Μπραβο βρε Lef!! Χοχοχοχο! Και εις αλλα!!!!!
Printable View
Μπραβο βρε Lef!! Χοχοχοχο! Και εις αλλα!!!!!
Aντε πισω μειναμε... τπτ ωραιο δε γινεται εδω περα????? Λοιπον εγω εχω να πω οτι εχει μια υπεεεεεεεροχη μερα! Ξυπνησα κ ακουγα τα πουλακια να κελαηδανε, κ οι πρωτες αχτιδες του ηλιου μπηκαν απο τις γριλιες στο καταφυγιο μου!! Αλλο ευχαριστο αποφασισα να κανω αποτοξινωση και να κοψω τα γλυκα, γιατι μετα το ενα κουτι σοκολατακια lacta με φραουλα που εφαγα μεσα σε δυο μερες επαθα ενα σοκ :P Tριτο ευχαριστο ειναι το εξαιρετικα επιτυχημενο κεικ πορτοκαλι που εφτιαξα τις προαλλες με συνταγη του παρλιαρου και ολοι ξετρελθαηκαν και μου ζηταγανε τη συνταγη!!! Επισης εκανα μια τρελη αγορα-ευκαιρια απο το ιντερνετ! Αιντε ξεθαρρεψτε!!
κοιτα εγω (οχι η Μποφιλιου) διαβαζα του Μπουκαι το βιβλιο ο δρομος των δακρυων και σε μια στιγμη σηκωθηκα ορθιος και ειπα οκ αυτη τη στιγμη αφηνω πισω μου τις εξης κοπελες που σκεφτομαι που μου εχουν προσφερει ομορφες στιγμες στο παρελθον αλλα που πλεον δε μου κανουν. Αφου δε χειροκροτησε κανεις εκατσα παλι στο κρεβατι μου και μετα απο λιγο σηκωθηκα και εστειλα για καφε σημερα κ αυριο σε πολυ κοσμο. ηταν μια στιγμη αντιστασης που ελπιζω να διαρκεσει.
παρεπιμπτοντος το βιβλιο ειναι απλα βιβλος για οσους θελουν να ξεπερασουν μια απωλεια ή να αφησουν λιγο αχρειαστο βαρος πισω τους..! (βλεπε γραφων)
Πόσο μία συζήτηση από καρδιάς με τον άνθρωπό σου μπορεί να σε βοηθήσει και να σε κάνει άμεσα να πας στην αισιόδοξη πλευρά.
Σήμερα νιώθω τόσο καλύτερα. Φτιάξαμε το φαγητό μαζί με τα παιδιά και κάτσαμε στο κυριακάτικο τραπέζι λέγοντας αστεία, χαζομάρες, και κακαρίζαμε και
απολαμβάναμε το να είμαστε μαζί και χαρούμενοι. Ο αγαπημένος μου κούρεψε το σκυλί μας και το έκανε σαν γκρέμλιν. Καημενούλικο, λολ, σοκαριστήκαμε όλοι.
Δεν το έχει το κομμωτικό. Σπάσαμε τα μπαλόνια από το προχτεσινό πάρτυ με οδοντογλυφίδες και η γάτα αφηνίασε. Πήδηξε από τον καναπέ στο χωλ, χαχαα
Όμορφη λιακάδα, χρήματα γιοκ μέχρι νεοτέρας αλλά δεν πειράζει, όλα μου μοιάζουν τόσο γλυκά σήμερα.
Χτες εφτιαξα την πρωτη μου μηλοπιτα! Μπορω να πω οτι βγηκε καλη!
Τα βρηκαμε και με τον φιλο μου, ειναι λιγο περιεργη η κατασταση αλλα πιστευω να στρωσει.. Αχ <3
Διαβάζω το "Χαμογέλα ρε τι σου ζητάνε" του Μίσσιου και κάνω πράξη την προτροπή του τίτλου.
Χαμογελώ... έστω και αν το τελευταίο διάστημα η αίσθηση της απομόνωσης και της απόσυρσης είναι εδώ...
Διαβάζω λοιπόν και χαμογελώ... Έτσι και σήμερα χαμογελούσα μέσα στο λεωφορείο αδιαφορώντας για το αν κάποιος με κοιτά απορημένος...
Φτάνοντας στον προορισμό μου, σε μια συνάντηση, μέσα από μια σύντομη συζήτηση, ένιωσα να ξεφορτώνομαι ενοχές που με ταλάνιζαν εδώ και πολλά χρόνια.
Μ' αρέσει :) Ελπίζω να κρατήσει :)
σου κλεινω το ματι gus ! ;)
Στο ευχομαι κ εγω
Ευχαριστώ :)
Την πεμπτη θα παω σε Ιππικο Ομιλο να ρωτησω για μαθηματα ιππασιας!! Γιουπι!!!!!!!!! :D