δεν εχει σημασια αν ειναι τα καθημερινα η οχι......νιωθεις οτι δεν το αντεχεις?σε ρωταω γιατι μερικες φορες εγω δεν το αντεχω και σκεφτομαι διαφορα....μην το αποδιωχνεις κατι θελει να πει....................................
Printable View
δεν εχει σημασια αν ειναι τα καθημερινα η οχι......νιωθεις οτι δεν το αντεχεις?σε ρωταω γιατι μερικες φορες εγω δεν το αντεχω και σκεφτομαι διαφορα....μην το αποδιωχνεις κατι θελει να πει....................................
Οχι,το λεω αυτο(για την καθημερινοτητα)οχι σαν να την υποβιβαζω αλλα ουτως η αλλως καθε μερα εχω κατι σωματικο(ως επιτοπληστον με καρδια)......το σημερηνο το χω ξαναπαθει & ειχα παει στην καρδιολογο αλλα δεν μου βρηκε τιποτα,ομως ξερετε & εσεις οτι καθε φορα ειναι διαφορετικη για εμας!!!
Πιστευοντας οτι αυτο που εχω ειναι στηθαγχος,εκανα την βλακεια & μπηκα στο ιντερνετ να δω τι ακριβως ειναι......απογοητευτηκα!Γρα� �ει οτι ειναι πολυ επικυνδυνο & αυτο με φοβισε περισσοτερο!!Εσεις τι γνωριζεται για τα στηθαγχη?
γεια σας κοριτσια...και εγω μια απο τα ιδια αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω...η ζωη ειναι ωραια και εγω θελω να ζησω...θελει πολλη προσπαθεια και πιστη και τελικα θα τα καταφερουμε....
καλημερα...σορρυ βρε απο κεκτημενη ταχυτητα...