Οταν νιωθουμε μονοι μας καμια φορα παιζει πολυ ρολο το οτι δεν καλυπτομαστε απο τα ατομα που εχουμε γυρω μας, ή απο τα πραγματα που κανουμε για τον εαυτο μας. Ψαξε τον εαυτο σου και βρες τι ειναι αυτο που θελεις περα απο τη σχεση που ηδη εχεις
Printable View
Οταν νιωθουμε μονοι μας καμια φορα παιζει πολυ ρολο το οτι δεν καλυπτομαστε απο τα ατομα που εχουμε γυρω μας, ή απο τα πραγματα που κανουμε για τον εαυτο μας. Ψαξε τον εαυτο σου και βρες τι ειναι αυτο που θελεις περα απο τη σχεση που ηδη εχεις
Ο μονος τροπος να τον εχεις παλι κοντα σου και να σου φερεται ωραια, ειναι να δει οτι περνας και μονη σου καλα και τον εχεις χεσμενο! Πηγαινε στο αυτοκινητο με τους αλλους, γελα πουλα τρελα, απολαυσε το, μη σου πω επιτηδες κανε περισσοτερη παρεα με οοοοοοποιον αλλο βρεις, αλλα να φαινεται οτι οντως περνας καλα, οχι οτι το κανεις για εκδικηση, και αμα δεν ερθει στο γυρισμο με το δικο σου ατυοκινητο να με φωναζετε Αλεκα.
το οτι σας ευχαριστω ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω..θα το δοκιμασω αυριο αν και οταν το πειραζει κατι θυμωνει και δε θα το συνεχισει αλλα τι εχω να χασω...ειναι οτι φοβαμαι οτι θα παθω καταθλιψη παλι και θελω να βελτιωσω το εαυτο μου και να μη πονα γιατι οταν χωρισα ημουν πολυ ασχημα και δε θελω να περασω τα ιδια..
το οτι σας ευχαριστω ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω..θα το δοκιμασω αυριο αν και οταν το πειραζει κατι θυμωνει και δε θα το συνεχισει αλλα τι εχω να χασω...ειναι οτι φοβαμαι οτι θα παθω καταθλιψη παλι και θελω να βελτιωσω το εαυτο μου και να μη πονα γιατι οταν χωρισα ημουν πολυ ασχημα και δε θελω να περασω τα ιδια..
του ειπα να χωρισουμε. μου ειπε οκ και το κλεισαμε.. αυτο ηταν
καλησπερα,
διαβασα το θεμα σου και το τελευταιο σου μηνυμα με ξαφνιασε!
θα πηγαινες μια εκδρομη αυριο,θα προσπαθουσες να στηριχτεις στον εαυτο σου..δεν θα ηταν καλυτερα να συζητουσατε πριν χωρισετε?απο το τηλεφωνο χωρισμος δεν γινεται,ναι?
το ξερω αλλα δεν αντεχα αλλο και το τελειωσα..ειχαμε συζητησει πολλες φορες..