουκώνεις με χάπια, και έπειτα από λίγα λεπτά να συμπεριφέρεται σαν ζόμπι, σαν αρκετούς γνώστους και φίλους μου που παίρνουν ναρκωτικά. καταλαβαίνεις τι εννοώ.....
εν ολίγοις, για να μην σε κουράζω, πιστεύω ότι οι ψυχίατροι, ψυχολόγοι, νευρολόγοι και όλοι του συναφιού, δεν έχουν βρει κάποια θεραπεία. απλά αφήνουν τον ασθενή σε μία συνεχής καταστολή, ναρκωμένο απο τα τόσα χάπια και αυτό έχουν το θράσος να το ονομάζουν \'θεραπεία\'. όμως αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι κι η νονά μου πλέον, πιστεύει το ίδιο πράγμα. ΕΞΑΡΤΗΣΗ!!!!
εύχομαι εσύ να είσαι καλά. κι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
το όνομα μου είναι αλέξανδρος.
Αχ,αυτό το νιώθω κι εγώ.......Πίκρα.Κοίτα αν θεωρήσουμε την καταστολή θεραπεία ναι,θα πούμε πως θεραπευτήκαμε.....Νυστάζω 24 ώρες το 24ωρο.Μπορεί να μην έχω κρίσεις και έντονα ξεσπάσματα αλλά νιώθω ότι δεν έχω ζωή.Όλα είναι στάσιμα.Ανιαρά στάσιμα..Κοιμάμαι,ξυπνάω,κο ιμάμαι.Αν αυτό είναι ζωή εγώ πάω πάσο....Κάποια στιγμή από πρωτοβουλία μου θα τα κόψω τα χάπια,μόλις σταθεροποιήσω κάποιους τομείς της ζωής μου.Γιατί ξέρεις τι είναι να πρέπει να δουλέψεις,να διαβάσεις,να αθληθείς,να χαρείς,να ερωτευτείς και να μην μπορείς;Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου,να φάω σήμερα μια σαλάτα..Τα φάρμακα λαμβάνοντας υπ\'όψη την εμπειρία του Lostre επιδρούν διαφορετικά στον καθένα.Όταν προσπάθησα να μειώσω την δόση από 25 σε 10 έζησα μια νείλα.Πονοκέφαλοι,αισθανόμ ουν χαμένη,οι διάλογοι και τα ιδεοψυχαναγκαστικά αυξήθηκαν,αυξήθηκε το άγχος και αισθανόμουν ένα κενό.Δηλ.μπρος γκρεμός πίσω ρέμα..Αλλά με έχουν εξαντλήσει τα άτιμα και μιας και ξεπέρασα τη σοβαρή περίοδο των κρίσεων καιρός να μάθω να ζω και χωρίς χάπια αλλά και μία πιο γεμάτη και ουσιαστική ζωή...Αδέλφια,αγαπάτε...-Μεταφέρω το μήνυμα του θεανθρώπου..