-
Μπορει να φταιει ο τροπος που σου παρουσιασε τα πραγματα, δεν πρεπει να δινεις και τοσο πολυ βαση ομως. Μπορει ας πουμε να πηγαινες σε κανεναν αλλο και να σου ελεγε οτι θεωρει την ψυχοθεραπεια πιο καταλληλη κτλ, υπαρχουν πολλες γνωμες σ'αυτα τα πραγματα. Μη βαζεις ταμπελες στο τι μπορει να εχεις, οι ταμπελες ειναι για να διευκολυνουν τους γιατρους μονο.
Ισως ηταν ενα καμπανακι ολο αυτο για να μπεις στη διαδικασια να αντιμετωπισεις το προβλημα. Πιστευω μεσα σου ξερεις οτι ακομα κι αν μπεις στο μετρο και αν σταθεις οπως λες μπροστα σε ολους αυτους τους ανθρωπους, δεν προκειται να παθεις τιποτα. Το θεμα ειναι το να βρεις λογο για να μπεις στο μετρο, να βρεις κινητρο στη ζωη σου. Γι'αυτο και γραφουν αντικαταθλιπτικα σε αρκετες καταστασεις αγχους, γιατι πολυ απλα αν η ζωη σου σε γεμιζει και εχεις διαθεση να κανεις πραγματα, δε νοιαζεσαι για λεπτομερειες.
Μπορεις να ξεκινησεις τα χαπια και να παρεις καμια δευτερη γνωμη γιατρου ή ψυχολογου και ταυτοχρονα να κανεις βηματα μονη σου. πχ. παρε κινητο μαζι σου και βγες εξω μονη, κανε μια μεγαλη αποσταση , μπες σε μερη με πολυ κοσμο και σκεψου οτι αν συμβει οτιδηποτε θα παρεις ενα τηλεφωνο καποιον δικο σου και ολα θα'ναι ενταξει. Θα σε βοηθησει και μονο σαν σκεψη αυτο. Ξαναλεω , ξερεις κατα βαθος οτι δεν προκειται να συμβει κατι, το ερωτημα ειναι αν εχεις διαθεση να το κανεις ολο αυτο, απο κει ξεκινανε ολα.
-
καλησπερα και απο εμενα...σιγουρα η ιατρικη σαν επαγγελμα ειναι ενα λειτουργημα.να ξερεις οτι οι περισσοτεροι ψυχιατροι που δεν ειναι και ψυχοθεραπευτες παραλληλα ειναι υπερ των χαπιων.συγνωμη που θα μιλησω ετσι δεν ειμαι ειδικος αλλα εχοντας σχεδον ξεπερασει παρομοιο προβλημα με το δικο σου χωρις χαπια και με ψυχοθεραπεια εχω να πω οτι η κυρια που σου ειπε οτι μονο τα χαπια θα σε κανουν καλα και υπολογισε και οτι θα παρει 3 μηνες να παρει το πτυχιο της να παει να τυλιξει κανενα δυπιτο...ελεος πια θελουν να μας κανουν στρατιωτακια ολους...εχω αγανακτησει.μπορει επειδη το εχεις καιρο οντως να χρειαζεσαι μια φαρμακευτικη αγωγη αλλα σιγουρα χρειαζεσαι εναν καλο ψυχοθεραπευτη να βρειτε μαζι την ριζα του κακου και να το εξωλοθρευσετε...σορρυ ρε παιδια αλλα ειναι δυνατον να θεωρει καποιος οτι με μερικα βρωμοχαπα θα συνελθουμε;;αν ηταν ετσι κανενας μας δεν θα εγραφε εδω μεσα θα περναμε το μαγικο χαπι και ολα τελεια...ελεος