Ναι, ισως πρεπει να αναρωτηθεις ποιον περιγραφει η υπογραφη σου... Τον κοσμο? Η βασικα οποιον κοιταζει μονο τα δικα του και οι αλλοι αυτοματα δεν ξερουν τιποτα και δεν υποφερουν κλπ?
Printable View
Ναι, ισως πρεπει να αναρωτηθεις ποιον περιγραφει η υπογραφη σου... Τον κοσμο? Η βασικα οποιον κοιταζει μονο τα δικα του και οι αλλοι αυτοματα δεν ξερουν τιποτα και δεν υποφερουν κλπ?
ρε ειναι ηλιθια η κοπελα ! ρε ζωον τι σε βαλανε εσενα εδω χωροφυλακη να μ λες τι θεμα θα ανοιξω? δλδ αμα ανοιξω θεμα και λεω πως θα κανω αλλαγη φυλου παει να πει πως τα αλλα προβληματα μ λυθηκανε? εισαι παν ηλιθια οχι απλα ηλιθια!!!!!!! μονο αμα σε βρισουνε καταλαβαινεις γτ απο λογια δεν.......................τα χω ξαναπει και δεν θα με προκαλεσεις να κατσω να ξανακλαφτω για τον εαυτο μου κ για οτι εχω παθει στην ζωη μου!!!!!!!!!!!!!!!
κ αν θες να το παιξουμε ετσι βρωμικα, εσυ σε ενα θεμα ειχες γραψει πως δεν εχεις καυλες. σιγα το προβλημα!!!!!!!!αλλοι ειναι αρρωστοι και πεθαινουν κ συ σκεφτεσαι πως δεν τον τρως!!!! πφφφφ σιγα το προβλημα!!!!!
Δεν υποτιμώ κανένα πρόβλημα. Τα βάζω στη θέση τους γιατί όταν πχ κάποιος έχει καρκίνο, δεν μπορεί να λέει ο άλλος κλαίω γιατί μου καθαρίζουν κρεμμύδια. Είχες πει πολύ καθαρά ότι δεν είναι καλά και εγώ σου είπα ότι είναι αφού δεν είχε αρνητικά συμπτώματα, μόνο θετικά τα οποία δεν σε κάνουνε να αισθάνεσαι άσχημα, μόνο να λες βλακείες. Τι εννοείς κάναω ότι και πάντα απλώς με χειρότερο τρόπο; Φυσικά και είμαι σε ψυχολογικό λούκι, αλλά δεν ήθελα να μιλήσω για μένα. Όσο για το ότι δεν είδες να νοιάζομαι για πρόβλημα άλλου, νοιάζομαι μόνο για ότι θεωρώ δύσκολο για μένα, είτε το έχω ζήσει είτε όχι. Το να μη δείχνω συμπόνοια είναι κι αυτό επακόλουθο και δεν είναι θέμα χαρακτήρα, σου λέω άμα ο άλλος κλαίει επειδή του καθαρίζουν κρεμμύδια, κι εγώ έχω πχ καρκίνο, δεν μπορώ να νοιαστώ για τα κρεμμύδια οκ?
κοίτα γουάιτ, είπε πολλά η μι...
η πρώτη απάντηση που της έδωσα ήταν για την ψυχοθεραπεία.
αν δν έχω κάτι ουσιαστικό να προσφέρω σε έναν άνθρωπο προτιμώ να μν μιλάω
( εκτός αν κάνω πλακίτσα ή τη μπαίνω σε κάποιον )
το αν η μι σκέφτεται όλα αυτά που γράφει στο πρώτο της ποστ εμένα μου δείχνει πως είναι προβληματισμένη κ δεν βρίσκει διέξοδο γι' αυτό της είπα για ψυχοθεραπεία.
όσο αναφορά στα κιλά, δν είναι απαραίτητο να έχεις παραπάνω για να έχεις πρόβλημα.
μν ξεχνάς τις ανορεξικές.
πολλές φορές βρίσκονται ένα βήμα πριν το θάνατο.
Συγκρινουμε δηλαδη τα κρεμμυδια με αυτο που περναει η me... Ωραια λογικη και πολυ ανθρωπινη. Καρκινος-κρεμμυδια, μαυρο-ασπρο...
ναι γουαιτ δεν μπορεις να εκφρασεις τα δικα σου γιατι εισαι μια ψυχρη σκυλα και γιαυτο εκφραζεις των αλλων σταζοντας φαρμακι. ετσι γουσταρεις να υποτιμας τον αλλον γιατι ετσι πετυχαινεις οργασμο εσυ. δεν διαφερεις απο τους βιαστες. αμα ησουν αντρας θα βιαζες για να σου σηκωθει! τετοιος θα σουνα. κ τους ξεχωριζω απο μακρια αυτους.............
Άρκτος δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω για τα προβλήματα των άλλων, ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ είπα τη γνώμη μου, δεν θα κάτσω να τη λέω συνέχεια. Εγώ θεώρησα ουσιαστικά αυτά που ήθελα να πω, ήθελα να τα πω σε καθέναν που γράφει κάτι που δεν μου αρέσει, και τα είπα. Στα κιλά δύο είναι τα προβλήματα οι παχύσαρκοι και οι ανορεξικές, μια μεσαία κατάσταση δεν είναι πρόβλημα αυτά και μην με βάζετε σε διαδικασία να απαντάω.
μεσαια κατασταση εισαι εσυ κατα την γνωμη μου. και ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι ασημαντες βλακειες οσα λες. δεν εχεις ζησει τιποτα και δεν αξιζεις μια. πως σου φαινεται αυτο?????
whitecandle, σόρρυ, αλλά δεν υπάρχει τίποτε πιο καταθλιπτικό από τα μηνύματα των υπογραφών σου, που φαίνεται να τις διαλέγεις σύμφωνα με την ανάγκη σου να επιβεβαιώνεται η οπτική σου για τον κόσμο, τους ανθρώπους, τα φόρα, και φαίνεται να μένει αιώνια στο ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Όλοι είναι κακοί, εσύ τρως το μεγαλύτερο αγγούρι, κανένας δεν καταλαβαίνει, δεν υπάρχει κανένας καλός σε τούτον τον άδικο τονε ντουνιά. Move on...
Αλλά κι αν επειδή εσύ δε move on, και ανάγκη να ακυρώνεις τον κόσμο που δε βλέπεις, αυτός δε σημαίνει πως δεν υπάρχει,ε?
Θέλεις τώρα να τους βγάλουμε να τους μετρήσουμε ή με το κρύο μάζεψε και να περιμένω να βγει ο ήλιος ή να κάνεις κάνα ζεστό ντους?
Αρκετά με την ασπρομαυροπροσωποκεντρική δηλαδή.
rain γλυκια μου με αυτα και με οποιοδηποτε τροπο λογικης και κατανοητικης προσεγγισης προς αυτο το ατομο δεν βγαινει κατι. ξερεις το γνωστο οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος?
μερικα ατομα θες να τα παρεις με το καλο αλλα δεν σου βγαινει ρε γμτ γιατι ειναι τοσο ξεροκεφαλα και ηλιθια που το μυαλο τους φτανει μεχρι εκει που τους επιτρεπει ο εαυτος τους επειδη δεν εχουν γνωρισει τπτ αλλο περα απο τον εαυτο τους! αυτο ειναι το προβλημα τους! και με χαπια δεν γιατρευεται! πραγματικα ειναι για λυπηση εχει δικιο.............δεν φανταζεσαι ποσο την λυπαμαι
Εσύ rain μην χάσεις ευκαιρία να μου την πεις. Θες να ανταλλάξουμε προβλήματα; Προσφέρομαι για όλους όσους δεν έχουν καρκίνο ή άλλη θανατηφόρα αρρώστια, και επίσης για Αιγύπτιο. Φιλιά
Σορρυ, αλλα σημερα παζαρι βιβλιου ξερω οτι εχει... Οχι νοσηματων.
εσυ εχεις καρκινο?
Ελα μωρε τωρα, κανεις δεν εχει καρκινο... Απλως πεφτουν βαριες εκφρασεις και ακομη βαρυτερες λεξεις και τελος παντων σαματας να γινεται για το θεμα της γουαϊτ και μονο. Γκρεμοι και αιχμηρες κορφες στην κοιλαδα του μαυροασπρου, εχει τωρα νοημα να ασχολεισαι? Μελλοντικα προτεινω απλως να αγνοησεις. Αρκετες σκoτουρες εχεις βρε me, δε χρειαζεται να σε συγχιζει ο καθενας που δεν καταλαβαινει. : )
Ναι ότι πεις όμπορο.
ναι αλλα τα βαζει με σενα και την ρειν ενω εγω την εχω καταβρισει............δεν μιλαει ομως..........γιατι δεν εχει τι να πει. ετσι κανουν οι κοτες
Είπα ότι δεν μιλάω άλλο μαζί σου και δεν ισχύει ότι λες και σε κάνω ρεπόρτ. Άντε γειά.
ετσι κανουν οσοι δεν τους παιρνει...........και δεν ειναι ετοιμολογοι σε εναν λογοκαυγα. κ με αλλους την εχω κ μου την εχουν ξαναπει αλλα δεν κραταμε κακιες επειδη δεν ειναι προσωπικα,. εσυ ομως αναφερεσαι σε προσωπικα καποιου. γιαυτο εισαι κακιστρω. δεν σε παιρνει καλη μου δεν σε παιρνει!!!!!!!!
δεν εχεισ τι να πεις και κανενας δεν σε παει! τυχαιο?! δεν νομιζω!!!!!
κανε ριπορτ κ γραψε ''κυρια κυρια!!!!μου την λενε και κλαιωωω...μπουχουχου.....''