-
μωρε το χειροτερο με μας τις γυναικες ειναι οτι αμα το κοψεις το ριχνεις στο φαι........κ αμα εχεις κ εμμονη με το βαρος ακομα χειροτερα....... εγω δν εχω σκεφτει ποτε να το κοψω τοσα χρονια. ισως αντε αμα το κοβα να παιρνα να κανα 2 μπαφους την ημερα αντι τσιγαρα, θα ταν κ πιο οικονομικα ;p
-
Το τσιγάρο το έχω κόψει εδώ και 2,5 χρόνια και δεν το έχω βάλει στο στόμα μου.
Εάν θέλετε βοήθεια (όχι τσίχλες κλπ) δείτε στο:
www.skeftomai.gr δωρεάν βιβλίο για το κόψιμο του τσιγάρου. Όσοι είπανε "καλά, διαβάζοντας ένα βιβλίο το έκοψες;" και δισπιστούσαν, στη συνέχεια που το διάβασαν είπανε "δεν υπάρχει..."
Δοκιμάστε το....
-
Κάνω και γω μια προσπάθεια όχι να το κόψω αλλά να το μειώσω. Έχω δει ότι βοηθάει η.... πορτοκαλάδα (πίνω μπουκάλια) και επίσης δεν ξέρω αν αυτό θα σ' αρέσει εσένα arktos, πήρα και δύο από αυτά τα ελατήρια που σφίγγεις στις παλάμες για να κάνεις μυς; Για να απασχολώ τα χέρια γιατί μάλλον είναι και η συνήθεια (πακέτο, τσιγάρο, αναπτήρας κτλ - η κίνηση)
-
Προσπαθώ κι εγώ να το μειώσω κ ευελπιστώ κααααααποτε να μπορέσω να το κόψω.
Εγώ πάλι έχω ξετινάξει τις τσίχλες! Ε ναι πάλι καλά που δεν το έριξα στο φαγητό γιατί τόσο που κάπνιζα θα έπρεπε να τρώω ασταμάτητα :P
*Η πορτοκαλάδα .. μμμ παράξενο μου ακούγεται, εμένα αναψυκτικά, καφές, ποτά πιο έντονη μου κάνουν την επιθυμία
-
Δεν ξέρω, ίσως επειδή δεν την έχω συνδυάσει με το τσιγάρο...; Δεν δουλεύει πάντα!
-
....σχεδον 3 πακέτα...
μιας κ ξαναείδα το θέμα
-
Τέτοιος μαλκας είσαι :P
Ελπίζω μετά τις τελευταίες εξελίξεις να μειώθηκαν : )
-
ευχαριστώ βρε...
να είσαι καλά!
αλλά σου λείπει ένα α...
χαχαχα
ναι μειώθηκαν!!!
-
Εξαρτήσεις είν' αυτές... ; )
-
-
-
-