εγω παλι αμα νιωθω πως εχω φαει πολυ, τρωω ΟΛΗ μερα πολυ. και την επομενη γιαουρτια φρουτα λαχανα μαρουλια κοκ!
αν το καλοσκεφτεις ομως, και οι χορτοφαγοι τι τρωνε? μετα απο 1 μερα κραιπαλης πιστευω δεν κανει κακο η επομενη να ειναι πιο υγειηνη
Printable View
εγω παλι αμα νιωθω πως εχω φαει πολυ, τρωω ΟΛΗ μερα πολυ. και την επομενη γιαουρτια φρουτα λαχανα μαρουλια κοκ!
αν το καλοσκεφτεις ομως, και οι χορτοφαγοι τι τρωνε? μετα απο 1 μερα κραιπαλης πιστευω δεν κανει κακο η επομενη να ειναι πιο υγειηνη
Κοριτσια χαλαρωστε με το βαρος σας πια.Οσους βλεπω κυκλοφορουνε με αφρατες πλεον.
Εγω απο τοτε που πηρα βαρος ειμαι τοσο ομορφη οσο ποτε και το λενε ολοι οτι λαμπω οτι εχω πανεμορφα χαρακτηριστικα.
Ενταξει μην φτασουμε και 100 κιλα αλλα εγω με το υψος μου στα 85 κιλα π ειμαι νιωθω πολυ σεξι και ομορφη.Και δεν μου φαινονται καθολου!
panikoula οσοι εχουν ΔΠΤ δεν τους νοιαζει τοσο να αρεσουν σε αντρες πιστεψε με! και ολοι στα ποδια σ να ναι δν σε νοιαζει το θεμα ειναι οτι τα χεις βαλει με τον καθρευτη σου κ απο μεσα σου! το θεμα ειναι οτι καταπονεις τον εαυτο σου γιατι μεσα στο μυαλο εχεις ενα ιδανικο που σε πεισμωνει γτ ξερεις πως ποτε δεν θα το φτασεις. ειναι ενα ειδος τελειομανιας οχι για τις προσδοκιες και προτιμησεις των αλλων, αλλα του ιδιου σου του εαυτου. ειναι κατι πολυ πιο βαθυ και το χω αναφερει ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ φορες οτι ΔΕΝ ειναι τοσο επιφανειακο αλλα ο χαβας του καθενος εκει ειναι κολιμενος στο οτι μας νοιαζει να ΑΡΕΣΟΥΜΕ στα λιγουρια!!! ε οχι δεν ειμαστε και ΤΟΣΟ πεζες να γινεται σεισμος στην ιαπωνια κ μεις να σκεφτομαστε πως θα αδυνατισουμε να βγουμε παραλια! κ αδυνατες να μαστε δεν μας νοιαζει γιατι βασανιζεται το μυαλο απο μια παραισθηση! η παραισθηση ειναι κατι ξενο και μετατρεπει το σωμα σε κατι αλλο, πως ειναι δυνατον να μην ειναι αυτο ενοχλητικο?
Καποιος τροπος θα υπαρχει για να φυγουν αυτες οι σκεψεις κλπ.
ειναι ασθενεια οσο κ να χαλαρωσει υπαρχει μονιμως τωρα η βλαβη εχει γινει κ ολα αυτα χαραζονται μεσα σου. εκτος αν παθεις αμνυσια
Δυσκολα φευγουν οι διατροφικες διαταραχες οσο και να πιστευεις οτι πας καλυτερα παντα το φαγητο θα ειναι εμμονη και θα σκεφτεσαι συνεχως οτι εφαγες παραπανω και πρεπει να το βγαλεις ποτε δεν εισαι ικανοποιημενη με τοποτα και δεν επερχεται οριστικη ανακουφιση ο,τι και να σου λενε εσυ παλι τα ιδια θα κανεις εχεις πεισμωσει με τον εαυτο σου και δεν το βαζεις κατω...εγω προσωπικα δεν περμαει ουτε ενα δευτερολεπτο της ημερας που να μη σκεφτομαι οτιδηποτε εχει να κανει με το φαγητο...εδω μπορω να θυμαμαι επι 1 βδομαδα και παραπανω καθημερινα τι εχω φαει κραταω και ημερολογιο με το τι τρωω και ποτε κανω βουλιμικα και μετα που τα ξαναδιαβαζω τρωω φρικες......